a co tělo?


07.01.2009 - 20:01
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele hrosice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

a co tělo?
Mám dnes takový divný dotaz. Po rozchodu žiji sama s dětma, chtělo to čas, než se člověk srovná, to víme všichni. Asi opravdu nejlepší je zaměřit se na sebe, věnovat se svým zájmům, dětem, snad i práci, prostě žít si po svém, nenechat si do toho od nikoho kecat, v tom asi problém nemám, ale co si nemohu zvyknout, občas mi chybí ta tělesná láska, ač si říkám, není to důležité, spousta lidí takhle žije, stále tomu nějak nemohu uvěřit :3: Jak to máte Vy?

Stránka: 3 2 1
Řazení:
10.01.2009 - 09:40 | Filtr
(Váhy) Kunas
čauky, mám to podobné,ale na rozdíl od tebe nejsem beran,ty prostě nemohou žít sami,potřebují tělesnou lásku.držím palečky,hledej s rozmyslem , :37:ale hledej!!!!! :51:
10.01.2009 - 08:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » maty.k
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gnom, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já netvdil, že vyhledáváš, byl to můj názor na možnou situaci,ale ne tvojí. Snažím se být tady dost obecný.
Tě spíš potěším, kdo dnes není divný:3:
Bohužel lhaní je dnes na denním pořádku a dokáže mě to dost rozčílit.
Naivky? Proč?
Každý chce něco lepšího, že to nedopadne většinou tak jak by chtěl, to je věc druhá :21:
09.01.2009 - 21:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To nevadí, jsou horší závislosti :3:, tahle se mi líbí :30: :15: :36:
09.01.2009 - 21:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
O své rodině mlel v jednom kuse, vlastně když si to tak uvědomuji zpětně, tak věci okolo mně ho ani nějak nezajímaly, asi hodně sebestředný :44: mi dochází. Asi sem pisnu častěji nějaký svůj problém, člověk má pak lepší možnost prohlédnout :3:. A teď vážně, mmyslíš, že při otázkách na tělo nemůže zalhat??? Ty jsi asi taky dost naivní, jako já :19:. Pomalu zjišťuji, že lžou téměř všichni :39:
09.01.2009 - 16:05 | Filtr
(Blíženci) Nuna » funik
Pro mě jsou takovou dobrou testovací metodou moje děti. :2:
Mají neuvěřitelnou intuici,často lepší než já. Podle jejich reakcí poznám,co je ten člověk zač. :3:
09.01.2009 - 15:55 | Filtr
(Blíženci) Nuna » maty.k
:3:
I mě to dalo velmi moc. :1:
Je to sice kapku závislost,ale stojí to za to. :1:
09.01.2009 - 15:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi máš pravdu Nuno, on měl zřejmě problém sám se sebou, měl o dost nižší vzdělání a párkrát se vyjádřil, jako by ho proto někdo ponížil, já to nebyla, ale nebudu lhát že mám základní školu, proto abych se někomu zalíbila. Asi potřeboval slepičku bez názoru a to já nejsem :44:. No každopádně mám pocit, že mě čeká ještě hodně práce sama na sobě :24:. Ale jsem ráda, že jsem tyhle stránky našla a je možné si tady pokecat :3:
09.01.2009 - 15:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak se to dělá, nechat ho projevit?? Poraď :6:, asi jsem hodně nezkušená, jak to tak čtu :42:. Se mi jevil normálně, ani hned nechtěl sex a tím mě asi zmátl, nakonec udělal přesně to, co tvrdil, že nedělá... :8: a já jsem dosud nestrávila nefér chování, no naivka, no :39:
09.01.2009 - 12:58 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Jednou tady proběhla taková filozofická myšlenka v duchu,že si vybíráme k sobě lidi,kteří jsou na stejné úrovni jako my. Ne cíleně a vědomě,ale podvědomě. Naši partneři bývají odrazem nás samých. Určitě se Ti už někdy stalo, že jsi potkala člověka a řekla sis - použiju svoje slova - " Tak na Tebe hochu nemám". Vlastně ani pořádně neumí člověk vysvětlit proč,když ze všech stran je masírován návody a radami jak si věřit, jak se chovat pokud máte o někoho zájem atd. Ale najednou jsi v situaci,kdy "víš",že tady bys selhala. Není to vůbec o fyzickém vzhledu, Ty se někomu takovému dokonce můžeš velmi líbit,ale je to člověk,který je někde "dál" než Ty, někde úplně jinde a proto pro Tebe může být nedosažitelný. Máš pocit, že mu vlastně nemáš co nabídnout. Že by se s Tebou mohl nudit, že bys pro něj nebyla zajímavá. Na druhou stranu existují lidé,kteří Tě naprosto nijak neosloví. Taky se jim můžeš líbit,ale Ty můžeš mít pocit, že sama jsi někde dál, že by Tě brzdili, táhli ke dnu, tušíš problémy, nezajímavý vztah. To jsou Ti,kteří jsou na cestě někde vzadu za Tebou. Pokud tohle nebudeš vnímat, tak se Ti velmi snadno může stát, že s jedním či druhým tím případem sice začneš "chodit",ale dříve či později ten vztah skončí,protože od sebe navzájem čekáte něco jiného. Neladíte dohromady a každý jste opravdu někde jinde.
Vybírej si lidi,kteří jsou na stejné úrovni jako Ty. Podívej se sama na sebe jakoby cizíma očima. Jaká jsi,co děláš, jak žiješ, jaké máš priority, v čem jsi dobrá,jaké jsou Tvoje slabiny..Až budeš znát sama sebe, tak pak budeš vědět i to,jakého člověka vlastně chceš. :3: :1:
09.01.2009 - 07:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hrosice
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, jo, já jsem živým důkazem toho, že když si najdeš na sex opravdu dobrého kamaráda a dokonce se domluvíte, že to bude jen na sex, může se ti stát, že to za pár let přeroste do takového vztahu, o jakém se Ti ani nezdálo, protože zjistíš, že si vlastně rozumíte ve všem... Zázraky se fakt dějí.
:3:
Tak hodně štěstí. :27:
09.01.2009 - 07:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo stalo se mi, že mě muž zbožňoval ještě před sexem... mě se to stávalo vždycky, protože jsem z těch, co musejí chlapa nejdřív poznat, než s ním hupnou do kanafasu :-)
No a za těch pár měsíců jsem většinou stála na piedestalu... ale mě to tam mnohdy nebavilo, protože jsem se třeba pak naopak já nedočkala toho svýho sexu.. a nebo jen - jakbychtořekla - sexu s opatrností, aby si nemyslela, že mu jde jen o TO.

Jenže ono to je někdy složité víš. My ženy, alespoň některé z nás, co jsou jako já, jsme samozřejmě rády pro někoho královnou, kterou partner ctí a vzhlíží k ní, ale při sexu chceme živočišnost a prostě sexuální výbuch. Ne aby se nás partner pomalu bál dotknout, abychom si "něco nepomyslely"... ne co já vím. Takoví partneři jsou právě ti, co doma mají zbožňovanou bytost, ale pro ten živočišný sex chodí jinam.. A ona strádá a třeba si ho taky najde jinde. K čemu potom takové zbožňování?
:23:
08.01.2009 - 22:49 | Filtr
(Panna) Artep » hrosice
:3: fajn diskuze
:30: :29:
08.01.2009 - 22:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hrosice
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidíš,ani si nepotřebovala radit,dyť v tom máš jasno,hezký večer. :30: :15: :17:
08.01.2009 - 22:39 | Filtr
(Blíženci) Nuna » hrosice
:1: :37:
08.01.2009 - 22:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele hrosice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj přátelé,
tak jsem zde, konečně jsem to tu trochu poklidila a mohu se Vám vyjádřit.
Předně moc děkuji za Vaši reakci, zjistila jsem, že to máte hodně podobné se mnou.
Ano, také mi schází ty doteky, obejmutí, usnout v blízkosti druhého...no a tak jsem zapřemýšlela, jak to řešit, když máš hlad, tak také musíš jíst :2: chvíli počkáš, ale pak Tě to přemůže a sežereš, na co přijdeš :4: a tomu se chci vyhnout, tak to budu muset vyřešit asi i nějakým tím sexuálním kamarádem :3: a píši záměrně kamarádem, prostě k němu něco cítíš, je tam nějaká ta náklonnost. Ženatý je i z mého pohledu problém, to radši ne. No a mé zkušenosti s hledáním? :2:mám zkušenost, že o mě by stáli právě ti ženatí a vlastně jen pro sex, to tedy nechci a jinak se nějak asi nacházím tam, kde nic pořádného není :4:tak mi ten kamarád na sex přijde jako nejlepší řešení :20:
Díky, je mi s Vámi dobře :30:
08.01.2009 - 22:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artep
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele můj názor je,že když někdo říká,že ženský lehce roztahují nožky,tak mluví z vlastní zkušenosti a sám tedy asi také běžně nesundává z věšáku svatozář,aby si ji mohl vzít k nějaké příležitosti. :3:
08.01.2009 - 22:18 | Filtr
(Panna) Artep » Artep
hele a ta věta že holky lehce roztahují nožky :28: :28: :28: :28: no nevěřil bys jak lehce muži stahují trenky :39: :39: :39: a to dřív než vůbec dojde k tomu svádění!! :23: :23: :23:
joooo kdyby to tak bylo pořád, tak by ty holky ty nožky tak lehce neroztáhly :4: :4: :4: :4:
(berte to s humorem ju?)
08.01.2009 - 22:12 | Filtr
(Panna) Artep » funik
Ale Františku muž stojí o sex u jakékoliv ženy ,která ho jen trošinku dokáže rozpálit! :3:! A žena také stojí o sex,když jí muž umí rozpálit! :3:! To je přeci naprosto normální!! Je jim spolu fajn,poklábosí,zasmějí se,přitahují se navzájem,laškují,flirtují a jak to skončí? :35: :35:?? No jak oba uznají v tu danou chvíli za vhodné! :34:! No někdy se stane , že oba nad-tím ani nepřemýšlí (jestli to je vhodné či není :25:), no a :3: :4:?? Jsme dospělí a případné následky si pak řešíme sami :43:a sex není nic neobvyklého mezi lidmi.
ať si každý dospělák dělá co chce a ským chce :6:,vždy jsou na to 2 :30:(3,4,5,6...)a každý má svou hlavu tak to nechme na každém z nás jak se rozhodnout. :15: :15:
08.01.2009 - 21:53 | Filtr
(Blíženci) Nuna » maty.k
Já to chápu. Mám to podobně. Vzbuzuju u chlapů velmi rozporuplné emoce,kdy na jednu stranu se mě bojí a tak se staví do rolí těch "pánů světa",aby ukázali,že "přeci nejsou takový žabaři,aby si s jednou ženskou neporadili" :4: A tak na to jdou tou - z jejich pohledu nejsnažší - cestou - snaží se mě slovit aspoň do té postele. A pak je to na mě - jestli na tu jejich hru přistoupím či nikoliv. Jenže z drtivé většiny mě tohle nebaví,protože hrát si věčně je únavný, řekla bych,že tuhle anabázi už mám za sebou. :3: Pak je tady ten druhý postoj,kdy narážím na mužský,kteří jsou ve stejné pozici jako já,mají na věc stejný pohled jako já a shodnu se s nimi na tom,co vlastně chceme. To je výhodné a velmi jednoduché.

Já nevím,rada bude pro Tebe asi stejná jako pro hrosici/která se nám snad taky vyjádří :25: :4: ,když to tady smolíme pro ni/ - asi bude pro nějaký čas vhodné,abys byla sama. Udělala si pořádek sama v sobě, srovnala si myšlenky co vlastně chceš a hlavně přestala hledat toho "pravého". On se dřív nebo později objeví sám,až to nebudeš čekat. :1:
08.01.2009 - 21:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale to je přece normální,že se muži zamilovávají,ale nesnaž se být chytřejší než příroda,víš proč se do sebe obvykle lidé zamilují,aby se mohli rozmnožovat,takhle je to v přírodě zařízeno a všechno to co je okolo,ten pěkný obal,to je příjemný dodatek k tomu podstatnému,no a jsme u toho,k rozmnožování je potřeba sex.Lidé jsou přírodou všeobecně velmi klamáni... :17:
08.01.2009 - 20:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V tom se těžko vyznat, když neznáme celou tu patálii. Ale nějaký důvod tam bude. Zničeho nic se nic neděje.
:22:
08.01.2009 - 20:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak které ženy !
No a pak - je všeobecně známé, že muži chtějí po ženě lásku dokázat - jak? Stojí o sex, tak sexem... My to myslíme dobře :-) Ty to jen špatně chápeš.
:20:
08.01.2009 - 20:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
JO?? A kde jsi na to přišel? :10:
08.01.2009 - 20:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » maty.k
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, to je právě o tom - my bychom se někdy jen tulily, držely za ruce a líbaly bychom se, o ten sex nám ani tak v podstatě třeba nejde... jenže pánům asi jo... ale mají s tím spojenou zodpovědnost a té je po nějaké špatné zkušenosti z jejich pohledu se lepší vyhnout. Kdybys toužila třeba jen po tom sexu, našlo by se adeptů dost, ale takhle - je to bída, děvčata. Nezadaných, co si hejčkaj svoji svobodu a nedaj a nedaj si ji vzít - těch je dost. Těch, co i chomou oblíknou, protože jsou stateční a nebojí se, těch je málo.
:3:
08.01.2009 - 20:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, jen nevím zda se dočkám :3:. Docela by mě zajímalo kde je chyba :43:, ale možná se ještě nenarodil :2:
Příspěvky: 67-43 42-18 17-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »