Jiné formy existence... aneb jak vnímáte jejich přítomnost


12.12.2008 - 09:09
(Panna) Wolfinka
Jiné formy existence... aneb jak vnímáte jejich přítomnost
Moc by mě zajímalo, jak vnímáte přítomnost andělů, duší, všerůzných éterických bytostí...Pomocí jakých smyslových vjemů..? Vidíte, slyšíte, cítíte energii, zvuky... obrazce...?Moc děkuji za Vaše odpovědi... :6: :17:

Stránka: 5 4 3 2 1
Řazení:
22.05.2009 - 22:09 | Filtr
(Štír) Tasha11
oblacky by som to nenazvala, skor svetlozelena hmlovina a vzdy tesne pri zrkadle. Bolo to vsak negativne, velmi negativne som to vnimala. Kazdu noc pocas cca 3 rokov, po 24 hodine. Zmizli az vtedy, ked som sa dopatrala k tomu, ako sa ich zbavit.
Ale biele oblacky, naposledy boli asi moji anjeli, myslim ze ano :1:
20.05.2009 - 18:56 | Filtr
(Rak) sisi » KatkaV
dekuji za reakci, ano, asi rozumim, i kdyz tady nemluvime o klasickem snu, ale jen o tech obrazech ... s tou nalepenou dusi to bohuzel neni tak uplne nemozne. Jiz jsem mela tu cest ... Jinak me tento svet fascinuje,ale jsem spis zacatecnik,nic krome techto obrazu a jedenkrat nejakych svetelnych pruhu na stene nepozoruju a nebo si to vzdy nejak logicky vysvetlim :2: :4:
20.05.2009 - 18:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Trélie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mimoto také vnímám obrazy, ale i slyším a cítím...také mám imaginárního přítele i když poměrně neobvyklého-černého koně. také mi přináší pozoruhodné informace...
20.05.2009 - 18:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Trélie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
před rokem se mi stalo něco podobného...tentokrát se jednalo o můj vnitřní svět a já tam měla "vysněného partnera" jak to u nás mladých bývá...o pár měsíců později mě kamarádka seznámila s jedním hochem a ten nebyl přesně jako on (i tak se dosti nápadně podobal), ale to, co jsem se o něm dozvěděla mě šokovalo...mám z toho pocit, že se známe z minulého života (než jsme se seznámili měla jsem i telepatické sny které tomu nasvědčují)...ještě teď z toho mám husí kůži...co se však bude dít je čistě v božích rukou...
20.05.2009 - 18:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pernicek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
....jó, taky ke mě takhle choděj obrazy!???? a nejsou vždy, no občas se leknu. Nedávno na mě takhle koukalo oko v trojúhelníku jak z protržené opony a bylo to opravdu neuvěřitelně živé!
A ty hvězdičky - já tomu říkám světýlka a hučení a vůbec co jsi psal, mám už pár let...
20.05.2009 - 18:18 | Filtr
(Ryby) KatkaV
Zalezi,zda z toho mas strach v tom snu. Na me,kdyz se ve spanku prijde podivat neco nehezkeho,tak se hruzou vzbudim. Pokud se to na tebe diva a ty z toho nemas strach,tak by to melo byt v poradku.
20.05.2009 - 18:17 | Filtr
(Beran) Pernicek » sisi
taky to většinou stopnu po nějaký negativním výjevu..protože i když se ho snažím změnit, on si prostě běží mě ignorujíc :63:
20.05.2009 - 18:10 | Filtr
(Ryby) KatkaV » sisi
Sisi, z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz se mi zda o smrti, tak mam na sobe nalepene nejake zbloudile, prebytecne nebo privtelene duse ( v pripade kdyz umira nekdo jiny), v pripade, ze nekdo morduje me, tak to byva moje duse z paralelniho zivota, ktera se dobyva na mne,abych si v tom zivote udelala poradek a odvedla ji.
Nevim, zda tomu budete rozumnet,ale tak to´mivam ja.
20.05.2009 - 18:05 | Filtr
(Ryby) KatkaV
Tento tvuj prispevek mi pripomnel jednu vec....mozna to s tim nijak nesouvisi a mozna ano.
Docela casto nechavam posilat v dobe spanku sve vedomi do duchovnich chramu a uz se mi asi 2x, mozna vickrat stalo, ze jsem videla, jak se ja (jako vedomi) vracim do tela. Je to fakt zvlastni pocit. Zazili jste to nekdo?
Eau neni mozne, zes videla sebe jako telo,jak se do nej vracis a myslela sis,ze do tebe vnika cizi duch?
20.05.2009 - 18:02 | Filtr
(Rak) sisi » Pernicek
taky to znám, občas se mi to stává když jdu spát - lehnu a úplně vypnu myšlenky a už to jede - přesně jak říkáš "hop sem, hop tam" ... většinou si to pak nějak uvědomím a otevřu oči, zvlášť když vidím něco ne moc hezkého a nebo se jen prostě zaleknu - třeba dnes - viděla jsem jak se dva muži snaží chytit ženu, aby ji obětovali na nějakém oltáři (no z dnešní moderní doby to asi nebylo :21: ). Nestává se mi to nějak pravidelně, ale občas ano, otázka je, jak se s tím dá pracovat :27:
20.05.2009 - 17:24 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Loen
Ano tak, je to jiné než vzpomínání nebo představivost a podobně.
20.05.2009 - 16:56 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Loen
hmm..rozumiem, ano zaujimave
20.05.2009 - 16:55 | Filtr
(Rak) Loen » Tasha11
No, jak jsem zjistila, tak asi ne. Abych to specifikovala není to jako když mám obrazy v duchu, ale spíš jako by má víčka byla promítací plátno...
20.05.2009 - 16:35 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Loen
a to nema kazdy, ked zavrie oci???? hmm...predsa ked zavries oci stale tam cosi je...
20.05.2009 - 16:33 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Tasha11
ked tu rozoberate svoje zazitky, tak pridam jeden aktualny z pondelka :1:
mala som odovzdavat zakazku a ako na potvoru sa mi pokazil jediny sijaci stroj, ktory mam a pred sebou nedokoncene saty...pruser! totalny pruser..
najprv opravoval stroj manzel, nic...ja zatial obvolala zname, ci nepozicaju stroj, vsetky mali bud vela prace, alebo teda nijak to neslo. a tak som zacala urputne prosit anjelov, nech preboha pomozu! sadla som za stroj, ja neznala techniky a zacala som sroubovakom vsetko odmontovavat, a skusala som ci to sije, ci co s tym..napokon som sa chcela postavit zo stolicky, ze si dam oddych a najprv som sediac stolicku odsunula dozadu, teda chcela, lebo niekto mi ju drzal , myslela som, ze je celu dobu zaprety do stolicky manzel, citila som ho a ked som sa chcela postavit a on mi stolicku drzal,nemohla som ju odsunut...uz som mu chcela vynadat, ze co ma nepusti...a!!!! :61: on tam vobec nebol, bol to prosim pekne anjel strazny, v momente ked som pochopila, ze ma nikto materialny nedrzal, mi vnukla myslienka, len to dokonci co robis. Mili moji :27:..do 5 minut som stroj opravila :27: :61: super, nie ?
20.05.2009 - 16:31 | Filtr
(Beran) Pernicek » Loen
jo? mě se právě poslední dobou stává, že když před spaním zavřu oči, tak se mi tam taky občas něco míhá, ale je to jakoby oddělené od mých myšlenek..já si prostě něco myslím, ale i tak tam vidím ženskou, najednou nějaký průřez a chlápka, co má na vodítku psa, najednou zas stromy.... :63:
20.05.2009 - 16:29 | Filtr
(Rak) Loen » Tyna_Tynka
Když zavřu oči, taky většinou vidím obrazy(bez meditace) a některé jsem zanalyzovala jako myšlenky jiných lidí, jiné obrazy jsou bůh ví odkud :17: :32:
20.05.2009 - 16:24 | Filtr
(Štír) Tasha11
ako kedy Wolfinka, niekedy len citim energiu, inokedy aj vidim , aj pocujem a vies co ma napadlo? vlastne ked napriklad citim anjelov, ide mi automaticky myslienka v hlave, takze myslim, ze je to nejaka telepatia? hmm...len sa dovtipujem, ista si byt nemozem... :1: :32:
20.05.2009 - 16:21 | Filtr
(Ryby) KatkaV » Tyna_Tynka
Kamoska mi rikala taky, ze 2.stupen reiki je teprve silnejsi odvar, tak jsem zvedava co me ceka. U prvniho stupne jsem musela prekonat pomerne velke potize, ale od te doby vidivam spoustu znaku. Pokud 2.stupnem teprve zacnou ty spravne grady, tak se asi mam na co tesit...
Nedavno, to bylo jeste pred Reiki, jsem si tak sedela v aute na benzince a vedle prijel tankovat pohrebak. Ale musim rict, ze dusicky na nem nalepene byly velmi slusne, nez na mne huply, tak se zeptaly, jestli muzou.... :61: tehdy me to fakt pobavilo...
20.05.2009 - 16:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KatkaV
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:22: :1: :16: :15:
20.05.2009 - 16:04 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » KatkaV
Někdy, když zavřu oči a tak lehce medituju, nebo jsem v polospánku, ukazují se mi v hlavě obrazy. Jednou jsem viděla nějakého muže a jednou ženu, která klečela, měla plavé vlasy, byla sklíčená, pak se na mě podívala a ronila krvavé slzy. Docela mě to vyděsilo. Možná chtěli nějak pomoc, nevím.

Ale co jsem četla, tak třeba po zasvěcení do reiki hlavně druhého stupně někteří na internetu psali, že za nimi začaly chodit duše, aby jim pomohli v cestě.
20.05.2009 - 16:04 | Filtr
(Ryby) KatkaV » Levleon
To vis,par jich tu bude :27: :15:
20.05.2009 - 14:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...pamatuju si, když jsem byl malej a zabloudil jsem v lese, cítil jsem za sebou nějakou ženskou bytost, ale neviděl jsem ji. potom skřítky při bouřce, protože miluju bouřky jak je ta síla přírody viditelná a jak se projevuje... a někdy bludičky v dolech... nebo jeskyni.
Ale tady jsem viděl anděla na vlastní oči, nebo spíš na vlastní displej... a ne jen očima... :1: :1: :27: :27: :27: :29:
20.05.2009 - 14:49 | Filtr
(Ryby) KatkaV
Je fajn si precist, ze nekdo proziva neco podobneho. U me se jako prvni dar projevil jasnocit okamzite,kdyz jsem zacala s duchovni naukou, pak jasnovedeni, pak jasnovideni (musim rict,ze se zasvedcenim do Reiki jsem zacala videt asi o 500% vic). S piskanim v usich a hlave jsem se setkala taky, ale uz je to dost davno a nejsem si jista zda to byl pocatek jasnoslyseni. :3: Temer kazdy clovek ma vyvinutejsi 1 nebo 2 smysly a ostatni jsou potlacene....nekde jsem cetla,ze je to bezne.
Nekde v diskuzi jste nekdo psal, ze vidite draky....muzu poprosit, zajimalo by me jak se to projevuje, draka jsem myslim jeste nevidela. Ikdyz tezko rict, kdyz vidim svetelne utvary, nepoznam jestli jde zrovna o draka. Ale jsem presvedcena,ze mam k drakum blizko, chodi mi znaky (prej) draciho reiki, do ktereho jsem zatim fyzicky zasvecena nebyla.
A jeste jedna vec, muzu se zeptat, fungujete nekdo jako pruvodce dusi? Takovy vysilac, na ktereho si ta zbloudila dusicka nasedne a ten ho odvede na misto, kde z pozehnani patri?
20.05.2009 - 13:51 | Filtr
(Býk) player
Já vůbec.Ale jednou se mi představila svou mocí Panna Marie.
Příspěvky: 101-77 76-52 51-27 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »