Jste hodný


03.12.2008 - 16:17
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tommajsicek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jste hodný
Díky za rady,za pochopení,i za odsouzení na mou adresu.Ano čtu vaše reakce postupně všechny,a jsem za ně rád.Jen nevím,jaké vysvětlení mám dávat,a trošku mě mrzí že mě tam několik lidí odsoudilo aniž by mě znalo osobně.A nevím proč,si někdo může myslet,že svého syna vychovám špatně,že to bude špatný člověk.Nejsem bezchybnej,chyb mám hodně a chybovat je lidské.A myslím si,že je pro malého lepší když bude u mě,než abych se na něj vykašlal i já,a on vyrůstal v kojeneckém ústavu.Jinak nejsem slaboch,co vzdal lásku,bojuju o ní a s expřítelkyní už zas komunikujeme a oba se snažíme vdechnout život našemu vztahu.Na naší lásce už bude uzlík,ale i tak to za to stojí.

Řazení:
04.12.2008 - 16:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Romanečko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Byť dobrý je relatývny pojem, niekto si myslí že podľa toho čo robí je dobrý ale pri tom ubližuje svojím konaním iným. Iný byť dobrý chce a pomahá všetkým ale nakonec je zneu žívaný inými, zase to nie je úplné dobro. Neviem byť dobrý znamená ked to človek dáva zo srdca automaticky a nerozmýšla nad tým či niekto má stoho niečo alebo nie, proste dá a hotovo. :6:
04.12.2008 - 15:15 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Anad 2
A neodpoví nám ani tady. Uteče,aby se po čase vrátil pod jiným nickem s jiným příběhem. V tom prvním měl rakovinu, v tom druhém má tohle dítě,o které se musí starat. Všechno výplody fantazie. Nevím,jestli je to nějaká obdoba schizofrenie,nebo je ten člověk jenom dokonalý manipulátor, nebo prostě magor. Každopádně čas od času mu dělá dobře pozice toho litovaného.
04.12.2008 - 15:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Holky, zajímá mě, jestli jste se mrkli na Tomův profil, popř. na jeho web. To je teprve nářez! :11: mohla bych říct, že je Tomáš opravdu k poitování, protože to jsou fantasmagorie, já jsem tomu vůbec neporozumněla, i když se snažím mít pochopení i pro všelijaké existence.Nabídl mi přátelství, ale když jsem se ho ve vzkazech konkrétně na něco zeptala, neodpověděl, takže ho vyřazuju. to není přátelství. :19:
04.12.2008 - 13:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tome,
proč ani tady ani na Libimseti nemáš svojí fotku, ale jen fotky přítelkyně a dětí? Připomíná mi to mého bývalého přítele, co zase měl pořád plnu pusu řečí jak bojoval v Kuvajtu a přitom za celý 4 roky neměl jedinou schůzku s kolegy nebo kamarády vojáky, neměl jedinou svojí fotku v uniformě a nebo něco na památku z Kuvajtu. Pořád mě dojímal řečma, jak mu tam umřelo tolik lidí v náručí... a já si pak od kamaráda u vojenské policie zjistila, že tam vůbec nebyl a navíc, že naše jednotky byli jen chemici a zdravotníci. Nikdo z nich tam nebojoval....
:32:
Nechápu ještě jednu věc - jak lze bojovat o lásku???
Ty se snažíš získat zpět ženu, která s Tebou nechce být a říkáš tomu boj o lásku... A jak jí lákáš zpět? Říkáš jí - hele, mám teď mimino, jsem sám, zahrajem si na rodinu... ???
Já fakt nevím, co si o tomhle myslet?
Citové vydírání.
Touha být litován.
Hra na city nás všech.
Ta láska s uzlíkem možná stojí za to tobě - ale vzpomeň si na všechno tohle povídání v době, až tvoje přítelkyně ten uzlík začne zase rozvazovat, protože v něm jdou skryty ty nesoulady mezi vámi.
A tvoje mimino, které je plodem lásky k jiné, rozhodně nebude tím pravým poutem mezi tebou a touhle přítelkyní. Nevěřím tomu. Možná na chvíli.

Zkus přemýšlet rozumně.
A zkus zajít na soud, jestli Ti napíšou, že jsi zákonným zástupcem toho dítěte. Jinak ho ti ho stejně sebere sociálka, ikdyby ses o něj dobře staral. To, že jsi otec nestačí.
04.12.2008 - 08:43 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Opravdu jsi si jistý,že lidi Ti uvěří?
Jestli Ti to dosud všude baštili, tak věř tomu, že tady je drtivá většina lidí,kteří používají rozum. A jestli se jim už na prvním Tvém příspěvku něco nezdálo a ty další si nedokážeš rozumně obhájit, tak od pochybností přejdou k jistotě, že tady někdo lže ! :10: :44:
04.12.2008 - 08:40 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Tatuat Fairy
Úplně bytostně nesnáším lež a přetvářku! Když si někdo hraje na něco co není. Internet je plnej těhle lidí,kteří si tady léčí svoje mindráky,vydávají se za někoho jiného, vymýšlejí si životní příběhy a zneužívají lidi,kteří jim to zbaští. Je to výsměch nám všem, v prvním plánu,když na něco takového přijdeme, tak námi může cloumat vztek a lítost nad tím,že jsme byli oklamáni, že jsme někomu skočili "na špek". V druhém plánu nám bude tohodle člověka líto. Ale pak už asi může přijít jenom posměch a nakonec lhostejnost, protože takovým člověkem je zbytečné se zaobírat. Já skočím rovnou na konec - lámu nad tommajsickem hůl. A budu si dávat velký pozor na to,až se tady objeví zase pod jiným nickem s podobnými srdcervoucími bláboly. :3:
04.12.2008 - 08:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsi děsnej chudáček,všichni jsou na Tebe zlý,všichni Ti ubližujou...je mi Tě líto,ne proto,co všechno nám tady popisuješ,protože vím,že je to všechno vybájený,ale proto,že máš potřebu se takhle nechat litovat.Že si nedokážeš získat lidi jinak,než takovýmahle blábolama....
Sleduju to od začátku a už je mi z toho zle :28:
04.12.2008 - 08:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele romi.h.w, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je určitě v pořádku starat se o své dítě,ale já v tom žádné hrdinství nehledám,to dítě za nic nemůže a ani za to,že ho někdo přivedl na svět,tak jste se rozhodli vy dospělí a tak se starejte.Jsi jeho otec a on tvůj syn.Dospělí se někdy hádají kvůli úplným pitomostem,také se někdy rozcházejí kvůli pitomostem,ale to dítě nechápe co se děje a má strach,má rádo oba své rodiče.Měli byste si oba s partnerkou uvědomit,jak moc vám na synovi záleží a začít se podle toho chovat.Za problémy ve vztahu vždycky můžou oba dva a jen ty dva je zase můžou vyřešit.Přeji vám všem pěkné vánoce a snažte se,aby byly pěkné hlavně pro vašeho syna.
04.12.2008 - 06:53 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Nevidím tam jedinou větu,kde by Tě někdo odsuzoval.
Chtěly jsem jen vědět,čím to je,že máš v partnerstvích takové problémy.
Spekulovaly jsme a diskutovaly o tom a vlastně jsme chtěly vědět,jestli jsi tím člověkem,jehož obraz tam byl předestřen. To je to vysvětlení,které jsme žádaly. :3:
03.12.2008 - 22:49 | Filtr
(Panna) Jája13
Možná by bylo přehlednější,kdybys tohle vysvětlení psal do předešlé diskuse.
Pár příspěvků jsem tam četla a nikdo neodsuzuje tebe.Někteří píší spíš o tom, jak a s kým se setkali nebo žili a ty jim tyhle osoby připomínáš ,tím málem co o sobě napíšeš nebo stylem jak o sobě píšeš.
Nikdo se tě tam nechtěl dotknout,ty si z toho vyber.Vidíš tam černé na bílém,co ženám vadilo.Můžeš zapřemýšlet, jestli z toho se něco týká tebe můžeš to změnit.A pokud nic z toho není tvůj případ,můžeš reagovat.Stačí se do té diskuze zapojit a říci ne tohle tak není,je to úplně něco jiného.
Jak tam psala myslím Sem.miška, není to proto ,aby se tě dotkla,ale upozornila aby jsi mohl jít dál.Všichni chybujem a někteří chceme udělat něco pro to,aby těch chyb bylo co nejméně.Drž se :17:
03.12.2008 - 19:37 | Filtr
(Panna) Anie95
:15: :15: :15: :15: :15:
03.12.2008 - 17:51 | Filtr
(Býk) ave
Člověka který dokáže s láskou vychovat dítě,rozhodně nepovažuji za slabocha.Přeji Ti i Tvému děťátku v životě hodně štěstí. :27: :17:
03.12.2008 - 17:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tome,
řekla jsem ti, skoč do problémů, a řeš je. Starej se, a jednej podle svých nejlepších úmyslů.
Názory má každý jiné. Od toho jsme lidé, abychom si je řekli. Chybovat je sice liské, nikdo jiný k chybování zde není, než my, ale snaž se, abys chyb udělal co nejméně.

Ahoj :29:



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »