Děkuji VŠEM


02.12.2008 - 15:09
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tommajsicek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Děkuji VŠEM
Děkuji všem za jejich reakce na Nevím si rady,spousta reakcí dorazila i na můj profil.Před hodinou se,se mnou má přítelkyně rozešla,a matka mého dítěte se rozhodla odjet za prací ven,a synka mi tu nechat.Tak jsem dostal naráz dvě ledové sprchy.Ještě jednou děkuji.Tomáš

Stránka: 2 1
Řazení:
04.12.2008 - 02:12 | Filtr
(Štír) Tasha11
uff..zvladnes, len klud! Priatelka bude stastna, ty bez nej isto tiez, ver mi .
Nebudes prvy ani posledny chlap, co bude vychovavat svoje dieta. Hlavne prestan s tou lutostou, hlavu hore :3:
Dnes sa vyplac a nehanbi sa, rev a plac a nariekaj, co ti srdce povoli a da a zajtra! Zajtra zacni riesit :15:
Drzim palce, zvladnes!
A kozorozec s levom? uhmm...ziaden problem, vies dobre planovat, to s tebou teraz mava jeden z blizencov, tak ho rychlo zazen, bude fajn! :27:
03.12.2008 - 15:52 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ave
V tomhle je kus pravdy. Pokud žena vidí,že její partner má slabiny,neřesti a špatné stránky, díky nim s ním nemůže být,je dost divné, že v jeho výchově nechá vlastní dítě. Musí se přeci logicky obávat toho,že z něj jeho otec vychová svoji téměř přesnou kopii. Já mám taky tyhle dilemata, na jednu stranu jsem ráda,že se otec mých dětí podílí na výchově i když spolu nejsme,ale na druhou stranu jeho výchova je otřesná! Naprosto zásadní rozpory,úplně jiné pohledy a názory na věci - drtí mě to. Jsou to maličkosti,ale i věci zásadní a kvůli nim se potom o syna i bojím - co z něj vyroste za člověka. Leč s mužem není domluva, nechápe,co po něm chci, pochopit neumí,nebo nechce. On přeci nic špatného nedělá, hlavně že kluka materiálně zajistí,což v současnosti považuju za prioritu a peníze za nejdůležitější na světě. Malej pak přijde domů od tatínka a je velmi těžké ho zase kapku srovnat "do normálu" :8:
No,dost možná manželka tady pisatele opravdu odhodila všechny mateřské pudy, závazky,starosti a city k dítěti,jinak mě nenapadá důvod,kvůli kterému by dokázala odejít. Ale všechno jsou to jen dohady,autor sám nijak nespěchá s vysvětlením . :25: :1:
03.12.2008 - 15:33 | Filtr
(Býk) ave » Sem.miš
Ahoj Sem.miško nejdůležitější není,že partnerka dokáže odejít od partnera.Ale,že máma dokáže odejít od dítěte.Pokud se jí zdá partner slabý a pedantský/což může být/O to spíš si nedokážu představit jak by mu mohla nechat dítě?Každá věc má vždy dva úhly pohledu.Ale pokud jde o mateřskou lásku tu tedy v tomto vztahu postrádám.
03.12.2008 - 14:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jája13
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Nova55, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jájo, myslím že jsi to vystihla! :15: Plně s tebou souhlasím. Tome, věřím, že to co napsala Jája je opravdu ze života. Ahojky
03.12.2008 - 13:41 | Filtr
(Panna) Jája13
Jejda Tome,proč tak smutně :25:
Všimla jsem si už na profilu,že přistupuješ k životu trochu s pesimismem? "Lepší už to nebude" Ale bude,bude líp.Jen co si dovolíš to vidět.
No joo holky tě opouštěj :43:,tak asi někde bude zádrhel.Buď máš na ně přehnané nároky,nebo si vybíráš dívky ze špatných důvodů.Ale to víš určo sám nejlíp,a když si nad tím popřemýšlíš můžeš to změnit.
Ale teď k tvým novinkám.Jaké ledové sprchy,prosím tě,že se s tebou nynější kočena rozejde,to jsi tušil,takže sprcha,jestli vůbec tak vlažná.A matka tvého dítěte(pominu,že mi rozum nebere, co je to za ženskou,která jede dělat prachy,a odejde od dítěte :39: :25:)ta ti nechtíc dává dar největší.Teď máš teprve možnost svůj život naplnit a prožít(nemarnit hledáním co ti chybí).Uvědom si už NIKDY nebudeš sám,máš teď možnost věnovat veškerou svou sílu tvorečkovi,který tě bude milovat a potřebovat.
Co víc od života chtít.Teď už nebudeš bloumat světem s tím,že tě nikdo nechce,že se nemáš o koho opřít a že tě nikdo nepotřebuje.
Zařiď si život tak ,ať můžeš syna vychovávat,věnuj mu svou péči a lásku a ona se ti vrátí.Co zasadíš,sklidíš. :17:
Nepochybuj o tom,že to bude těžké.Ale právě zvládnutí těchto těžkostí tě neskutečně posílí.
A co si budem povídat,muž-samoživitel je pro spustu žen velmi atraktivní.
Takže věř mi,přes všechny překážky,bude líp.
To nebyly ledové sprchy,to ti život nabídl novou šanci,nezahoď ji :17:
03.12.2008 - 13:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bruno
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, já taky, protože všechno co bylo řečeno, bylo řečeno v dobrým, ve snaze osvětlit situaci a reakce přítelkyň a pošoupnout ho zase o kus dál ve vztazích.
:27: :15:
03.12.2008 - 13:05 | Filtr
(Lev) bruno » Sem.miš
..hezky receno.. :15:
souhlasim s tebou a verim, ze se ten dotycnej typek probere.. :27:
03.12.2008 - 12:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bruno
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš, mám takovou vadu - snažím se raději něčemu předcházet, ikdyž to trochu bolí. On potřebuje utěšit. To už jste udělali vy ostatní. A taky potřebuje otevřít oči, aby nedělal stejnou chybu pořád. To zas dělám já. A Saint-Ex, jak jsem si všimla. Jestli je to inteligentní kluk, tak si vybere z obojího něco a skloubí to, aby to příště bylo lepší. Ale když to nebude vědět, tak bude pořád dokola opakovat stejnou chybu a nebude vědět jakou.
"Někdy nevidíme pro třísku v prstě druhého trám ve vlastním oku."
:44:
03.12.2008 - 12:35 | Filtr
(Lev) bruno » Sem.miš
vim, mas pravdu, ale ten typek to ma ted opravdu tezky a davat mu rady do jeho budouciho zivota ted, kdyz spis potrebuje podporit.... opravdu s tvymi nazory souhlasim, ale nekdo to proste jinac neumi a hlavne si na tohle lepsi chovani musi v zivote nabit nekolikrat hubu nez na to prijde, ze to pak bude mit jednodussi.. treba si to precte a bude mit nad cim premyslet - doufam :6:
03.12.2008 - 12:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tome,
Tobě chci říct, že máš chybně nastavené už životní motto:
"Miluj, dokud jsi milován"

Láska je zvláštní - ikdyž Tě někdo nemiluje, Ty ho milovat můžeš. A pokud si dokážeš říct - "teď ode mě odešla, tak už ji nebudu milovat", pak to nebyla láska, ale jen touha být s někým, nebýt sám. Možná, když se podíváš do hloubi sama sebe, tak uvidíš, že bys s ní zůstal přes všechna úskalí, možná i kdyby Tě rozčilovala každý den, třeba bys jí odpustil, ikdyby Ti byla nevěrná a vrátila se - ale ne proto, že bys jí bezpodmínečně miloval, ale proto, abys nebyl sám.
To by svědčilo o tom, potřebuješ někoho, čí život bys žil, komu bys sloužil a po kom bys potom chtěl odměnu - vděk a lásku.
Jenže lásku si nemusíš zasloužit.
Láska buď je a nebo není.
O lásku netřeba bojovat.
Možná se mýlím, ale působíš na mě takovým dojmem, že si celou svou bytostí toužíš lásku zasloužit. A nebo někoho natolik dojmout, aby s Tebou byl aspoň ze soucitu. To ale nejsou správné pohnutky do vztahu. Určitě by Ti prospělo tohle s někým probrat. Není to nic proti ničemu, nejsi sám. Jen je potřeba na tom pracovat.

A na závěr - měl jsi rád svou přítelkyni, měl jsi rád syna, máš rád druhého syna - sebe nemáš rád? Já jen, že místo sebe jsi dosadil psa !!!
03.12.2008 - 12:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Nova55, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Držím ti prsty. Kozoroh je silný a proto to určitě zvládneš! Buď silný :27:.
03.12.2008 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bruno
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bruno, já jsem to nevytýkala ani svému příteli. Pouze jsem poukazovala na to, že takové chování je jiné a rozhodně to neprospívá vztahu. Já vím, že on to nedělá schválně, určitě si myslí, proč se mu všechno tak se*e, přestože se tak snaží. Ale jedno Ti řeknu - v tomhle vztahu strašně moc platí:
"nepomáhej, pokud nejsi o pomoc požádán"
Protože takový člověk, který dělá všechno za tebe a pak to ještě vyčte, protože to cítí jako oprávněné, když už to udělá za tebe a ty nejsi ani dost vděčná, takový člověk by se měl naučit počkat na větu: "Prosím Tě, mohl bys mi pomoct s tímhle nebo s tamtím...?" A pak se může ukázat. Ale ne předem. To není dobré. Snažím se jen poradit, protože by mu to mohlo pomoci.
:17:
03.12.2008 - 11:17 | Filtr
(Lev) bruno » Sem.miš
mas v mnohem pravdu, ale musis se na to taky podivat jeho ocima.. ted to nema lehky, dostal za usi poradnou ranu a navic je natolik silnej, ze o tom dokaze napsat, chce rozhreseni, nikoli vytky.. prosim zkus toho chlapa pochopit i z te druhe strany, kazdy holt nema silu si nekoho udrzet pomoci neceha jineho - proste to jinak neumi. Ale to je proste kazdyho vec.. Kdyz mas v tomhle vic zkusenosti jak pises, tak chapu i tebe - prosla sis taky svym, ale jak rikam chybama se clovek uci. Nekomu to proste jen trva dyl nez prijde na veci, ktery jsou pro jeste silnejsi osobnosti jako ses ty naprosto normalni a nekdo na to nekapne za cely svuj zivot..
03.12.2008 - 11:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
za málo, rádo se stalo :4:
Znova zopakuji svůj názor, že udělat někomu dítě není náhoda jako vymknout si kotník někde na ulici :3:. Koukám uznal jsi že chyba nemusí být jen na druhé straně. To zní šlechetně. Nemám ale pocit, že bys se sebou kromě toho "achjo" chtěl něco dělat, tak to bylo zřejmě jen gesto a to ukazuje spíš na to že to byla tak trochu manipulace... ale nebudu ti to kazit, tohle oplakávání...

Lidi, přemejšlejte trochu prosím!
03.12.2008 - 10:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš, Nuno, já se s tím svým Koněm seznámila v podstatě přes linku důvěry, kde psal, jak zůstal se dvěma dětma, protože ta jeho si neuměla vážit dobrého bydla, že nikam nechodí do hospody, žije pro rodinu a že dělá v podstatě všechny domácí práce i vaří... Našla si někoho jiného a odešla za ním a děti mu nechala. Litovala jsem ho a domnívala se, že takový člověk si přece lásku zaslouží. Nebylo to mezi námi nijak žhavé, byl hodný, pracovitý... ale pak začalo to, co popisuju výš. A já jsem pochopila, proč odešla.

Jo a taky mi říkal, že už dva roky neměl sex. Tak jsem si říkala - O.K. A za půl roku se topil v depce, protože ta, "co s ní neměl ten sex", mu oznámila, že se mu narodil syn... A to už bydlel se mnou. Příliž mnoho společných náhod s tímto pisatelem...
Nemohu se ubránit svým vyjádřením, prostě říkám, jak to cítím.
03.12.2008 - 10:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tohle si pamatuju taky,i ty pocity,který to vě mně vyvolávalo...a jsem ráda,že to mám za sebou :27:
03.12.2008 - 10:18 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Sem.miš
Neznám to.Tohle jsem nezažila - a asi bych měla být ráda. Možná je to tím,že u mě by takovejhle chlap pohořel. :2: :4:
Nevíme, jestli to bude tady kolegovo případ,ale taky je mi to celý podivný,jak to s ním je. No,snad se nám k tomu vyjádří. :3:
03.12.2008 - 10:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bruno
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Od silné osobnosti neutíkají partnerky. Silná osobnost je přitahuje. Ale člověk, co si sebou není až tak jistý a snaží se to kompenzovat přehnanou péčí, ten časem v partnerovi bohužel vzbudí špíš opačnou reakci.

Dobře si pamatuju věty typu:
Však já už to nějak vydržím...
Na mě se neohlížej...
Tak já si vlastně za všechno můžu sám...
No jasně, já jsem ten, který tady dělá to dusno...
Všechno doma dělám sám a ještě jsem ten nejhorší...
Dvě ženský doma, ale žehlit musím já...
Kdybych ti to nepřipomněl, tak to udělaný není..
Kdybys mě měla aspoň trochu ráda, tak by ses aspoň na chvíli přemohla...
Vždyť já tu přeci nemusím bejt...
A kam bych asi tak měl jít?...
Zas mám akorát zkaženu náladu...

Tohle slyšet denně nebo obden - nic moc. Fakt
Ale sotva mu řekneš, aby tedy odešel, když je tak nespokojený, tak zmlkne a nebo naopak vychlí spoustu toho, jak za to všechno, co pro nás dělá, dostane ještě vyhazov...
03.12.2008 - 08:23 | Filtr
(Lev) bruno
Ahojik :27:
tak ted hlavne mysli na toho prcka, at ma tatku v pohode, protoze ty nejmensi bytosti to z tebe vyciti, jsi jiste silna osobnost, protoze kdybys nebyl, tak bys o tom nebyl schopnej napsat ani radek.. Preju ti hodne stesti :17:
03.12.2008 - 08:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z trochu jiné strany -
znám pár lidí narozených ve znamení Koně. Všichni tihle mí známí i můj bývalý partner, se kterým jsem se rozešla já po 4 letech soužití, mají zvláštní vlastnst:
Chtějí, aby všechno šlo podle jeho představ. Mají svojí představu rodinného života, mnohdy přenesenou z dětství, jak to chodilo u nich doma. A svojí rodinu se snaží také tak vést. Přestože partnerka má jinou představu, snaží se jí předělat. Když to nejde, dělá některé věci za ní a při různých příležitostech jí to pak vyčte.
Např. Nádobí má být umyté po obědě, abychom si mohli dát v klidu kafe. Když není, umeje ho sám, a dokonce to kafe udělá. Přestože mu partnerka řekne, že to později udělá sama. Nečeká, udělá to za ni. Bere jí práci pod rukama.
Např. On má zítra službu a potřebuje vyžehlit košili. Ona mu řekne, že mu jí vyžehlí. Myslí tím samozřejmě, že než dneska půjde spát, tak tu košili prostě vyžehlí. Ale on je už ve 20.00 hod. nervózní, že košile ještě vyžehlená není, tak jde a vyžehlí si jí sám. A pak jí to vyčte. To, že ona by jí po filmu klidně v půl desáté vyžehlila, to nebere.
Taky jsem nechápala, proč mému partnerovi nechala jeho bývalá žena 2 děti a odešla za někým jiným... Po těch letech soužití jsem pochopila. Každý máme své chyby. A kdo chce žít s Koněm, patrně se musí obrnit velkou trpělivostí a měl by být flegmatik. Kůň chce vést, on chce být vůdcem stáda, není-li všechno podle něho, je děsně náladový. Umí dokonale vzbuzovat v člověku pocit viny, i když žádnou vinu nenese. Je mistr v citovém vydírání.

Neříkám, že jsi tommajsicku také takový, jen říkám, že chlapi, co znám a jsou v tomto čínském znamení, jsou takto ovlivněni. A to všichni ( znám jich 5 ), někdo víc, někdo míň. Možná, kdybys na sobě začal pracovat v tomto směru, mohl by Ti další vztah vydržet.

A ještě něco - můj přítel po mě chtěl sex každej den, protože je to takové krásné zakončení dne. Miloval sex a nebral odpověď, že nemám náladu každý den. On mohl kdykoli. Zkorigovala jsem to na obden. A stejně se i ten "můj volný" den pokusil, jestli náhodou nemám chuť. A když ne, zklamaně a protivně se otočil a ani mi nedal dobrou noc...
Já bych o tom dost přemýšlela. Žena jednoho z těch mých kamarádů na tom je stejně. Rezignovala. Sex nemají skoro vůbec, on má permanentně špatnou náladu a asi milenku. Já jsem se s přítelem rozešla. Někteří dva lidé se prostě k sobě nehodí...
02.12.2008 - 23:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tome,

pokud to tak je a neodvratně, skoč rovnýma nohama do problémů. Časem si zvykneš a kdoví, třeba budeš rád, že to takto dopadlo.

Ahoj :15: :1:
02.12.2008 - 22:53 | Filtr
(Býk) ave
Ahoj Tomáši,možná to bude i tím,že se stále vracíš ke stejnému typu žen.Jak je možné,že žena odejde od dítěte-malinkého dítěte-to prostě pochopit nedovedu.Pokud se Ti to ve Tvém věku stalo vícekrát,potom je chyba ve výběru partnerky.Zamyslet by jsi se měl hlavně nad tím,proč Tě přitahují takové ženy.Pokud jsi dokázal ve svém věku vychovávat sám dítě potom před Tebou smekám.Vím co je to za práci a starost.Je Ti tak málo a život se s Tebou nemazlí.Samozřejmě,že máš chyby-kdo je nemá,ale s dítětem jsi zůstal Ty a to mluví za mnohé.Pokud bys byl špatný,jak by maminka mohla odejít a nechat Ti děťátko.Přeji Ti hodně síly a štěstí do života.
02.12.2008 - 20:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kaan, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
přeju hodně štěstí a čistou mysl.
:17: :17: :17:
02.12.2008 - 17:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...nebudeš to mít jednoduché....
zamysli se nad svými chybami...a máš čas s tím něco dělat..jinak budeš mít třetí dítě a třetí matku....

sebekritika bolí a moc se nám do ní nechce jít...ale jinak se nepoposuneš dál :6:
to zvládneš,věřím ti :15:ozvi se,jak žiješ :17:
02.12.2008 - 17:23 | Filtr
(Rak) Marci12
:17:Tomáši,všechno zlé je k něčemu dobré.Mnohé věci pochopíme až s odstupem času.Držím Tobě a Tvému synkovi pěsti a přeji Vám oběma hodně štěstí! :29:
Příspěvky: 32-8 7-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »