Den za dnem...


30.11.2008 - 17:59
(Rak) - E -
Den za dnem...
Každej den se nutím vůbec vyhrabat z postele do dalšího dne, ve kterým se není moc na co těšit.Skoro každý se objeví nebo vymyslím něco, co mi zlepší náladu ale pak zas to stojí za prd...takový stereotyp od ničeho k ničemu...koho by taky bavilo být pořád sám...jakto, že se v okolí nenajde žádná hezká holka, se kterou bych se mohl bavit o všem, co mě zajímá a moh prožít hezký ale i ty perný chvilky spolu?Není tu někde taková? :25: :18:Když na mě padne tahle nálada, tak kromě jiného si vzpomenu ty noční rozhovory ze srazu najdise, kdy mě bylo prorokováno, že to budu mít fakt těžký nějakou takovou holku najít...moc sem si z toho nedělal, ale teď to na mě nějak dost dolehlo. :41:

Stránka: 2 1
Řazení:
02.12.2008 - 21:06 | Filtr
(Rak) - E - » ***
1. snažim se spíš sbírat jen informace o všem různě jak to jde a ne od někoho jako celek, ale tak občas se stane, že si nechám poradit i blbě :5:
2. jo nemyslet se na to dá, ale to musí bejt pořádná bžunda, jako třeba byla dneska venku. :)
...ale takový legracni problemy se nestavaj jentak pořád... a pak už by to nebyla vubec sranda :-D
3. škola v jinym městě za 3 roky nejdriv a kdovi jestli...takže to moc neberu v uvahu :)
4. jo naivita nekdy nebere meze a to i ta moje :4:
5. jo to už se tak někdy stane :)
6. takový knížky a návody by měly sloužit spíš pro pobavení a ne jako rady do života :5:
7. jo trošku napitý jsme byli, ale rozhodně ne mimo a hovořili jsme tehdy zcela normálně i když možná tak trochu pesimisticky :5:
navíc to nebyla rada :)
8. nesmysly meleš často
9. díky, ale za peníze bych je nechtěl ani za nic. :3: :4:
02.12.2008 - 20:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
čau Éčko, no já dostat tolik moudrejch rad... :4:. Ale je fajn že to bereš v klidu. Tak abych nezůstal pozadu, připojím i já nějakou pitomost. :4:
Zásada č. 1. - nenech si od nikoho radit
č. 2. i když je to skoro nemožný, nemysli na to (zkus zkrotit svoje hormony jinak :3:)... srdce si pak dá říct :4:
č. 3. s tím že žiješ někde v prdelákově asi momentálně nic neuděláš, ale může tě to motivovat dostat se někam na školu do velkého města ;)
č. 4. v 16 letech asi tu pravou ještě nepotkáš,(já si naivně myslel že jo:)) tak se tím nestresuj, času dost.
č. 5. než potkáš holku která bude za něco stát, potkáš několik blbejch, ale na první pohled to nepoznáš a naopak někdy nepoznáš někoho kdo je fajn...
č. 6. kdesi jsem v diskuzi probíral takové téma, kde potkat tu pravou... dokonce jsem o tom četl v jedný knížce a autor tam teda tvrdí odvážné věci... a já tvrdím že je to pitomost. Tak kdyby ses chtěl v rámci průzkumu zúčastnit, ti to naskenuju a můžeš zkusit. Já až nebudu tak zavalenej prací a proberu se ze zimního spánku to vyzkouším, protože to bude děsná prdel :4:
č. 7. nevím co ti kdo nakecal, pochopil jsem že někdo "moudrej" povídal že budeš mít hodně těžký najít k sobě někoho na stejné úrovni (myšleno duševní, duchovní či jak to říct). Je to podle mě blbost, byly jste tam vožralý :3: však ti stačí jedna baba, ne? A je jich rozhodně takovejch víc.
č. 8. mám takovej pocit, že už melu nesmysly, jakobych se zapomněl zastavit a byl stále v pracovním procesu - tam je po mně vymýšlení kokotin žádáno :4:
č. 9. moje rady jsou zadarmo, tak nečekej nějakou extra kvalitu :5:
02.12.2008 - 19:02 | Filtr
(Lev) růžička
Existuje nespočet lidí, kteří nemohou svůj život označit jako vyloženě nepovedený, špatný, ale přesto nejsou šťastní, ba ani spokojení: Chtěli by něco jiného, cítí potřebu změny, ale nevědí, jak na to, co s tím? V každodenním shonu jim připadá myšlenka, že si stále ještě mohou zvolit, jak svůj život prožijí, nereálná.

Až si začnete dávat život do pořádku, zjistíte, že to má často vliv i na vaše tělo. Mnozí z nás kteří si upravili své priority a začínají zlepšovat svůj život, shazují nechtěnou váhu a přirozeným způsobem uzdravují své tělo.
:27: :27:
02.12.2008 - 18:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LenkaLaskoradova, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemyslíš si, že ve Tvých letech je třeba zjistit co to !HEZKÁ A ZÁBAVNÁ HOLKA" je, hmmm? Nehledej! Najde si Tě sama :44: :27:
01.12.2008 - 22:09 | Filtr
(Rak) - E - » hela215
co uvidím?
to víš, že budu odporovat i kdybych měl vidět cokoliv :28: :4:
01.12.2008 - 21:52 | Filtr
(Blíženci) hela215 » - E -
ale to víš že máš jako éčko :3:jsi tady jen jednou.a opovaž se mi odporovat nebo uvidíš :10: :4: :4:
01.12.2008 - 18:00 | Filtr
(Lev) bruno » - E -
ehm - zatim mas, tak si ho vaz a neprud :4: :2: :4:
a nemas zac :17:
01.12.2008 - 16:40 | Filtr
(Rak) - E - » bruno
život nemám jen jeden, to bych na tom byl hodně bídně. :2: :1:

jinak díky a díky i vám všem ostatním. :27:
01.12.2008 - 12:46 | Filtr
(Lev) bruno
Ale no tak - hlavu vzhuru, co ti rikaj druhy, na to se taky nesmis vzdycky zcela spolehnout a holcinu si najdes, tomu ver. Jen musis hledat ve "spravnych vodach" :35:
Taky mi dlouho trvalo, nez jsem objevila toho pravyho. Jsem lovec a on se nechal ulovit - napoprvy a i kdyz to s nim bylo zezacatku hodne tezky, stalo za to to s nim vydrzet..
Zalezi na tobe, jestli chces byt lovna nebo lovena, ale rozhodnopadne se nevzdavej, zivot mas jen jeden, ses mladej, hezkej a navic i chytrej kluk..
Preju hodne stesti :37:
01.12.2008 - 12:07 | Filtr
(Blíženci) hela215
ahoj éčko,teď se do toho vloží ta pravá :3:.vzpomínám na to,když mi bylo jako tobě.by\la jsem děsně vychrtlá,černější než ostatní,pořád jsem jezdila na kole,četla literaturu,kterou někdo nestráví ani nyní,hrála si s koťaty na seně a se psem v boudě.jediné co jsem chtěla bylo s někým si pokecat jen tak a ne o tom kdo se kde jak opil,kdo koho s prominutím ojel atd.znala jsem i pár kluků podobných jenže mi přišlo,že oni se vůbec bavit nechtějí,že jsou vlastně spokojeni ve své samotě se svými zájmy,letadýlky,motorkami.vyřešila jsem to pak tím,že vztahy jsem měla pouze s o hodně staršími než já.neříkám že bys to tak měl udělat,ale zkusit to můžeš :3:alespoň kvůli lehčímu náhledu na svět. :27:
01.12.2008 - 09:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele romi.h.w, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,jseš mladej,tak tomu nech volný průběh,ale to neznamená,že se nemáš snažit,oslovuj je na každém kroku,když se ti nějaká líbí pozvi ji někam,nemusí to hned něco znamenat,ale za čas třeba zjistíš,že ti je s některou fakt dobře,nic po čem člověk touží není hned,ale kdo si počká a něco pro to udělá,tak se dočká.
01.12.2008 - 09:42 | Filtr
(Rak) Toulavej
Zdarec Éčko,
Podal si nejlepší inzerát co jsem kdy četl. Napsal si jádro pudla a věci se dají do pohybu. Každopádně, najít si partnerku není jako si jít koupit kabát. Popsal jsi to dobře, navíc pokud žiješ v né zrovna velkém městě nebo na vesnici.
Jistě není od věci do toho města vyrážet. Jezdi do knihovny, chod plavat, bruslit atd.. To je poměrně mnoho šancí najít si tu správnou holku. Vždyt to může být prvně přítelkyně co se potkáte jednou týdně na bazéně, spojí vás stejný zájem. Rad už tu padlo mnoho, tak to nebudu okecávat..

Ale proč píšu hlavně: na "proroctví" ze srazu zapomeň a odstran to z mysli, protože pracuješ na tom aby se plnilo. Klíčový ukazatel, pokud tě to zajímá, je to, že jsi se o tom zmínil, takže ti radím, tuhle myšlenku uzdrav a zahod.. Ty jsi ten, který si utvoří myšlením co se mu rázem zhmotní, na to pamatuj. Ani diskuze plná méně pozitivních myšlenk. pochodů ti nepomůže. Pamatuj, co myšlenky minulé tvoří přítomnost. Hod se do pohody, srovnej to v sobě a pak si představ jaká by ta holka měla být. Pokud ji dokážeš "vidět" tak si to prožij v barvách. Až to uděláš, oprosti se od toho a nech tu energii at se zhmotní. Poděkuj a to je vše.. Není nutné do ni zasahovat dodatečným domejšlením.. uvidíš, že nebude trvat dlouho a setkání ti vyklopí dolní čelist až na zem.. A já ti to moc přeju.. Není nic lepšího než nebýt sám..

Aloha Toulavej
30.11.2008 - 23:33 | Filtr
(Rak) - E - » e.s.o.rimmer
tys to rozsek, vybodni se na to. :15: :5:



díky, že jste všichni tomu věnovali čas, když sem zrovna měl blbou náladu a potřeboval se vypovídat...přečet sem si všechno a určitě mě to něco dalo a nakonec jsem se i dobře zasmál. :4:
30.11.2008 - 23:10 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer
Vybodni se na to...měl jsem stejný problém v Tvém věku a jediný co pomůže, je trapně předhazovaný a dokola omýlaný "čas"... :3:
30.11.2008 - 22:51 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Teda přiznám se, že od Tebe bych takovej příspěvek nečekala. :23: :1:
Bohužel neporadím,protože nevím,kde si mladí kluci na vsi hledaj nějaké slečny. V tomhle má město výhodu,já ty synáčkovo důry nestačím ani počítat a odhánět od prahu! :11: :5:
.../ útěchou Ti asi nebude,když řeknu, že nejsi sám s tímhle problémem - stačí se tady rozhlídnout/...
Budeš muset někam vyrazit jinam,to asi víš. Nelíbí li se Ti knihovna,zkus třeba plovárnu,bruslení,ten bowling je dobrej nápad,skautskej oddíl( :4:),cokoliv,kde je větší koncentrace lidí. Já vím,že dneska jsou v popředí zájmu diskotéky,zábavy a různý tyhle dýchánky s alkoholem,ale pořád naivně věřím,že tak nežijou všichni mladí.
Navíc néé všechny ty slečny,které se tam producírujou,jsou opovrženíhodné. Bych řekla, že minimálně z 50ti% jsou na tom stejně jako Ty - hledají. Jen hledají urputněji a tak to jejich chování je kapku neimponující. Tak to okoukni a dej nám vědět, jak to dopadlo. :3:
30.11.2008 - 22:18 | Filtr
(Beran) lenyška
chápu,že tedˇto na tebe dolehlo-blíží se vánoce+Silvestr a to je dost o tom,být s někým blízkým...A když ti to bylo předpovězeno,měl by ses s tím líp srovnat-má to tedˇtak být.Aspoň mě je líp,když tedˇvím,že jsem si vše měla prožít,co jsem prožila... :29:
30.11.2008 - 21:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...a co ta motorka?a ta cesta?však víš....je něco nového? :3: :6:
30.11.2008 - 21:40 | Filtr
(Štír) atraM » - E -
Jo a s tím tvůrčím dobrodružstvím...
"Pakárna jak z nosu" mě fakt pobavila, konec konců, taky proč ne.
:4:

Mně se ale hlavně vybavilo třeba prostředí, který znám já, třeba naše výtvarka (ZUŠ).

Tam některý roky bývá docela nátřesk holek tvýho věku a sem tam, když se fakt zadaří, to je opravdu radost pobejt- protože spousta těch bytostí, je děsně zajímavá.
Nemá to v hlavě seno..., sluší jim to pekelně..., legrace s nima je... a když to otevře pusu nebo se vyjádří nějak jinak, taky žádná ostuda...
:15:
Docela bych i věřila tomu, že i když třeba některé tyhle holky propadnou počítači jako Ty, tak se na internetu nejspíš nikdy nepotkáte, protože ony stráví spíš stovky hodin tím, že budou vytvářet nějakej animák...

Nebo pobíhat s foťákem po kopcích.
(Atd.atd...)

Rozhodně bych mezi nima nenašla žádnou "nanynku z diskošek"...
(Nebo holky, že by mi něco uniklo??? :5:)
30.11.2008 - 21:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » - E -
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele edai, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ježiši :4: :4: Tak jsem to vůbec nemyslela. Víš, sestry mívaj kamarádky. :4: :41: To o rakušankách tvrdí mí spolužáci. Každopádně v Chorvatsku bejvá dost českejch turistů a hlavně turistek. :2: Už toho radši nechám, ráno brzo vstávám - dojíždění, jistě to znáš. Kdyby se kola osudu začala točit tím správným směrem :4:, dej mi vědět, začíná mě to zajimat.
30.11.2008 - 21:17 | Filtr
(Rak) - E - » edai
ne sestru nemám...co si to o mě vubec myslis pchee tscheee :4:

jak rakušanky to nevim, ale chorvatky taky nestojej za moc :-D ...do chorvatska bych chtěl vyrazit na vlastní pěst na motorce případně na motorkách s víc lidma. :5:

do knihovny? hmm no nevim, knihovny nesnasim, navic ta v mestecku, kde chodim do skoly je to strašně mini...

no určitě nad tím budu přemýšlet kam vyrazit. :20: :4:
30.11.2008 - 21:12 | Filtr
(Štír) atraM » - E -
Já si to zhruba pamatuju, kde jsme Tě tak vysazovali po srazu.
A docela tomu i věřím, že to tam mladejma lidma moc neklokotá...

Trochu mi to vlastně připomíná jednu moji milovanou kamarádku. Myslím, že je ještě z o něco zapadlejšího, menšího a zašitějšího koutku republiky. (Nicméně divukrásná příroda, rázovitá krajina i lidé...)

Šla studovat design, toho pravýho potkala, když zrovna v nějakém úletu hrála divadlo a on stál mezi diváky...
Teď spolu žijou někde úplně jinde než v oné kouzelné vísce pod horama, ona píše a ilustruje nádherný knížky pro děti, on je vědec, ...
Kdyby to měl člověk předtím nějak tipovat, kdo koho kde nejspíš zaručeně potká, tak by to projel na celé čáře...
:1:
30.11.2008 - 21:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » - E -
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele edai, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hehe, no myslela se spíš dávat se dohromady se spolužačkama, třeba i z jinejch ročníků, ale hm... :4: rakušanky prej ani nejsou moc hezký :4: Musí to být nutně někdo úplně nový? Zkus víc nějakou známou tvář. Hlavně pokud nějakou slečnu chceš, doma ji pravděpodobně nenajdeš (i když... pokud máš třeba sestru :5:). Takže začni chodit třeba do knihovny, to je jedno, nikdy nevíš, co se může stát a koho můžeš potkat. :27: Tohle je na tobě, já ti můžu držet jen palce. :2:
30.11.2008 - 20:55 | Filtr
(Rak) - E - » edai
Vyjma brigády těžko poznám někoho novýho. :-)
Na školní zájezd jedem do Rakouska dp Alp...Rakušanka to by asi nebyl zrovna výhodnej nápad. :4: ... Bych ji pak už nemusel nikdy vidět. :4:
30.11.2008 - 20:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » - E -
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele edai, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takže, hlavně žádnou alkoholičku.. :4: Ne, vím, jak to myslíš s těma hospodama... Ale i tam občas zabrousí normální holky. :2:

Co bych ti poradila? Nejrůznější sportovní akce, školní akce (občas se na některých školních zájezdech divím, jak se nám to hezky páruje - bez kapky alkoholu), pak různé zajmové kroužky - můžeš třeba zkusit cizí jazyk, případně se zlepšit v tom, který se už učíš, brigády... Co ještě? Je toho spousta! :20:
30.11.2008 - 20:49 | Filtr
(Rak) - E -
no jo, to už ale spíš tam někoho pozvat. :3:

Jak to tak vidím, tak tuhle diskuzi si bude spousta lidí pamatovat i za rok a ještě se tomu budu sám dobře smát. :4:
Příspěvky: 48-24 23-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »