Jane Austenová: Pýcha a předsudek


25.11.2008 - 09:36
(Beran) Irwin
Jane Austenová: Pýcha a předsudek
Nejdříve jsem viděla film. Ten mě nabudil k přečtení knihy a musím uznat, že kniha je mnohem lepší (jako snad vždycky). Naprosto mě dostával vývoj citů všech hrdinů. Autorka je dovedla krásně popsat a přiznávám, že mě to párkrát až rozbrečelo. Všem ženám, které si rády přečtou o opravdových citech a samy o nich nerady mluví, vřele doporučuji. :3:

Řazení:
12.05.2009 - 19:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ramones, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja ji četl a vážně se mi moc líbila i když jsem chlap.Možná mi pomohla trochu pochopit ženské srdíčko.Ale na druhou stranu opravdové ženství se jaksi vytratilo.Źeny jakoby převzaly mužské vidění světa,a to je škoda.
30.11.2008 - 22:57 | Filtr
(Panna) elaviel
Ja jsem cetla Pychu a predsudek z povinnosti na vejsce a nebavilo me to. Ale rekla bych, ze kdybych si ji precetla z vlastniho zajmu, tak mi to da mnohem vic a mozna se mi ta knizka bude i libit. :3:
30.11.2008 - 14:00 | Filtr
(Váhy) Kunas
Myslím,že spisovatelka poznala skutečnou a pravou lásku. Tu, která ji inspirovala k napsání jejích nejznámějších a nejoceňovanějších děl: Pýcha a předsudek či Rozum a cit, mám obě knihy i DVD,líbí se mi na ní, že vkládá představitelce vrozenou inteligenci a empatii, tím mne to vzalo!!!! :17: :12: :44:
26.11.2008 - 09:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja ji cetla, i film jsem videla... Knizka je samozrejme lepsi, a ve filmu je uzasna hudba... Co se da filmu vytknout? No, par veci urcite, napr. kniha popisuje pana Collinse jako vysokeho obtloustleho muze, ve filmu je to maly hubeny muzicek...(i kdyz jeho smesnost mu zustava :3:).

Jinak - ten vyvoj citu sedi... souhlasim :1: a tez doporucuju!


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »