otázka


19.11.2008 - 20:11
(Váhy) danyhe
otázka
ahojky všichni tady.... a jak byste zvládali a řešili situaci, když ten co ho milujete by chtěl být jen kamarád???? jde to vůbec???? :18:

Stránka: 2 1
Řazení:
22.11.2008 - 20:44 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer
Řešit je přehnané slovo...

Spíš bych dosadil "uvědomit si", z čehož vyplývá, že pokud náklonnost v podobě lásky není oboustranná, není nutné ji "řešit".

Tím chci říct: Teprve oboustranná láska má primariát, že se sní musí něco dělat(řešit ji).

Toť vše... :3:
22.11.2008 - 20:23 | Filtr
(Panna) jaaaajjjj
Je jeden takovej citát, nebo co to je- NABÍZET PŘÁTELSTVÍ TOMU, KDO CHCE LÁSKU, JE JAKO NABÍZET CHLEBA TOMU, KDO UMÍRÁ ŽÍZNÍ (tak nějak to je :oP ) A já s tím plně souhlasím. Vůbec nevím, jak bych tohle řešila. Myslím, že takový přátelství sna ani nemůže být. Nemůžete si povídat třeba o lásce, ty nemůžeš poslouchat jeho trápení. Když on bude s jinou, ty budeš žárlit. A Tebe bude bolet to, že on se chová noo jako kamarád. Takže myslím, že by to nešlo. Neříkám ale, že byste měli být nepřátelé nebo tak. Ale velcí kamarádi asi nebudete. Je hrozný, když Ti někdo, koho máš ráda, nabídne jen přátelství :o(
22.11.2008 - 17:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ininka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z milenců se stávají přátelé a z přátel milenci :35: :18:
22.11.2008 - 17:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lekra, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahojky všem... tato situace je vreálu hrozně těžká.. prožívám v současnosti něco podobného... svým způsobem tu mají pravdu všichni.. ale je těžké to prožívat a bohužel si tím musíme projít... my jsme stále kamarádi, ale já se s tím snáž smířila
až když poslal fotky s přitelkyní a viděla jsem jak jsou šťastni, bylo to sice hodně těžké, ale pro přeji mu to štěstí... zkus mu přát také štěstí, vždyť jestli někoho milujeme, tak mu štěstí přejeme... a to i když ho neprožívá s námi... držím palce, ať to zvládneš, ale to stejně musíš sama :27: :27: :27: :1:
22.11.2008 - 08:52 | Filtr
(Lev) bílá
Je to těžké také to znám ale opačně zůstali jsme kamarády
21.11.2008 - 23:56 | Filtr
(Beran) lenyška » Nuna
Kamarádit se svým exmanželem nedokážu.Za těch 9let co sním nejsem,vždy udělal nějaký podraz.Chtěla jsem aby vše proběhlo v klidu,kdy si bude brat syna,atd.ale nešlo to.Neplatil výživné,syn na něj čekal,měl ho mít na víkend-nedojel+nezavolal(a to se stalo xkrát),stále něco chtěl-jen aby to jemu pasovalo,stěžoval si na mě na sociálce-že mu nedávám syna(zjistili,že dávám)...Prostě naše cesty se zcela rozešly a je to tak lepší.
21.11.2008 - 12:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ane, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jj, pěkně jsi to napsala
pro mě je i to kamarádství dost, takže jak pro něj bylo těžké přijmout, že ¨mám "jen"ráda, mě je zase líto, že kamarádství pro něj nic neznamená..tím jsem chtěla tobě odepsat, že vzhled si vybereš, ale člověka příjímáš
21.11.2008 - 11:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ane
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ane, já si myslím, že je to tak správně. Je to o hledání správného partnera. A lidí je spousty. Když hledáš knoflík v krabičce - taky vezmeš do ruky jeden po druhém třeba 10 knoflíků, než přijde ten správný. Když hledáš na pláži mušli, taky vezmeš do ruky třeba 50 kousků, než se do jedné tak zahledíš, že ji chceš mít doma. Ani mezi muži většinou nenatrefíme na poprvé na toho, koho bychom chtěly napořád.

Ale je tu jeden rozdíl - mušle se neumí přetvařovat. Když jí řeknu: Nezlob se holka, jsi krásná, ale já bych chtěla hnědou ne pruhovanou... ona nezhnědne, aby sis jí vzala domů. A muž? Když zjistí, že by sis představovala doma pořádnýho chlapa a on je bordelář, tak na čas začne být pořádný. Přemůže se a nějakou dobu to vydrží. Pak ho to přestane bavit - začne být sám sebou. Ale to už není ten, do koho jsme se zamilovali - vytvořil nám iluzi. Tak ať se nediví, že ho pak opustíme, že.

Původně to mělo být ale jen o hledání - o tom, že on taky hledá a ona postižená je sice mušlí, může být i perlorodkou, ale on hledá jinou, hnědou se zvlněnými okraji. Tak se na něj pro to nemůžeme zlobit a nutit mu tuhle, ne? Není zlý, jen má jinou představu...
:3: :27:
21.11.2008 - 08:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ane, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dany,je to pro tebe kruté, ale on tě tedy nemiluje, když chce být kamarád :17:

omlouvám se Ti, ale zřejmě je to pokračování diskuze

zapojila jsem se, protože jsem taky nabídla kamarádství muži, který mě miluje a nepřijal to, už jsem o tom psala mezi nebem a zemí, vlastně mu to "málo "nestačilo,já ale nemohu nabídnout víc
21.11.2008 - 08:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj.
Takových případů je mnoho a mnoho - takže to jde. Ale samozřejmě toho zamilovaného to bolí, trápí se a jeho platonická láska jen v mukách pláče.

Je to zvláštní, ale zkus to brát tak, že někdy je lepší být jen kamarádka, protože taky bys nemusela být ani to. A že s Tebou chce být aspoň kamarád, to znamená, že si nčeho na Tobě váží, ale zamilovaný do Tebe není. Je to v podstatě i pocta. On Ti vlastně zvedá sebevědomí tím, že mu stojíš za přátelství. Nesrážej si ho tím, že Tě nemiluje. O tom to není. Láska buď je a nebo není, to neovlivníš. Ale přátele si vybíráme! A Ty jsi mezi vyvolenými takového skvělého člověka.

Jestli to takhle nechceš, můžeš se distancovat a najít si někoho, kdo Tě bude milovat. A přeju Ti, aby to bylo oboustranné, protože jinak budeš dělat to, co Tobě tento muž.
:27: :44:
:17:
21.11.2008 - 08:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Toulavej
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řekla bych: Nabízet přátelství zamilovanémuje jako dávat suchý chléb žíznivému...
:3:
20.11.2008 - 23:55 | Filtr
(Beran) lenyška » danyhe
Lásku si nikdo nevybere,prostě tě potká a je jedno kolik ti je,jestly jsi vdaná,nebo jsi přišla o někoho blízkého.Je těžko radit,když moc o něm nevím.Ale,jak píšeš že má ASI STRACH,něco není v pořádku.Může mít strach z vaší budoucnosti,nebo jestly je pro tebe ten pravý,nebo se bojí zklamání,nebo co na to řeknou tvoje-jeho děti,je spousta důvodů co mě napadají.Zkus si s ním promluvit,možná něco naznačí-nakousne,v klidu poslouchej a hlavně mu dej čas.Možná si jen potřebuje něco urovnat a pak chce být s tebou,nebo jen nevěří-že ho máš ráda.Myslím na tebe a moc přeju,atˇjsi štˇastná. :27: :27: :27:
20.11.2008 - 18:13 | Filtr
(Váhy) danyhe » bizonecka
přesně tohle se sažím dělat...nekontaktuji ho nevyhledávám ho....ale pořád doufám a přeju si aby se sám ozval...a to zapomínání mi nejde...i proto že se občas potkáme v práci a také máme dost společných přátel...zrovna dnes mi psala kamarádka ať jdu posedět že tam bude ta a ta a ta a taky on....napsala jsem že nemůžu...protentokrát to prošlo ale příště s tím neuspěju
20.11.2008 - 18:02 | Filtr
(Váhy) danyhe » lenyška
ano jí vím.....my spolu začali kamarádit..opak to přešlo v něco víc a on asi ztoho má strach tak chce dál zas jen kamarádit
20.11.2008 - 17:58 | Filtr
(Váhy) danyhe » atraM
miluju ho
20.11.2008 - 16:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fialinda
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Fiali,
ale kamarádství je úplně o něčem jiném, než partnerství a láska. Kamarádství bych nad soužití dvou lidí nestavěla.
Představ si, že budeš celý život +jen kamarádka+. Bez společného soužití a lásky. :9: :17:

20.11.2008 - 15:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele fialinda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj danyhe,
je to asi těžký, ale někdy je kamarádství mnohem kvalitnější vztah než partnerství a láska.
20.11.2008 - 14:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

nejde to. Byl by to vztah jen jednostranný, a pokud chceš trpět jeho přítomností, ale nedostatatkem lásky, tak to si potom musíš vybrat.
A kamarádství není věčné.
Měj se pěkně, a pokud vztah neuneseš také jako kamarád, tak se do toho nepouštěj. Chce to silnou osobnost.

:27:
20.11.2008 - 14:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Aj kamaratstvo je sposob lasky. Niekedy ten druhy mozno potrebuje len cas, aby si ujasnil city, pripadne nejake osobne problemy...spytala si sa ho vobec preco chce byt len kamarat?
20.11.2008 - 13:48 | Filtr
(Ryby) RadkaV
nabízet přátelství zamilovanému člověku je stejné, jako nabízet chléb tomu, kdo umírá žízní..
20.11.2008 - 12:20 | Filtr
(Beran) bizonecka
Já osobně bych se od něj zkusila odpoutat.Zapomenout...přestat na něj myslet a čekat co bude dál.Přestala bych ho kontaktovat a nějak se mu ozývat.Jen si tím ubližuješ a zraňuješ se...Vím,lehce se to říká,ale zkus to...
20.11.2008 - 09:48 | Filtr
(Rak) Toulavej » e.s.o.rimmer
voda je těžká do žaludku, co do ní přidat trochu chmelu :36: :3:
20.11.2008 - 09:15 | Filtr
(Beran) ilcigo
:12:Já si myslím,že to jde.Ono je lepší krásné přátelství založené na důvěře atd. než špatný neharmonický vztah,kde city nejsou opětovaný.Takhle ji ta milující osoba může mít na blízku stále jen na ni nesmí doléhat a musí brát situaci takovou jaká je.Z mé zkušenosti vím,že i z krásného přátelství se může vyklubat krásný milující a pevný vztah. :18: :17:
20.11.2008 - 09:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » e.s.o.rimmer
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:17:
20.11.2008 - 08:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele beler, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No je pravda, že ta nešťastná zamilovanost je těžká a je hrozně těžké snažit se brát toho druhého "jen" jako kamaráda. Ten druhý případ (11 let s někým) jsem sice nezažil, ale možná pak jde brát ho jako kamaráda...ale myslím, že ne jako přítele, "jen" jako kamaráda. :1:
Příspěvky: 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »