láska


05.11.2008 - 12:37
(Střelec) dfaust
láska
prosím poraďte. Odešla jsem od manžela s kterým jsem žila již 24 let. Našla jsem si přítele a odstěhovala jsem se k němu.Zjišťuji, ale že mi manžel strašně chybí.Vrátila bych se, ale mám z toho strašný strach.Nevěřím, že se manžel změní i když říká, že to zkusí. Zároveň, nechci ublížit příteli.Je to prostě nekonečno.Co bude nejlepší udělat? :24:

Řazení:
06.11.2008 - 17:21 | Filtr
(Štír) kaficko6
Krásně napsané a pravdivé. :27:
06.11.2008 - 08:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá odešlá a stýskající,
Pravdu mají všichni, co tu řekli, že pokud jsi nebyla spokojena s manželovou povahu nebo s něčím, co prováděl a neměl, mělas to řešit odchodem. Ne odchodem k někomu. Odchodem. Přestávkou se zamyšlením, jak moc Ti manželovy chyby či co vadí a zkoumáním, co bys tedy asi opravdu chtěla.

No, znáš to, jak je to s tím rozlitým mlíkem... :3:

Ale možnost jít bydlet sama tu pořád je. Vím, že někdy nejsou prostředky, ale můžeš se domluvit i s někým známým, že bys na měsíc dva bydlela u něj - za nájem 1 pokoje třeba. Protože jinak svá rozhodnutí budeš vždycky dlat pod tlakem jednoho nebo druhého partnera a nikdy nebudou jen Tvoje.

A pokud se Ti u nového partnera stýská po tom původním, tak to nikdy není ten pravý, tomu věř na 100%.
:20:
06.11.2008 - 07:57 | Filtr
(Střelec) dfaust
Děkuji za psaní.Máš v lesčem pravdu.Asi jsem neměla odcházet za přítelem, ale postavit se na vlastní nohy. Svým způsobem sama jsem byla až dost. Manžel jezdí kamionem. Je nebo byl dost žárlivý a strašně nervozní. Vždy když přijel byly mezi námi jen hádky a nervozita.Jeho podezírání a napadání, ale i přesto, jsem zjistila mě k němu cosi táhne, přitahuje.Prosila jsem ho o projev lásky, ale nějak mu to nešlo.Až jsem našla únik v podobě přítele, protože jsem už byla psychicky na dně. Když to zjistil, tak se snažil. Ale už asi bylo pozdě a navíc to bylo jako když dáš ženě kytku a za týden jí to vyčteš. Nechápu co mě k němu zpět tahne. nevím co dělat.Je vidět, že se tím také trápí, ale nevím jestli to není od něho jakási hra.I vlastní syn mi říká abych se nevracela, že táta je a bude stejný a nikdy se nezmění.Nevím jak se s tím vyrovnat a hlavně jak to zvládnout.I v okolí známí, že jsem to měla udělat dřív a aby mě ani nennapadlo se vrátit. Byl by to návrat do pekel.
Nikdo ale netuší jak trpím, sama jsem si to zavinila. asi jsem neměla odcházet. a nebo to je má závislost na něm.
A věř, že odchod nebyl vůbec lehký.
Tak děkuji a přeji hodně životního štěstí.
06.11.2008 - 07:41 | Filtr
(Střelec) dfaust
No děkuji za názor. Ale bohužel jsem udělala asi velkou chybu. Netušila jsem co to se mnou udělá i když odejít od muže jsem chtěla už dříve.Ale nedokázala jsem to. Nedokážu se s tím vnitřně srovnat.I když přítel je hodný, má mě rád. Manžel mě bral jako inventář a zapomněl na to, že i žena potřebuje projevit lásku jinak jak kontrolami a podezíráním. nevím co budu dělat.Mít tak prsten Arabely a nebo aspoň vidět co se stane když...
05.11.2008 - 23:40 | Filtr
(Blíženci) Nuna
:15: :1:
..poslední dobou píšeš lépe než já... :4:
..neřekla bych to srozumitelněji :3:..
05.11.2008 - 18:51 | Filtr
(Štír) kaficko6
Ahoj, souhlasím s Helou. Utíkat z jednoho vztahu do druhého to nemá smysl. Je dobré si dát čas a srovnat si to v sobě. Moc džím palečky. :27: :27:
05.11.2008 - 15:50 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Jojo, ta zamilovanost je pěkná potvora. Člověk v takovém stavu snadno udělá věci, kterých potom,když mu spadnou ty růžové brýle, velmi lituje že? :3:
Tuhle situaci Ti nezávidím,ale po té praktické stránce bych se přiklonila k tomu,co tady zaznělo. Odchodem od manžela jsi dala najevo nesoouhlas se sebou samotnou a svým stylem života. Takže nejdřív najdi sama sebe a pak se najde řešení celé téhle lapálie. :1:
05.11.2008 - 13:40 | Filtr
(Panna) Artep
Souhlasím s tím co tu již zaznělo,postav se na vlastní nohy, najdi samu sebe,uspořádej si své city,život a pak se rozhodni co dál! Odešla si od manžela,muselo to mít vážný důvod po těch letech a hned k příteli :24: to není dobré ani pro jednoho z vás. Pěkným slovům se rádo věří,ale myslíš si ty,osobně ,že se manžel opravdu může po 24 letech změnit? Co to je : "zkusí"? Já bych očekávala, změním,udělám proto vše, stojíš mi za vše!! Nic není problém! Řekl ti to, alespoň nějak podobně?? Nevím proč jsi odešla,ale musela si mít opravdu velký a závažný důvod, a to, že je ti smutno je naprosto normální! Cítíš strach a to není neobvyklé!Zvyk je železná košile a musíš se nejprve naučit zase si zvyknout spoléhat jen a jen na sebe,pak to půjde vše snáz. držím :15: hodně štěstí :17: a hlavu vzhůru jsi ženská a ženský přeci umí bojovat né?? :17: :27:
05.11.2008 - 12:56 | Filtr
(Rak) janey82 » hela215
Přesně, napřed se vypořádat sama se sebou, zjistit, co vlastně chci a nechci...a až si tohle všechno v hlavě srovnám, budu vědět, co je pro mě nejlepší... :27: :17: :3:
05.11.2008 - 12:51 | Filtr
(Blíženci) hela215
nejlepší podle mě je odejít od manžela a nejít bydlet k příteli nebo spíš žádného nehledat než se vše urovná.když chce někdo odejít z manželství měl by být schopen se postarat sám o sebe nejdří a když zjistí že to jde tak potom hledat.nechci dávat blbé rady,ale taky řeším nějaký problém doma a tahle možnost mi přijde nejjednodušší. :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »