Zrcadla


21.10.2008 - 22:14
(Lev) bruno
Zrcadla
Ahojik fsici :13:nepremysleli jste nekdy jestli existuje svet za zrcadlem, jednou jsem to probirala s moji znamou "carodejkou" a ta mi rikala neco v tom smyslu, ze zrcadla jsou zla a tahaji z lidi energii, potazmo krasu a nemate pred nimi chodit nazi, taky se do nich chce clovek vzdy tvarit krasne (pretvarka) a poradila mi, ze kdyz je bourka, tak pres ne mam hodit nejaky plateny zaves, snad aby do sebe neabsorbovala neco zleho z ty bourky.. No prave nevim co si o tom mam myslet, proto se vas ptam, zda o tom nevite neco vic a co si o tom myslite.. Diky za nazory :17:

Řazení:
22.11.2008 - 04:23 | Filtr
(Štír) Tasha11
ahoj Bruno, inak prekrasne meno :-)
Zrkadla su vstupnymi branami do inych dimenzii.
Su to akoby dvere pre vsetky negativne energie a rozne negativne astralne duchovenstva. Moji kedysi davni "nekamarati" z duchovnej sfery sa zdrziavali vzdy pri zrkadlach ....

S tou krasou neviem :32: , ja som radsej, ked sa rano do zrkadla pozriem, myslim, ze tak chranim okolity svet pred zdesenim.
som im vcelku vdacna :2:
02.11.2008 - 11:10 | Filtr
(Blíženci) hela215 » Mandragora
no malé děti nemají chodit na hřbitov-říká se,ale v jiné zemi kde jsem byla se to neříkalo.i když tam se považovalo za znak čarodějnictví fialové oblečení.tak nevím jak to s tím co se říká je. :1:
02.11.2008 - 11:02 | Filtr
(Váhy) Mandragora
Říká se, že se nemají malé děti vystavovat zrcadlům.Proč asi?
30.10.2008 - 18:09 | Filtr
(Blíženci) hela215
ahoj.vše jsem tady nečetla ale za starého říma se zrdcadla před zimou údajně omývala a věšely se na ně snad tisové větvičky či co.někdo říká že v zimním období by se měla používat zrdcadla minimálně jen k úpravě.žádné dlouhé rozhovory se sebou před ním.mohou to být i pověry tak nevím. :27:
30.10.2008 - 16:03 | Filtr
(Lev) bruno » anyu
ahojik, neco podobnyho mi rikala i Maruska, se kterou jsme se o tom tak trochu bavili.. moc mi toho sice nerekla, ale davam ti za pravdu, neco na tom urco bude.. :22: rozhodnopadne ti diky za radu s kytickama, zkousnu to :17:
30.10.2008 - 10:25 | Filtr
(Střelec) anyu
Nie je zrkadlo ako zrkadlo. Často som počula názora, že zrkadlá sú bránou do iného sveta. V mnohých učeniach sa stretneš s názorom, že v spálni nemá byť zrkadlo. V noci je človek bezbranný a preto netreba ničomu dať šancu prísť v čase, keď spíš. Vraj pomáha ozdobiť zrkadlo ružovou šatkou, alebo ružovými kvetmi.
Kamoške sa stalo, že sa zapozerala do vypnutej obrazovky, funguje ako čierne zrkadlo. Uvidela veci, ktoré ju strašne vydesili a dlho sa z doho dostávala, Tak pozor na zrkadlá
25.10.2008 - 11:20 | Filtr
(Lev) bruno
dekuju moc za vase nazory, poznatky a vubec za vse.. :17: v docela dost vecech jste mi udelali jasno, v jinejch zas totalni chaos... :4: :29:
24.10.2008 - 11:38 | Filtr
(Rak) Loen
Ze zrcadel nemám strach, dívám se do něj docela pravidelně při šeru a vzrušeně očekávám, co mi zase ukáže. Padají tu názory, že odráží energii(a čeho se bát, že na mě odrazí zpět mou energii? :3:), ukazuje minulé životy(a proč ne), že do nás může vstoupit jeho prostřednictvím něco zlého(to se ještě nestalo :4:)

Dle mého tam člověk může vidět to co chce vydět a když k němu někdo přistoupí s ustálenou představou, že je to zlé a uvidí tam něco hrozivého, tak se tak i stane. :25: :17: :17: :17:
24.10.2008 - 11:30 | Filtr
(Panna) tamtama » tulačka
No hurááá, zrcadlo mi v poslední době moc pomohlo... Přestat se stydět a mít se radši. Moc děkuju za Tvůj názor. Prostě jsem se přestala kritizovat a otočila to, když jsem se uviděla, přestala jsem říkat ty zas vypadáš, jsi ošklivá atp... Prostě jsem se začala chválit a říkat si, to si partner užije, až se dotkne toho nebo toho. Teď můžu chodit před zrcadlem nahá, miluju svoje tělo a kupodivu mě má mnohem radši i okolí, fakt to funguje... Tákže díky za zrcadla. A ještě jedna věta mě k tomu napadá, kterou napsal myslím Paolo Coelho: "Hrozba Tě nemůže ohrozit, pokud ji nepřijmeš".
24.10.2008 - 07:42 | Filtr
(Rak) pídalka
ahojik ja mam jednu zkušenost se zrcadlem. Měla jsem zrdcadlo v pokoji takovou tu toaletku měla jsem jí tam dlouho a nijak mi nevadila. A jednou mi vadit začala, v noci jsem se do zrdcadla nemohla podívat, a spát v tom pokoji nešlo, zrdcadlo jsem musela pořád přikrývat (i přes den), stejně jsem měla nepříjemný pocit. Měla jsem pocit jako by v tom zrdcadle neco bylo. Opravdu jsem to cítila. Pak jsem se svěřila jedné kamarádce a ta mi s tim pomohla nevím co to bylo ale bylo to dost nepříjemné a jsem ráda že je to pryč! :23: :28:
24.10.2008 - 07:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tulačka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, myslím si přesně pravý opak. Občas můžeme vidět ve zrcadle něco, co nechceme, vidíme tam svou pravou tvář. To, že se člověk nemá promenádovat před zrcadlem nahý, přikládám tisícileté snaze katolické církve zošklivit lidem vlastní tělo (=tělo je hřích). Člověk, který se nedokáže takto na sebe podívat, má problém se svou sexualitou a tím i životní silou.
Zrcadlová magie je velice účinná. To ano. Mám i zkušenosti, že zrcadlo může sloužit jako průchozí brána. Lze v něm vidět vlastní osud, minulost, "mrtvé". Ale nikdy nepomůže, když budeme něco úmyslně skrývat a dělat, že to není. Naopak myslím si, že když se něčeho bojíme, tak to tím spíše přivoláme.
Toť můj názor :27:
24.10.2008 - 00:04 | Filtr
(Panna) Jája13 » elaviel
:4: :4: :11: :11: :9: :23: :32: :29: :29:
23.10.2008 - 01:15 | Filtr
(Panna) elaviel » Jája13
:4: :4: :4: :15: tak to mam taky. Kazdy rano si davam u zrcadla cocky, takze tomu neuniknu, ha ha :4: Nevim, jestli zrcadla berou energii, ale obcas zpusobuji soky :4:
23.10.2008 - 00:39 | Filtr
(Panna) Jája13 » elaviel
ahoj Elíííí o zrcadlech toho moc nevím,ale docela jistě vím,že do ložnice nééé a důvod je mi jasný naprosto,když vejdu do koupelny,kde bohužel zrcadlo mám. :17: :27: :6: :3: :29:
22.10.2008 - 21:27 | Filtr
(Panna) Wolfinka
Milý zúčastnění diskuse o zrcadle...

Nezávisle na tom, že bych věděla o vyprávění Růženky o obličejích v zrcadlech a děsivých výjevech jsem na počátku tohoto roku zkoušela uzřít auru v zrcadle stařčkém, oprýskaném...

Po několika pokusech, při lampičce a soustředění se na třetí oko /místo na čele - zhruba uprostřed mezi obočím - kousek nad.../ se mi přes obličej začala přetahovat černá mlha... obličej se začal přetvářet, nebylo to tak, že by to bylo postupně. Zkrátka... takové rozvlnění, černý obličej a potom na mě vyskočil úplně neznámý obličej!!!! Mužský obličej - většinou. A bylo jich více, bylo jich tolik, kolik jsem jim dovolila se zjevovat... Mezi tím - a to byl skutečně úlek... se mi dokonce zjevil obličej opičáka, zarostlého srstí... :4:

sice, milé dušičiy, zde přidávám smajlíka, ale věřte, nebylo to nic příjemného...

Tvrdí se, že buď se nám takto zjevují minulé obličeje našich minulých těl... nebo - a to je horší se do nás nabourávají jiné bytosti, které plují v éteru a čekají na příležitost vstoupit do naší aury...

....

:22:

Nu a pak jsem si zde asi v květnu přečetla příspěvek růženky o zrcadlech a zjeveních v nich a věděla jsem ihned, o co se jedná...

22.10.2008 - 20:48 | Filtr
(Štír) Elenor
Ahojky,tak já zase četla,že se zrcadla dají použít jako křišťálová koule a taky k nahlédnutí do minulých životů.Dál mi teta vyprávěla,že pokud chceš vidět svou pravou tvář,tak máš koukat do zrcadla jen při svíčkách a vypnout všechny elektrospotřebiče v místnosti..No,ale nevím jakou tvář tam je doopravdy vidět. :8: Takový věci nezkouším,podvědomě cítím,že tohle fakt ne. :3:
22.10.2008 - 20:36 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » piháček
Jo jo, přesně tak, podle feng shui zrcadlo odráží energii. A co já vím, taky ji odráží (nebo dokonce nějak vysílají, teď přesně nevím) a hodně rychle, rohy věcí a ostré hrany. Takže třeba podle feng shui by lidé neměli mít postel, ani sedačku a tak ani naproti rohu stolu apod.

Jinak se přece také říká, že za zrcadly žijí upíři... :23: A že když je člověk vyvolá, tak se hodně špatně dostávají zas zpátky za zrcadlo... Ale já to slyšela samozřejmě jen jako báchorku.
22.10.2008 - 19:52 | Filtr
(Rak) - E -
Je to možný, ale hlavní je si to nepřipouštět k sobě a nebát se, když už někde nějaký to zrcadlo je. :3:
Jinak s tím vyprávěním o zrcadle na srazu to bylo fakt zajímavý a mě to teda odradilo, nějak jsem neměl zájem to zkoušet a to skáču někdy do věcí fakt po hlavě. :5:
22.10.2008 - 09:01 | Filtr
(Lev) bruno » piháček
Ahojik :29:
ono je to s tema zrcadlama tezky, kdyz je mas, porad do nich cucis a urco ti to moc energie neprida, do ty doby, kdyz jsme doma nemeli ty velky zrcadla na skrini, bylo vsechno jiny a mozna bych rekla, ze i lepsi. Ted oba sedime a porad do nich cucime jak silenci - to ti proste neda, brouk do nich porad dela nejaky xichty a myslim (ale nevim to jiste), ze se mu zacali kvuli tomu delat ty pupinky jak nakymu adolescentovi.. :4: mozna neco na ty zpetny vazbe a negaci vracene neco bude :3: ja kdybych byla zrcadlo, tak bych taky asi nesnesla, kdyby na me delal porad naky roztodivny obliceje :4: :4: :4:
Co se tyce nevyspani se kvuli zrcadlum u postele nevim nic, pac jsem to zavrhla, nemam z toho dobrej pocit..
Taky bych se chtela zeptat jak to myslis - ficak, co tam uvidis tak osklivyho, zkousela jsem se dloho si koukat do oci a taky nic moc, to se ti pak az zacne motat hlava.. :19:
22.10.2008 - 08:52 | Filtr
(Lev) bruno » elaviel
Ahojik :27:
myslim, ze mas pravdu - tezko o tomhle spekulovat, kdyz o tom vim velky hnedy smradlavy :4: ale rozhodnopadne je to zajimava myslenka, ze do sebe sajou energii a nasledne ji nejak "vypousti" ven, to by mozna souviselo i s tim co mi rikala Maruska s tou bourkou.. Skoda, ze ji uz nevidam, ona mi to jen tak nakousla.. :24:
22.10.2008 - 00:02 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer
Stejně jako svět, i my jsme spleteni z dobra a zla...

Každý v zrcadle vidí tu část, kterou chce vidět. :3:

Tím pro mě veškerá jeho funkce končí... :27:
21.10.2008 - 23:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » elaviel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
podle feng shui zrcadlo odráží energie...tudíž nemá být u hlavy spících a naproti oknu....ve spánku máš jinou energii a vypínáš mozek a relaxuješ spánkem...když se ti bude energie vracet-nevyspíš se a neodpočineš...

a je fakt ,že před zrcadlem se nemá meditovat ani soustředit zrak do jednoho bodu a uvolnit oči-vidění aury...to je potom fičák..

taky by se nemělo "nacvičovat si" před zrcadlem nepříjemný rozhovor -odmítnutí...člověk to někdy zkouší,jako kamerové zkoušky..ale zrcadlo ti negaci vrátí...snad to píši srozumitelně :1:

ráda se také dozvím něco nového,je to dobré téma :15: :15: :17: :30:
21.10.2008 - 23:01 | Filtr
(Panna) elaviel » bruno
Tezko o tomhle spekulovat, ja bych zase rekla, ze zrcadla do sebe sajou energii z okoli a pak ji mozna nejakym modifikovanym zpusobem vysilaji zase ven. Ale mozna ted pisu blbosti ja. :4: Kazdopadne to je vyborny tema na premysleni, diky. :27: A preju dobrou noc a pekne se vyspi :7: :17: :27:
21.10.2008 - 22:33 | Filtr
(Lev) bruno » elaviel
diky za radu a za prispevek, urco se mrknu - tedy spis zitra.. tohle mi vrta hlavou uz hrozne dlouho a nevedela jsem co s tim, zrcadla si podle me vytvari svuj vlastni svet, ktery neni odrazem toho naseho.. ale nevim, treba se mylim a pisu tu hovadiny :22:
Rozhodnopadne preju klidnou noc a peknacky sniky.. :7:
21.10.2008 - 22:18 | Filtr
(Panna) elaviel
Ahoj Bruno :27:

o tom nic nevim, kazdopadne to zni dost zajimave. Podle feng shuej by nemela byt zrcadla v loznici naproti posteli (duvod si nepamatuju :8:). A pak si taky vzpominam, co nam rikala Twiggy na srazu. Kdyz se ucila na jednom seminari videt auru, jejich prednasejici jim rikal, aby se hlavne nesnazili tu svoji auru videt v zrcadle. Ona to samozrejme ze zvedavosti zkusila a nevidela tam nic peknyho. :23: Jestli te tenhle pribeh zajima vic, zkus ho najit tady na najdise, mam pocit, ze to je v sekci Tajemno u Vykladu k videni aury. Je to hodne zajimavy a myslim, ze to dost souvisi s tim, co tady pises. :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »