Nilský kříž


20.10.2008 - 11:54
(Panna) Wolfinka
Nilský kříž
Ahoj, nosíte či používáte někdo nilský kříž jako talisman a jaký má na Vás skutečný účinek? - pokud nějaký má...Určitě mě zajímají pozitivní i negativní stránky tohoto symbolu z Vašich zkušeností.Moc děkuji za odpověď... :17:

Řazení:
06.01.2009 - 12:37 | Filtr
(Štír) Melody Pond
Ahojky, mám doma dva, koupili jsme je v takovym zaplivanym krámku v Egyptě, prostě jsem je potřebovala :3: Ale nevím, jaký mají účinek, nenosím je, jsou moc velký, ale dobře vedle něj rostou kytky...
06.01.2009 - 12:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lady.Murderous, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Nilský kříž mám už několik roků. Zahlédla jsem ho kdysi u stánku a překecávala jsem mamku tak dlouho, dokud mi ho nekoupila :)
Pak ležel pár roků někde v pokoji. Nedávno jsem ho zase našla a pověsila si ho na krk a už ho vpodstatě nesundávám, popřípadně si ho jen dám na ruku. Nosím ho už několik měsíců a s negativníma účinkama je to, naštěstí, bledé. Naopak pokud je mi špatně, tak ho držím v ruce, což je značně uklidňující...
Jinak ten kříž je velký cirka 3,5 cm a jsou na něm malinké rádoby-hyeroglify :)
13.11.2008 - 16:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ipin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele carmencar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
i ja jsem ho kdysi nosivala,a nejen ja ale i me 3 kamaradky,ne to nestesti,pokud mohu poradit,nikdy si to neporizujte,bude vas pronasledovat nestesti za nestestim x let,nemohly jsme se zbavit zla,jen jsme si o tom vypravely a byly nestastne jak se toho zbavit,me kamaradky to hodili do kanalu,a ja oproto ze jsem poverciva jsem se bala toto udelat,nestesti mne provazelo dal a dal,navstivila jsem jednu lecitelku,kartarku v jedne osobe,sverila se ji co mne trapi a ona si ho tam nechala,ihned se vse zmenilo,byla jsem vesela,najednou bez problemu,vse se mi zacalo darit a od te doby bych neco takoveho nechtela i kdyby mi to nekdo platil,des,hruza,nestesti,bol,problemy,kdo to vyzkousel,vi o cem pisi,varuji vsechny pred zlem,je tam zakleta nejaka cerna magie. :21: :21:
21.10.2008 - 17:11 | Filtr
(Panna) elaviel » Wolfinka
Nekde jsem cetla, ze by se nilsky kriz nemel zavesovat za to ocko, protoze to prave nejakym zpusobem narusuje tu energii... je to davno, takze si to moc nepamatuju, jen co mi utkvelo v pameti, je tahle informace, protoze nislky kriz takhle nosi vsichni. Asi by bylo zajimavy sehnat si nekde o tom vic informaci, na internetu toho bude urcite spousta. :1: Jinak jsem si objednala prsten atlantu, o kterem se tady pred nedavnem zminoval Joek, tak jsem zvedava, jak ten na me bude pusobit. :27:
21.10.2008 - 09:18 | Filtr
(Panna) Wolfinka » - E -
Ok, éčko, přidám tam otazník, jen kvůli tobě :6:
21.10.2008 - 09:17 | Filtr
(Panna) Wolfinka » Sem.miš
Ahoj Miško,
nedávno jsem si v Jablonci koupila stříbrný nilský kříž, přívěšek, má asi 4 cm... Ptala jsem se právě proto, že když jsem si ho pověsila na krk... emoční vlny střídající hluboké depresivní stavy s pocity silné vůle a jasné mysli se u mě střídali během těch pár dnů, co jsem ho nosila.
Včera, právě při vnitřním rozporu - tj. rozhovor s jednou osobou - uvnitř jsem se snažila skrýt co je pravdivé a navenek jsem vypovídala něco trochu jiného - zaobaleného do vaty... se mi silně rozbušilo srdce, sevřela se mi hruď, zamotala se mi hlava... což se mi nestává poslední dobou moc často... Kříž jsem tedy sundala a příznaky zmizely.

Je to asi opravdu o tom, umět s energiemi tohoto symbolu zacházet. Najít k nim cestu...
Každopádně je to zajímavé... :17:
21.10.2008 - 09:13 | Filtr
(Panna) Wolfinka » ipin
ahoj Ipin,
děkuji Ti za příspěvek... Je velice zajímavé, že pouhý obrázek kříže dokázal co dokázal, tím více, že jsi nevědomě přijímala tu negativní energii a trvalo ti dlouho, než jsi přišla na to z čeho je..
:17:
21.10.2008 - 06:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Nilský kříž neustále sháním jako přívěšek, ale všude mají nejmenší tak 5 cm, a tak velký na krku nosit nechci. Chtla bych ten se znaky, jako měli právě v Egyptě. Zkušenosti nemám, ale pokud dokáže čistit a léčit tak, jak to popisují, asi si pořídim i ten velký. Nechám si ho pod matrací a uvidím. Moc by mě zajímalo, jestli s ním nkdo dnes umí zacházet tak, jako faraoni kdysi dávno...
:27:
20.10.2008 - 23:03 | Filtr
(Rak) - E -
proč je to jako oznamovací věta? :2: :4:
nenosím. :1:
20.10.2008 - 22:59 | Filtr
(Býk) ipin
Nilský kříž znázorňuje spojení času a prostoru,tudíž z těchto dvou skupin i přijímá energii.Ve starém Egyptě ho nosili jen vyvolení, tudíž ti ,kdo s těmi energiemi uměli pracovat a usměrňovat je, aby jím samotným neublížili.Tak jako každý talisman by měl být čištěn od negativních energií, které přijme.
Měla jsem ho jenom na obrázku ( na titulní stránce jednoho časopisu ) a položený na stolku delším koncem k sobě a dělalo se mi špatně špatně,kdykoliv jsem si sedla ke stolku, než jsem přišla na to jaká bije.
Zkus ho vyzkoušet, ale s mírou.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »