Co je to za člověka!!!


15.10.2008 - 11:12
(Lev) Libča
Co je to za člověka!!!
Ahoj všem, chtěla bych vám povyprávět svůj nepříliš veselý příběh lásky a přečíst si vaše názory. A taky se z toho všeho vykecat resp. vypsat. Zhruba před dvěma lety jsem se seznámila s klukem (blíženec), který byl necelý půl rok bez přítelkyně (blíženec), která ho opustila kvůli jinému, žili spolu 7 let a chtěli dítě, jenže ona se na něj vykašlala kvůli jinému. On tápal a doufal, že se vrátí a mě využíval jako "náplast" na své zlomené srdce...Po celou dobu jsme spolu byli a nebyli, ten vztah jsme založili jen na sexu a pak se z toho vyklubala láska, která chřadla odloučením (pracoval mimo) a taky jeho přílišnou společenskostí, kdy prostě pařil a pil a já jsem byla vždy až na druhém místě... Přesto jsem ho milovala, vadilo mi jeho chování a rozcházela jsem se s ním a on vždycky plakal u dveří, že mě miluje, že jsem to nejlepší co kdy v životě měl a nikdy po ničem tak netoužil, než potom být se mnou do konce života a zestárnout. Teď jsme plánovali, že se k sobě nastěhujeme a uděláme si dítko, protože jsme zjistili, že nám bijou hodiny a už je to slyšet. Včera jsem šla jako každý den z práce a volala jsem mu, bohužel mi nezvedal telefon a pak mi volal zpět a oznámil mi, že se se mnou rozchází protože se právě včera vrátil k té své ex :28:. Která mezitím v těch 2 letech měla asi 3 vztahy z toho se jí podařilo rozbít i jedno manželství!!! Můžete mi někdo vysvětlit proč lidi lžou a proč to tak bolí!!! Vím, že to chce čas a že ten člověk mi už pomalu nebude stát ani za pozdrav, ale kurde, to jsme opravdu tak zkažení???? ... Díky za vaše názory, které vítám a moc se na ně těším!

Řazení:
21.10.2008 - 08:09 | Filtr
(Váhy) dreamer81 » hela215
Ano drzala by si sa ma ako kliesta a nedala vydychnut.. pokial by sa neobjavil niekto na prvy pohlad zaujimavejsi.. Ved skumat a objavovat nove to je Vase.. :2:
18.10.2008 - 19:07 | Filtr
(Býk) Aurinko
Ahoj,normalne bych asi neodpovidala,jen tu vzdy brouzdim v astrologii a tak,kdyz si shanim informace.Ale jsem tedky taky po rozchodu a muzu rict z eoproti tvemu pribehu je muj rozchod vlastne tresinka.Tim se mi trosku ulevilo ale chci ti rict ze ne vsichni chlapi jsou stejni.Spis mame tendence si hledat podobne typy,ne tak zvnejsu ale spis podobnou vnitrni skorapku.Je to naprd.Vetsinou je rozdil mezi zenskou a chlapem takovy,ze zena se po roce k byvalemu nevrati ale chlap k byvale klidne i po sedmi letech.Co jsem chodila vazne s kluky tak zili v minulosti.Srovnavaji a vetsinou je ta ex vzdycky lepsi :28:
17.10.2008 - 20:30 | Filtr
(Blíženci) hela215
tak hele dreamer81,to by jsi mě naštval :4:.nesuď nás podle pár jedinců,kteří jsou víc vidět.my normální blíženci jsme hodní,věrní lidé.ano ta lehkost tam je ale snad jen komunikační.viděl bys jak bych se tě držela jako klíště ani bych ti vydechnout nedala :5: :4:(to bylo jen obrazně,jsem také vydadatá) :1:
17.10.2008 - 13:44 | Filtr
(Štír) marahal
Milá Libčo a ostatní přispívající! Bohužel, mám několikaletou vlastní zkušenost, jejíž argumenty se nedají ukecat ani překrýt pochopením něčeho, bylo to velmi bolestivé a tím, jak jsi se popisovala jsi mi to hodně připomenula. Šlo o BLÍŽENCE, ale prosím, nesuďme, nehažme! Každý bychom za své zásluhy byli v nějakém pytli, ne?
Neboj se, dostaneš se z toho. Má rada? Zabouchni dveře a jdi dál!! Nevyčítej, odpusť a opusť. A měj se ráda. Za rok napiš! Páček shledáček :1: Mára :17:
16.10.2008 - 22:23 | Filtr
(Ryby) Rybka33
Ahoj Libčo, vím, jak je to nepříjemný, ale věř, že chlap za to nestojí. Jsou všichni stejní. On si s ní nabije hubu sám :11:, jestli je to taková potvora. Když ho poslala do háje kvůli jinému jednou, pak to udělá znova a přileze za tebou. A jestli opravdu přijde, pak si nech projít hlavou (hodně dlouho a pořádně), jestli se nenajade "lepší" chlap. Bolí to proto, že z těhle kopanců se učíme jít životem. Věř a držím ti palce :15:
16.10.2008 - 20:57 | Filtr
(Beran) lenyška
Ahojky,dopadla jsi ještě dobře.Chvilku se zamysli a představ si,že máš mimčo a prožíváš to,jak jste spolu chodili.Zvládla bys pak,se s ním rozejít?Zvládla bys dítě,domácnost,práci....A nebo si představ rozvod a 3leté tahanice o dítě,jen proto,že jsi od něj odešla-můj případ.Určitě najdeš super chlapa,stačí se dívat kolem sebe a věřit,že bude lepší a taky si vzít k srdci-takový vztah už nikdy.
15.10.2008 - 14:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Libča
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..to jsi měla, bo těch je jak máku,protože to si o sobě myslej všichni...
teda skoro,ty vostatní sou někde v ústavu... :1:
ber to s nadsázkou,bez chlopů by byla nuda,kvůli čemu bysme se pak trápily?I to patří k životu.. :1:
15.10.2008 - 14:14 | Filtr
(Lev) Libča » baralinka
Já doufám, že normální a spolehlivej je ještě skromné přání... Nenapsala jsem dokonalého a prachatého :3: :1: :1:
15.10.2008 - 14:11 | Filtr
(Lev) Libča » QueenOfTheStoneAge
Díky, taky doufám, že nebudu dlouho v bezvědomí... Nemám nervy na to nervovat se... :23:
15.10.2008 - 14:09 | Filtr
(Lev) Libča
Dearmer81, zdravím Tě a musím Ti dát za pravdu, ten první odstavec sedí. Když se na to dívám s odstupem tak prostě využil situaci a aby nebyl sám, zůstal se mnou do doby, kdy to té jeho ex nevyšlo a odešel do ní ten chlap co se kvůli ní rozvedl. Pro ni pak bylo jednoduché říct mu, aby se vrátil.... Děkuji za podporu, vážím si toho. Hezký den. :15:
15.10.2008 - 14:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele QueenOfTheStoneAge, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Uprimnou soustrast....to je proste mysleni srcem. Hlava vi jasne , co se deje , ale srdce si jede svoje a nejde mu zacpat huba a umlcet ho. :12: Preju ti, at se vzkrisis z toho co nejdriv!! :15: :15: :15:
15.10.2008 - 14:05 | Filtr
(Lev) Libča » Sem.miš
Sem.miš, máš pravdu, s kamarádkama nežijeme... Povaha, charakterové vlastnosti, všechno se vším souvisí, vím. Musím to brát, že všechno zlé je k něčemu dobré a že prostě už nechci chlapa s nevyřešenou minulostí... Díky :17: :15:
15.10.2008 - 14:02 | Filtr
(Lev) Libča » Artep
Ahoj Artep, ne ne vím že musím zvednout hlavu vzhůru a nelitovat se... Jen to byla taková podpásovka, že mě to setnulo strašným způsobem. Nečkala jsem to. Dneska jsem se nevyspala, měla jsem nervy a ještě takový ten "rozhovor v duchu" - jako co jsem mu ještě měla říct a neříct atd. (znáš ten stav, že?). Vím, že to vyřešil za nás za oba a že by ten vztah asi neměl smysl, když jsem to tolikrát rozsekla atd. a ještě, že jsme neměli to dítě! :8: Díky za tvá milá slova... :17:
15.10.2008 - 14:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Libča
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Libčo, já třeba tohle mám s Beranama - jako kamarádi jsou naprosto skvělí, ale žít s Beranem nemůžu. Je to dáno povahou. Rozdílností priorit. To co roleruješ u kámošky bys u manžela netolerovala. To tak někdy prostě je.
:3:
15.10.2008 - 13:56 | Filtr
(Lev) Libča » Nuna
Nuno, díky za tvůj názor na blížence... Nějak je k sobě přitahuju, byl to třetí blíženec, kterého jsem měla jako partnera, dám si to jako podmínku, že už blížence nikdy. :21: Kamarádky blíženkyně co mám jsou fajn, ale s chlapama to skřípe. Pročítala jsem si starší diskuze na téma rozchodů. Vím, že to přebolí, jen to byl přímý zásah do srdce a asi to tak mělo dopadnout a bude líp s tím dalším - novým. DOUFÁM :14:
15.10.2008 - 13:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Libča
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..Libuško, to je ze sci-fi románu : normální a spolehlivej?
Asi jo, protože to slyšim prvně a sci-fi nečtu :1:
Ale neboj,ovečko, dyť jsi ještě pískle, já vim,že se v tom člověk plácá,můžu tě uklidnit,i já, a opravdu si neporučíš,kdyby ses rozkrájela.nebo teda u mě,chce to čas a odezní to samo,třeba za půl roku,za rok,nebo taky nikdy,i to je možný.
Na každou svini se vaří voda. :1:
15.10.2008 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Píšeš: "On tápal a doufal, že se vrátí a mě využíval jako "náplast" na své zlomené srdce..." ... vědělas to celu dobu, ale v té pokročilejší fázi sis to už asi nechtěla přiznat. Zvykli jste si ve vašem vztahu a láska se z toho možná vyklubala jen u Tebe. To nestačí. On když viděl, že "jeho" láska furt nic.. tak by Ti i vyhověl a založil s Tebou rodinu. Ale jak jsi poznala, nejdřív chtěl pravděpodobně znát jasné stanovisko od té své "stálice", kterou stále miluje, ačkoliv Tebe měl určitě taky svým způsobem rád. Chlapi to tak někdy mají - ztratí lásku, najdou si jinou žensku a pokud "to s ní jde", zvykne si, zvláště, když ta láska nejeví známky návratu. Ale tahle se projevila zřejmě dost jasně - tak se k ní vrátil. Hledali něco jiného až přišli na to, že to, co měli bylo asi to nejlepší.
Nezoufej, lidi nejsou tak zkažení. Jen neví, co přesně chtějí. A Ty k nim patříš taky. Jen si ¨přečti, cos napsala: "... jsem ho milovala, vadilo mi jeho chování a rozcházela jsem se s ním...." - no - když mi vadí něčí chování, tak s ním nechci ani bydlet ani mít dítě, ne? Takže ještě jednou - nezoufej a najdi si někoho, jehož chování Ti vadit nebude.
:17:
15.10.2008 - 13:45 | Filtr
(Lev) Libča » baralinka
No díky Baralinko, výstižný komentář. On si teď tu držku určitě namlátí a já jen doufám, že brzy najdu toho pravého, protože už jsem dostala od života tolik facek, že bych potřebovala normálního spolehlivého chlapa. :24:
15.10.2008 - 13:24 | Filtr
(Panna) Artep
Ahoj Liby, co je to za člověka?? No je to tedy pěkný vůl!! ve tvém profilu uvádíš že jsi pesimista tudíž ti asi nepomůžu když napíšu hlavu vzhůru takových volů potkáš ještě spousty v žádném případě si nepřipouštěj že ti " tikají hodiny" no neblázni zlatino jsi mlaďounká a ještě máš dost času na to abys potkala a poznala skvělého člověka se kterým založíš rodinu!! Sama jsi napsala, že jste se několikrát rozešly. Pokud nastaly důvody k rozchodu a bylo jich více už byla chyba že jsi mu opět uvěřila a vrátila se k němu!! Co se jednou rozbije i když se slepí je to pořád jen rozbitá a slepená věc, pak stačí jen malé ťuknutí a fůůů je to zase na kousky!! Hlavně si říkej jaké máš velké štěstí že zrovna s takovým :28: volem už nemáš nic společného!! Držím palec ať to přebolí rychle, a věř mi že to velice rychle přejde když se začneš zajímat o jiné věci a lidi!! Hodně štěstí a hlavu vzhůru pa Petra :17:
15.10.2008 - 13:21 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Napadlo mě jediné slovo - hledání. Vlastně nevím,co bych k tomu řekla víc. Nevím,jak starý je Tvůj přítel, jeho přítelkyně,ale "hledat" můžeme i v dospělém věku. My Blíženci navíc hledáme celý život to naše druhé já - tady kolega to nazval promiskuitou - a někdy nám to dá pěknou fušku a někdy kvůli tomu hodně lidem ublížíme. Po zkušenostech,které mám, můžu říct, že "maximální nirvány" dosáhneme až v momentě,kdy to druhé já najdeme sami v sobě. ( Nikoliv pod diagnozou paranoidní schizofrenie :4:) Pak asi přestaneme lidi kolem sebe tejrat.
Ale na naši obranu musím říct, že to neděláme vědomě, cíleně a rádi. V konečné fázi to totiž ubližuje nejvíc nám samotným. Ve své podstatě jsme - když najdeme to druhé já v někom jiném - věrní,milující, rozkošní, obětaví... modré z nebe bychom snesli ! :2: :4:
No... na Tvůj problém jedna rada - pusť ho z hlavy. Nic jiného udělat nemůžeš. Samozřejmě, že to nebude lehké a samozřejmě že to chvilku bude bolet, než to přejde. Ale jiná volba není.
Pročti si tady příspěvky zpátky. V drtivé většině jsou to příběhy, kde rozchod je nakonec to nejsnažší řešení. Třeba tam najdeš inspiraci pro to,jak přežít tuhle ošklivou dobu. Drž se ! :17:
15.10.2008 - 13:12 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Že Tě vezmu potěhem sprosťáku ! Že Tě huba nebolí - já Ti dám " nestálost a promiskuitu"!! :4: :4: Nějaká Blíženkyně Ti ublížila? :1:
15.10.2008 - 12:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..asi si tu držku,s odpuštěním,musí nabít ještě víc,vydrž pár let....přijde třeba znova,a pak ho pošli někam,nejlépe do pr... :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »