Pesan a duchové


14.10.2008 - 19:52
(Lev) bruno
Pesan a duchové
Ahojik vsem :17:mam na vas takovou otazecku, tak doufam, ze mi nekdo bude moct odpovedet.. Chci se zeptat, zda je mozny, aby vas mazlicek - v mym pripade pes mohl videt, popripade citit nejakou tu zbloudilou dusi.. Nedavno se mi totiz pri prichodu domu (panelak) prave se psem stalo to, ze jsme se oba lekli, kdyz jsme otevreli dvere. Ja o sobe vim, ze jsem na tyhle veci citliva, proto se tomu u me nedivim, ale ze i ten pes?? To se mi nejak nechce verit, dokonce se lekl jako prvni, protoze se vzdycky zene ke dverim, tak tam vbehl a najednou stekot a mnou jako by probehl mraz.. No byl to ponekud divnej pocit :23: Predem diky za odpoved, Bruno :3:

Řazení:
17.11.2008 - 12:53 | Filtr
(Býk) marionetka1 » bruno
Ahoj mám podobnou zkušenost šla jsem ven se psem a na chodbě začal štěkat jako blázen a koukal do rohu.Pak byli vánoce a fotila jsem a na dvou fotkách uviděla ducha stalo se to před lety když jsme se nastěhovali asi jsme mu lezli na nervy tak odešel :4:.Tak to jedině zkus nafotit a uvidíš třeba budeš mít štěstí a blejskneš ho :1:.Přeji krásný den
15.11.2008 - 10:11 | Filtr
(Lev) bruno » Iza23
zdravim :17:
mas doma tedy supr barometr na lidi :22: muzes byt jedine rada :29:
15.11.2008 - 10:10 | Filtr
(Lev) bruno » marcelka.bubli
ahojik :27:
no aspon cis, s kym mas tu cest a ze te od ni nic osklivyho neceka :1:
10.11.2008 - 12:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojte,
nemam sice skusenosti priamo s duchmi, ale nasa fenka (tiez oriesok), ktoru mame u starej mamy vie rozhodne vycitit povahu cloveka. ked prisiel na navstevu moj priatel, bola do neho doslova zalubena a nechcela ma k nemu ani pustit, dokonca si sadla medzi nas a nedovolila mi ani dat mu pusu. ale ked si doviedla do domu sesternica svojho priatela, zjezila sa, nedovolila mu ani ju pohladkat, skratka mala pred nim obrovsky strach. neskor sa ukazalo, ze ten jej priatel bol naozaj podly a vykaslal sa na nu, vodil ju skratka za nos.myslim ze psy, a zrejme asi viac fenky vedia skutocne vycitit povahu cloveka. predtym sme mavali skor psikov, ti vedeli zas vycitit aj na kilometer, ked sme sli staru mamu navstivit a dopredu sa tesili, dokonca sa mi po ich smrti casto zjavovali v mojich snoch a rozpravali sa so mnou ako keby boli ludia. :1:
02.11.2008 - 10:55 | Filtr
(Střelec) marcelka.bubli
Ahojda,

mě se včera stala taky taková podivná věc. Moje babička měla včera výročí umrtí. Byla jsem malá, když zemřela, je to už 17 let a jý věděla jen, že umřela po sedmé hodině večer, až dnes mi mamina řekla, že to bylo o půl osmé večer. Už když zemřela, tak se s námi byla rozloučit, ale to je na velmi dlouhé povídání...

No a včera jsme byla sama doma, jen s naším hafanem a najednou se Bonnie začala chovat strašně divně, když jsem ji poslala na místo, tak kňučela a bála se projít kolem ložnice. No a tak sem s ní několikrát na místo šla a ona stejně rychle přiběhla za mnou...Pak si lehla vedle mě a celá se třásla a kňučela...Pořád se koukala ke dveřím...Asi po 10 minutách tohohle jejího stavu jsem zavolala mamině, protože jsem vůbec nevěděla, co s ní...Snažila jsem se ji rozptýlit a hrát si s ní, ale nic nepomohlo... Asi po dvou hodinách se uklidnila a začala si zase hrát a byla v pohodě jako vždycky...No a najednou mě to napadlo, že má babi dneska výročí...Koukla jsem na mobil, kolik bylo hodin, kdyz jsem volala mamině a bylo tam 19:38. No tak nevím...Myslím si, že se na mě přišla podívat...I když na druhou stranu jsem na tyhle věci celkem citlivá a žádný chlad nebo něco podobného jsem necítila...Nedovedu si to vysvětlit, jestli to prostě byla jen shoda náhod nebo co?!
30.10.2008 - 09:12 | Filtr
(Lev) bruno » Juditakar
ahojik :27:
je to sice zajimava myslenka, ale pro me trochu moc strasidelna.. ani nevim jak se s nima komunikuje, s dusickama jednema zbloudilejma :24: navic si myslim, ze tu jen tak coura, zatim ani moc neotravuje, ale az zacne, tak se z toho asi nejspis po.. strachy a dam na tvoje rady, mas s tim nejake zkusenosti?? Jestli ju, sem s nima, rada se priucim :1:
Diky pa pa :29:
27.10.2008 - 15:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bruno
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Juditakar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj
Zkus se si s ním kdo ti chodí po bytě promluvit,zeptej se jak se mu daří jak se jmenuje a jestli chce abys něco,někomu vyřídila
juditakar :26:
26.10.2008 - 18:24 | Filtr
(Lev) bruno » MarryJake
ahojik, no ono je to tak - kdyz se ti neco podobnyho stane, zacnes tomu teprve pak verit (aspon muj pripad) :22: a kdyz to vidis vecer, tak je potom dost tezky usnout :23: porad nad tim musis myslet a je to mazec - myslim vedet, ze ti nekdo coura po byte a votravuje :25:
24.10.2008 - 20:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bruno
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele MarryJake, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, já mám taky takový zkušenosti. To bylo takhle jednou večer, sama doma jen pesan na křesle. Najednou takovej divnej pocit a pes na všech čtyřech čučí do holý zdi a štěká. :22: Ale jako furt! Tak řikám "Co je, Jassy?" a ona nic viď a štěká dál a pak jako by nic si zas lehla a spala dál. Ona byla teda sice už v klidu, ale mě samotný to na klidu nepřidalo :8: Řekněme, že to bylo duchaiózní! :3:
20.10.2008 - 22:11 | Filtr
(Lev) bruno » lenyška
ahojik :17:
no ja doufam, ze se ani neprisla rozloucit, ani nam brat energii - ja verim, ze to je jen nekdo, kdo k nam jen tak nahodou zabloudil, v baraku, kde jsem bydlela predtim, jsem potkavala taky dusatka nekoho, kdo uz zrejme byl celkem dlouho po smrti, dokonce kdyz jsem jednou stala pred zrcadlem, tak do me stouchnul, ze jsem poskocila - bylo to desivy a nebo mi ten dotycnej v noci klepal na dvere.. slysela jsem jen dva nebo tri kroky, pak mi to jakoby cvrnklo na dvere a zase jakoby se to po par krocich rozplynulo. Matka ani fotrik to proste bejt nemohli, pac chrneli uplne na druhy strane toho domu.. no nerada na to vzpominam.. apropo jsem taky nikdy nezjistila, kdo to byl ani co chtel.. jinak s temi detmi mas pravdu, ja kdyz jsem byla jeste prcek, taky mi nikdo neveril, kdyz jsem v pokoji mela nastehovanou kamaradku, kterou jsem videla jen ja :22:
nicmene me prekvapuje u toho pesana, ze je tak citlivej, protoze ty pejsci, co jsme meli u nasich nikdy nic takovyho nedelali..
Krasnej vecer preje Bruno a diky za odpoved :15: :1:
20.10.2008 - 12:05 | Filtr
(Beran) lenyška
Ahojky,jo zvířátka se maj.Je nikdo nepředělává a nemusí se pak pracně učit,to co už měli.Malé děti nejen že vidí různá stvoření(víly,skřítky,atd),taky cítí jejich přítomnost.Ale dospěláci je vychováváme,že to tak není.Psi dobře vidí a cítí proudění energie a mají v oblibě Reiki,vyhledávají blízkost těchto lidí.S duchy je to složitější(nemám ve všem zcela jasno),může to být duše zemřelého která se přišla s vámi rozloučit(zemřel vám někdo blízký),nebo duše která lpí na majetku(předchozí majitel bytu),ale taky to může být duše z domu,který již nestojí.A taky další a další.Důležité je,proč k vám přišla,v dobrém-rozloučit se a nebo ve zlém-třeba brát vaši energii.
19.10.2008 - 17:20 | Filtr
(Lev) bruno » Sem.miš
ahojik, no tak vcera mi malem spadlo srdce do kalhot, nas Brunicek stal pred nasi posteli a stekal jak blazen, vlazla jsem nahoru, projel mnou mraz.. proste mazec - takova navstevicka uprostred vecera :22: ale je dobrej, ze nas na ne upozorni dabel jeden :1:
17.10.2008 - 08:31 | Filtr
(Lev) bruno » Sem.miš
ahojik :27:
no je to opravdu mazec, jak jsem uz psala, nikdy jsem se s tim nesetkala a psa jsme meli odjakziva.. ale tenhle je asi nakej hustak, tamty, co jsme meli u rodicu byli ty cistokrevny zdegerovanci :4: tohle je vorechojdni stvoreni, tak si asi vic vsima nebo nevim.. rozhodnopadne je to strasidelny a zaroven mazecky, navic kdyz zjistis, ze ti v panelaku chodi naka ta zbloudila duse.. :22:
16.10.2008 - 12:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Pamatuju si, že Twiggi psala o tom, jak astrálně cestovala a taky na ní reagoval pes, jako by jí viděl. Takže zvíře asi duši vidí nebo cítí, každopádně je to fakt zvláštně krásný a zároveň strašidelný pocit....
:6: :3:
15.10.2008 - 16:33 | Filtr
(Rak) - E -
nepodceňuj svýho psa :3:
15.10.2008 - 16:28 | Filtr
(Lev) Light
jojo, pejsci VIDÍ ....
15.10.2008 - 08:15 | Filtr
(Lev) bruno » Nuna
aha :22:, neco jsem o tom sice vedela (mozna spis tomu neverila) a poprve jsem se s tim setkala, jinak diky za odpoved.. :17:
14.10.2008 - 22:05 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Zvířata jsou přeci na tyhle věci daleko citlivější,než lidé :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »