krádeže


07.10.2008 - 17:59
(Rak) Fabka
krádeže
Drazí milí,poslední dobou jsem přišla o dost věcí krádežemi. Dnes to byl kočárek. Co bude zítra?Nevíte mí drazí duchovní učitelé, jaký to má pro mne význam? Musím předeslat, že mého partnera ačkoli nebydlíme spolu to postihlo taky.V poslední době na tom nejsme moc dobře ani finančně,tak to je znát.Ačkoli jsem k mému úžasu zjistila, že nemám ani vztek,spíš se tomu usmívám. :28: :24:

Řazení:
22.10.2008 - 20:27 | Filtr
(Rak) - E -
neboj se, že se ti něco ztratí i když třeba nechat peněženku na lavičce někde na plnym náměstí taky zas není dobrej nápad. :3: :4:
22.10.2008 - 20:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » volnost
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Biancca, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:8:no to s tim zlodějem je fakt hnusný
11.10.2008 - 22:22 | Filtr
(Rak) Fabka » puope
Já vím a pracuju na tom.fakt :6:
11.10.2008 - 22:18 | Filtr
(Rak) Fabka » Sem.miš
Tak teda jo, vezmu to ze široka.Má to víc důvodů.
Chtěla jsem jít na 2 dny v týdnu do práce a hlídala by mamina.Právě tento kočárek jsem zamýšlela jí odvézt domů.S taťkou jsou ovšem v těžké krizi a komunikují pouze trucováním, hádkami a urážkami.Myslela jsem, že se to díky přítomnosti Elišky obrousí, ale to by byla velká chyba.Malé děti ještě nemají před negacemi ochranný štít a vše by odnesla malá. A práce mi zatím není přána.
Kočárek mi nabídly hned 2 paní.Jedna až z jižních čech ze Strakonic.Vzpoměla jsem si, že tam mám přestěhovanou kamarádku, se kterou jsem se mnoho let neviděla a moc se na sebe těšíme.Tak tam jedeme hned příští víkend a ta druhá je super mamina na mateřské, na kterou jsem ztratila číslo, ale ona se to domákla a dnes mi zavolala,že má jeden navíc.
Pro kočárek si zajedu,ale nechám si ho na zimu tady v horách pekelnou doma.Mamka si bude dál jezdit ke mně.A já budu, malovat, plést, vyšívat, sportovat, číst si a psát s vámi a...................................vařit dobroty a vyrábět dárky pro přátele........Není to fantazie? Vlastně bych ten svůj kočárek ráda potkala se spokojenými lidmi a potěšila se pohledem. :6: :6: :6:
11.10.2008 - 20:21 | Filtr
(Beran) volnost » puope
Říká se, máme-li o něco strach, že se již o to vlastně nějakým svým chováním připravujeme. Obavy mohou vytvářet realitu.
Je potřeba se zbavit jakéhokoli strachu z nedostatku, protože ten nám ten nedostatek (ztráty) přivodí.
Vždy přejte druhým hojnost, tím přejete a žehnáte sobě. Jestliže máme negativní vztah k majetku, bohatství či postavení ostatních, jsou to velmi negativní myšlenky a právě ty k nám mohou přitáhnout padouchy či zloděje.
Takže shrneme-li to, může to být strach z nedostatku či negativní myšlenky.
Tyto myšlenky nejsou mé, ale duchovního učitele (Murphy). :17:
11.10.2008 - 18:17 | Filtr
(Rak) puope » Fabka
možná to má hlubší poodstatu,možná si máš uvědomit,že v žoivotě to není o hmotě,možná sedíš na každé koruně jak pes,možná to je náhoda,možná sklízíš co se zaselo,možná....to neznamená nic :4: :3: :6:Buh ví :26:přeji vše dobré v životě i dcerce")
10.10.2008 - 07:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Fabka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A na co jsi přišla? Ať se taky poučíme. To přeci nejde tady něco nadhodit, ptát se a rozuzlení si nechat pro sebe....
:25:
09.10.2008 - 19:03 | Filtr
(Beran) volnost
Ahoj, vím, že jsi se ptala na to, jestli ty krádeže Ti symbolicky něco nenaznačují, ale na to jsi už zřejmě se svým přítelem přišla.
Jsi mladá maminka s kočárkem a já jsem si vzpomněla na jednu příhodu, kterou bych chtěla naznačit, jak uvažuje mozek takového zloděje. Šlo o to, že zloděj ukradl mladé mamince, která tlačila kočárek kabelku. Ku podivu ho chytli a u výslechu na otázku, proč okradl zrovna maminku, odpověděl: No, to je přece jasný, né? Už jste viděli mámu, která tam nechá dítě a bude mě honit? To je síla, co? :23:
08.10.2008 - 20:25 | Filtr
(Rak) Fabka
Už jsem na to s pomocí mého kamaráda přišla.Ale stejně vám všem děkuji.Někdy si člověk nechce něco připustit a ono vás to donutí , jednat jinak. :29:
08.10.2008 - 14:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Já bych to taky viděla na větší hlídání si svého majetku. Dneska je všechno drahý, tak lidi víc kradou. Patrně to žádný jiný smysl než rozvíjení pečlivosti a ostražitosti nemá.
:3:
08.10.2008 - 13:54 | Filtr
(Panna) Jája13 » Fabka
Fabko,neplač!
Maličká bude krásná, i kdyby byla na obyčejném vozíku a nejvíc jí to stejně sluší,ve tvé náruči.Opravdy,věř mi,až ji povedeš do školy,tohle ti už přijde opravdu jako banalita.
Ale chápu,že když člověk počítá s každou korunou,je koupě dalšího kočárku (a kdoví co se ti ještě ztratilo)maličko přes čáru.
Takže, něco málo zdravého rozhořčení :10: je namístě,ale hlavně,že jste obě zdravé.
Přeji hezký a klidný den :5:

08.10.2008 - 09:24 | Filtr
(Rak) Fabka » Jája13
Děkuji,večer jsem bulela jako želva.Nějak mi to přišlo líto,když v tom vidím malou,jak jí to v něm nesmírně slušelo. :6:
08.10.2008 - 00:15 | Filtr
(Panna) Jája13
Ahoj "Fabko",krásné mimčo.Asi máš dost honičku.Mateřská není dovolená,starost o domácnost,o holčičku,sem tam se věnovat příteli,pobíhání po úřadech a člověk někdy neví,kde mu hlava stojí.Trocha roztržitosti a snaha vše zvládnout a pak se lehce stane,že člověk si nevšimne,že má třeba otevřenou kabelku apod..Kočárek to je jiná,ale kočárky se ztrácely i před nákupnimy středisky.Teď je doba,kdy maminky mohou do obchodů i s kočárem,tak toho není tolik,ale krade se stále a to se hned tak nezmění(bohužel).
Nemyslím,že to co se ti teď stalo má nějaký hlubší význam,než možná ten:troška odpočinku a pak si svoje věci hlídat nebo zabezpečit.
Já osobně krádež kočárku považuji za hyenismus,ale co naplat lidé jsou různí :32:.
Přeji ti,aby tě ta smůla opustila co nejdříve.
:17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »