Dnes v noci


06.10.2008 - 10:37
(Panna) alassea
Dnes v noci
:4: sa mi sníval nejaký sen a v ňom sa zrazu objavil Saint-Ex/proste Santík :27:/.Tak som sa zľakla,že som sa na to hneď zobudila.Tak sa chcem opýtať priamo Santíka-či si v noci necestoval a či si ma tiež nemal v sne? :29:

Stránka: 2 1
Řazení:
13.10.2008 - 20:14 | Filtr
(Býk) laky.nova » ***
:15: souhlasím s tebou a kačkou zachraňovat slabšího a malého hrachuldu před velkým zlým santíkem :3:
13.10.2008 - 20:12 | Filtr
(Býk) laky.nova » Tatuat Fairy
:15: :15:naprosto souhlasím mateřské pudy vůči hrachuldovi také jsem si toho šimla že někteří tady mají tendence ho zachraňovat
11.10.2008 - 08:43 | Filtr
(Blíženci) hela215 » ***
no sice odpovídám pozdě a můj názor nemusí být k tématu,ale myslím si že ženy myslí víc citem ,muži zase víc rozumě.proto jsou na světě oba dva druhy aby se to vyrovnalo.ale už nechte těch rozepří doprčic.nebo vám napíšu svůj názor na celou tu "kauzu"a klepne vás všechny i hrachulína :1:
08.10.2008 - 17:27 | Filtr
(Býk) ave » alassea
I já si myslím Bea,že byl věštecký. :29
ave
08.10.2008 - 15:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo, to je ten zásadní problém, že stavíš rozum až na nějakou druhou kolej. Nejde o ten sen, je o ten celkovej přístup a postoj. Tohle je jen můj komentář, nemusíš na to reagovat.
08.10.2008 - 14:43 | Filtr
(Panna) alassea » alassea
A úplne na záver-myslím si,že ten moj sen bol predsa len veštecký :13: :27: :32: :4: :2: :32:
08.10.2008 - 14:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já jsem ale pochopila,že ti šlo o formu,jakou byla diskuze vedena a myslím,že někde to tady Saint-ex vyjádřil docela přesně.dokud si dělal srandu Hrachulín,tak se to bralo normálně,jakmile si ale někdo dělá srandu z něj,vystartuje se po něm,že si Hrachulínka dostatečně neváží...o tohle mi šlo,pokud si chci veřejně z někoho dělat srandu,musím umět přijmout to,že si ji někdo udělá i ze mě a hlavně,musím si ji ze sebe umět udělat sama.a a´t mám Hráška ráda,tak v tomhle na jeho straně prostě nejsem...
:27:jinak samosebou souhlasím s tím,že akceptoat se musíme,jinak by to ani nešlo :17:
08.10.2008 - 14:12 | Filtr
(Panna) alassea » alassea
Argument,čo sa týka formy diskusie?-asi neviem,či sme sa rozumeli,nevadí,maj sa
08.10.2008 - 13:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
argument jak prase. Mám pocit že v tom všem máš trochu chaos... a proto jsem psal že mě takovýhle rozhovory nebaví, protože to nemá cenu.
08.10.2008 - 13:38 | Filtr
(Panna) alassea » ***
Ale ja neviem ,čo si myslíš,že si o tebe myslím :23:.Radši to nechajme tak,na papieri sa aj tak nedá vyjadriť úplne,čo chceme povedať.Čau :6: :29:
08.10.2008 - 13:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
však se na to nikdo ani neptal ne? :3: Když někdo píše jen o sobě, je to zaprvý nuda a naznačuje to jen jeho sebestřednost.
Nemyslím si že bych měl problém s upřímností a otevřeností.
Nevím o co ti jde, on napsal názor do diskuze a kdo není padlej na hlavu pochopí že to je hodně kontroverzní názor a dá se předpokládat že na to lidi budou reagovat, od toho je diskuze. Když si svůj názor neumí obhájit argumenty (v případě podobného nesmyslu je to obtížné) a myslí to vážně, má už pak jen možnost hrát si na politika a být arogantní a omýlat svou "pravdu" stále dokola a nereagovat na nic z logických připomínek. No víceméně to dělal, sice pod rouškou upřímnosti a lásky... a tak jsem použil podobný styl, nicméně nemaskovaný pod zdánlivou jemnost...
Ta úcta tam byla, kdyby ne, napsal bych mu jednoduše ať prostě drží hubu. Ale já argumentoval a nechal argumentovat jeho.
Mám pocit že tady vůči Hrachulínovi projevujete vy ženský mateřský pudy... a zřejmě v něm vidíte chudáčka co potřebuje vaši ochranu. Za to by vám asi nepoděkoval.
To mám do závorky ke všemu psát (toto neberte moc vážně?).. to mi nepřijde moc normální. To není můj problém, že berete diskuzi na internetu ještě o nějakém nesmyslu smrtelně vážně a že si neumíte zachovat nadhled. Píšu schválně v množném čísle, protože nejsi zdaleka jediná.
Mě se tímhle opravdu dotknout nemůžeš, naštvat mě může jen to marný a opakovaný vesvětlování který evidentně nikam nevede. Co by mě mělo naštvat? To co si o mě myslíš? Ale to je tvoje věc a já ti to neberu... rozhodně to neznamená že se tak budu cítit.
08.10.2008 - 13:33 | Filtr
(Panna) alassea » Tatuat Fairy
Ahoj Kačenka :29:,ja neočakávam,že moj názor bude so mnou niekto zdieľať/je moj a nikomu ho nedám :3:/,mne nešlo o to zastávať sa Hrachulina,ani jeho názorov.Išlo mi skor o formu diskusie ako o jej obsah.Názor sa dá predsa podať všelijak.Takže,budeme sa vzájomne akceptovať /myslím všetci ,nie my dve/ a bude dobre. :17: :29: :27:
08.10.2008 - 12:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já jsem se k tomuhle tématu nechtěla vyjadřovat,protože se to ale prolíná do spousty dalších diskuzí,nedá mi to.
já si myslím,že ze saintových příspěvků je přesně vycítit,jak to chtěl říct a podat.je ale vidět,že vy se prostě za každou cenu chcete zastat Hráška a bránit ho před těmi "zlými",kteří mu ubližujou a dělaj si z něj srandu.On to ale snad umí sám,ne?nepotřebuje okolo sebe hejno,které ho bude chránit.Stejně jako hrachulín máme i my právo na vyjádření svého názoru a na to,aby vy jste ho akceptovali...taky jím nikoho neohrožujeme.
08.10.2008 - 12:31 | Filtr
(Panna) alassea » ***
Ešte som nezoskočila ešte toto ti napíšem:Z tvojich príspevkov som sa nedozvedela,čo si myslíš o mimozemšťanoch ty /vážne/,vlastne nikdy nepíšeš o sebe /samozrejme je to len tvoja vec/,ale dozvedela som sa z nich hlavne to,čo si myslíš o Hrachulinovi.Tiež si myslím,že Hrachulin je jeden z mála tu,čo úprimne povedia,čo si myslí.Veľa ľudí-včetne mňa,sem dáva príspevky v situácii,keď si nevie rady a potrebuje pomocť v rozhodovaní-vtedy to beriem tak-pustite sa do mňa a nešetrite ma.Ale Hrachulin nepotreboval pomocť,iba sem napísal názor.A ešte je tu jedna vec-úcta-brať názor druhého s úctou-veď on ťa svojím názorom nijak neohrozuje :23:.Ak si to všetko myslel hlavne zo srandy,tak sa nabudúce snaž,aby to z tvojich príspevkov bolo aj zrejmé.Toto sem píšem zcela vážne a nemám absolútne žiadny dovod sa ťa dotknúť.Myslím,že ak mimíci dojdú,tak to nikomu nepoviem.Radšej nie :11: :13: :4: :3: :14: :6: :32: :27: :29: :21:
08.10.2008 - 10:56 | Filtr
(Býk) ave » alassea
Ahojky Bea :17
Zdál se Ti santíček - ne chameleon-posílám Ti energii štěstí a věřím,že se neztratí.
Jako se neztratí žádná energie.
:12: :27: :17: :17: :29:
ave
07.10.2008 - 22:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Charis
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pěknej příběh, ... ale ona kdesi seskočila :4: a i mně se kráčí lehčeji...
07.10.2008 - 22:09 | Filtr
(Panna) Charis » ***
tak ma napadla rozpravka o dvoch mníchoch,ktorý išli cez rieku a jeden z nich zobral na plecia ženu, ktorá stála na brehu a nevedela prejsť. Potom pokračovali v ceste a po pár hodinách to mladému mníchovi nedalo a povedal - vieš,že sa nemáme dotknúť ženy a ty si ju niesol.A ten druhý odpovedal, to je pravda, ale máme aj milovať ľudí a pomáhať im. Preto som tú ženu preniesol cez rieku a potom pustil. Ty ju však nesieš doteraz. Mám taký pocit, že aj ty ju nesieš doteraz. :2:
07.10.2008 - 15:29 | Filtr
(Panna) alassea » ***
:5:
07.10.2008 - 15:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi je to ta slovenčina, přece jen jste už zahraničí :5:
To je fakt, tu meditaci už nemá cenu rozebírat, lelkovat si může každej jak chce, já když se chci válet a lenošit, neříkám tomu meditace ve prospěch lidstva :4:
Jako řekl bych že jsem zvědavej co bude Hrachulín a spol blekotat 15. 10. ale když někdo natolik blábolí, vymyslí si nějakou nesmyslnou výmluvu... tam už prostě rozum stojí někde opodál :5:
Kdybych byl příliš předvídatelnej, nemělo by cenu psát, by si pokračování každej mohl domyslet :3:
Ale dotáhnu, neboj :4:... víš mi kozorozi jsme trpěliví :4: Jen čekám až se vás přihlásí ještě víc :3: a nějaká z místních bohatých sekt by se mohla ujmout sponzoringu, abych mohl jet s tou vítězkou pak na tu exotickou dovolenou. :5: :5: :5: To že vypadá že se nic neděje a nic nedělám neznamená že v zákulisí neprobíhají intenzivní jednání :4:
07.10.2008 - 14:53 | Filtr
(Panna) alassea » ***
Ja viem,že občas píšem dosť nezrozumiteľne a pravdepodobne to nebude tou slovenčinou.Sny si nepamatám,ani teraz neviem o čom to bolo a asi sa slovami dosť ťažko vyjadruje,čo som "cítila",viac menej som to sem písala zo srandy-lebo taký pocit som z toho "sna" mala.A tá meditácia-nikdy som nemeditovala,ja som sa nechcela naladiť na tých meditujúcich so mnou,skor mi išlo o ten spoločný zámer-že mimíci sú-to nerozoberám,s tým som dávno zmierená,neviem,či som ja vhodný typ na to aby som ich videla-napriek nedostatku logiky som dosť rozumový typ človeka /dobre-ženy/,takže ak neprídu-dám vedieť.A vieš,čo sa mi na tebe páči?Nikdy neviem,ako zareaguješ a okrem toho-kto vyhral miss najdise?milý drahý,nedotiahneš veci do konca-zamysli sa nad sebou :21: :3: :4: :5: :13: :6: :12: :14:
07.10.2008 - 14:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
óóó dámy, děkuji to jsem polichocen :4: :4: :4:
Beo asi tě zklamu ale nikam jsem v noci necestoval a spal jako špalek, na nikoho z vás jsem si ani nevzpomněl :2: Takže je pro mě docela překvapení že tě chodím strašit. No ani se nedivím že tě to tak vyděsilo :4:, ale nehledal bych v tom nic zvláštního, snad jen že bys měla dávat větší prostor skutečnému životu před tímto virtuálním světem :3:
Takže bych to shrnul tak, abys nehledala v každým stínu ducha. Už tý duchařiny bylo moc, nemyslíš? Začal do Hrachulín tím svým hysterickým výstupem, přijde mi hoch trochu vyšinutej... ale to tu nechci komentovat. Jsem značně skeptickej i ktý tvý hromadný meditaci o který se zmiňuješ jinde. Pravděpodobně je to blbost. Nevěřím že se tolik rozdílnejch lidí dokáže naladit na stejnou "vlnu" a nějak své energie dokonce směrovat k nějakému konkrétnímu cíli. Ne že bych na podobné nevěřil, dokonce jsem jednou v životě zažil takovou telepatii, kdy jsem na dálku cítil téměř hmatatelně toho druhého člověka a on úplně to samé, proběhla taková ta komunikace éterem jako že já vím a ty víš, ale že by se dalo sdělit něco konkréétnějšího, více inforací...v tom je lepší telefon. Podmínkou bylo hlavně naladění přesně na toho konkrétního člověka, soustředění se a z jeho strany to samé, jinak by to nešlo. A jak by ses chtěla naladit na víc lidí? A neberu v úvahu ani to, že energie těch lidí by byla k té tvé třeba v konfliktu. Prostě je to docela blbost. Ale to jsem dost odbočil. :4:
07.10.2008 - 11:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vidíš, vidíš, před hezkýma chlapama se nezdrhá, Beo, ani ve snu :3:
06.10.2008 - 20:18 | Filtr
(Panna) alassea » Tatuat Fairy
No ja neviem,ale naozaj ma to vyrazilo zo sna,to nebolo asi preľaknutie ale skor veľké prekvapenie,mala som pocit,že tam nepatrí - asi v takom zmysle,že čo ten tu robí /a je to pekný chlap :3:/Možno je Santík zamaskovaný mimozemšťan :32: :23: :4:Mám pocit,že som pred ním zdrhla do reality.Okrem toho si vobec nepamatám,čo sa mi snívalo. :29:
06.10.2008 - 18:22 | Filtr
(Panna) elaviel » Tatuat Fairy
:15: no... :4: to je dobry :4:
06.10.2008 - 18:21 | Filtr
(Panna) elaviel
Nojo, mozna jste si dali astralni rande. :4: Mne se zdalo o lidech z najdise (uz nevim, kdo tam vsechno byl) jeste pred srazem. :27:
Příspěvky: 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »