Najlepsi a v tom istom momente najhorsi .......


30.09.2008 - 20:12
(Kozoroh) savia
Najlepsi a v tom istom momente najhorsi .......
Dnes som sa zaregistrovala a zda sa mi to byt skvela vec ze su tu rady od roznych ludi tak chcem pocut vas nazor .. Mam priatela boli sme spolu asi tri roky potom prestavka a zase sme spolu ked sme sa rozisli myslela som ze som stratila vsetko cely zmysel a trapila som sa velmi na koniec sme opat spolu uz dokonca viac ako rok zijeme spolu ale su chvile kedy si poviem ze toto nie je ten co bol a dokaze byt agresivny krici a dokazal mi ublizit nie len slovne ale potom dokaze byt zase super ale zase pride den kedy sa stane clovekom ktoreho nemozem zniest pri sebe ale chybal by mi najviac na svete a takto to je stale dookola a neviem co dalej ... ked chcem odist urobi taku vec ze ma to dokaze vratit spat .. a odpustit ale on uz raz mal manzelku a ona tiez odisla kvoli tomu aku ma povahu ze niekedy sa ho bojim ale je mi zaroven vsetkym.. dik za komentar.... :17:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
03.10.2008 - 19:03 | Filtr
(Panna) elaviel » Sem.miš
Presne tak, Misko, uplne s tebou souhlasim. :15: A tady jsem nasla pro Savii jeden zajimavej clanek, co si o celem problemu mysli psycholog. Schvalne si to precti, myslim, ze bys tam mohla lecktere veci poznavat.
http://zena.centrum.cz/sex-vztahy/…
03.10.2008 - 11:15 | Filtr
(Beran) angels
Ahoj,ty musíš od něj odejít,odprostit se,dokud nemáte děti,dokud nejsi nějak k němu vázaná.Tenhle člověk ti bude ubližovat neustále.A pořád to bude dokola to samé.Věř mi,vím o čem mluvím.Jsi na něm jen jakýmsi způsobem závislá.Ale holka vem nohy na ramena a utíkej.Věřím,že najdeš někoho mnohem lepšího.Takových ubožáků co vztáhnou ruku na ženu běhá po světě spousta.Nemáš co ztratit,jen získat časem někoho,kdo bude mnohem lepší.Držím pěsti! :17: :17:
03.10.2008 - 07:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Elaviel má naprostou pravdu - neber na sebe jeho vinu :8:
Člověk trpí do té míry, jak moc dovolí tomu druhému, aby ho trápil. Na jednu stranu trpíš proto, že mu dovolíš, aby Tě deptal a týral, ale na druhou stranu není Tvoje vina, že on to dělá - je to jeho rozhodnutí. Ty mu to akorát ulehčuješ, protože místo abys odešla, hledáš pro něj omluvy a zůstáváš. Byla bych moc ráda, kdybys pochopila, že pořekadlo: Každý svého štěstí strůjcem - není jen blábol, co se po generace povídá. Je to pravda. Když je schopen Ti dělat takové věci, nemá Tě rád a ani si Tě neváží. Chce Tě jenom ovládat. Ale naučil se to maskovat, protože ví, že toužíš po lásce, namlouvá Ti nesmysly. Nemá Tě rád takovou jaká jsi. A Ty ho nemůžeš změnit. Můžeš odejít a pak potkat někoho, kdo Tě bude mít rád takovou jaká jsi a bude si Tě vážit. :17:
02.10.2008 - 23:05 | Filtr
(Panna) elaviel
A dalsi vec, co on mi tlacil do hlavy - ze to je vlastne vsechno moje vina, protoze ja jsem ho k tem jeho neprimerenym reakcim vyprovokovala!!! Hlavne to, prosim te, neber takhle. Jak uz tady nekdo rekl - on nema vubec pravo na tebe vztahnout ruku, kdyby nevim co, nemuze se vymlouvat na to, ze ty jsi ho vyprovokovala, neni to tvoje vina, ale jeho, ze se neumi ovladat a pak to jeste svaluje na tebe, aby ses ty citila spatne a jeho tim vlastne omluvila.
02.10.2008 - 22:59 | Filtr
(Panna) elaviel
Tak koukam, ze jsem dneska narazila na dva podobny pribehy... Savia, tvuj pritel je typickej manipulator, kterej vi, jak na tebe. Zklamal se v zenach, chudacek. Otazka je, proc mu jeho manzelka utekla. Asi mela duvod. To, ze ted vyklada, ze tebe miluje vic jak ji, je peknej blabol, on akorat vidi, ze ty mu ty jeho vylevy tolerujes a on si muze dovolit vic a zase vic. Presne, jak rika Kacenka - maminka nam vzdycky rikala, nesahej na kamna, spalis se... u tebe je to podobny, protoze i navzdory vsemu, co ti tady rikame, ho stejne zacnes omlouvat a ze on je vlastne hodnej a ma dobry srdce. Devce probud se!!! Ja jsem zazila to samy - citovy vydirani, agresivni chovani, dokonce mi ten muj skakal ze strechy (to si me jistil, abych mu nezdrhla, protoze vedel, ze mi na nem zalezi), porad jsem ho samozrejme omlouvala, ze on je vlastne hrozne hodnej (taky mel obcas svetly chvilky, i kdyz tech bylo cim dal min) a cely moje okoli do me mohlo denne hucet, at se na nej vyprdnu, stejne jsem si na to musela prijit sama. Je to vazne uplne stejnej scenar, jako u ostatnich manipulatoru a ty vem rozum do hrsti, zapomen na ty jeho dobry dny a utikej co muzes. S takovym chlapem zit nemuzes. Aby ses bala chodit domu? To je prece nesmysl. A pokud to jeste nezaslo do takovyho stadia, tak ver, ze casem to tam prijde. Jenze to uz by pak mohlo bejt pozde.
02.10.2008 - 14:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » epeta
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím,já na ty, jak říkám, bláboly a sliby nevěřím vůbec, to prchám..to radši mě poslat někam,třeba do pr.., ale vim,že to myslí dobře(záměrně přehánim) :1:
02.10.2008 - 14:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15:
02.10.2008 - 14:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
02.10.2008 - 11:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:17: :15:
02.10.2008 - 11:42 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Ahoj,
mně to připadá, že máte vztah plný násilí, kterého si je on moooc dobře vědom a drží tě při sobě proto, že je na tom závislý. Bude to dělat každé ženě, nemůže bez toho žít.
Jen jediná rada, budeš-li ho omlouvat a snad milovat a dávat vinu sobě, nikam se nepohneš a promarníš svůj život. Vem nohy na ramena a buď silná - kvůli sobě a utíkej! Čeká tě lepší život, nepromarni ho, jinak prošvihneš někoho lepšího, kdo na tebe čeká...!
02.10.2008 - 09:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » savia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Savio, měla bys především sama sobě dokázat, že on zklamal Tebe. Ty sis přece nepředstavovala NIKDY, že Tě Tvůj partner bude takhle trápit. Tak buď věrná svým představám, tohohle nech být a počkej na jiného, který bude odpovídat Tvým představám.

Když mu budeš dokazovat, že ho nikdy nezklameš, jen ho utvrdíš v tom, že vydržíš všehno, co on si k Tobě dovolí. A věř, že si dovolí časem víc a víc. Nenech to dojít tak daleko. Přece si zasloužíš štěstí ne žít ve strachu a neustálém sebeobětování. Měj ráda sebe. Sobě přej hodného partnera. Já Ti ho přeju taky. Ale on nepřijde, když budeš s tímhle, víš...
:24:
02.10.2008 - 09:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
teď jsem z toho asi trochu vypadl, tak nevím na co přesně je to reakce, ale to je vcelku jedno. No to je přesně ono co jsem dotyčné doporučil, myslím že ss zachovala správně a já s tím souhlasím. Ale to jsem ještě nevěděl že se chce stát mučednicí, což radikálně mění. To je její volba, já jen řekl co si myslím a víc je mi fuk :3:
02.10.2008 - 08:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » savia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no to je jednoduchý, prostě máš ráda bolest, pak je to v pořádku :3:
02.10.2008 - 08:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Charis
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
protože v současné době nepřemýšlí hlavou ale srdcem. Což je blbě. Hlavou se má myslet a srdcem milovat, ne naopak :3:
ps: pochopit to můžeš právě díky rozumu, ne?
02.10.2008 - 08:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já se na Tebe přece nezlobím. A jestli to tak je dané, tak přece záleží na ní, jak dlouho bude trpět. Mě dal manžel první facku, že jsem druhou chytla o futro a já jsem na druhou doma nečekala. Sbalila jsem se a odstěhovala se okamžitě ( no, během týdne ). Ale pro ostatní jsem byla samozřejmě mrcha, protože jsem se odstěhovala s dětmi a nedokázala jsem "něco přetrpět pro rodinu". Protože on má přece ty děti rád ! Ale to jsem se měla nechat mlátit dál? Mě rád neměl. A jsem ráda. Jeho druhá žena tohle nedokáže a je čas od času bita do modřin.

Tím chci říct, že pokud si duše před narozením zvolí, jakou lekci tento život prožije, záleží jen na ní, jak rychle to zvládne. Ty asi nevěříš, že duše je nesmrtelná a pořád se v každém životě něco nového učí, viď? Myslím, že nejde o to, aby lidi trpěli a ještě z toho měli radost, ale aby se naučili netrpět a trpění předcházet či je razantně řešit a tím byli zralejší a dokonalejší.
02.10.2008 - 07:59 | Filtr
(Blíženci) netisa
ahoj nemal by ti byt vsetkym, zavislost nie je velmi dobra a s laskou toho vela nema spolocneho hmm
01.10.2008 - 21:36 | Filtr
(Kozoroh) savia » ***
nie nepoznam... toho smajlika... :17:
01.10.2008 - 21:35 | Filtr
(Kozoroh) savia » Charis
ano mas pravdu je to dost tazke opisat vam ako to je v skutocnosti to by bolo na dlhe rozoberanie tu ....ale mate zaujimave nazory dnes som mu uz povedala poriadne a je pravda ze sme spolu 24 hodin denne zijeme spolu pracujeme spolu takze to bez hadky nejde... nechcem ho obranovat lebo keby ja toto citam hned by som sa vyjadrila ze rychlo prec lenze ked ma niektore prednosti pre mna samozrejme prijemne ... som upne va vaskach co urobit ja dokazem odist a nebojim sa samoty aj ked som to zle vtedy znasala mam kontakty studujem na VS problem najst si super chlapa nemam ale nieco ma drzi a niekedy robim veci co su na ukor mojho zivota a neviem preco to tak je.... naozaj...... :17:
01.10.2008 - 21:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Píšeš to hodně tvrdě,ale naprosto s Tebou souhlasím
01.10.2008 - 21:29 | Filtr
(Panna) Charis » ***
No, takže podľa tvojej teórie je zdravá a normálna, tak by mala zobrať nohy na ramená aj bez tvojich rád. Tak prečo to teda neurobí? :28: Asi sa nedá všetko vyriešiť iba s rozumom, najprv musíme niektoré veci a udalosti aj pochopiť :29:
01.10.2008 - 21:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » savia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takže Ty si myslíš,že on tím zkouší,co všechno vydržíš a podle toho bude posuzovat,za co stojíš a jestli s Tebou má zůstat... :23:jediný,co takovej člověk zjišťuje,je,co si k Tobě může dovolit,co ty jsi mu ochotná tolerovat a s tímhle Tvým přístupem bude moct zajít hodně daleko.je to Tvoje věc,Ty musíš vědět,jestli chceš spokojenej život a nebo trápení proto,aby tě možná posílilo...a nebo taky úplně zničilo a poznamenalo pro další vztahy.
01.10.2008 - 21:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » savia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nevím jestli znáš toho smajlíka co je v QIP, ten jak si otlouká hlavu o zeď, tak toho bych sem teď dal - no comment.
01.10.2008 - 20:49 | Filtr
(Kozoroh) savia » ***
No dobre a co ak to je len skuska ci dokazem celit aj zlemu chapete ved neexistuje vztah kde nie su hriechy a mozno ich treba prekonat a musim mu len dokazat ze nikdy ho nesklamem lebo aj keby som stretla neviem koho on je pre mna cislo jedna vo vsetkom no zaroven ma trapi ze dokaze tak vybuchnut a na mna.... :17:
01.10.2008 - 20:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bell1103
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
aha, tak mi to zkus teda nějak vysvětlit. Z toho co píšeš lze nepřímo vyčíst, že to když chlap ženský rozbije doslova držku, že je to součást nějaké společné duchovní evoluce a je to tak vlastně v pořádku. Takže cílem života je se trápit a dospět k nějakému duševnímu usmíření podobnému rezignaci, kdy mi bude všechno jedno? Kdy do sebe nechám třískat a budu za tu lekci ještě děkovat? No páni, to mě přijde pořádně zvrhlý! A kterej chytrolín na to vlastně přišel? Já osobně jsem nikdy nepoznal člověka, který by si přál být nešťastný. Takže to byli všichni mimo, když toužili po pěkném a harmonickém životě? Už mě to fakt unavuje, tohle jsou teorie který plodí jen trosky. Jediný s čím souhlasím je, že všichni lidé jsou uvnitř krásní. Ale když budeš člověka utlačovat, to krásné neuvidíš, uvidíš jen nasranej ksicht, rozlobenej na celej svět. To krásný je z lidí možný dostat jen když se budou cítit volní, šťastní a milováni... pak ze sebe každý vydá to nejlepší.
01.10.2008 - 20:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Charis
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobře, souhlasím že se to dalo napsat jemněji, ale asi mi šlo o to aby se tam neztratila ta podstata. Třeba ti to připadá arogantní, ale tohle je holý fakt. I já se choval a občas chovám hloupě a klidně se k tomu přiznám, nevím proč bych se měl za hloupost stydět, je to jedna z lidských vlastností. A není to vůbec o rozdílném názoru. Naopak ona spisovatelka dost sebevědomě předkládá ničím nepodložené a nevysvětlené teze. A můj názor je ten, že pokud někdo něčemu slepě věří, je hlupák. Když k něčemu dojde na základě svých zkušeností a dedukcí, je to pro mě názor.
A já jí řeknu třeba desetkrát ať vezme nohy na ramena, protože podle mého přesvědčení je to lepší. A jak můžu mluvit za ni? Jednoduše, jen blázen nebo masochysta se dobrovolně týrá a trápí a já ji považuju za zdravou a normální. A vyloženě nesnáším kecy jakože utrpení tě očistí a podobný, to jsou podle mě výplody zvrhlejch náboženství, který potřebujou zlomený lidi, aby si je mohli podrobit. A já chci aby lidi nebyli zlomený, ale silný a sebevědomý, protože to je přirozený. To je můj názor a moje přesvědčení a podle toho žiju. Když mi někdo předloží rozumný argumenty ža tak je to špatně a lepší je aby lidi trpěli, budu se podle toho chovat. Ale myslím že se to jentak nestane.
Příspěvky: 54-30 29-5 4-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »