co vy na to?


29.09.2008 - 12:23
(Ryby) Margi
co vy na to?
Ahojky, jelikož bych chtěla slyšet více názorů, tak jsem se rozhodla, že se Vám tu svěřím a doufám, že mi někdo napíše svůj názor....Minulý rok jsem se rozešla s přítelem, samozřejmě nás neminulo pár hádek, jak to tak bývá a tím jsem se hodně sblížila s jeho nejlepším kamarádem. Chodili jsme společně na různý akcičky a výlety.No a nedávno se to všechno jaksi zlomilo a vyspali jsme se spolu :20: na jednom takovém společném víkendu pod stanem. No a od té doby když se vidíme, tak skončíme v posteli, kde je na mě neuvěřiletelně milej, hodnej a prostě mě to s nim baví,,,Ale po tomhle víkendu jsem si řekla a dost, takhle to dál nejde. Napsala jsem mu, že je mi s nim sice fajn, ale že s nim nebudu jen spát, když se dostaneme do nálady, že už na to nemam a že bych chtěla vědět jak on tohle bere jestli jen jako užívání si anebo jestli je v tom třeba něco víc.No a tak mi napsal, že o tom ještě neuvažoval a že o tom bude muset popřemýšlet.Je tohle normální? Copak chlapi neví jak to berou a musí o tom popřemýšlet? :22: :23:Čekala jsem odpověď, že to bere jen jako užívání třeba, abysme si to vyjasnili, ale tohle? Po týhle zprávě jsem si připadala normálně jak s prominutim debil....Co vy byste na to řekli nebo si mysleli?

Stránka: 2 1
Řazení:
07.09.2009 - 18:10 | Filtr
(Lev) Skeleton » Sem.miš
:15: :15: :15: :75:
07.09.2009 - 16:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Red Fox, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děvcata nenadavejte na chlapy jsou to jen lide...???Je fakt že někteří to berou jen jako sex neb si užít.Ale tohohle bych poslal tam kde je smrat a velka tma!!!!!! :19:
08.12.2008 - 13:49 | Filtr
(Beran) HANYY
no co se týká mužského názoru na celou věc.tak je že jsi užívá s tebou krásný sex a chce tě asi na trvalo jestli si tak skvělá.
16.10.2008 - 09:26 | Filtr
(Ryby) Margi » Jája13
Ahojky,,,,
no tak dopadlo to asi tak, že asi stále přemejšlí nebo já nevim,,,,od té doby nepadlo ani slovo.,., takže fakt nevím, jak to maji chlapi s timhle,,, hrajou si na hrdiny a pak? takže už to nijak neřeším, nechávám tomu volnej průběh, akorát bez toho spaní.
Jelikož, když chlap i kdyby to bral jako užívání, tak to může říct na rovinu a ne dělat tohle, chtěla jsem si to všechno akorát ujasnit a pak se podle toho zachovat, i kdyby jsme to měli brát jako hru, tak i ta musí mít určitá pravidla :1:

Ale určitě děkuji všem za rady a názory,,,, :30:

Kdyby byli nějaké změny, tak dám vědět,,, takže zatim se mějte a já jdu zase makati,,, jsem na novém oddělení a zkušebka je zkušebka,,, :25:
tak zatím :29:
11.10.2008 - 21:28 | Filtr
(Panna) Jája13
Nazdárek Margi :17:
Jsem zvědavá jak to dopadlo,teď už snad víš jak se rozhodl.Pokud by to bylo aktuální,což už asi není,musela bych se zeptat a jak to prosímtě bereš ty?
Říkáš,řekla jsem si dost. No nevím,nechceš ty ten vztah legalizovat,jen pro klidné svědomí.
To,že jako, když s někým spíš,musíš s ním i chodit.A nejen to musíte to i pojmenovat.
Tak jak píšeš,to vlastně bylo chození,jste spolu přes den rozumíte si,spíte spolu.
Tak,kde je problém?Já bych spíš,než se snažila vztah pojmenovat,zkusila bych s ním akce na příští dny trochu plánovat,domlouvat se kam půjdem a kdy,časem plánovat (pokud necukne)víc do budoucna a ono už to vlastně samo o sobě je chození.Možná,že pak by další krok vyšel od něj,neboť by si tebou chtěl být jistější (viz. žárlivost na hocha s,ktezým jsi se bavila)Možná jsi ho zarazila svou aktivitou.Aktivita je fajn,jen ji nesmí ty křehké mužské dušičky poznat,a to zas není tak těžké,pro nás ženy,ne :3: :29:
11.10.2008 - 18:08 | Filtr
(Rak) Bobina1
Ahoj,mám taky takovou zkušenost,už je to hodně let.Taky jsme se spolu vyspali jen když jsme měli oba popito a přes den jsme byli jen kamarádi,on to bral jen jako užívání a já ho chtěla za partnera(snažila jsem se)stejně to nevyšlo.S chlapama je to někdy těžký.Jestli ti mužu poradit,neber ho vážně. :32:
01.10.2008 - 21:34 | Filtr
(Panna) Charis » Tatuat Fairy
:30: :15: :17: :4:
01.10.2008 - 17:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Margi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A tady ještě něco k těm žabákům...
Žila, byla v jedné zemi krásná, chytrá a emancipovaná princezna. Když
jednou seděla ve své nádherné zahradě na břehu potoka, vyskočila z potoka
žába a řekla jí:
"Jsem princ zakletý zlým čarodějem. Stačil by jediný tvůj polibek, abych
se znovu proměnil v pohledného, urostlého a elegantního muže. Pak se
můžeme vzít a žít šťastně na tvém zámku s mou matkou. Budeš mě moci
milovat, připravovat mně jídlo, prát moje košile a rodit moje děti. Budeme
velmi šťastní."
Tentýž večer si princezna při vychutnávání lehce osmahnutých žabích
stehýnek ve vinné omáčce pomyslela:

"Tos uhod, blbečku..."


To je krásná pohádka 

01.10.2008 - 11:51 | Filtr
(Kozoroh) savia
Len tolko nestracaj cas s clovekom co to nemysli vazne .... :17:
01.10.2008 - 09:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Demeter
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, je to tak - mluvit, mluvit, ukecat :-)
Máš pravdu, že každý kluk na to není. Já bych dokonce řekla, že většina kluků na to není. A ti, co si s Tebou už povídat začnou, Ti řeknou, co mají na srdci a jak to vidí jednou a vystaráno. Prostě to platí a hotovo, proč to opakovat pořád dokola, že?
Jenže mnoho žen to chce pořád dokola slyšet. Zase - ne všechny, ale většina.
Takže komunikovat, mládeži - to je náš cíl :3:
30.09.2008 - 19:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: Ahoj, já sex neodsuzuji, jen jsem Margit pochopila tak, že se u nich vše odvíjí od sexu. Pochopitelně, že s dobře fungujícím sexem je vztah v pohodě. Měla jsem pocit, že na vlítli rychle. Některé unáhlené jen sex vztahy končí, dalo by se říci po sexu. Takže pokud Margit jen tápe,co se svým klukem, tak je to zcela normální a snaf se vše dobře vyvrbí. Umění komunikace pro dva mladé lidi není srovna lehké a měli by se naučit více spolu mluvit, říkat si své pocity. Ale každý kluk na to není. A bere věci, jak přicházejí, bez nějakých komentářů. Což my holky, někdy bereme tak, že se nám snad málo věnují. A pokud se budou mít dále rádi, tak ať si končí se sexem třeba na lustru, hlavně, že to bude vyhovovat. Ale ať nezapomínají na stránku komunikace mezi sebou. :3:
30.09.2008 - 13:40 | Filtr
(Býk) Raducha
CO ? Nic...průměrný vzorek mužské populace. Chyba je V TOBĚ ! :5: Nejsi muž :32:, tedy kladeš otázky, kterým absolutně nemůže porozumět. Pokud položíš takovou složitou otázku, budeš čekat do konce světa než si to přebere !Formuluj přesně, aby mohl odpovídat ano-ne. :3: .
Debil nejsi, jsi normální žena. Odhadem je, že teď mu v mozku šrotuje : mám se vázat, nemám se vázat, jak to myslí ? nechce si mě vzííííííííítttttttttttt :23: :23: :23: ?
Počkej, co z něj nakonec vyleze. Záleží hlavně na Tobě, abys byla v pohodě. :29:
30.09.2008 - 10:44 | Filtr
(Ryby) Margi » Tatuat Fairy
tyyyyy jo... tak toho ale je,,,
ale juknu na to, děkujiii :17: :15: :27:
30.09.2008 - 10:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Margi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
objevilo se to tady víckrát,mrkni do diskuze ROZHOVOR,tam to bylo zmiňovaný naposledy
http://diskuze.najdise.cz/prispevek…
ale musíš se k tomu prokousat :3: :4:
30.09.2008 - 10:24 | Filtr
(Ryby) Margi » Nuna
počkej, počkej, ty jo to jsem nečetla,,, kdy a kde to bylo? nepamatuješ si? :27: :3:
30.09.2008 - 10:09 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Margi
Jistě jsi tu četla,kdy a proč se z žen stávaj bisexuálky že? :4:
30.09.2008 - 10:06 | Filtr
(Ryby) Margi » Nuna
Dam vědět určitě, ať bude jeho odpověď jakákoliv,,,, jestli se teda někdy vymáčkne :1:

Jelikož mi přijde, že zatim nic neřeší,,, ale tak necham ho v klidu a uvidíme, jak to dopadne,,, zatim dělá, jak kdyby nic,,, :23:

Nedávno jsem si už řikala, jestli nejsou lepší ženský, že chlapum fakt nerozumim,,, ale zase na druhou stranu, pořád by mi tam jeden nástroj chyběl a druhý asi přebýval, tak jsem si to zase rozmyslela :4: :4: :4: :4: :3: :16:
30.09.2008 - 09:39 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Margi
Jestliže se znáte takovou dobu, tak tam, opravdu je velká šance,že by z toho "mohlo něco být víc" :3: Rozhodně až vykřikne to své "ANO" ,tak nám dej vědět :15: :4:
30.09.2008 - 09:20 | Filtr
(Ryby) Margi » Nuna
No tak první postřeh to bohužel není no,,, :23: jen mě to zarazilo, myslela jsem, že napíše jasnou odpověď,,, ale jak to řekla Sem.miška, tak takhle jsem nad tím vůbec nepřemýšlela :3:

A v režii to má zatim opravdu on, jelikož mě by to ani nenapadlo, že bysme si spolu něco začli, ale prostě se to zlomilo a já si to chci vyjasnit :20:

Ale jinak děkuji za radu a za názor,,, a nezatnu jeden zub,ale všechny :4: :3:
:30: :29:
30.09.2008 - 09:13 | Filtr
(Ryby) Margi » Demeter
Abych to upřesnila a dala do kupy, tak se známe cca 6 let, takže to nebylo tak, že bych se s nim seznámila hned mu skočila do postele, to zase ne,,, :20:
´Jinak vztah už tam určitě je,,, po těch šesti letech se známe docela dobře, jsme každej den v kontaktu a dobře si rozumíme, akorát tohle jsou novoty, o kterých jsem zatim nemluvili, až já jsem s tim vyšla na světlo.... :27:
30.09.2008 - 08:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Demeter
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím, co si představit pod tou větou: Vše co začne sexem, sexem končí....? Na mě to působí, že to odsuzuješ. Vždyť ve vztahu je sex taky důležitý, hlavně u mladých lidí, takže když spolu začnou nakonec chodit, stejně to skončí sexem, čím dál častěji, řekla bych :-) A to je pozitivní,ne? Pokud spolu dva lidé skončí v posteli ( na mezi nebo v seníku ) pak se navzájem přinejmenším přitahují a jeden druhému se líbí. Takže to začne nějakými pocity. Jinak by to bylo znásilnění, přeci. A to, že o tom pak nemluvili, neznamená, že se u nich ty pocity neprohloubily.
Já samozřejmě neoroduji za to, aby se na sebe mladí vrhali hned, jakmile zjistí, že se navzájem líbí. Ale zde bylo psáno, že se nějakou dobu znali, scházeli se, jezdili na společné akce a najednou to bouchlo a skončili v posteli ( ve stanu ). Což mi připadá jako normální vývoj. Nebo zná někdo nějaký jiný normální??
29.09.2008 - 20:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » chivs
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vše co začne sexem, sexem končí. Vztah má začít pocity, a ne +jedem+, zatím bych si užívala, ale čekala, co se z toho vyvrbí. Protože vznik vztahu chce čas. Buďto se to vyvine dobře, a zjistíte, že si rozumíte nejen v sexu, ale v i v názorech. Potom budete mít vyhráno. :27:
29.09.2008 - 20:12 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » Margi
Tak sa mi zda, ze ty si nechces priznat, ze si trosku nanho namotana, ze ano?:-)
Chcela by si s nim chodit a cakas co on na to.
Tak ti poviem, ze ked sa hned s niekym vyspis, tazko potom bude z toho hlbsi vztah...to tajomne spoznavanie a ocakavanie je totiz uz prec....
29.09.2008 - 19:57 | Filtr
(Střelec) chivs
Ja tomu vazne nerozumim. Musis prece vedet, co chces. A ne se divit, jak maly decko ze sis udelala bebi, a ze te proste podvedlo jiny decko. Pravidla hry jsou jednoduchy, ale nekdy dost tvrdy. :21:. Halvne z toho nedej problem a pouc se ze svych chyb a uz je neopakuj. A hlavne si to uzij :32:.
29.09.2008 - 14:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já se obávám že je to docela blbej start, ale nadruhou stranu nic není nemožné a netroufám si říct že z toho nic nebude. No a co se chlapů raků týče, z nich dostat nějaký postoj a názor... já osobně na to nemám nervy, hlavu bych mu urazil :5: :5: :5:
Jak už tady zaznělo, dej mu prostor aby o tebe usiloval a získal si tě. Přechod od tohodle kamarádského spaní spolu do vzthu bude asi těžší, ale jde to. Jde jen o to, aby se nenechal "natlačit" někam kam původně nechtěl, protože pak by to nedopadlo dobře a bolelo by to víc než teď... jsem pro dát mu prostor aby o tebe projevil zájem. :3:
Příspěvky: 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »