počúvať vnútorný hlas?


19.09.2008 - 12:17
(Panna) alassea
počúvať vnútorný hlas?
Volala mi dnes mladšia sestra-mala minulý víkend prísť aj s malou neterou-neter u nás mala 3 dni zostať.Písala mi sms ,že nepríde,že Lucka je nejaká divná-myslela som,že smutní,lebo bude u nás bez mamy /má 6 rokov/,ale dnes mi vysvetlila,čo tým myslela-a bolo to naozaj zvláštne,najma preto,že sestra na tieto veci medzi nebom a zemou moc nedá.Neter sa správal celý čas divne-nechcela ,aby k ná išli a sestra nejak vycítila,že by naozaj nemali-taký pocit,že sa niečo stane,keď pojdu.Tak nešli a potom ju seklo v krížoch a pár dní sa nepohla z postele.Počúvla vnútorný hlas?-a možno-za odmenu dostala "iba" bolesti chrbtice.Ktovie ,kto komu pomohol-dcéra matke alebo matka dcére.Často nám možno dáva osud šancu zmeniť životné udalosti,ale asi to málokedy vnímame.

Řazení:
21.09.2008 - 14:47 | Filtr
(Panna) melamber777 » alassea
je to napsano v bibli,nekdy nam septa do ucha andel nekdy dabel a je hlavne na nas abychom to umeli rozpoznat...a zit s laskou :3:
20.09.2008 - 11:15 | Filtr
(Panna) alassea » Memphisto
Tam "nahoře"na teba niekto myslí :15: a je dobre,že počúvaš /aj keď bez zjavnej príčiny/ :27: :27: :27:
20.09.2008 - 11:13 | Filtr
(Panna) alassea
Vlastne ma tiež napadajú nejaké moje zážitky s intuíciou /aj keď som to sem už asi písala/,keď som syna /mal 1,5roka/našla na našej streche /vyliezol na kreslo,potom si otvoril okno,/ktoré som predtým zavrela-tak nejak preistotu/,potom na strechu po ktorej sa zviezol na okap a tam sedel a mraučal-prišla som v poslednej sekunde,zaujímavé,že takéto zážitky mám iba so synom-vždy mi niečo v poslednej chvíli povie-"vieš čo,choď sa radšej pozrieť,človek pri ňom nikdy nevie,čo vymyslí"Často krát som mu takto v poslednej chvíli zachránila život /čo sem nepíšem pre chválenie/,ale stále som mala pocit,že aj keď sa snažím jak sa snažím,osud nepremožem a raz to aj tak nestihnem.Našťastie v poslednej dobe už tento pocit nemávam-možno aj preto,že sa trošku znormalizoval :29:
20.09.2008 - 10:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Bea. Vzpomínáš si na tu velkou bouračku ze začátku tohoto roku na dálnici D1? Stalo se to v úseku mezi Jihlavou a Humpolcem. Já o tom tenkrát moc neuvažoval co a jak, ale prostě jsem potřeboval jet ten den ráno do Prahy (právě z Jihlavy), ale bez nějaký zjevný příčiny jsem si to rozmyslel, že to odloží o týden. A vyplatilo se. Kdybych jel, možná bych tam taky boural a kdo ví jak by to dopadlo. A pak jsem se ještě ten den z odpoledních zpráv dozvěděl o tý havárii. Tak to někdo "tam nahoře" možná nade mnou držel ochrannou ruku.
20.09.2008 - 09:51 | Filtr
(Panna) alassea
ja to práve príliž neregistrujem a uvedomím si to až neskor-že tam to upozornenie bolo,vnímam v poslednej dobe ale tie,čo mi naznačujú,aby som to teraz nechala tak-keď niečo nejde /a v minulosti by som do toho išla hlava nehlava/,zdravím všetkých :17: :29:
19.09.2008 - 15:31 | Filtr
(Býk) laky.nova
Ahoj beo,
tak já nevím no přiznejme si kolikrát jsme kdo měli nějaké tušení a vyplnilo se? kolikrát ano a kolikrát ne?
Myslím, že my co žijeme takhle v každodenním stresu a ve městech a honěním se za vším možným, že nám už ta intuice nebo vnitřní hlas jak chceš moc neslouží.
Takže na tvoji otázku používat či ne bych odpověděla ano ale s mírou ne že se něčeho bojím nebo se mi nechce někam jít a tak to svedu na intuici. A když to s tou intuicí nevyjde tak se tím prostě nezabýváme a když ano tak je zase na několik měsíců o čem mluvit... :1:
Nepřikládala bych tomu všemu až takový význam
19.09.2008 - 14:21 | Filtr
(Štír) Elenor
Ahoj,ne vždy svuj vnitřní hlas poslechnu,pak bych si nejraději namlátila.Ale určitě jednou mi zachránil život.Když jsem stála po práci u budovy a čekala,až pro mě přijede známej. Najednou mě napadlo,že půjdu na druhou stranu silnice za kolegyní i když jí měl jet hned autobus.Přešla jsem,kolegyni přijel bus a když odjel,tak se ze zatáčky vyřítilo auto,nezvládl zatáčku a vletěl do zdi,kde jsem ještě před pár vteřinama stála já.Pěkně si zamačkal zadek auta,byla bych na místě mrtvá.Tak říkám:Poslouchat vnitřní hlas?Určitě.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »