podraz?


12.09.2008 - 02:43
(Blíženci) Pretoria
podraz?
Po roce a půl se semnou rozešel přítel bylo někdy v půlce tohoto srpna. Ještě Na konci srpna mi psal že mě miluje, ale že už by nám to neklapalo. Já jak jsem z toho byla spatná dala jsem jeho číslo své nejlepší kamarádce ať mu zavolá a nějak s ním promluví jestli by to nešlo vrátit.On aniž by ji kdy předtím viděl se s ní začal psát. Teď ji navšítivl a asi se do ní zamilovává. Ona mi psala že si spolu jenom povídají o nic nejde. A on že proč by mi to mělo vadit když jsme se rozešli že je jedno s kým se stýká a zakazovat mu to nemůžu. to opravdu nemůžu to je fakt. Ještě po něm truchlím a šla jsem se kní vybrečet a ona si s ním klidně něco začíná i když pomalounku a polehounku, ale určitě mu brzy podlehne. Udělal by tohle nejlepší přítel? Cítím to jako velký podraz od obou. Ztratila jsem tím pádem nejenom svého přítele a lásku, ale zároveň nejlepší kamarádku kterou jsem měla už 15 let. Jak tohle mužu rozchodit? Letos jsem přišla i práci, kterou jem kvůli němu opustila a všechno se posralo. Takže už mi nic nezústalo člověk uvažuje i o tom hodit si mašli, ale stálo by mi to za to? Poraďte co s tím dělat jak se s tím vyrovnat. :24:

Stránka: 2 1
Řazení:
19.09.2008 - 18:59 | Filtr
(Blíženci) Pretoria » _panenka_
Ahoj máš pravdu teď aspoň vím jací doopravdy byly. A možná můžu být ráda, že už je ve svém životě nemám. A ten chlap se snad taky nějaký najde. pa :17:
19.09.2008 - 18:57 | Filtr
(Blíženci) Pretoria » sutech
Já myslím, že za půl roku už snad budu úplně za tím vším. Myslím, že tu budeme ještě obě a bude všechno jinak. Ještě mě trochu stresuje to počasí takový depresivní čas a člověk je sám tak je to blbý, ale i toto snad bude jinak. Ahoj :27:
18.09.2008 - 17:28 | Filtr
(Panna) _panenka_ » Pretoria
no aspoň si poznala, kdo za co stojí. Kdo je ten pravý přítel... Jsem ráda, že je ti už lépe...a neboj se ten pravý chlap se určitě najde..třeba později, ale najde se.. :15:
držím palečky pa
18.09.2008 - 12:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pretoria
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sutech, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Těší mě, že je Ti trochu líp a držím Ti palce, aby ten smutek co nosíš , brzo přešel. Jestli tady ještě budu, napiš za půl roku jak je. Ahoj Jarča :27: :17: :15:
18.09.2008 - 12:14 | Filtr
(Blíženci) Pretoria » sutech
ano, den za dnem je to lepší. Zapomínám. Vymazala jsem veškeré kontakty na ně oba. A doufám, že je do smrti nepotkám. Ani kdyby ona sama začala psát (což si myslím, že se nestane) tak už bych ji nemohla nikdy věřit. Protože tohle co udělala je dost zákeřné. Dělat,že někomu pomáháš a pak mu "vrazit kudlu do zad" to odpustit nejde. Momentálně ani chlapat hledat nebudu zůstanu sama protože jsem se docela spálila. Vím, že ve svých skoro 30letech svobodná a bezdětná, to není žádná hitparáda, ale naštěstí mám ještě jednu dobrou přítelkyni která je mi velkou oporou a bez ní bych to asi nezvládla. Takže snad tu nejhorší dobu mám za sebou. Děkuju za rady z každé sem si něco vzala a myslím, že nemá cenu se kvůli jednomu ču...... se trápit.
ahoj :17:
17.09.2008 - 11:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no já nevím jakt o vyznělo, ale nacvakal jsem to v rychlosti a ani to po sobě nečet a já se občas vyjadřuju zmatečně :4: .. myslel jsem to taky tak, vůči oběma, prostě se zdravě naštvat a dát jim to klidně vyžrat, ale pak se usmířit. No já nevím jestli je to tak dobře nebo ne, je to jen jeden z receptů a mě osobně třeba vyhovuje. :3:
17.09.2008 - 11:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pretoria
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sutech, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud Ti to pomůže, zanadávej si, zakřič, chvilku je nenáviď, ale nenech se tím pohltit. Až to trochu přebolí a budeš trochu v nadhledu, zkus se na věc podívat z jiné stránky. Skus popřemýšlet co Ti to mělo říct. Co se týká pomluv u kamarádky Tvého bývalého přítele, i to je vcelku běžná věc. Musí najít důvod pro omluvu svého počínání. Najdi si po čase novou kamarádku, nenech se pohltit strachem, že bude stejná. Nejsou všichni takové. A prosím , zapamatuj si jednu věc. Nemůžeš nikoho změnit, ale můžeš změnit sama sebe. Někdy je k té změně , ale potřeba druhé osoby, která Ti pomůže. Když budeš chtít najdeš ji. Jsem ráda, že už to tolik nebolí. Čas je nejlepší lékař. Dělej to co máš ráda, usmívej se na sebe do zrcadla. Pomáhá to. J. :17: :15: :15:
17.09.2008 - 11:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sutech, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vím jak to myslíš. Ale ani mi jsme nebyli lepší. Takže téma příběhů se budou stále opakovat. Budou se opakovat stále stejná slova pro jiné oči. Tak to je. J. :27:
17.09.2008 - 10:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš pravdu, nemůžu to brát dnes z pohledu mladý zraněný holky, protože je mi 40 a mám nadhled. Jen bych ještě chtěla dodat, že jedno mám trochu jinak nez Pretoria - mám taky kámošku-přítelkyni už 31 let. A ikdyž v mládí jsme nezažilyi, že by začala chodit s mým bývalým klukem, vždycky bych měla strach, aby si neprožila to zklamání jako já, takže ikdyby si s ním začla, spíš bych jí zrazovala s ohledem na to, že ať jí nakuká co chce, nemůže to myslet vážně. Spíš bych si myslela, že on to na ní hraje a chce mi jen něco dokázat a až mi to dokáže, tak jí pustí k vodě jako mě. Já vím, že jsem se ho tu zastávala, protože když s někým nechci být, tak se s ním mám rozejít a ne ho podvádět, aby měl čas a prostor se smířit s realitou. Ale pokud se chce kluk zbavit nějaké holky, která ho neustále "uhání", protože nechce uvěřit té pravdě, tak je docela možné, že její kámoška byla první na ráně a taky ví, že to Pretorii natolik ublíží, že ho konečně na pokoji nechá. Jde o to, že je možná ta kámoška zaslepenou obětí, která ani netuší, kolik škody způsobila a to i sobě. Protože dlouhodobé kamarády, kterým věříme, nezískáváme snadno. Já bych se asi také vztekala, ale na něj, že jí oblafnul a jí bych taky možná řekla, že je husa, že to nevidí. Ale určitě bych jí neodsoudila napořád, protože to je moc kruté. A Pretoria je určitě zklamaná, ale není zlá.
17.09.2008 - 10:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
uf, no tady jste toho všichni napsali :4:
Přiznávám že jsem vše nečetl, ale z toho co jsem prolítl můžu říct toto: ten první příspěvek je sice pravdivý, pisatelka to sice myslela dobře, bohužels e obávám že neodhadla správně formu jak to podat. Nejvíc se mi líbí co napsala Sem.miš, je v tom kus pravdy... vlastně s ní souhlasím téměř ve všem.. ale je tu to ale, mám pocit že ona k tomu přistupuje jako vyrovnaný člověk, už má dost ze sebe zvládnutýho a asi na to trochu zapomněla že ne každý je na tom stejně... Tak bych tu chtěl sám za sebe udělit nějakou radu. Vím že je v současné situaci asi nemožné pobrat to aby ti to začalo být jedno nebo abys ty dva měla dokonce ráda... já říkám, tak je klidně nenáviď, zanadávej si, projev savůj vztek, vmeť jim to klidně do ksichtu co si o nich myslíš a klidně to i přežeň, neber si servítky :4: Nejspíš se ti uleví, pak je dost dobře možný že budeš mít i pocit že jsi to přehnala... budeš k nim mít prostě smířlivější postoj, nebudeš cítit už tolik tu křivdu. No a časem to přebolí, nakonec ti to bude celkem jedno a vzpomeneš si na to jako na zkušenost. Budeš to pak vnímat tak jak tu píše Sem.miš. Prostě nevěřím že bys dokázala vidět to objektivně a dokonce jim to třeba přát, jak tu někdo naznačoval... jo, možná nějakej mnich dokáže natolik ovládat své city a emoce... ale jak říkám já, lepší jim rozbít hubu a pak se třeba usmířit než cítit nějakou křivdu z oho, že se násilně snažíš přijmout něco co je ti proti srsti.
17.09.2008 - 09:26 | Filtr
(Blíženci) Pretoria » sutech
ahoj. Tak dnes už to beru trochu jinak. Cítím se pořád tak nějak blbě. Nemůžu zapomenout co ta kámoška udělala. že to vůbec dokázala po 15 letech přátelství tak utnout na popud někoho koho viděla 3x v životě a kdo ji začala valit klíny do hlavy. O něm sem si udělala obrázek takový, že je to ubožák protože mě u ní začala nehorázně pomlouvat a házet špínu. Jak asi jeho láska byla silná když během jednoho setkání s ní mi napsal že ona je jiná ví co chce od života atd. a ona je ta pravá. ale já je znám oba dlouho takže si myslím i naše okolí co je znají že to dlouho nevydrží a že se tomu ještě zasmějeme. já doufám že to tak bude. a ona bude litovat toho že to takhle dopadlo. On je mi už u prdele. Spíš mě mrzí ona. Ale život je kurva a je třeba s ním bojovat. Příště jsem poučená.
17.09.2008 - 09:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » sutech
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já vím, v mládí bývá všechno buď černé nebo bílé. Ale my, nebo aspoň já mám tendenci pokusit se jim předestřít právě něco z toho, co oni ještě nezažili, ale já už jo, tak aby věděly, že přežít se to dá.... Já vím, že většinou jsou zkušenosti nepřenosné, člověk má tendenci si všechno zkusit na vlastní kůži. Neumíme se poučit z chyb jiných a tak je děláme taky. Jsou to jen takové pokusy o otevření očí.
Prostě ať se mládí vydovádí... pravděpodobně se musí ranit a zahojit, aby viděli, že je to možné.
17.09.2008 - 08:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sutech, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš co je na tom mládí nejhezčí? Nevidí šedě jako my. My už vidíme věci z jiného pohledu, ale když nám bylo dvacet, také jsme zaujímaly takové kategorické postoje. Je to výsada mládí a nezkušenosti. Ono to ale asi tak má být. Ve dvaceti být starámladá? Nebyla by to škoda? Právě, že to poznání někdy tak moc bolí, ale více méně jsme si tím prošli všichni. Jen to každý jinak nese. Ráda bych věděla jak se dneska Pretorie cítí. J.
17.09.2008 - 08:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » _panenka_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Panenko, já neházím všechno na "tu holku", co přišla o kluka i o kámošku. Ale Ty neustále říkáš, jaká je ta kámoška mrcha a zaznělo tu, že ten kluk je hajzl. A s tím já také nesouhlasím. Prostě nastala nešťastná souhra všech těch nejnemožnějších okolností a stalo se to, co se stalo. Říká se tomu osud. Někdy za to fakt nemůže nikdo, ale stane se to. Takže já nikoho neobviňuju, jen jsem podotkla, že poslat kámošku nebyl dobrý nápad, ale došlo k tomu. Kdyby to bylo jinak, možná by jako první utěšitelku potkal nkoho jiného... A pak by kamarádka mrcha nebyla... Jak je to relativní, viď?
No, dobře. Já se nechci přít, ani nechci mít pravdu. Jen jsem tu vyjádřila svůj názor.
Kéž by Pretoria poznala, že i já to myslím dobře, chtěla bych, aby se netrápila a aby pochopila, že ikdyž něco bolí, může to znamenat začátek něčeho lepšího.
:17:
17.09.2008 - 08:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » _panenka_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sutech, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jen by mě zajímalo, jestli se holce trošku ulevilo. Ono číst stále dokola , že to tak v životě chodí není moc ku pomoci. No snad ji to aspoň trochu pomohlo. A máš pravdu. :4: :2: J.
16.09.2008 - 18:29 | Filtr
(Panna) _panenka_ » sutech
to mš pravdu..hádat se a spekulovat nemá smysl,jí to stejně nepomůže a kdo ví, jak to sktečně bylo..to jsou jen ty naše žabomyší spory.. :3:
16.09.2008 - 18:26 | Filtr
(Panna) _panenka_ » Sem.miš
nikdy jsem neříkala že bych obiňovala toho kluka, ale tu kámošku.. Vím jaké to je se zamilovat, neboj se znám to dobře...
ale taky nemůžeš všechno házet na tu holčinu co přišla o kluka i o kamarádku... myslím, že mi dvě se v téhle věci neschodneme...pořád si myslím, že nemůžeš všechno zakládat jenom na tom, že poslala kámošku za sebe něco vyřídit, to je blbost...ale nebudeme už to řešit, to by stejně nikam nevedlo...
16.09.2008 - 07:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » _panenka_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, máš pravdu, pokud se znali, tak je pravděpodobné, že ta jiskra přeskočila už dřív, ale oni to potlačili, protože chodil prostě s tou druhou. Ale to nic nemění na tom, že když jí za ním poslala, tak jen podpořila ty potlačené touhy a stalo se, co bylo patrně nevyhnutelné. A taky to nic nemění na tom, že on jí nechtěl podvádět, proto se s ní rozešel. Takže on z této situace v mých očích neustále vychází jako férovej kluk, nemůžu si pomoct.
Co se týče kámošky, už je to jiný. Ale pokud ses někdy zamilovala tak, že ti bušilo srdce až v krku, když byl někde poblíž a měla jsi zatmění v hlavě, když se ti podíval do očí, tak pochopíš, že tomu se nedá zabránit. Ale pak by ta naše "opuštěná" měla být ráda, že se to stalo teď a ne později, když by třeba byli svoji a měli dítě. Je to sice slabá útěcha, ale myslím, že pak by to bylo horší.
:24:
16.09.2008 - 07:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » _panenka_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sutech, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tuto situaci znám, kamarádka???????????
Kdo říká, že jsou do sebe zamilovaní? Kdo říká, že u nich přeskočila jiskra. Toto je už naše spekulace. Co když on si pouze léčí bebíčko z rozchodu a ona prostě nechce v danou chvíli být sama. Nebo prostě využili situace, která se jim nabídla a pokračují v tom, A proč ne? Oba jsou volní. Oni by si cestu k sobě našli, jenom se asi stala o chvilenku dříve než měla. A třeba ne. Nevím jestli naše slova dokázala utišit bolest v srdíčku Pretorii. Už se dva dny neozvala.
15.09.2008 - 16:03 | Filtr
(Panna) Charis
vieš, ja si myslím, že náhoda neexistuje a že tí dvaja sa proste mali dať dokopy, keby sa to nestalo, možno by si mala ešte nádej, že sa k tebe vráti a stále by si sa udržovala v tom že ťa asi ešte miluje, ale takto musíš prijať definitívnu pravdu, že nie. Staré musí odísť aby dalo priestor novému, teraz mysli na to že určite existuje človek, ktorý ťa bude mať rád, zo svojich chýb sa pouč, kamarátka asi nebola až taká dobrá, aspoň o tom vieš, nemáš už žiadne ilúzie a barličky, to je najťažšie, to poznám, človek sa musí spoľahnúť sám na seba. Tak sa drž, hlavne choď do prírody a medzi ľudí a venuj sa sebe a svojim záujmom, všetko zlé je na niečo dobré, ale to uvidíš až po čase. :17: maj sa :29:
15.09.2008 - 16:02 | Filtr
(Blíženci) hela215 » hela215
jo a na kamennou královnu se nezlob,napsala ti to tak jak to cítí i když trochu netradičně
15.09.2008 - 16:00 | Filtr
(Blíženci) hela215
ahoj nebudu se moc rozvášňovat,ale myslím si,že by jsi měla být v klidu.Stalo se už s tím nic nenaděláš,alespoň jsi poučená pro příští život.až se uklidníš udělej si radost a očekávej nečekané :1:
15.09.2008 - 15:22 | Filtr
(Panna) _panenka_ » Sem.miš
no to je fakt..ale neříkej mi, že když byly nejlepší kámošky, tak se ten kluk nikdy s tou kámoškou nepotkal..vím, že když má moje nej. kámoška kluka, vždycky mi ho představí..pokud by ta jiskra přeskočila, bylo by to už dřív..tohle byla spíš jen poslední kapka, ale ne ten hlavní popud...to zase nevymluvíš ty mě :3:
15.09.2008 - 14:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: já tomu řikám jiskra, když přeskočí...
15.09.2008 - 14:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » _panenka_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Může za to ta chvíle. Zamiluješ se za vteřinu, pokud se někomu podíváš do očí a on pro Tebe má kouzlo. Kdyby se nepotkali, nechodí spolu. To mi nevymluvíš.
Ale jinak dobrý, O.K.
:15:
Příspěvky: 46-22 21-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »