Nevěra


06.09.2008 - 23:29
(Panna) sunray
Nevěra
Ahojky vám všem do diskuze,cítím se smíšeně, protože vím, že nejednám správně. V práci si mě všimnul jistý ženatý kolega a začal mě doslova "uhánět". Protože jsem byla krátce po rozchodu s býv. přítelem (důvodem rozchodu byla jeho nevěra), neměla jsem sebemenší chuť se s někým novým seznamovat, dokonce jsem se cítila šťastně. Kolega v práci mě uháněl natolik, až jsem mu podlehla. Několikrát jsme se spolu opakovaně vyspali, ač jsem od začátku věděla, že je ženatý. Postupně se sbližujeme a já mám stále více pocit, že bude nejlepší z toho uniknout, ačkoliv se mi ten člověk dostává stále více pod kůži. Velmi hezky se ke mně chová a hovoříme o mnoha věcech a názorech, na kterých se shodneme, ale není mi dobře z toho, že podvádí svoji ženu. Ovšem na druhou stranu mám strach ze samoty. Je zvláštní, kolik lidí se diví, že tak hezká holka a jsem stále sama. Někdy nevím, jestli je chyba ve mně, že jsem stále sama, nebo je to prostě život, který se často neptá na to, co chceme, prostě nám naservíruje na podnose nějakou tu "mňamku" :-) Moc by mně zajímal váš názor, rady nebo i osobní zkušenosti.Předem děkuji.

Stránka: 3 2 1
Řazení:
15.09.2008 - 13:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
15.09.2008 - 13:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » epeta
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jdu podat přihlášku do mateřský školy, díííííííííííííky!!!!
15.09.2008 - 10:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš, možná tu budu působit jako rebel. Ale to, že se chlap na půl hodiny zapomene s dlouhonohou blondýnou jen proto, že se mu zatemní mozek a překrví něco jiného díky sexuálnímu založení od pravěku ( na tyhle pudy prý nemá vliv ani vývoj ani výchova ), tak to nutně neznamená, že jeho žena pro něj není jeho královna a že ji neopustí, ikdyby se ta blondýna stavěla na hlavu a metala kozelce. PRÝ !!! Někdy prý chlap má takový impulz, že svoji milovanou bytost v mozku jakoby zavře do trezoru, aby nic neviděla ( nejraději by to udělal i v reálu, aby jí neublížil) - pak tu blondýnu přefikne, jako normální samec samici v divočině, po "použití ji odloží" a už ji nikdy nemusí vidět. Pak zase otevře svoji milou a div že ji nenosí na rukou a nezahrnuje zlatem, protože ji fakt miluje a nikdy, NIKDY by jí nechtěl ublížit ani ji opustit.
Je to zvláštní, ale vyplývá to z dlouhodobých studií psychologů ve spolupráci s milióny mužů, kteří tuto spolupráci nikdy nepřiznají, protože by jejich ženám bylo jasné, že jim určitě někdy byli nevěrní, ačkoli ji milujou. Hmmm
:25:
14.09.2008 - 23:55 | Filtr
(Panna) sunray » Charis
Milá Charis i všichni ostatní, kteří jste to ještě nevzdali a přispíváte do této diskuze - díky :)) Bezpodmínečná láska je to, co by mělo člověka činit člověkem. Je to ovšem asi i to nejvyšší, čeho člověk může během života dosáhnout. Někdo se již s tímto darem narodí, jiný k němu přichází během života ... O bezpodmínečné lásce hovoří mnohá náboženství, usilují o ně jedinci formou askeze či jinak...
A to je otázka i v každodenních vztazích mezi lidmi - zda-li jedinec má na to, dát druhému bezpodmínečnou lásku, odevzdat se pro druhého a nastavit druhou tvář, když bude udeřen, nebo raději myslet na sebe a na zadní vrátka, protože v přírodě přežije pouze ten nejsilnější, protože onen jedinec ví o bolesti a ztrátách dost a je již unaven a vyčerpán těmito ztrátami a je jaksi obrněn sarkasmem i ironií života??? Bezpodmínečná láska sahá do hlubokých vrstev citů a schopnosti druhého milovat ...
Dívat se na život ze stratosféry jako pták ???
Mějte se báječně a znovu a opět díky, díky. Trochu ještě ovíněná moravským burčákem z Mikulova, který je vážně výborný :2: vás do nového týdne zdravím a přeji hodně radosti. :17: :18: :29:

14.09.2008 - 21:06 | Filtr
(Panna) Charis
tak ma napadlo, že najlepšie by bolo, keby človek mohol mať slobodne rád, koho chce. Nemyslím teraz na sex, ale na lásku. Ako keď si v tarote vytiahneš kartu Deviatka diskov - ZISK - zisk ,ktorý máš zo vzťahu troch ľudí - dobre je to vysvetlené v knihe - Tarot -zrkadlo vašich vzťahov, proste môžeš milovať aj dvoch ľudí, ale na druhej strane potom musíš pochopiť a prijať ak tvoj partner nemiluje iba teba. To môže človeka dosť zmeniť, ale dokáže to niekto z nás? vôbec nežiarliť a dopriať tomu druhému bezpodmienečnú lásku? :18:
12.09.2008 - 23:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » sunray
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele epeta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...neskončilo to? Víš tohle co prožíváme je rozdílné vztah od vztahu. Láska je jen jedna a pro každého je silná stejně, ale jde o to, jestli chce být člověk rozumný. Já to strašně moc řešil a nevyřešil...Když myslíš na jeho těhotnou ženu, nutí tě to být rozumná, ale sobecká k vaší lásce.Když to neuděláš a nebudeš sobecká k vám dvěma, budeš nerozumná a sobecká k ještě nenarozenému dítěti minimálně a to hlavně. To je hrozné se rozhodnout. Co cítí on ke své ženě? Já vím milenkám se o ženě moc nemluví, ale měl upřímně říct, že si je vědom, že ví že to není jenom něcco ztratit a na druhou stranu získat. S city a láskou se nedá kupčit...to nevymyslíš. Jestli ví co pro to je schopen podstoupit. Tady jde o život a nejen o jeden...a ne jen vám. Vím o čem mluvím... Dobrá rada drahá, protože to bolí šíleně! Vše co uděláte bude bolet. Musí to být opravdová láska aby vyhrála. Bohužel to tak většinou nebývá a lidé dávají přednost jistotám a rozumu...V tomto případě volný průběh není na místě. Ale nelze mluvit o lásce, když za týden, či měsíc si člověk řekne...bylo fajn, i tak je dobře...to je pokrytectví. Je mi líto , že jsme bohužel v tom špatném světle my muži. Pa měj se krásně a opijte se... :3:...to je třeba :3: Jak bych tak řekl...Opájejme se ...Láskou, vínem, poezií a ctností :6:. Ahoj Petr. :17: a dík... :3:
12.09.2008 - 15:37 | Filtr
(Panna) sunray » epeta
Čauky Petře, díky za další náhled na celou věc. Právě co se mého ženatého kolegy týče - mám ho ráda, má široké srdce a přinesl mi ho na dlani a já se cítím občas taaak zmatená - Jak to celé přijmout? Protože myslím i na jeho manželku (momentálně je poprvé těhotná). Přijetí něčeho takového je krásné a to snad natolik, že se nechci cítit opět nešťastná. Navíc ten pocit samoty, který bych potom opět cítila ... No .... nějak nevím. Občas, když jsme byli spolu, jsem utrousila věty, abych ho od sebe odradila. Pak mě to zase trochu mrzí, že to dělám. Ale říkám si, že mám právo vyjádřit mu, jak se cítím zmateně. Tak asi tak ... jedu na celý víkend do sklípku se dvěma býv. spolužačkami z gymplu. Jdeme zapít naše staré časy a tak nějak vyčistit hlavy od toho všeho :3: Tak ještě jednou díky, básníku, a všem vám přeji pěkný nastávající víííkend. :17:
12.09.2008 - 15:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » baralinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele epeta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chápu jak to vnímáš, ale věř, že láska kvete v každém věku...to není fráze. Mnoho lidí mě může vidět za posedlého tím jak pozitivně lásku vnímám :6:, ale je to tak... ona jediná má tu moc, překonávat na světě zlo. Lásce je jedno kolik nám je let. To se jenom vždy tak říkalo, že čím starší, tím by se měl člověk víc ovládat. Že už na to nemá věk, že už to není pro něj...atp. To je blbost, kdo bude jen tak sedět a nemyslet pozitivně, necítit naději, nechtít vidět tu krásu, ten je blázen a ne my, co to cítíme a umíme si to říct. Podle toho se pozná věk člověka. :17: :1: :18: :3: :29:
12.09.2008 - 14:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » epeta
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Petře, víš, že jak se te´d plácám v takovým podivným vztahu, že přesně tahle písnička mě taky napadla?Ale vzhledem k mému věku jsem se ji bála říct nahlas.
Tak jen doufám,že i v domově důchodců něco podobnýho zažiju, opatruj se.
12.09.2008 - 13:50 | Filtr
(Panna) sunray » koudak
Ahoj Koudaku, držím palce a přeji, aby se ti podařilo vyrovnat s tím vším, co tě potkalo. Jestli mohu alespoň trochu vnést radu, či pomoc, pak velmi nápomocná může být klasická konstituční homeopatie. Jedná se o léčbu přinášející úlevu těm, kteří to potřebují. Důležité je, nalézt dobrého homeopata v kraji, ve kterém žiješ. Jenom pro představu, na stavy sebedestrukce jsou účinné homeopatické léky Tuberculinum, Luesinum, Meddorhinum. Jedná se o cukrové tablety, které jsou obaleny informací výše zmíněných nemocí. V těle se spustí reakce, která odléčí problémy fyzické i psychické. Samozřejmě neléčí vše, záleží také od člověka k člověk, ale těm, kteří potřebují úlevu již homeopatie pomohla.
Tak držím palce. Hodně trpělivosti a klidu do duše posílám. :17:
12.09.2008 - 08:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » sunray
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele epeta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo a můj volný průběh je strašně zamotaný. Neobvyklý ...téměř na scénář. Na román! To by nikoho nenapadlo, co všechno se může stát. V každém případě. No a pak volný průběh následuje buď společný život, nebo rozchod. Tady není co vymýšlet. Oba případy jsiou bolestivé, zvlášť ten , kdy se rozejdete z důvodů rozumu i když se dál milujete a né těch , že si už nemáte co dát. Jde jen o to co považují oba dva za víc sobecké. Co je víc trápí. Láska je sobecká a dokáže strašně moc. Musí to být opravdu láska a ne jen její stín. To poznáš...jak se zpívá... tam kde je srdce a nejbližší okolí... něco mě svírá, něco mě svíra a vůbec to nebolí... jestli to nebude láska? Hm tak tohle ukončit, to je šáhnout si na samé dno. Měj te se krásně všichni. Petr. :17:
12.09.2008 - 08:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » sunray
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele epeta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to těžké popsat, nechci si omlouvat ,že i já jsem podlehl, ale víš je nevěra a nevěra. Když máš doma peklo a nemůžeš odejít od partnera, protože není ta nejvhodnější doba, protože nejsi sobec a máte děti, tak věř, že i přes veškeré výčitky, které s tím jsou spojené, má člověk pocit, že žije, protože může milovat a cítí, že je milován. Je to strašně krásný pocit, co budu komu říkat. Jen říkám, že je víc důvodů , proč to ženatí dělají. Na to být š´tastný má právo každý. Člověk se trápí, že tím podvádí hlavně děti. Ale ať si to někdo zkusí, žít pouze jako otec, bez lásky k partnerovi. Volný průběh, je volný průběh... :3:dostane se to buď dál, anebo to skončí samo. Některé vztahy jsou předem bez budoucnosti. To je jasný, ale záleží na tom, v jakém jsou ti dva stavu ve svém dosavadním životě. Pak oba cítí, že nastane chvíle, že pro to udělají všechno, pokud se opravdu milují :18:a nejde jen o sex. :29:víš? :3:
11.09.2008 - 23:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » sunray
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Sunray, mé problémy jsou psychického stavu. Tak dlouho jsem na sebe tlačil, snažil se být v popředí až to špatně skončilo. Teď kombinuju antidepresiva s přírodním léčitelstvím, ale cítím že je to nadlouho, jako bych se učil znovu žít a nechávat většinu věcí aby šla svou vlastní cestou.
Díky a ahoj. Petr
11.09.2008 - 21:46 | Filtr
(Panna) sunray » epeta
A Petře, jaký nakonec byl volný průběh u tebe? Ono když je to strašně silné, tak ten volný průběh může trvat třeba roky a pak se z toho roky dostává člověk ven ... Jako tady někteří z nás mají své zkušenosti. (Tedy já jsem poznala cosi podobného s kamarádem, ale nakonec jsem ráda, že už spolu nejsme...).
11.09.2008 - 21:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » sunray
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja uz jsem s tim uplne srovnany, musim se verejne poplacat po zadech :5: A je mi mnohem lip, nez predtim. Najednou jsem uvidel, kolik je kolem zenskych :12:
11.09.2008 - 19:18 | Filtr
(Panna) sunray » Psyko
Nojo, maslicka, ale nakonec vysledek nas vsech je stejnej - mesice nebo roky, stejne to skoncilo, protoze jeden je zadanej a druhej svobodnej a ten svobodnej nevi, jestli byt se zadanym, nebo mit taky jeste partnerku a podryva se duvera tim vsim akorat a taky v sobe. Tak ono zase ve finale jsme se, koukam, mnozi zde setkali... Ale navzdory vsem ranam, zvolavam s cisi caje v ruce: "Na lasku" :1:
11.09.2008 - 11:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Psyko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo, jsi citlivej kluk, tak to trvalo dýl, no... Ono jde hodně o to, kdo jsi - jestli opuštěnej nebo opouštějící. Každej z těchto dvou to nese jinak a vyrovnat se s tím trvá různě dlouho. A když se dvěma spolu dobře mazlí, tak se blbě rozchází i po dohodě, když není jiné východisko... Ale jde to. Ikdyž při každém setkání pak taková malá jiskřička stejně přeskočí, dá se to ukorigovat. Ale Nějakou dobu je člověku ouvej, to je fakt.
11.09.2008 - 10:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak to tu ctu, tak jste celkem maslicka.. Nebo spis vam vcas doslo, kdy toho nechat.. Vesmes to kazdy utnul po par mesicich. Nam to trvalo pres 2 roky a pak jeste dalsi rok se z toho obe strany dostavaly.
11.09.2008 - 09:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » koudak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele epeta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Zažil jsem to co ty. Je to strašně silné. Tvá cesta je ta nejpřirozenější...nazývá se volný průběh.
11.09.2008 - 09:00 | Filtr
(Panna) sunray » koudak
Přeji hodně sil k zotavení a zlepšení stavu. Je pravda, že žena všechno "víc řeší". Nebo spíš že věci začne řešit dříve.
Měla jsem hodně stresu posledních několik let (cca 5 let). Málo peněz, studia, hodně práce, věčné odříkání, spaní na zemi ve spacáku, žádný klid na učení. Člověk zatíná zuby, aby to vydržel a nakonec přišla reakce těla. Došlo mi, že to je odpověď na můj život, který jsem vedla. Zašla jsem k homeopatce a léčím se klasickou homeopatií. Pokud bych mohla poradit, zkuste se na to někde podívat na internetu. Je to velmi zajímavé.
Pěkný den vespolek všem přeji a těším se na další diskuze. :17:
11.09.2008 - 08:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » koudak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, tak ať se dáš v co nejkratší době dokupy a jsi zase zdravý jako řípa. Pak, pokud vám to pořád bude klapat, doufám tady napíšeš, že jste o tom alespoň začali přemýšlet. Fakt to není lehký a navíc - ženská si všechno "víc bere". Ona Ti to nepřizná. Ale mysli na to, že ze stresu jsou pak i tělesné zdravotní problémy, neřkuli zhoubné nemoci.
Ahoj. :29:
11.09.2008 - 04:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj sem.miš, vše co napíšu by mohlo znít jako omluva, já mám teď zdravotní problémy, tak nemůžu uvažovat o něčem víc. Máš pravdu že ona to má těžší, napsalas to přesně. Petr
10.09.2008 - 13:00 | Filtr
(Panna) alassea » koudak
náš vzťah s mojím terajším mužom začal ešte keď bol ženatý-nechcela som chodiť zo ženatým mužom,ale nechcela som ani,aby sa rozviedol kvoli mne.On vedel,že je nešťastný,že sú vlastne nešťastní všetci-jeho žena aj deti,len nemal odvahu spraviť ten rez.Nedá sa povedať,že to nikam neviedlo-práve naopak -viedlo to k poriadnej tragédii.Naozaj to nemožte vyriešiť inak? :17:
10.09.2008 - 12:54 | Filtr
(Panna) sunray » Sem.miš
Milá Sem.miš, krásně jsi to vystihla těmi pojmy Eros a Charitas jakožto to, co vystihuje dva světy jednoho muže/ženy. Je to asi něco jako kyvadlo hodin tik - tak (manželka-milenka), tik-tak totéž pořád dokola. Prošla jsem i zkušeností "druhého břehu téže řeky", kdy mě můj bývalý partner podváděl. Ztratila jsem k němu vlastně důvěru a navíc to zapíral, což mě nakonec taky dost štvalo. Mno, prostě, jsem hotový idealista a basta :-) Ale cítím se teď díky vám všem o dost lépe. Šla jsem se teď o polední pauze projít z práce ven a cítila jsem se hrozně fajn. Obě zkušenosti stran podvádění mám dojem mi přinesly "výbavu" do života :3: A další věc: nechci si říkat, že příští vztah bude již definitivně lepší. Stejně příjde zase něco nového a nepoznaného, co mě překvapí tak jako tak.
Tak pěkný den vám všem vespolek :29: :17:
10.09.2008 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » koudak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Kouďáku,
já věřím, že Ty nemáš výčitky, Ty nikomu nevěrný nejsi. Ale dovedeš si představit ty její, určitě o tom mluvíte... Jestli vám to klape takovou dobu, proč jí nenavrhneš společný život, ať nemusí žít mezi dvěma mlýnskými kameny, co jí jednou semelou psychiku a bude se přežírat čokoládou a práškama, aby nebyla nervní? A nebo ona je ta, co nechce? Ptal ses jí?
Příspěvky: 64-40 39-15 14-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »