Ráda bych znala názor nestranných osob


03.09.2008 - 13:48
(Střelec) Whippzojka
Ráda bych znala názor nestranných osob
Jsem se svým přítelem měsíc a každý kdo s láskou začíná, bývá ve sladkém opojení, dělá pitomosti a cítí se báječně. Tedy aspoň já to na začátku každého vztahu měla. Můj přítel hodně pracuje, jsem pořád sama a navíc od sebe bydlíme přes hodinu jízdy autem. Když jsme spolu je báječný. Pozorný, hodný, něžný. Ale když spolu nejsme (což je velice často) ani mi nezavolá nebo nepošle sms. Vždy se musím ozvat první já, dokonce i tehdy, když mi řekne že mi zavolá. Občas z něj mám pocit, jako by mu bylo jedno co dělám, jak se mám apod. Mě to jedno samozřejmě není. Ráda mu uvařím a postarám se o něj. Jen mám neustále pocit, že on mě vlastně vůbec nepotřebuje. Jeho práce (je zároveň i jeho koníček) má vždy přednost. Nechá mě u sebe doma i 12 hodin samotnou a ani nezvedne telefon a nezeptá se, co dělám. Nehádáme se, v rámci možností si vycházíme vtříc ale je mi nepříjemné, že vždy stojím na konci potravinovýho řetězce. Večer příjde domů, vykoupe se, nají se, pustí si nějaký film a během chvilky usne (je skutečně unavený, opravdu hodně pracuje). Když jsem se mu snažila vysvětlit že si toho na sebe bere zkrátka moc, válem jsme se pohádali. Já se ho snažím chápat ale jakoby odmítal pochopit on mě... Říkám si, když se k sobě takhle -vlažně- chováme už po měsíci, jak to asi bude vypadat třeba za rok...? I moje mamka na to regovala tak, že mi do toho nechce kecat, ale že se k sobě chováme jako po kolika letech a né jako po pár týdnech... Jako by chyběla vášeň či co. Mám ho moc ráda a moc mi na nm záleží, ale nevím jak tohle vydržím...

Stránka: 3 2 1
Řazení:
01.10.2008 - 00:58 | Filtr
(Střelec) Whippzojka
Ono se lehce řekne ale hůř udělá... :17:
01.10.2008 - 00:57 | Filtr
(Střelec) Whippzojka » Sem.miš
Děkuju, snad se z toho vzpamatuju dřív než zmagořím :2:
30.09.2008 - 12:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co já pak s vyraženým dechem? Raději si nech chuť zajít :3: Ale díky. :15:
30.09.2008 - 10:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já si tady vždy dělám srandu když si tu někteří tzv. poplácávají po zádech, ale teď mám chuť to udělat :4: :15: :15: :15:
30.09.2008 - 09:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Whippzojka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Drž se holka, všichni tady Ti totiž přejeme takový vztah, abys byla šťastná, ne aby ses trápila, jak tě strká na tu nejzazší kolej... Pokud se cítíš být odstrčená, jsi odstrčená. Jinak bys ten pocit neměla. Tak ať máš pevný nervy a pevnej hlas, až se rozhodneš, že někdy je lepší netrápit se a být nějakou dobu bez kluka, než mít ho ale téměř neustále se trápit a žít v nejistotě. Mysli na to, že není zlý a nedělá to schválně. Prostě je jen jiný než sis představovala a tak to nějak nefunguje podle tvých představ. Já Ti moc přeju, aby Ti to jednou vyšlo právě podle Tvých představ.
30.09.2008 - 08:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Whippzojka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já vím jaký to je a asi každej tady... ale ty jsi dobrá fakt :15: :15: :15:...
30.09.2008 - 01:05 | Filtr
(Střelec) Whippzojka » Catwoman1
To si napsala moc hezky a máš naprostou pravdu. Hlava mi to chápe ale srdce stále nebere hlavu vpotaz... :24:
30.09.2008 - 01:04 | Filtr
(Střelec) Whippzojka » Sem.miš
....tak tohle já neznám, tedy né s ním :24:
30.09.2008 - 01:02 | Filtr
(Střelec) Whippzojka » GentleBitch
Už jsem v takové fázi, že si mě mouchy klidně snězte... :19: Zklamal mě a to já přejít neumím. Rozdala bych se pro něj, ale už nemám z čeho....
30.09.2008 - 01:00 | Filtr
(Střelec) Whippzojka » ***
Už se mi přes 14 dní neozval a já statečně vydržela a taky ho nenaháním. Máš pravdu, ikdyž bych nevěřila že to napíšu ale máš pravdu. Vlastně všichni tady jí mají, jen když člověk naladí na růžovou, dlouho mu to trvá..., než to pochopí. :24: Už je to ztacený. Když se tak chová teď, jak se bude chovat za rok? Nechci a ani nebudu čekat na to, až to zjistím. Kdyby chtěl, poradí si. :17: Já jen že je to težké.... Věřila jsem mu, věřila jsem nám ...
29.09.2008 - 12:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
29.09.2008 - 11:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nedalo mi to askoro vše jsem přečetl. Z toho všeho jsem jen došel k utvrzení svého prvního názoru a ještě bych dodal, že se u tebe projevuje něco jako takový záchranářský komplex. Dám ti radu, i když to bude pro tebe asi tvrdý, co nejdřív se seber a vypadni, buď sama a prvně si srovnej věci sama v sobě - pak potkáš toho s kterým to bude doopravdy to co potřebuješ. Klidně si přečti všechny ty knížky plus spoustu dalších co najdeš, přemýšlej nad tím, přeber si to po svým - přijdeš na to. Jinak se fakt stane, že přijde dítě a ty budeš s prominutím v prdeli. Pak tě čeká život jako jednu moji kámošku a spoustu dalších... budeš jen litovat a říkat jaks byla blbá a o co všechno ses ošidila. Já ti říkám nedělej to, jestli neposlechneš tvoje věc, tvoje válka. Tys měla aspoň tu možnost přemýšlet nad tím. To jestli jsi blbá nebo ne se ukáže podle toho jak dopadneš - sama sebe ohodnotíš :3:
Když už na tebe tak mastí, tak využij toho času a fakt si o tom něco přečti, sejdi se s kámoškou či kámošem co o vztazích něco ví a nejsou úplneě napalici tak to proberte a udělej si na to svůj názor. Myslím že jsi schopna vidět to objektivně, kdybych si myslel že jsi marná, nenamáhal bych se :2:
29.09.2008 - 10:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, omlouvám se pokud se budu jen opaovat, už to ai napsala spousta jiných, ale z toho cos napsala mám pocit že se k sobě nehodíte a asi bych na to kašlal. Každý máte co se týče vztahu jiné potřeby a sama moc dobře víš že on se nezmění, je prostě takový a tak to respektuj. Každý má ten žebříček hodnot jiný a já myslím že bys měla počkat na někoho kdo ho má bližší tomu tvému. Hodně štěstí.
29.09.2008 - 09:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Whippzojka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Presne tak jak rikala Catwoman, akorat ja to neumim podat tak krasne basnicky:)) Musis se od neho odpoutat. Jedna dulezita rada pro tebe: DEJ TOMU CAS!!! Nech ho byt, nevolej mu, neuhanej ho, nedej mu najevo, ze pred nim klecis na kolenou! Je to tezky,ale musis to vydrzet...Bude te szirat to, ze ti treba nezavola a ty si budes rikat proc, to by prece mel, je to mu pritel...Ale nemysli na to, musis si udelat svuj vlastni program a kdys ti nahodou zavola a ty us budes neco mit, tak tim lip..Uvidi, ze na nem nejsi tak zavisla a hned si te bude vic cenit...Bud mu cennejsi a nebud na nem tolik citove zavisla, za cas to urcite bude dobry...neboj. A kdys ne, tak ti za to prece nestal. Jestli jste spolu jenom neco pres mesic, tak podle myho jsi se mu oddala us moc brzo...Mozna ti pride ze mluvim jak ze stary skoly, ale ty vztahy, ve kterych se zenska chlapovi nepodda moc rychle a zustava pro nej urcitou vyzvou, kterou on musi dobyvat vydrzeji nejdele...A nebo treba je vopravdu jenom hodne pracovne zaneprazdneny...ale to ho prece neomlouva, ze ti cely tyden nezavolal. Zkus se na nej trochu nastvat. Ne se mu mstit, ale proste udelej si svuj program a dej tomu ten cas.
28.09.2008 - 23:08 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » Whippzojka
Odputaj sa od neho postupne, lebo budes len trpiet....skus venovat svoj cas nejakemu inemu super muzovi - kamaratovi, smejte sa, zabavajte sa vo vsetkej pocestnosti samozrejme...chod s nim tam kde si uz davno tuzila ist...pln si svoje sny aj bez toho tvojho, ked nema cas. Budes stastnejsia a zacnes konecne zit tu a teraz, naplno a nie byt ako doteraz zaseknuta v minulosti a v ocakavani buducnosti.
Si mlada a roky bezia...aby si si potom nevycitala, kolko dni, mesiacov a rokov si zabila - cakanim na zmenu. Potom sa pozries do zrkadla a zistis, ze vrasky smiechu ti chybaju, ale mas more vrasok smutku a hnevu....zbytocne.
23.09.2008 - 10:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Whippzojka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já Ti řeknu něco, co jsem taky nějak zprvu nechápala, ale teď je mi to jasný. Není to nikterak povzbuzující, ale je dobrý si uvědomit, že takové možnosti můžou být.
1/ je to workoholik a s těmi je hrozně těžké žití
2/ prostě je mu líp někde jinde než u Tebe

Příkad z mého života:
Můj přítel už týden bydlel v práci, musel tam být i přes noc, tak to tam prostě mají - služba je služba. Ale protože po mě toužil a já mu napsala, že já po něm taky, že to sice přežiju, ale je mi to moc líto, že ho nemůžu hladit po celým těle, a líbat všude, kam si jen vzpomene, jak moc mi schází jeho obětí ... přijel ve 23.00 a ráno ve 4 zase odjel. Nemohl si pomoc, jak říkal. Byla jsem tenkrát moc šťastná, přijel. Nemohl si pomoct. A dodnes, kdykoliv to nechám na něm, jestli chce přijet nebo ne, že si kdyžtak zařídím jiný program, tak přijde, protože neví, kdy nám to zase vyjde.

Takže nevím, jak to má ten Tvůj. Ale kdyby Tě moc chtěl, tak bych řekla, že si chvilku najde.
Jinak - se sms to ten můj taky nepřehání. Neví, co psát. Na takový to planý plkání chlapi moc nejsou. Ale když jde o něco konkrétního, tak vždycky odpoví nebo si píšeme a řešíme něco klidně půl dne.
19.09.2008 - 15:43 | Filtr
(Střelec) Whippzojka » Sem.miš
Zase mi celý týden nezavola... :24: Dnes jsem to nevydržela a zavolala jsem mu já... Nemůže prý přijet, musí zůstat na stavbě. Mají tam nějaký problém... Beru to, ale kdybych mu nezavolala ani o tom nevím a čekala bych ho jak slepice :23: ....Jsem z něj zoufalá, prý zavolá večer... Uvidíme :9:
19.09.2008 - 09:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Whippzojka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je dobře. Když nemůžeš brát hormonální antikoncepci, tak sexistují čípky, na ty nemusíš mít ani recept. Zeptej se v lékárně. A nebo testy plodných a neplodných dnů ze slin, na to se taky prodává přístrojek. Jsem ráda, že rozumíš tomu, že dítě vztah nezachrání. Je to vlastně vždycky podraz na tom dítěti, protože se nerodí jako milovaná a chtěná bytost, ale jako zbraň.
Tak přeju hodně štěstí do budoucnosti.
Ahoj. :15: :17:
19.09.2008 - 02:15 | Filtr
(Střelec) Whippzojka » vlcicesim
Jak píšeš, k čemu mi je plno peněz, když... Taky jsem se snažila to příteli vysvětlit, ale nedá si říct. S jeho rodinou si myslíme, že tohle je už žhavé na odbornou pomoc... Jsem si jistá tím, že mu na mě záleží, ale má zvláštní přístup k tomu, jak to dát najevo. Vím že se neumí moc v citové sféřo pohybovat, bavili jsme se o tom spolu ale snaží se jinak. Než aby řekl Miluju tě, raději mě pozve na večeři... Vím co ke mě cítí, ale pravda je ta, že slyšet to mi moooc chybí ipřesto, že jeho gesta nejsou jen prázdná ale plná lásky... :24:
19.09.2008 - 02:09 | Filtr
(Střelec) Whippzojka » Sem.miš
Rozumím ti. Naštěstí se ukázal test jako chybný. Doktorka mi brala krev a těhotná nejsem. :3: Jinak já ze zdravotních důvodů brát antkoncepci nemůžu. Nemůžu mít nic hormonálního... Rozhodně nejsem jedna z těch naivek, která když si pořídí dítě, tak je přesvědčená o tom, že se cokoli zachrání. Neboj, taková já nejsem :1:
16.09.2008 - 09:26 | Filtr
(Váhy) vlcicesim
Ahojky,zdraví Tě Simi, tak jsem tady náhodou narazila na Tvůj příspěvek a mluvila jsi mi z duše. Já jsem svobodná mamina už rok a před půl rokem jsem se dala dohromady s mojí první láskou, nějak mi docvaklo, že ten kluk byl asi z těch, co jsem měla, nejlepší. Ale ouha. První měsíc skvělý, sice byl dost v práci, má dvě, obě má moc rád, ale sem tam se snažil zastavit, a o sobotách mně s malou vytáhl ven.Druhý měsíc už jsme se viděli jen občas, ale snažila jsem se být chápavá, že hodně pracuje, ale jak píšeš, sotva poslal uslintanou sms, natož aby volal, napsala jsem mu dopis, že si představuju trochu víc, vášeň a tak, co se týká sexu, no snažil se, ale byl jak píšeš dost unavený. Na můj dopis reagoval tak, že napsal, že mu na nás záleží a koupil mi nový mobil,na co?... když mi stejně ani nenapíše. Nejvíc jsme si asi rozuměli, když jsem seděla u PC a kecala s ním přes ICQ, ale tento druh komunikace mi přijde mezi milujícíma lidma dost ujetej, tak jsem tohle odmítla, chtěla jsem ho mít u sebe. Třetí měsíc jsem napsala sms, jestli v tomhle má cenu pokračovat, vše hodil na mně, že když to nevidím perspektivně, nedá se nic dělat, on má prostě práci a lážo plážo se se mnou rozešel. Včera jsem mu psala, jak se má, odepsal, že spí jednou za tři dny, má spoustu povinností a plno práce. No takže v tomto vztahu opravdu nemělo cenu setrvávat, protože bych byla stále stejně sama. Je to hezký, když mužskej zajistí rodinu, ale workoholismus,na co ti je plno peněz, když jsi stejně stále sama_?
16.09.2008 - 08:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Whippzojka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Holka milá, pak jsi nezodpovědná. Chodit s někým první měsíc a nemít antikoncepci a nebo nepoužívat ochranu, to je jako na 100% si zadělat na problém. Ty teď nevíš, na čem jsi a ještě do toho uděláš rozruch tímto sdělením. Super. Doufám, že si nemyslíš, že ho takto donutíš, aby byl k tobě pozornější nebo tě začal mít rád podle tvých představ? Po měsíci ještě nikdo nemůže vědět, jestli chce s tou holkou dítě, vždyť se pořádně neznáte !!! Docela sis zavařila, nezávidím Ti. V dnešní době, kdy existujou prášky, náplasti, injekce, čípky, pesary, Postinor... to je prostě Tvoje hloupost. Nezlob se, ale z pozice nezávislého pozorovatele to vidím jako absolutně naivní a nezodpovědný přístup jak ke vztahu, tak k mateřství.
15.09.2008 - 21:43 | Filtr
(Střelec) Whippzojka » GentleBitch
....no, dneska jsem zjistila, že jsem těhotná... :17:
15.09.2008 - 13:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Whippzojka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
JJ...taky je ta knizka hodne o tom, ze velky problem as moc hodne holky je, ze chlapovi uvari i kdyby trakare padaly....jenze on si toho nemuze vazit, ptz je mu pak jasny, ze mu u ni vsechno projde...chapes? Ale je to tam lip naspsany a rozepsany...a hlavne nejcennejsi vlastnosti je hrdost! :27:
14.09.2008 - 18:38 | Filtr
(Střelec) Whippzojka » GentleBitch
Super, dík. Vyzkouším :17:
Příspěvky: 69-45 44-20 19-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »