Mezi nebem a Zemí


27.08.2008 - 02:17
(Rak) - E -
Mezi nebem a Zemí
jsme my, lidé a všichni ostatní, kdo s námi sdílí tuhle planetu a pobývají na povrchu. :4:A tím bych chtěl taky říct, že když cokoliv nepochopíme, tak se toho nemusíme hned bát a zavrhovat to a nebo označovat za nemožné.Věci mezem nebem a Zemí vlastně vůbec nejsou nepřístupné pro kohokoliv, kdo má o ně zájem.Konec referátu. Odteď se pije za svý. :2: :4:

Stránka: 2 1
Řazení:
09.09.2008 - 20:47 | Filtr
(Lev) bruno » Memphisto
ahojik, neda mi to a pisnu ti to.. lidi co se mi zjevovali ve zhruba 250 let starym baraku (dlouha historie a proste nevis na sto pero, kdo jak s kym proc a na co..), kde jsem 20 let bydlela byli trochu podobny tomu co jsi pravdepodobne videl ty. Dokonce mi v noci tukli na dvere nebo do me strkali, proste otravovali, kdyz jsem doma udelala ritual jak se jich zbavit (zhruba pred rokem), malem jsem se posr... strachy, ale na chvili to pomohlo, ja na tyhle veci neverim, ja vim, ze existujou a jsou vsude kolem nas, je to sice divny, kdyz vis, ze nekde v byte ti coura mrtvola, ale horsi by to bylo, kdyby ti tam courala zivola :5: mno rozhodnopadne ti preju hodne stesti se ty dusicky zbloudily zbavit, pac to nejni nic moc prijemnyho... :21:
28.08.2008 - 09:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nehledě na to, že metodu Reiki Mikao Usui ZNOVUOBJEVIL v 19. stol. A taky sám říká:
"Nikdo v celém Vesmíru mne do této metody nezasvětil. Rovněž jsem nemusel vynaložit jakékoli úsilí k postižení nadpřirozených léčivých energií. V průběhu půstu jsem se dotkl silné energie a mystickým způsobem jsem získal tajné osvícení - energii Reiki. Tak, díky náhodné souhře okolností jsem pochopil, že je mi dáno duchovní umění léčení a je pro mne složité vysvětlit vše přesněji.“ A taky říká:“ Pochopil jsem rovněž smysl symbolů, které jsem uviděl v transu.“ Začal je používat k iniciaci lidí, aby byli schopni vzít na sebe odpovědnost za své zdraví. Za pomoci posílení své energie, mohli udělat velký krok na cestě k vlastnímu mistrovství. Ne pro byznys. A nebo jo? Asi žiju duchem v jiné době. Mě to připadá stejné, jako prodávání pozemků na měsíci – nepatří nikomu, ale obohacuje se na nich člověk ze Země.
28.08.2008 - 09:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak to tak čtu, o tom Reiki, tak stále více nabývám dojmu, že je to trochu divně nastaveno.
Píšeš, že už Ježíš byl vlastně praktikantem Reiki. Já bych řekla, že byl Mistrem. A to takovým Mistrem, že ikdyž se vzdal práce, tak neumřel hlady. V tom je asi podstata rozdílu mezi tehdejšími Mistry a dnešními. Dneska je spousta Mistrů, kteří zasvětí spousty lidí a většina z nich se tím živí. A jak říkáš - záleží na Mistrovi. Zasvětit 10 lidí za dopoledne, jak říkáš, každý týden, nejméně po 1000 Kč, + nějaké poplatky za léčení, když zrovna nezasvěcuje a kromě toho ty semináře... Docela slušnej balík, že? Ježíš a Mikao to dělali zadarmo, viď? Oba byli totiž duchovní. A komu to předali? Předpokládali, že těm, co budou následovat jejich kroky. A dnes? Je to prostě byznys. Já chápu, že leckterý člověk by chtěl umět pracovat s energií ( i já ), ale všude okolo mě, VŠUDE ! slyším, že je to dobrej job.
Vím, že teď působím jako rejpalka, ale já věřím v energii, věřím tomu, že je mocná a věřím těm léčitelům, kteří skutečně pomáhají... :17:
27.08.2008 - 19:26 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Ano chápu, všichni jsme Reikisti :1:, já myslela léčitelé jako bez zasvěcení...

Jinak děkuji za informace, velice zajímavé...
27.08.2008 - 19:03 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
No vidíš, a hned jsem zase chytřejší... :15: Možná i někteří léčitelé dnešní (opravdoví, kteří umí léčit) bez zasvěcení, jako Ježiš jsou vlastně Reikisté ne?

V podstatě se vším, co říkáš, také souhlasím. Sice mi to k tomu moc nejde, že se za to platí, ale naprosto chápu, že Mistři také potřebují z čeho žít a také, že jistě musí vydávat energii na zasvěcení... Pokud z toho nějak nepřiměřeně netěží... Také určitě věřím, že to za ty peníze stojí.

Třeba by mě také zajímalo, jak to vypadá při prvním zasvěcení. To přijdeš jeden den, vyslechneš si důležité věci a jsi zasvěcen do I. stupně? V jednom dni? Nebo je to delší proces?
Já se dostala asi před rokem třeba k Tai-chi a je to hodně těžké pracovat s energií (tedy pro mě). Proto je to pro mě trochu nepředstavitelné... Zasvětí mě a naráz mám netušené možnosti? Beze snahy? Jako myslím tím, že tam někdo přijde například proto, že mu o tom někdo řekl a druhý den si jde pr takovou schopnost? Já vím, že je to na každém, jak odpověďně se k tomu staví a tak... To je mi jasné...
27.08.2008 - 17:58 | Filtr
(Rak) - E - » Tyna_Tynka
to jo no ty penize to je docela dost...
ale aby se z toho stalo naky zednářský privilegium, je taky hovadina...
27.08.2008 - 17:51 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Reiki je pro mě něco zajímavého... Moc o tom teda ještě nevím, četla jsem o tom jen pár věcí. Ale třeba se mi zdá divné, že když lidi do Reiki musí zasvěcovat Mistři Reiki, tak kde se toto naučili ti úplně "první" mistři? Ti k této schopnosti museli asi dojít naprosto sami ne (já vím, asi už před tisíci lety...)? Takže se k tomu dá asi dojít i bez zasvěcení...? To je ovšem nejspíš velice složité. Vím, že je to možná trochu nezodpověditelná otázka, něco jako: Co bylo dřív? Slepice, nebo vejce?...

A taky by mě zajímal váš názor na to, že za zasvěcení se platí takové sumy... Neměl by třeba Mistr lépe "vybírat" a poskytnout zasvěcení jen těm, u kterých cítí, že by ho měli mít a to zadarmo? Prostě až za nějakou delší dobu, možná že by i Mistr Reiki měl poznat komu náleží tuto schopnost poskytnout a měla by pro něj snad být i čest tuto schopnost předat, stejně jako je jistě velkou ctí pro žáka tuto schopnost získat... Zasvěcení za několik tisíc mi přijde dost komerční a to se mi u Reiki moc nelíbí. Jaký názor máte vy ostatní?
27.08.2008 - 15:39 | Filtr
(Rak) - E -
1 a 5 zároveň začátek a konec...?
Jinak už fakt nevim. :4:
27.08.2008 - 15:31 | Filtr
(Rak) - E -
no vždyt jo! :2:
27.08.2008 - 15:27 | Filtr
(Rak) - E -
:4:
Když to tam vemu, tak dřevo i kov je Země...
27.08.2008 - 15:16 | Filtr
(Rak) - E -
já to beru jako vzduch, oheň, voda, Země.
Tohle je tak trochu něco jinýho, ale taky se to tak dá označit.
27.08.2008 - 15:08 | Filtr
(Rak) - E - » Sem.miš
kov není element jako takový...
27.08.2008 - 15:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » - E -
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Život je proces ...
A oheň není věc - je to živel, který je krocen vodou, ta je spoutávána dřevem, dřevo kovem a kov je opět taven ohněm - a pokud se ke každému z nich přidá vzduch, pak je ten proces mnohem, mnohem bouřlivjší. A jsme u pěti elementů, že?
:3:
27.08.2008 - 14:57 | Filtr
(Rak) - E -
Tak jsem konečně dočetl moji - vaši diskuzi a opravdu zajímavé, ale abych na to všechno odpověděl, bych tu psal dost dlouho. :1:
Jinak co se týče ohně, myslím si, že je to dobrá věc a není to jen na okrasu.
Plamen, který zažehne proces. :27:
27.08.2008 - 14:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Oheň je dobrý sluha, ale špatný pán.
Oheň je nádherný, oheň je zázrak...
Já vím, se se jím leccos očišťuje, ale nevím, proč bych měla pálit svíčku, když odříkávám motlitbu. Stejně tak jako na hřbitově - taky tam zapaluju svíčku, ale vlastně jen proto, že to dělá každý a protože mám svíčky ráda a líbí se mi to.. ale proč by se měly očišťovat duše na hřbitově? Vždyť by tam vlastně žádné neměly být. Už jsou dávno ve Světle, jak říkáte, a nebo už se inkarnovaly znovu do dalšího "levelu", jak tady říkají jiní ( hezké přirovnání - level opakuji tak dlouho, dokud nesplním všechno tak, jak to má být - někdo 1,2x a někdo 100x - pak teprv můžu do dalšího :-))
27.08.2008 - 13:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No asi tak - já už jsem se rozhodla, že se naučím astrálně cestovat. Podle návodů samozřejmě uspím tělo, ale jakmile se dostanu do hladiny alfa, tak usnu. Jestli moje astrální tělo v tu dobu courá někde po astrálu, to nevím, ale já si rozhodně nic nepamatuju. A chtěla bych, to mi věř.
27.08.2008 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Toulavej - já se nebojím ani smrti ani vším, s tím spojeným. Já mnoho z toho, co říkáš, už vím. Jen s některými myšlenkami a nebo postupy jsem se nesetkala a nebo jsem nad nimi ještě nepřemýšlela. Je dobré polemizovat a přemýšlet. Od toho tu jsme. A pokud se o to zajímáme, je vidět, že jsme na dobré cestě. Kdo je ještě daleko od poznání, ten je jako ti kolegové, před kterými se třeba nemůžeme zmínit, jinak si ťukají na čelo. Ale mě tohle nevadí, já se i zmínim. Mezi ťukajícími se občas najde někdo, kdo se taky neodvažuje a najednou slyší, že má spřízněnou duši. To je povzbuzující.
A jsem taky ta, co věří v nekonečný život duše a konečný život tělesných schránek a v to, že si sem přineseme nějaké úkoly a tím je třeba i to, že zemřeme mladí, protože to pro nějaké to poučení potřebujeme.
Ale oheň používali vždy i satanisti, jako svůj symbol ( nevím čeho ). Ráda zírám do ohně a jsem ujetá na svíčky, ale očistu v tom nehledám. Církev upalovala kacíře, aby očistila jejich duše - to mi připadá cynické.
27.08.2008 - 13:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To teda fakt nevím - co se mi může stát, když se rozhodnu cestovat astrálem?
27.08.2008 - 13:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Doufám, že ten slib dává člověk hlavně sobě. Já se přiznám, Reiky mě zatím minulo. Ale člověk v sobě může mít pokoru i bez něho. A odvádění duší přece není závislé na Reiki.
To máš stejné jako učení ZEN - to kam dospěješ a co mluvíš a co slibuješ, děláš v sobě. Nemá smysl slibovat něco těm druhým, protože když to necítíš, ani nahlas vyřčené sliby neplatí. Když to cítíš, nemusíš vydat ani hlásku, protože podle toho začneš jednat. A to si myslím, že je hodně dlouhodobý proces.

Dej mi prosím nějaký odkaz na učení Reiki, kde se tohle všechno dozvím a nebudu za to muset platit... Já chci umět, ale nemám na kurzy.
27.08.2008 - 13:28 | Filtr
(Rak) Loen » Sem.miš
Pravda :4: Ale tak je pochop, nejspíš se nudí :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4:
27.08.2008 - 13:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No co se týče Reiki, tak Twiggi to umí. Třeba má i takovouhle nějakou zkušenost.
Twiggi - jsi tu?
27.08.2008 - 13:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Proč musím šeptat: Odpouštím ti? Myšlenka je slyšet přeci i nevyslovená. Je to energie, stejně jako duše, netřeba hlasitých projevů... Myslím si, že jak kterou duši odvede či neodvede. Pokud ta duše chce - odejde sama, když bude znát, kam. Ale jsou asi takové, které nechtějí, ještě tu mají podle nich něco k vyřízení - pak se jim asi musí pomoct - nechápou důležitost odchodu stejně tak, jako někteří živí lidé nechápou, důležitost prožít si tady to, co je potřeba, aby se naučili tomu, co se naučit mají.
Ale třeba člověk, který se zabije v autě a nechce, ten tu zanechá duši zmatenou, která neví, kerá bije a proč je najednou všechno tak blbě. Té by mělo stačit vodítko v podobě motlitby.
Já se chci jen zeptat - proč svíčka?
27.08.2008 - 13:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, a moje astrální tělo si klidně spí 1,5 cm nad tělem a nechce se mu létat astrálem... Aura není součástí astrálního těla? :22:
27.08.2008 - 12:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Memphisto
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidíš, kolegy nech spát a věnuj se studiu paranormálních jevů... :-) Já si myslím, že jsou to jevy normální, jen ojedinělé, tak na ně nejsme zvyklí. Kdybychom to všichni brali jako fakt, tak už jsou i mezi běžnými lidmi známy postupy, jak vyprovodit duši a lidi by se nebáli duchů, protože by se to víc studovalo a byli bychom víc obeznámeni se vším, co s tím souvisí. Jenže žijeme ve světě, kde jsme v menšině, ale myslím, že stále víc lidí se kloní k takovému přemýšlení, protože svoboda myšlení mám dala kříííídla....
Jen abychom pak nedopadli jak Temláři, když se jich začala svatá církev bát...
:14:
27.08.2008 - 12:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nazdárek Toulavej. To já si z toho srandu nedělám, jen je mi divný, že je to takhle vůbec možný. Vždycky se snažím si zachovat jak se říká "selskej rozum" a vždycky si řeknu "ale, dyť já už asi blbnu, dyť to je jen sen". Jenže právě tenhle sen mě už několikrát vzbudil uprostřed noci a vždycky, když jsem si uvědomil, že je to jen sen, tak mě v ten moment přejel takovej jakoby chladnej závan vzduchu a po celým těle mi přejel mráz. Je to vůbec možný? Asi fakt už blbnu. Normálně bych to asi nikomu neříkal. Kdybych se o tom zmínil třeba v práci před kolegama, tak si okamžitě poklepou na čelo a řekli by něco jakože "už to nehul" nebo tak něco. Ale jedno je jistý. Nechci tu nějak vytvářet senzace nebo fabulace, jen mě ten sen občas donutí se nad tím zastavit a zamyslet se. Tak nevím....
Příspěvky: 44-20 19-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »