Proč si lidi ubližujou?


04.08.2008 - 11:40
(Vodnář) vydra iva
Proč si lidi ubližujou?
Ahojky vespolek,mám téma k diskuzy. Kamarád mého chlapa je vdovec, rozvedený ..40let.Co ho blíže znám chodí pouze s mladejma holkama 16-17 let, který mají problém s rodinou, bydlením atd.Teď ta poslední. Každou chvíli mi brečela na rameni, že ji bije, že ji psichycky týrá. Jednu sobotu večer ji zbil před náma. Manžel zůstal s ním a já holčinu odvezla k jejímu kamarádovi, že uteče, odejde.Ráno mi volala, že ji zase zbil. Proč? Šla si pro doklady a on ji zkopal mezi dveřma. Dojela jsem pro ni. Za hodku volá dotyčnej znova, ať si dojde pro věci nebo to vyhodí. Tak říkám pojď pojedu s tebou. (podotýkám můj muž nebyl doma,jinak by to asi dopalo jinak)U jeho dveří mě chtěl vyhodit, začala jsem se sním postrkovat, říkám běž si pro věci, podržím dveře, aby ona tam nezůstala zavřená. Protože mě dotyčný nemohl přeprat doběhl do kuchyně pro kuchyňský nůž. V hlavě se mě honily myšlenky na smrt, ale oči říkali jen pojď, toho se lekl a trohu uhnul, já do něj strčila a obě jsme z jeho bytu utekli. Odvezla jsem ji k nám domů a řešili, co dál dělat. Do půl hodiny po této události začal děvčeti volat, a ona to zvedla a začala s ním mluvit. Nepomohlo nic, hučela jsem do ní, aby s ním nemluvila. NIC. Do 1,5 hodiny s ním odjela. Varovala jsem ji, že ač nasliboval hory doli změna nebude a znova dostane. Odjela. Viděla jsem ji ale 14 dní potom, modrý ucho a oko. Zakroutila jsem jen hlavou a ona ji zklonila.Je mi jí líto, ale pomoci víc neumím.

Řazení:
05.08.2008 - 15:38 | Filtr
(Ryby) Margi
Ty jo tak to je opravdu drsná realita tohle... na tohle jsem vysloveně alergická, když nějakej machírek si vylejvá komplexy na holčinách,,, tohle vážně ne,,,
Ale pokud ta holčina si to neuvědomí sama a nebude z toho sama chtít ven, tak to nikdy neskončí a pořád to bude ten samej kolotoč,,, je mi jí vážně líto... :8:
ale upřímně řečeno jí nechápu...
05.08.2008 - 08:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vydra iva
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš,kdyby z toho kruhu ven chtěla,odejde a nebo alespoň přijme tu nabízenou pomocnou ruku.Časem jí to snad dojde,vím,o čem mluvím a myslím,že nejsem jediná,kdo si tady tím prošel.Podobná debata už tady kdysi dávno byla
05.08.2008 - 08:20 | Filtr
(Vodnář) vydra iva » ***
Sama vidím, že pomoci nijak nemůžu. Jen mě to hrozně mrzí, protože vidím jak se motá v kruhu a nemůže z něho ven.
04.08.2008 - 16:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No smutný to je, ale snažíš se řešit něco za někoho... a ona dotyčná j buď úplně blbá, nebo jí to vyhovuje, pak se může litovat, litují ji jiní... V obou případech je asi pomoc nemožná, chápu že jí nezabouchneš dveře, ale snaž se od toho udržet odstup... ty nic bohužel nevyřešíš.
04.08.2008 - 14:28 | Filtr
(Vodnář) vydra iva
Když tak přemýšlím, každý máme asi máslo na hlavě.
Když jsem byla malá rodiče se ještě hodně hádaly a já měla ve 4 třídě proglém s učitelkou - tudíš špatný známky a samá poznámka. Máma to jeden čas řešila vařečkou. Pak se to vyřešilo nějak samo, rodiče spolu přestali mluvit, učitelka odešla ze školy a já s mámou si to vyřílala, sice až po pubertě, ale předce.
Sice se zato stydím, ale sama jsem provedla svému synovi něco podobného. Kolikrát jsem ho liskla a vlastně ani nebylo proč. Pořád si to vyčítám a modlím se, aby mu to moje "vzorný chování" neublížilo v budoucím životě.
Teď má už 7 let a vše řešíme domluvou.
04.08.2008 - 14:21 | Filtr
(Vodnář) vydra iva » Memphisto
Jak čtu Vaše názory, myslím to stejně. Problém v dětství. Co mi povídala ta dívčina. Žila s matkou a jejím přítelem. Otec se nezajímá a matka je alkoholik. Dál ani psát nemůžu.
04.08.2008 - 13:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sado-maso jako sexuální praktiky, to je v pohodě, když to někomu vyhovuje, proč ne? Ale sex ženský s chlapem u kterýho ví, že ji za každou pitomost zmlátí? Tomu nerozumím. Ale tady nejde jen o ten sex přece, ale o podstatu toho vztahu jako takovýho.
04.08.2008 - 13:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Memphisto
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ani já ne, ale zřejmě to někdo k životu potřebuje, jako sado-maso... já si neumím představit sex, při kterým by mě můj přítel mlátil bičem nebo mě tahal za vlasy. Ale někdo se jinak nevzruší. Je to asi úchylka, ale tolerovaná, protože je na tom založený i průmysl se zbožím právě pro takto založené lidi. Takže ty vztahy můžou být založené možná na tomtéž základě. Kdo ví...
04.08.2008 - 12:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě jsem chtěl dodat k tomu případu, co jsem tu popsal. Není to tak dávno, co jsem tu ženu s tím samým chlapem potkal po mnoha letech v jednom obchodě (už dávno se odstěhovali jinam). Jasně, že si je pamatuju, kdo by si je nepamatoval. Takže oni jsou spolu dobrých 25 let. Ona měla velký sluneční brejle, z pod kterých jí vykukoval monokl. Stále stejná písnička, zdá se. Chápete to někdo? Já teda ne. :23: :21:
04.08.2008 - 12:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:8: Když jsem ještě před vojnou žil u rodičů, tak v tom baráku taky bydlel takovej páreček (on asi tak taky těch 40 a on tak 30 nebo tak nějak). To byl klasickej příklad "italskýho soužití". To snad nebyl tejden, aby tam u nich nebyl po večerech nějakej cirkus. Řev na celej barák, třískání nábytkem nebo co, řinčení skla, hádky apod. Kolikrát tam byli policajti to sklidnit. Ta ženská každou chvíli měla monokla nebo nateklou pusu, samý modřiny. A on, asi pěknej alkáč, když ho člověk potkal na chodbě, tak byl samej vtípek, jen se rozplýval úsměvem. Pro tu ženu tam byl xkrát nějakej chlapík (patrně její bratr nebo švagr nebo co), aby tomu jejímu domluvil (dokonce se tam jednou tak těžce porvali, že musela pro toho jejího přítele přijet záchranka). Ta ženská se vždycky na pár dní někam jakoby odstěhovala, ale dlouho jí to nikdy nevydrželo a byla zas zpátky u toho psychopata. Tohle jednání některejch ženskejch fakt nikdy nepochopím. Přece každá normální, inteligentní ženská s takovým magorem nemůže vydržet. To není normální. Jednou jsem viděl v tv pořad na tohle téma, kde k tomu mluvil Dr. Zvěřina a ten to definoval tak, že jsou určitý typy žen, který vyloženě vyhledávají chlapy s násilnou povahou, protože třeba prožívaly dětství, kde otec bil matku a ty ženy pak vyhledávají chlapy, který se chovají tak jako jejich otec a mají to v sobě tak hluboko zakořeněný, že jim to tak přijde normální. A proč si takhle lidi ubližujou? Protože od nepaměti mají lidi sklony jeden druhýho ovládat a zotročovat si ho a jak jinak než násilným způsobem. :21:
04.08.2008 - 12:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je opravdu smutný. Ale bohužel nemůžem pomoci tomu, kdo pomoc nechce. Jak může nějaká žena uvěřit, že ji muž bije, protože ji miluje.. jak se k němu může stále vracet, zvlášť ta, co má kam odejít? Nechápu...
:24:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »