Vztahy, které se nevyvedly...


18.05.2008 - 22:29
(Štír) atraM
Vztahy, které se nevyvedly...
Ahoj,jistě každý z vás prošel nějakým tím vztahem, ve kterém někdy nebylo moc fajn... Nemyslím jenom na ty klasické láskově partnerské vztahy, ale třeba i vztah šéf-podřízený, rodič-dítě, kamarád-"kamarád", tchýně-zeť, učitel-žák, soused-soused, člověk-zvíře, člověk-gauč (tímto zdravím PlyšovéhoKaktusa), sok/sokyně a pod.Jak jste takový vztah zvládli? A lze si z něj pro sebe odnést i něco pozitivního???

Řazení:
13.06.2010 - 16:23 | Filtr
(Rak) HappyLu
na nevyvedené vztahy nedám dopustit :75:

na nevyvedené stahy se smažím ale rychle zapomenout :39:

:35:
13.06.2010 - 16:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele živočíšek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
krásně výstižné
13.06.2010 - 16:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » elaviel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele živočíšek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jj, jenom dýně roste vleže .....
22.05.2008 - 11:58 | Filtr
(Štír) atraM » Sem.miš
To jsi napsala moc hezky...
19.05.2008 - 10:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky. Jasně, že z každého nepovedeného vztahu si člověk něco odnese - myslím tím poučení. Taky jsem si odnesla - z prvního vztahu, kromě modřin a otřesu mozku poznání, že s človkem, co chce žít jen pro slávu a pro obdiv, aniž by bral na kohokoli ohledy, se žít nedá. Z druhého - že ačkoli někoho milujete, ale on vám to nevěří a bezdůvodně chronicky žárlí, dokáže zabít i lásku, která se zdála být nekonečná. Z třetího - že člověka skutečně poznám až když s ním žiju, protože když si píšete a voláte třeba měsíce, možná i rok(y), vždycky jsou jsou to jen slova. Když začnete s takovým člověkem pak žít, teprve jeho pravé reakce ukáží, jaký skutečně je. A on byl skoro pravý opak toho, co psal a volal. Takže další poučení z tohoto vztahu - jakmile to zjistím, nemusím zkoumat, jestli to takhle půjde nebo ne, protože vím, že jsem chtěla ten opak, co psal, ne toho, co tu teď je. Najít dost síly a nenechat se zatlačit do kouta či změnit si život podle toho, jak to chce on.
Takže u mě pozitivní poučení z negativních vztahů, protože jsem to zvládla a nezbláznila se. Ale s tchýněma jsem měla vždycky hezký vztah, se všema nakonec lepší, než s jejich synáčkama :-) Na šéfy mám štěstí, vždycky byli skvělí. Jo a sokyně? To se mi kdysi líbilo - jak si můj exmanžel našel tu 16ti letou milenku - mě bylo jasný, že se nějakým způsobem chtěla tenkrát dostat do celkem uzavřené party, zkoušela to snad na všechny kluky. Jenže oni byli svobodní a z nějakého důvodu všichni odolali. Jen ten můj, ženatej, se ženou na mateřský se dvěma dětma... ten to nepochopil a myslel si, že ho fakt miluje. A když jsem mu to po čase ( kdy se ukázalo, že to není jen úlet, jak to chlapi někdy mívaj ) vyčetla a podala žádost o rozvod, přišla za mnou ONA, že mi nechtěla rozbít manželství... Nevyčítala jsem jí to, on měl mít rozum. Ale kámošky jsme nezůstaly. A on? Jestli bychom nemohli žít tak - ve třech, že nás má rád obě, a co děti a tak ??? Vysmála jsem se mu, že není šejk... Ona ho nechala a on se po čase nechal zmámit další mladicí, co ho obdivovala... Už ho také neobdivuje. Asi se každá z nás ze vztahu s ním něčemu přiučila
:3:
Ještě vztah kamarád - kamarád: mám kámošku - přítelkyni od 9ti let, nějak jsme si sedly a sedíme si dodnes. Můžem spolu všechno a kdykoli. Mám i jiné kámošky, ale většinou vím, že s touhle můžu tohle, týhle nesmím říct tohle, tamta mě má na volný čtvrtky, s touhle se dobře pokecá, ale neví kdy odejít..
A jak říkal už Werich: "Ne každý má ten dar být přítelem." Asi to záleží opravdu na tom, jestli chceme být přítelem nebo chceme jen něco získat pro sebe - pak to není přátelství, možná kolegialita ze známosti, ale víc ne.
19.05.2008 - 01:45 | Filtr
(Býk) Petr9 » elaviel
:20:
19.05.2008 - 01:34 | Filtr
(Panna) elaviel » Petr9
Zas tak zbytecny to nebylo... :3: aspon se mas ted vic rad, he he :4:
19.05.2008 - 01:32 | Filtr
(Býk) Petr9 » elaviel
jojo ... takhle zbytecne lamat nebohe chuderky varechy o bycka :4:
19.05.2008 - 01:31 | Filtr
(Panna) elaviel » Petr9
Ha ha ha :4: jen skoda ty varechy... :2:
19.05.2008 - 01:25 | Filtr
(Štír) atraM » Petr9
:1:
19.05.2008 - 01:19 | Filtr
(Býk) Petr9
ahoj :)
dekuji vsem vztahum, ktere se nevyvedly a bolely; mamince za to, ze o me zlomila varechu kdyz me bila; "kamaradum" kteri me okradli a zachovali se jako pekni haj*li; ucitelce, ktera me placala po hlave a nadavala do kretenu a nechtela dat zapocet z geodezie, protoze jsem pocital z hlavy misto s pouzitim kalkulacky; sousedovic psovi, ktery me pokousal kdyz mi bylo 7; ... zacinam se diky vsem temto lidem a zkusenostem mit vic rad :2: :20:
19.05.2008 - 01:08 | Filtr
(Panna) elaviel
Ahoj Atram, tak ja si teda dovolim zminit ten klasicky laskove partnersky vztah. :3: Prozila jsem dost slozity a narocny vztah se svym ex-pritelem. Myslim, ze nas to oba stalo hodne nervu a slz. Nakonec to dal neslo, takze jsem to ukoncila. A myslim, ze v pravou chvili... Ale co mi to dalo? Hlavne me to zbavilo moji naivity, ukazalo se, ze jsem silnejsi, nez bych si kdy myslela a hlavne jsem se naucila (aspon castecne) vyjadrovat svoje pocity, s cimz jsem mela vzdycky dost problem. Momentalne mam pocit, ze vim, co od vztahu chci. Zivot mi dal brutalni lekci, ale ja ji zvladla a jak se rika, co te nezabije to te posili (v tomto pripade to plati skoro doslova :8:). Kazdopadne, ja jsem se pres vsechno dokazala prenest, bohuzel ten byvaly ne, ale to uz je jeho zivot. Myslim si, ze i ty zle rany osudu jsou rozhodne dobre pro nas vyvoj a jsem strasne rada, ze jsem tohle obdobi ve svem zivote prosla, i kdyz prozit znova bych uz ho nechtela. :14:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »