Návštěvnost webu a četnost objednávek


23.03.2015 - 10:03
(Blíženci) Devi
Návštěvnost webu a četnost objednávek
Zajímalo by mně, či datum založení mých webových stránek ovlivňuje návštěvnost a četnost objednávek? Založila jsem je 19.9.2010, kdy Slunce bylo velice poškozené, :21: ale tehdy jsem se nedívala na postavení planet , ještě jsem tak nedělala astrologii. www.osudvcislechapodlekabaly.estran… :19:Ascendent Diurnálu nativního jsem měla tehdy v RYBÁCHŘíká se, že jaký je začátek, takový je průběh i konec, platí to i při založení podniku, státu, datum svatby, možno to platí i v tomto případě.Ještě i název jsem zvolila dost hloupě, ale když jsem se vzpamatovala, již se to nedalo změnit. Jen založením nových stránek. Ale teď po pěti letech plánují založit nové stránky s nějakým výstižnějším názvem a pod nějakou dobrou astrologickou konstelací planet. Je sice pravda, že teď, jak mám osobní rok 7 a direkční Lunu v BÝKU a ještě tranzitní Saturn na Ascendentu, na nějakou slávu musím počkat aspoň na direkční Lunu ve LVU :30:

Řazení:
28.03.2015 - 04:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Začínám přiklánět k názoru, že namísto založení úplně nových stránek ty stávající udělám jako komerční, připlatím, a na komerčním základě vylepším design, mohu oficiálně nabízet své služby s ceníkem, mít reklamy, atd. Cítím se unavená :39:zrovna teď budovat nové stránky, přenášet všechen obsah na nové stránky, ztratila by jsem i již všechny pozitivní ohlasy, reference, které již mám na starých stránkách. Zaplatím služby IT odborníka, aby mi pomohl všechno vylepšit, udělat SEO optimalizaci. Tímto způsobem snad se mi pořadí kompenzovat nevýhody vyplývající ze špatně zvoleného názvu a nový termín se bude považovat spouštění stránek v komerční podobě. :4:
24.03.2015 - 11:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » petamar
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, děkuji, již začínám dávat odkaz na starých stránkách plánovaný název nových stránek. Mně asi se nevyplatí placený web za tolik peněz, za pět let fungování mám kapacitu 1024 Mg obsazenou jen na pět procent. Nevím, jak by jsem vyplnila desetinásobný prostor. Taky nevím, k čemu je přenos dat, traffic je pořád 0, zatím asi zůstanu z ZDARMA verzi a zkusím to zkvalitnit a vylepšit jak se dá. Mám jen invalidní důchod a jsem pořád vlastně jen v začátcích své astrologické praxe.
24.03.2015 - 10:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím,kde je problém? :63: 1 450Kč za rok a na webovkách můžete mít všechno co si přejete i reklamy pokud si chcete "zaplevelit" web. stránky. Pokud Vám na web. stránky chodí hodně lidí, tak bych je jen zkvalitnil a neměnil jméno,protože by jste začala nanovo. Nebo nechat tyto stránky s tím, že návštěvníci by se dozvěděli, že máte jiné stránky, kde by byl odkaz na nové. Hodně bych zvažoval vybudovat stránky na neplaceném webu. Budete stále něčím omezena! To mě tak napadlo, jinak si rozhodněte, co je pro Vás to nejlepší! Přeji vše dobré! :74: :27:
23.03.2015 - 23:30 | Filtr
(Rak) almas » petamar
:15:
23.03.2015 - 19:25 | Filtr
(Štír) Alazir » Dévi
Zdravim, tak si zkuste zalozit a vse presunout na webnode. Ja jsem s nimi spokojena :1:
23.03.2015 - 18:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » danacka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak strukturovat ty stránky, to jsem odkázána na Websitmaster, nevím co s tím mohu dělat. Nikdo mi tím nepomáhá, ani tehdy neměla jsem nikoho, kdo by mi radil. Když zůstanu na estránkách, a ještě přejdu do kategorie ZDARMA, budu mít možnosti ještě víc omezené, nemohu mít reklamu ani doménu II.řádu.
Tam uvádím Ascendent v Rybách, protože nevím označit moment spuštění stránek. Teď, když domyslím, byla to asi doba, když jsem klikla na odkaz: aktivujte stránky kliknutím na tento odkaz, ale nevím, kdy to bylo přesně, ještě jsem tak nedělala astrologiu.
Asi fakt budu muset se poradit s IT, protože vůbec nevím, co to je SEO optimalizace :25:

Na dnes mám napsané: nevím, co to přesně znamená,
Přístupů z odkazů ze stránek: 953 (z toho z vyhledávačů: 812)
23.03.2015 - 18:03 | Filtr
(Beran) danacka
Ahoj Dévi,
bez ohledu na astrologii, spíš prakticky :)

1) změň název stránek podle obsahu + se poraď se zkušeným IT, aby s tebou vyladil takovou tu část, ze které čerpají vyhledavače. Ríká se tomu SEO optimalizace.

2) změň strukturu stránek, máš je strašně chaotický, v tom pravém sloupci je takový pel-mel, vážně to nemá strukturu. Možná to bude těma chaotickýma Rybama, který uvádíš, že byly v ascendentem.

Hodně štěstí :74:
23.03.2015 - 17:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » petamar
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moje stránky jsou nekomerční, nemohu tam mít ani reklamu, z tohoto hlediska mi nevydělávají. Myslím si, že návštěvnost mám docela slušnou, někdy často i nad sto za den, na úpravu jsem dostala chvály, ale stejně nemám žádnou pomoc a jsem odkázána jen na sebe. Název stránek již nevystihuje obsah. Mám tam i reference, stejně nejsem spokojená tím, že někdy uplyne i měsíc, dva, kým mi přijde nějaká objednávka na písemné vypracování horoskopu, rozboru, atd. Brzo přejdu do kategorie Zdarma, protože mám využitých jen 5 % kapacity /1024 Mb/.
Ty podpůrné metody neznám, nevím, jak je využívat.
23.03.2015 - 12:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsou Vaše webové stránky navštěvované, tak jak si přejete, aby byly? :63: Někdy to je o tom, co stránky nabízejí, jak jsou graficky přitažlivé a proč se mají lidé na tyto stránky vracet, než doba založení. :1: Pokud dáte na webovky jeden článek za měsíc a to ještě převzatý z jiných stránek, nepomůže Vám zcela nic. :19: Lidé Vás nebudou navštěvovat, není důvod proč? Lidé chtějí informace, nejlépe takové, které se dočtou jen na Vašich stránkách. :3: :75:
:44:Existují podpůrné metody, které mohou zvýšit „přísun“ energie (návštěvnost) – Tatvické hodiny, kvantová vlna, nebo začáteční písmeno názvu - např. S, někdy i barevné uspořádání - vše je to energie. Nevím zda právě tato „nadstavba“ by Vám pomohla, asi ne. :1: Možná je to v tom, že se moc upínáte na astrologii.
:15:Nejlépe, když zavedete na svých stránkách diskuzi a nastavíte širší zaměření zájmů.
Mám asi 10let své webovky, které jsou velice slušně navštěvované. Přeji šťastnou ruku :27:
:74:
23.03.2015 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně nejde jen o datum, ale i to, že název již nevystihuje zaměření mých stránek a ten původní se již nedá měnit. Teď již víc zaměřuji na astrologii a čísla ustupují do pozadí, sláva karmických vzorců již vyšumí, již mně ani moc nebaví je počítat. Jsem již někde úplně jinde, než při založení stránek v r.2010. Pět let od založení, pětka jako bod změny, otočný bod, mně taky začíná nový životní cyklus, když mám Saturn na Ascendentu.
23.03.2015 - 10:28 | Filtr
(Střelec) tiferett
Takto som kedysi dávno špekulovala aj ja, keď som zistila, že moju prvý živnosť som si založila za neblahých aspektov..A myslela som, že keď tú živnosť zruším a založím navú za výhodnejších aspektov, tak sami bude dariť lepšie.
Ale potom som sa poradila so skúsenými astrologmi a tí mi povedali, aby som nič nerušila a nemenila, že tie "ťažké" aspekty patria k mojej ceste živnosti a majú ma učiť prekonávať prekážky. A že v konečnom dôsledku ma posilnia. Poslúchla som ich , pôvodnú živnosť som zachovala a všetko v mojom živote sa mení - tak ako to je naplánované v životnom Pláne. Zmena založenia sa veľmi nedá naplánovať...Ja som vtedy hľadala lepšie aspekty na založenie novej živnosti, a vždy, keď som našla priaznivé aspekty, tak sa vyskytol aj nejaký negatívny. Je to skrátka "špekulovanie"....a to je aspekt "satana".
Božským aspektom je spontánnosť a jednoduchosť...
Nešpekulujte...Všetko je tka, ako má byť...Žite najlepšie , ako viete...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »