Nepřítomnost ve světě-původ v horoskopu?


18.03.2015 - 08:13
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunecni_paprsek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Nepřítomnost ve světě-původ v horoskopu?
Ahoj,od malička mám problém, že jsem jaksi ne úplně přítomna ve světě. Odstřižená od běžného života. Ačkoli jsem vystudovala vysokou školu, stále se cítím jaksi nepoužitelná, ne dost dobrá pro práci, pro muže. Dostávám se stále do samého typu vztahů, kde se trápím a utápím se v tom, pak se nemůžu soustředit v práci, což ústí v to, že nezvládám své pracovní úkoly. Výsledkem je opět-nic nezvládám, jakýsi pocit bezmoci, vykořeněnosti, mimozemskosti. Ve svém horoskopu mám údajně potenciál ke kariérnímu růstu, ale nedokážu ho využít. Cítím se ztracená. Zajímalo by mě, jestli někdo uvidí důvod toho všeho v mém horoskopu.

Řazení:
20.03.2015 - 15:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » heslo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunecni_paprsek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to se těším :1:
20.03.2015 - 15:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 0RLAND0
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunecni_paprsek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je přesně ono :1: Takže hurá do práce!
20.03.2015 - 11:57 | Filtr
(Lev) heslo
Máš hodně planet v panně v 10 domě a na podzim přechází planeta hojnosti a rozvoje právě ze lva do znamení panny tak se možná připrav na mnoho nových možností co ti bude vesmír posílat.On jen nabízí a na nás je zda to využijeme .... :37:
20.03.2015 - 09:45 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
tak ja si myslim, ze horoskop neukazuje aky clovek momentalne je, ale skor aky ma byt (jeho poslanie, ulohu v tomto zivote)... horoskop ukazuje potencial, ktory bud vplyvom vychovy a okolia potlacujeme alebo naopak rozvijame...
preto si myslim, ze aj ked mas silne zastupene zemske znamenia a 10.dom, oblast kariery, ze numusis byt nutne prototypom "uzemnenosti"...
take pocity co opisujes, je typicke, ze ich maju casto ludia s extremnymi horoskopmi... ty v urcitom zmysle taky mas... polovicu planet mas v zemskych znamenia, naopak ti chyba uplne vzdusny zivel...to iste je so zemskymi domami, kde sa nachadza 7 planet ale vo vzdusnych domoch ani jedna. tiez tvar horoskop sa podoba vedru, kde je 90percent planet nahromadenych v jednej polovicke horoskopu a len osamoteny jupiter v druhej polovicke... tiez sa v tvojom kolecku nenachadzaju ziadne opozicie, kvadratov je tiez malo = chyba dynamika, objektivita, vnimanie, problemy so spolupracou...a naopak nadbytok konjunkcii - intuitivnost, subjektivita, vsetko clovek si musi zariadit sam...to podrthuje prevaha planet na vychode...
nadbytok zeme moze zas hovorit o tom, ze silne vnimas svoju pracovnu poziciu... ze si sama na seba narocna v praktickom zivote a pre tieto vysoke poziadavky sa necitis "dost dobra pre pracu". nedostatok vzduchu zas moze hovorit o urcitej tazkopadnosti vo vztahoch...tazkosti s ich vnimanim...a potom sa mozes citit "mimo"...byt oddelena od okolia, od sveta... tiez to moze znacit, ze mas tazkosti vidiet svoju situaciu nejako z nadhladu, odlahcene... proste vzdusne... tiez ta luna v skorpikovi na ascendente a neptun trigon na stelium v panne, vela zakorenenosti a uzemnenosti nedavaju...
to su take snilkovske konstelacie...
ale ako som povedal, tvoj horoskop prave hovori, ze by si mala vlastnosti, ktore ti chybaju do seba integrovat... jasne o tom vravi jupiter ako drzadlo vedra smerujuci do 6.domu - prace (na sebe samej), sebanapravy, zuslachtovania, sebareflexie... to je v podstate tvoja celozivotna uloha...pomocou roznych metod a technik a prace na sebe (6.dom), rozvijat to co mas v kolecku napisane (v podstate tu uzemnenost, praktickost, uzitocnost, ktoru sa ti zatial nepodarilo napriek okolnostiam rozvinut)... a kedze je jupik retrogradny, co znaci individualny, svojsky pristup, tak by si to mala vykonavat roznymi alternativnymi cestami a metodami... a este k tomu steliu v panne v 10.dome... moze to znacit aj profesny uspech, ale 10. dom je aj o najdeni spolocenskej identity...pevneho miesta v spolocnosti...citit sa pre nu uzitocny...a kedze mas v nom tolko planet, tak mozno tvoje nevedomie tusi, ze toto je jedna z hlavnych uloh v zivote,ktore mas naplnit a preto ta to aj tak trapi... snad najdes nejaky system a metodu, ktora ti pomoze naplnit tvoj potencial... :2:
19.03.2015 - 21:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
souhlasím s heslo, myslím, že velkou roli tam skutečně hraje Luna a Pluto. Navíc ve Štíru a ve 12.domě, což prý je dům silného karmického zatížení.
Plutonské energie přináší obrovskou nespokojenost z něčeho, co si neumíme právě vysvětlit. Je to planeta "podvědomí".
Luna ve 12.d ve Štíru ti zřejmě způsobuje neskutečný chaos a zmatek v myšlenkách. Proto zřejmě také to nesoustředění. Mám doma dva Štíry - hrůza :41:!
Jinak podle numerolog. rozboru jsi skutečně velice inteligentní, jsi ale na sebe moc přísná, ty máš na to, být úspěšná, o tom nepochybuj! Štíří energie tě brzdí možná tím, že se právě hodně utápíš sama v sobě, někdy můžeš trpět pocity samoty, že nikam nepatříš.
Ale přejde to, jen zkus více vnímat realitu, musíš změnit sama sebe uvnitř. Takže nic nevzdávej, bude líp, za to ti ručím :117:

19.03.2015 - 20:53 | Filtr
(Lev) heslo
Možná bych hledala v konjunkci Luna s Plutem.Pro ženy je to trochu složitější postavení....taky že to máš blízko ascendentu.Učili jsme se že planety spojené s Plutem se dlouho nemohou projevit svobodně něco jako že se nejprve musí prokousat transformací a až Pluto usoudí že to stačí propustí je ze své říše.Luna patří k našemu dětství našim pocitům našim přáním....hledala bych tam....možná :27:
19.03.2015 - 10:43 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Slunecni_paprsek
To funguje len so Slnečným znamením, myslím že sa to nazýva kompenzácia. Napríklad Ryby sú príliš citlivé, tak sa preklopia do Panny, potom fungujú na kritike a práci, ale nie je im to vlastné, potláčajú svoju prirodzenosť, príčina môže byť v detstve, okolí, ťažko povedať. Podobne to môže byť aj s Pannou, že sa preklopí do Rýb, teda že bude citlivá, súcitná a mimo reality. Skús sledovať ľudí okolo podľa ich slnečných znamení, niektorí naozaj fungujú na opačnom princípe.
19.03.2015 - 10:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Martin_B_D
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunecni_paprsek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak se stane že člověk funguje na opačném principu? Mám tedy možnost celé to kolo otočit na opačnou stranu?
19.03.2015 - 10:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunecni_paprsek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky to tak cítím, že práce by mohla být mým opěrným bodem, cílem mého směřování, dát mi stabilitu. Což mě přivedlo k nápadu pokračovat ve vzdělávání. Teď jen vystoupit z dramat, ve kterých se točím...
19.03.2015 - 10:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Libra86
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunecni_paprsek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Narodila jsem se přirozeně, tím to nebude...

Chci se zeptat tebe i ostatních, kteří to cítí stejně, zda vám něco pomáhá být víc tady?
19.03.2015 - 09:31 | Filtr
(Váhy) Marcie » Loen
ja som v ňom tiež ... :32:
19.03.2015 - 07:20 | Filtr
(Váhy) Libra86
Mám podobný problém s integrací na této planetě.Musela jsem se narodit uměle vyvolaným porodem,protože jsem byla dlouho přenášená.Možná i to se na horoskopu nějak odrazí(?).Tak se zkus podívat na to,za jakých okolností jsi se narodila. :64:
18.03.2015 - 14:32 | Filtr
(Rak) Loen
Vítej do klubu :4:
18.03.2015 - 14:05 | Filtr
(Střelec) tiferett
Presne tak- Neptún v trigone na planéty na MC tieto planéty senzibilizuje, robí človeka v kariernej oblasti pasivnym, nesmelým, pochybujúcim o svojich schopnostiach. Robí z neho večného snílka , ktorý nemá odvahu naplno presadiť a prejaviť svoje schopnosti.
Mars presne na MC poukazuje na úlohu tohto človeka naučiť sa v tejto inkarnácii presadiť sa a prejaviť, čo v ňom je.
Neptúnske vibrácie však týmto planétam na MC ndodávajú len neptúnsku plachosť, ale aj pozitívnu stránku - a to sú úžasné neptúnske inšpirácie, ktorých iste nie je málo - len treba nabrať odvahu, nepochybovať o sebe a presadiť sa..
A po druhé - neptúnske vplyvy sa uplatňujú ešte raz - keď Mesiac sa zdá byť na ascendente, ale podľa všetkého je v 12.dome - čo je podobné ako Mesiac v Rybách - čo sú opakovane veľmi silné neptúnske vplyvy v energetike tohto človeka. Ľudia, ktorí majú Mesiac v 12 dome sú mimoriadne plachí, cítia sa na Zemi cudzí, „iní“, v cudzom prostredí sa cítia veľmi nepríjemne, sú pasívni, niekedy až leniví - Aj keď zase Mesiac v Škorpionovi naznačuje značnú dávku dominancie. Aj keď - niektoré škorpionske duše sú akčné, iné zas uzavreté . A keď sa k Mesiacu v Škorpionovi úridí Mesiac v 12.dome - vznikne z toho veľmi uzavretá,precitlivená mimoriadne senzitívna dušička, ktorá sa naplaší všetkého.
Avšak - Mars v horoskope nám vždy ukazuje miesto, oblasť v živote, cez ktorú sa máme učiť ODVAHE. A u vás je to práve oblasť kariéry....Takže pustite sa do toho ! ) :17:
18.03.2015 - 08:46 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Je niekoľko možností, napríklad môžeš mať nesprávny čas narodenia, to sa občas stáva, bolo by potrebné overiť, či ten horoskop s tým časom funguje.
Druhá možnosť je, že občas sa stáva, že človek funguje na opačnom princípe, ako má postavené Slnko. Ty máš Slnko v Panne a to čo opisuješ náleží skôr Rybám. 4 planéty v Panne navyše v dome kariéry, pod harmonickým vplyvom Jupiter, by svedčili v podstate o opaku toho, čo píšeš, bola by si pravdepodobne skôr prakticky založená, pracovitá, zameraná na kariéru a pravdepodobne aj úspešná.
Ďalší fakt je, že na Slnko, Venušu a Mars máš momentálne vplyvy Neptúna a Saturna. Neptún pôsobí práve tak, ako opisuješ, človek sa môže cítiť ako mimo reality a Saturn pôsobí brzdiaco, pocity menej cennosti, melanchóliu. Ale keď píšeš, že to máš od detstva, tak ani toto to celkom nevysvetľuje, pretože Neptún tam pôsobí už síce zopár rokov, ale nie od detstva.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »