Minulé životy


17.03.2015 - 13:46
(Panna) sevilla
Minulé životy
Moc by mě zajímalo čím jsem byla a kde. Ve snech pořád utíkám před někým kdo mě chce zabít, tak by mě zajímalo jestli to má nějakou souvislost.

Řazení:
21.03.2015 - 22:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě jsem se jukla na tvůj horoskop,zaujala mě Černá Luna v 8.domě v Beranu - v některém z minulých životů jsi žila s mužem, který tě ponižoval, mohlo tam dojít i k násilí z jeho strany.
Ženy s tímto postavením Černé Luny většinou touží po silném partnerovi, přestože v podvědomí cítí možný strach před dalším ublížením. To jsou vzorce duše, něco jako DNA, které si naše duše přináší do současného života.
Takže kdoví, možná to je jedna z možných variant, proč ty tvé sny :41:
Měj se krásně! :27:
19.03.2015 - 22:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marcie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Osobně si myslím, že sny nám skutečně mohou symbolizovat téma minulých životů. Úmyslně píši "symbolizovat", protože když se ti např. bude zdát, že tě honí nějaký šílenec, nemusí to znamenat, že se ti to samé přihodilo v některém z minulých životů ale má ti to naznačit právě určitou situaci, kterou by jsi měla v současném životě vyřešit. A na tu situaci si musíš přijít sama tím, když budeš pracovat sama na sobě...možná se mýlím ale věřím! :27:
17.03.2015 - 14:45 | Filtr
(Váhy) Marcie
práve pred pár dňami som videla pekný :25: film " Včerejší deti ", kde bola pekne zobrazená téma reinkarnácie a tiež živé " sny " z minulosti,ktoré hlavná postava musela riešiť ... :1: kvôli sľubu, ktorý z minulosti nebol dodržaný ( ani nemohol byť dodržaný ), takže pútanie k minulým životom sa deje asi práve takto ...
17.03.2015 - 14:30 | Filtr
(Rak) Deilik
Krásný den, ptáte se na minulé životy kůli snům? Tak ty s tím nemají nic společného, tak kde utíkáte před někým že vás chce zabít, utíkáte ve skutečnosti před sebou samou. Nechcete něco řešit, vyhýbáte se nějaké situaci či konfrontaci něčeho.
Znát co nebo kdo jste byla v minulém životě je tak nějak na nic. To co si z nich odnášíme jsou pouze zkušenosti a prožitky, nic víc nic míň. koukat do nich má cenu jen tehdy když se nám něco neustále vrací nebo nedaří ohledně lásky, jinak to je naprosto k ničemu a zbytečně se člověk tím zatěžuje.
Samozřejmě tu uslyším že si přenášíme kletby zakletí a pod., to ano, ale ty se projevují jinak ne přes sny.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »