Prodej domu a budoucnost


16.03.2015 - 03:33
(Lev) fubond
Prodej domu a budoucnost
Dobry den, uz nekolik let cekam na prodej sveho domu. Pokud ho prodam, muzu se odstehovat do zahranici. Na obe tyto veci (prodej i stehovani) cekam jiz opravdu dlouho a pomalu ztracim nadeji. Byla jsem i u kartarky a ta mi sdelila, ze by se to snad melo uskutecnit uz tento rok ( u kartarky jsem byla za poslednich 5 let nekolikrat a vzdycky mi tvrdila nejake jine datum) Takze uz vazne nevim cemu verit a jsem z toho docela dost rozladena. Nevidite v mem horoskopu neco, co by naznacovalo prodej potazmo stehovani? A pokud ano tak kdy priblizne? Jedno bez druheho nejde takze alespon maly zablesk cehosi, nejake nadeje...predem moc dekuji

Řazení:
10.12.2015 - 00:48 | Filtr
(Lev) fubond
Tak ted v prosinci prisli zajemci...co myslite, vyjde to?
17.03.2015 - 21:22 | Filtr
(Rak) Deilik » fubond
Data se mění podle toho jak se v dané situaci zachováte.
17.03.2015 - 21:05 | Filtr
(Lev) fubond » Deilik
Dekuji moc! Jen je zvlastni jak kazdy vidi jina data..samozrejme chapu, ze mi nikdo nedokaze s presnosti nic rict, ale moc nechapu proc se ta obdobi rozchazi. Nekdo napsal kveten, nekdo leto, vy podzim..no asi to proste bude tento rok a to je dulezite :75:
Jeste jednou dekuji!
17.03.2015 - 06:19 | Filtr
(Rak) Deilik » fubond
Krásný den Natálko, nechtěl jsem nic jiného než jen Vaše křestní jméno. Nepracuji s jinými daty. Ale teď už k Vašemu domu. Nyní je situace se stabilizovaná natolik aby přinesla peníze úspěch, ale tomu předcházelo mnoho chyb které jste udělala že k vlastnímu prodeji dojít nemohlo. Nebojte se v blízké budoucnosti přijmout pomoc někoho, nevím kdo by to měl být, ale někdo kdo Vám pomůže jen z čisté lásky a bez nároku na odměnu, nic takového neočekává. I když ho to zarmoutí. Jako by to ml být někdo komu na Vás záleží a nechce aby jste odjela, ale přesto to udělá. S vlastním prodejem to opravdu nevidím dříve než na konci letošního roku. Ale nebude to mít zrovna nejhladší průběh, přinese Vám to jisté problémy které budete řešit ještě někde po cestě někam do vzdálených míst. Nějaký zájemce se objeví kolem 5.10. Tolik co vidím.
A skutečně tento čas vidím jako naplnění všeho co se má a musí stát. Přinese to hodně uvědomění Vám a partnerovy, což Vás posílí a umožní zajistit vše potřebné pro budoucí život.
Roman Deskalos
17.03.2015 - 00:51 | Filtr
(Lev) fubond » heslo
Mate pravdu, je to ted obzvlast tezke. Na konci roku 2014 jsem si nekolikrat pocetla jak se budu mit od roku 2015 primove, jak se vse zlepsi, prijde nova lepsi prace atd..a nejak se nic nezmenilo. No uvidim, jeste neni vsem dnum konec. Zastavam teorii, ze zivot je jak zebra..nekdy se to spatne vali ze vsech stran, no ale potom prijde vzdy zas to dobre. Tak snad i to moje nic moc obdobi pomine. Diky :1:
16.03.2015 - 21:20 | Filtr
(Lev) heslo » fubond
Možná znáte ten pocit -kdy člověk maká a nic a jindy nic nedělá a ono to jde.Zkrátka když není ten správný čas tak to jde všechno těžce nebo vubec.Astrologie nám pomáhá zahlédnou ten správný čas....když přechází Saturn přes své nativní postavení jako u vás většinou řešíme nějaké složitější situace.Trápíme se tím, myslíme na to,hledáme různé cesty .... a to je přesně to co se máme naučit.Od Saturna dostáváme zkoušky které jsme někde v minulých životech nezvládli a ted se s nimi znova potkáváme.Když to dokážeme jsme pak o stupen moudřejší a zkušenější. :27:
16.03.2015 - 15:38 | Filtr
(Lev) fubond » Mici Angóra
Dekuji vam moc a je zajimave, ze zminujete, ze me tam neco brzdi..to same mi bylo nekolikrat sdeleno i u karterek. Jenze ja moc nechapu co by to tak mohlo byt. Pred nicim neutikam, nezanechavam po sobe zadne nedoresene vztahy, deti nebo dluhy. Proste jen chceme s manzelem odjet pracovne do zahranici, kde by to bylo pro nas financne zajimavejsi. Jenze proste potrebujeme urcitou castku na zacatek, bez ktere to nejde. Tak snad se to uz tento rok doresi. Uz na to cekam tak dlouho, ze uz jsem si proste rekla, ze pokud se to letos neproda, tak na vse kaslu. I kdyz se mi samozrejme nechce..jsem pozitivni clovek, ktery neztraci nadeji a stale veri..takze je pro me velmi tezke...narazet na prekazky atd.
jeste jednou diky :15:
16.03.2015 - 15:32 | Filtr
(Lev) fubond » Deilik
Dobry den, no v teto veci uz delam/delame vsechno mozne. Dum je v prodeji priblizne od poloviny roku 2009. Za tu dobu jsme snizili cenu o polovinu a nabizime ho kde se da. Nyni je cena uz opravdu na nejnizsi unosne hranici. Neprodavam ho jen ja, ale cela nase rodina, ktera se nasledne o penize rozdeli. Takze mozna proto je to v oparu, jelikoz se to netyka pouze me. Jmeno se mi prilis nechce psat, snad jen krestni je Natalie.
Dekuji moc za podrobny rozbor. :15:
16.03.2015 - 15:27 | Filtr
(Lev) fubond » Martin_B_D
Dekuji moc, tak snad se to uz tento rok vyresi! :15:
16.03.2015 - 13:48 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Souhlas s Martinem_B_D a ještě bych dodala, že ten Uran navíc dělá sextil k IC ve Vodnáři, které je samo o sobě "stěhovací" ale naproti to teď blokuje ještě tranzitní Jupiter (v radixu je v 5. domě, který je také domem spekulací). Tranzitní Pluto stojí na vašem Marsu ve 3. domě a blokuje vaše aktivity, nutí vás něco změnit v chování, možná, abyste na to tolik netlačila? Vím, že se mi to dobře říká :3: Nebo je to naopak to puzení zmizet a nechat třeba některé věci nedořešené. V nativu je mimochodem zajímavá ta Lilith v 8., ta podle mě tu nemovitost, která vás v zásadě brzdí v rozletu, přímo symbolizuje. Tu Lilith bude v příštím roce aktivovat z opozice ten Saturn a taky Jupiter vstoupí v létě do Vah a aktivuje příznivě hrot 8. domu, koncem roku pak IC, tak snad se něco pohne, držím palce :1:
16.03.2015 - 13:05 | Filtr
(Rak) Deilik
Krásný den, Váš problém vidím tak nějak jen v oparu. Je to proto že nevím na koho bych se měl zaměřit, ale přeci jen jsem něco našel.
Přílišně moc stagnujete v dané věci, neděláte nic a je třeba začít se pohybovat a by se situace začala nějakým směrem pohybovat. Tato stagnace Vám přináší dost velké obtíže ze kterých musíte ven, Vy to víte a hledáte cestu ven z tmy, jedná se o velké ohrožení Vás samotné. Což Vás vede k tomu aby jste řešila problémy druhých a tím si přitahujete všechna negativa na svoji stranu, jelikož Vy sama je dokážete zvládat.
Jenže z toho vyplývá jen to že přicházíte do velké ztráty opravdové lásky a fyzické síly včetně partnera který se Vás snaží podpořit.
Bez záruky si dovolím nadatovat (třebas to pomůže některému z astrologů) v květnu se objeví vážný zájemce, v listopadu dojde k prodeji, kolem 12.12. budete šťastná a překvapená něčím velice příjemným a koncem prosince tu je daleká cesta která je Finančně zajištěná.
Pro více podrobností bych musel znát Vaše křestní jméno.
Roman Deskalos
P.s.: podotýkám že se jedná pouze o hrubí odhad situace, nemám jistotu zdali tomu tak je. Je to způsobeno právě tím že vše je pouze orientační na nějakou situaci prodeje domu.
16.03.2015 - 06:23 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Pozrel som to len tak zbežne, ale tvojmu domu bývania vládne Saturn a Urán. Momentálne tam máš Saturn konjukcia Saturn, Saturn je planéta prekážok, bude tam ešte chvíľu chodiť. Ale zároveň tam máš o chvíľu exaktne Urán trigon Urán, čo ukazuje na sťahovanie. Takže tam máš jeden brzdiaci vplyv a jeden na sťahovanie. Urán je planéta náhlych zmien, oslobodenia sa, takže sedí to, okrem toho sú Saturn aj Urán v dome financií, čo ukazuje na predaj, alebo kúpu nehnuteľnosti. Ten vplyv Saturnu bude o chvíľu vrcholiť a potom sa na chvíľu stiahne, tam by mohol zafungovať Urán, možno už v lete, ale potom sa tam Saturn vracia a mal by potom odísť až koncom roka, tak aj vtedy by mohla byť šanca a keď nie vtedy, tak pri najbližšej otočke Urána budúci rok.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »