Zovreté srdce


14.03.2015 - 10:54
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Zovreté srdce
V noci som sa asi o 2:30 prebudila na to, že som mala zovreté srdce. Keď som sa chcela otočiť čo i len o centimeter, mala som pocit, že mi srdce zasekne. Nešlo to ani do jednej strany, ani do druhej. Začala som pomaly dýchať, chcela som to zovretie uvoľniť. Postupne sa mi to podarilo. Pomaly to povolilo. Neviem, či to bolo niečo s chrbticou, srdce mám totiž zdravé.Mali ste podobnú skúsenosť s tým zovretím srdca?

Řazení:
27.04.2015 - 10:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Madahi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:68:Je to určite niečo, čo si vezmem k srdcu a budem s tým pracovať. Nesmierne si vážim každú radu, ktorá ma môže posunúť v mojom osobnostnom raste smerom k tomu, byť lepším človekom. Ďakujem Madahi :35: :62:
26.04.2015 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mystrál
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jsem ráda, že Vám to něco napovědělo a ještě malinko ťuknu na tu manipulaci, kterou jste rázně odmítla. Vy si ji představujete jako, že viditelně manipulujete, tak to nemusí být, i když to tak také může být. Jste člověk, který dosahuje něčeho tím, že ostatní ladí na to, co potřebuje a Vy to máte hodně znásobené (je to dispozice spojená právě se srdcem - s egem a hodně se Vás týká.., takový rozený obchodník a zároveň u Vás souvisí s eliminace Vašich negativních vzpomínek)a pokud je správná (protože každý manipulujeme), ale každý ji nemáme u sebe znásobenou jako Vy, je ku prospěchu, ale má i opačnou stránku, na kterou je třeba si dát pozor, často ji vnímají ti ostatní... Sevřené srdce vždy ukazuje na strach. Je moc těžké to pár větami správně a srozumitelně vyjádřit...
Tak to jen tak na doladění.
Opatrujte se. :29:
26.04.2015 - 13:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Madahi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Madahi :68: :17:, ďakujem.

V podstate máte v mnohom pravdu - chcem mať pocit, že mám svoj život pod kontrolou (manipulácia nie, to mi je naozaj cudzie a viem, že mi aj vždy bude), neschopnosť počkať na správne načasovanie, prehnaná sebakázeň, logické odôvodňovanie - to som naozaj ja, aj keď sa snažím zmeniť to. V podstate sa to vrátilo u mňa po dlhšej dobe, ale uvedomujem si, čím to je práve teraz zdôraznené a pokúšam sa vyrovnať sa s tým. Posledné noci sa zvieranie neobjavilo, aj keď sa mi asi dva týždne vracajú príznaky ako pri chrípke či angíne - bolesť najmä uzlín, zastretý hlas. Vďaka Vám som si to spojila ešte viac, uvedomujem si, že príznaky (aj tie fyzické) sú prejavom toho, čo je v nás, čo prežívame a nespracujeme. Budem načúvať a hlavne sa budem snažiť tomu úplne porozumieť, aby som všetkým tým fyzickým prejavom, spôsobených nespracovaním vecí a situácii, v budúcnosti predišla.

Ďakujem za Vaše slová :68: :68: :68: :27:
26.04.2015 - 08:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Můj pohled na váš problém je takový, že Vaše vnitřní hluboké, otevřené, pravdivé emoce nedokážete dostatečně vyjádřit hlasově, sebevyjádřit se (Vaše krční čakra může mít také potíže - chrapot, zastřený hlas, knedlík v krku, angíny, štítná žláza, pokašlávání..., to se může postupně objevovat, pokud už něco z toho není či nebylo). Je to proto, že máte rozdělení mezi emocemi a egem, které se tím pádem nemůže dobře vyjádřit (egem - srdcem), tudíž Vaše potíže se budou soustřeďovat do oblasti "jakoby srdce" (i když jinak zatím srdce máte zdravé), bude to však souviset s Vaším prožíváním, Vaším egem i Vaším zažíváním (zažívací i gynekologické či urologické potíže možné, do života mířící...). Tedy 3. ale i 2. čakrou (životní sílou a sexualitou), leckdy můžete být "přestimulovaná", proto si dopřávejte ticho a klid, protože jste vysátá vlastní vitalitou a tělo volá po nutnosti "zotavení", odpočinku. Co reálně hrozí, tedy pokud nebudete respektovat, co Vám tělo říká? Takový stav, kdy už budete potřebovat léčit od ostatních (časem byste měla tendenci se dostat do stavu hypochondrie), který je slabostí ducha.
Už jenom ťuknu s čím počítat a pracovat, měnit, přenastavovat, abyste neměla potíže - pocit marnosti, který vede k depresím..., držení života pod kontrolou, potřeba manipulovat, mít poslední slovo, přetlačovat život, odpor k adaptaci..., vzdor, nepřiměřené reakce, neschopnost počkat na správné načasování, přehnaná sebekázeň, logická odůvodňování...

Tak pokud něco zaslechnete, máte velkou šanci tomuto stavu, který Vás provází porozumět a své srdce udržovat v harmonii, protože Vás život bude stále na toto téma "léčení" trénovat. :17:

25.04.2015 - 22:52 | Filtr
(Lev) linci » Mystrál
Podobné bolesti a tlaky bývajú aj vtedy, keď sa otvára srdečná čakra. Nespracované veci sa "derú" von, niekedy ich spracovávame aj počas spánku.
22.04.2015 - 13:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mystrál
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že určitě ano :17: Pokud jste hodně citlivá, což určitě jste, tak se vám to jen přemítlo. :27:
22.04.2015 - 07:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak dnes v noci, tesne pred polnocou, som sa opäť prebudila. Tento raz som cítila, ako prichádza zvieranie, ale nebolo tam ešte celkom v plnej sile. A potom prišlo. Tentokrát sa mi ale rozháňalo ťažšie. Ukončila som v sebe úplne niečo, čo mi už neprinášalo radosť, aj keď kedysi by som to nedokázala, veľa to pre mňa znamenalo. Ale teraz som to zvládla. Žeby to zovretie súviselo s tým?
17.03.2015 - 14:42 | Filtr
(Váhy) Marcie » tiferett
môže byť, ja mám veľký problém s uvoľnením sa ... a obsedieť a nemyslieť je moj veľký problém - preto skúšam meditáciu :3:
17.03.2015 - 13:35 | Filtr
(Střelec) tiferett » Marcie
Pri meditácii to môže byť práve preto, že sa človek snaží "z celej sily" byť uvolnený....A tou "celou silou" si spôsobí blok v energetike...
Počas meditácie je vhodné sústrediť sa skrátka len na plynulé dýchanie...nepoužívať kadejaké meditačné techniky, na ktoré začiatočník nemus byť celkom pripravený...-)
17.03.2015 - 12:44 | Filtr
(Váhy) Marcie
stáva sa mi to pravidelne pri meditácii, prvýkrát som mala pocit, že je to infarkt, také bolestivé zovretie ... pri meditácii sa mi to objavuje stále, inak nie, ale dá sa to predýchať ... neviem čo to je a prečo práve pri meditácii, ale myslím si tiež, že to bude súvisieť so srdcovou čakrou .... :1:
15.03.2015 - 20:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:68: Ďakujem za Tvoju odpoveď. Musím priznať, že nasledujúcu noc som išla spať s tým, že sa to nezopakuje, ale cítila som, že to zovretie opäť prichádza, podarilo sa mi ho ale dostať pod kontrolu skôr, ako to začalo byť nepríjemné. Myslím ale, že teraz to skôr bolo očakávaním, či sa to nezopakuje, podvedomé očakávania sú silným pánom :76:
14.03.2015 - 11:14 | Filtr
(Střelec) tiferett
Takýmto spôsobom sa prejavuje náhle silné zablokovanie srdcovej čakry....Bolo to "len" na energetickej úrovni - čo však neznamená, že pri výraznejšom zablokovaní to nemôže prejsť až do fyzického srdca...Zrejme sa cez sen niečo v spánku dialo s tvojou energietikou, vytvoril sa blok a to spôsobilo ten pocit "zaseknutia" v srdci,...
To, že si to začala jemne predýchavať, bol správny postup - tým dýchaním si ten energetcký blok rozpustila a všetko sa to pomaly uvolnilo....


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »