VZTAHY a tranzit Pluta v 7 domě


02.03.2015 - 00:15
(Panna) Arezet
VZTAHY a tranzit Pluta v 7 domě
Začínám se cítit úplně beznadějně a potřebovala bych něčí názor prosím. :24:Ukončila jsem skoro 8 letý vztah, který přešel do přátelství. :1:Bohužel na to jsem poznala někoho jiného, začli jsme vztah, který skončil tak rychle jak skončil, ale oba k sobě máme moc blízko a občas tu tenkou hranici mezi přátestvím a partnertvím překročíme. :24:Ten Pluťák už mi leze na nervy, pořád prožívat takové drama, jak dlouho to může ještě trvat? Co můžu očekávat?Už jsem z toho dost na prášky.Mám pocit jako bych snad nikdy neměla mít klid, potkat člověka, který vás tak moc zasáhne a pak se stáhne ze strachu, že by jste mu měli zlomit srdíčko. :24:

Řazení:
07.03.2015 - 22:33 | Filtr
(Panna) Arezet » Pat
děkuju za odkaz :74: už se těším až na to mrknu
07.03.2015 - 21:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mrkni na toto: https://www.youtube.com/watch/…

Pat
06.03.2015 - 19:05 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Marcie
Ja mam zatim opacnou zkusenost, totiz, ze tranzit "pusobi" nejsilneji, kdyz planeta do domu vstupuje. Ale samozrejme je to mozne, uz proto, ze mozne je uplne vsechno :1:
06.03.2015 - 15:35 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
No už jsem se s tím dá se říct smířila.
Jen nemám čas či od něj odstup, bohužel se musíme výdat každý týden do konce tohodle měsíce.
Jsem s ním ráda, bavíme se spolu i tak.
Snad to brzo přejde do přátelství, zase člověk je to fajn, byla by škoda ho od sebe úplně odehnat, jen kvůli tomu že to nevyšlo.

:1:
05.03.2015 - 08:41 | Filtr
(Váhy) Marcie » Mici Angóra
myslím, že Arroyo uvádza, že si všimol, že pri odchode planéty z domu akoby účinok tranzitu zosilnel, akoby planéta, predtým, než opustí dom, chcela majiteľovi horoskopu pripomenúť témy, ktoré mal a má riešiť :2: to by asi v tomto prípade celkom sedelo :3: - možno práve preto bola založená táto téma ...
04.03.2015 - 23:37 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
To je taky možné, že to má tento účel, třeba to za pár měsíců budu vidět jinak.
Nc jiného mi ani vlatsně nezbývá než si říkat, bu´d to tak mělo prostě být a nebo jsme si souzený a jendou spolu budem.

Věnovat se sobě budu muset, jelikož vztahy nejsou to jediný co mě trápí. Akorád, že mě to teď tak svedlo z cesty.


Děkuju za tvůj názor :68:
04.03.2015 - 12:05 | Filtr
(Panna) Arezet » Mici Angóra
Poučená to tedy jsem po tolika letech, horší bylo, že jsem to neměla jak srovnat a6 do teď , paradox je, že když najdu to co jsem si přála, tak to hned ztratím.

Rozestup ukončení vztahu a navázáním.
No něco se tam rýsovalo před ukončením, vlatsně už to byla poslední kapka k rozchodu, že jsem se zamilovala jinde.
Rozešla jsem se s přítelem a do týdne jsem byla s tím druhým.
Ty 3 týdny byli dokonalý až na ten strach, který mě přepadl, ten že jsem našla muže pro život a že mi zachvíli odjede. Taky strach, že se to nestačí třeba upevnit a odjede a zapomene.
Začla jsem blbnout a dehnala ho od sebe.
Taky bych si dala pauzu, kdybych neměla ten šílený pocit, že on je to na co jsem celou dobu čekala :24: .

Děkuju :74:
04.03.2015 - 11:26 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
"Ten Pluťák už mi leze na nervy, pořád prožívat takové drama, jak dlouho to může ještě trvat? Co můžu očekávat?"

Tranzit Pluta 7. domem už téměř končí, takže bych se na něj nezaměřovala a podle mě vyjadřuje spíš konec toho původního dlouhodobého vztahu, respektive postupné změny v něm, které vedly k jeho konci. Takže bych zpytovala spíš už do minulosti, zda a jak jsem se z toho vztahu a jeho konce poučila.

Jinak teda přesně nevím, jaké jsou rozestupy mezi ukončením původního vztahu a navázáním a ukončením toho dalšího, ale dala bych si na tvém místě od vztahů na čas pauzu, která by se dala využít třeba k výše uvedenému zpytování nebo k něčemu úplně jinému. Hodně štěstí. :17:
02.03.2015 - 18:27 | Filtr
(Panna) Arezet » 0RLAND0
No hodně mi vadí odstup a stahnutí, ano sama se takto také chovám, pokud mi ten druhý ubliží nebo velmi zklame.

U toho první partnera, tam byl citově stažený pořád, nenechal mě se skoro přiblížit až po letech, jsem ho dokázala trochu otevřít.

Ten druhý byl otevřený okamžitě a já k němu taky. City projevoval a já taky.
Pak byl konflikt, zkritizovali se asi dost do hloubky a konec finíto.

Vím jedno, že ten druhý byl pro mě volba nejlepší.

A jéje tak to může trvat třeba i půlku mýho života. :4:
Zdůrazněná zem, no tady už došlo k prolomení ledů. Ve vztahu vždy budu hledat jistotu, pevnost a cit a hloubku.
Vítr v tom určitě je :4: hlavně ta voda, ohně bych potřebovala víc :4:
02.03.2015 - 18:06 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
skusim aj ja nieco k tomu napisat, doplnit, mozno z ineho uhla sa na situaciu pozriet...
ak mas cas spravny, tak ascendent mas v rakovi a descendent v kozorozcovi... descendent spolu so saturnom a plutom asi najviac zosobnuje nas psychologicky tien (vlastnosti, ktore mame hlboko potlacene v nevedomi) a ktore projektujeme do okolia... preto aj vztahy a hlavne partneri mozu u teba zosobnovat neptuna, uran a saturna (pouzivam campanusov systemo domov a tam mas saturna este v 7.dome)...kozorozec a hlavne saturn a uran, su principy, ktore predstavuju urcity odstup, mozno nedoveru, opatrnost, prelinanie blizkosti a vzdialenosti, odcudzenia... podla mna tato tvoja situacia nesuvisi s prechodom pluta cez 7.dom, a ak uz, tak len preto, lebo mas v 7.dome planety, ktore sa tymto prechodom aktivizuju (plus trigony na pannu)... mozno to, co ti na partneroch vadi (odstup, stiahnutie sa), mas ty ukryte niekde hlboko v dusi (tvoj tien).... a mozno ten prechod pluta, ktory aktivuje prave nase tienove vlastnosti, ti dohadzuje prave takychto parnerov, aby sa ti tvoj tien mohol dostat do vedomia... sama uvidis, ci prechodom pluta prec zo 7.domu vsetky sa dostane do rovnovahy...podla mna sa to dostane vtedy, ak energie saturna, urana a neptuna, cize planet v 7.dome, spracujes...dostanes ich energie do vedomia...
a este jedna vec... ty mas extremne zdorazneny zemsky zivel... nehybnost, istota, pevnost... mozno takyto typ vztahov sa snazi prave tu zivlovu jednostrannost trochu viac vyvazit...takze v tvojej dusi robi vietor... aby si integrovala do seba aj viac vody, vzduchu a ohna.... tos moj nazor :2:
02.03.2015 - 16:56 | Filtr
(Panna) Arezet » tiferett
Úžasný, dokonalý výklad :3:, přesně tak bych ho popsala a cítím to z něj.

Moc ti děkuju :74:
02.03.2015 - 16:44 | Filtr
(Střelec) tiferett » Arezet
Je to netypický Rak - netypický, lebo jeho Slnko v Rakovi je aspektované s Uránom a Plutom, čo dodáva jeho račej nežnosti a citlivosti uránsku impulzivitu, dynamiku a Plutónsku dominanciu, možné záchvaty zúrivosti, mocenské sklony....
Je však pekne uzemnený Lunou v Býkovi a práve v 7.dome vzťahov, čo môže spôsobovať, že vo vzťahoch sa prejavuje veľmi prijemne, starostlivo , ochranársky...
Asncendent v Škorpionovi prežaruje celý horoskop, čo tomuto Rakovi dodáva celkovú dominanciu ukrytú za račou senzitivitou...
Poznám takú račicu, ktorá má tiež ascendent v Škorpionovi, a tá sa tvári vždy veľmi nežne, starostlivo, materinsky, ale v končenom dôsledku jej škorpionske energie prevládnu a musí myť vždy posledné a HLAVNÉ slovo. Takže takýto Rak, aj kď citlivý vyžaduje podriadenú partnerku, ktorá bude velebiť jeho škorpionsku silu a múdrosť.
V tomto období v oblasti vzťahov nemá nijaký výrazný aspekt, len kvadraturu Jupitera na natálny Mesiac v 7.dome v Býkovi - čo môže znamenať nutnosť určitých duchovných lekcií ohľadom negatívnych vlastností Býka- čo je hlavne prílišne lipnutie, alebo zaoberanie sa finančnou stránkou života. Keďže má Jupiter v Panne - môže to byť aj lekcie ohľadom prílišnej kritiky v partnerstve..
02.03.2015 - 16:26 | Filtr
(Panna) Arezet » tiferett
Hodně by mě zajímalo, jak to má ten muž,ohledně vztahů?

7.7.1980
Hradec Králové čas narození typuju kolem 15:30 a 16 hodinou, sedí na něj ascendent ve štíru.




02.03.2015 - 12:36 | Filtr
(Střelec) tiferett » Arezet
Hm....podľa natálneho horoksopu najvyšší možný stupeň senzitivity- odtiaľ tá velká schopnosť vciťovania sa ale aj veľká zraniteľnosť...
Ale na druhej strane mnohopočetné trigony, ktore smeruju k planetam v 7.dome naznačujú, že v oblasti vzťahov má tvoje duša už bohate skusenosti , a napriek pocitom zranenia dávaš ľuďom veľa lásky a porozumenia....A o to ide :-)
02.03.2015 - 12:13 | Filtr
(Panna) Arezet » tiferett
Ano toužím p osvobodě, mám ze závazků strach, ale silně po tom toužím někomu aptřít , být jeho.
Silně prožívám emoce, lásku a vztahy.
V cítím se do druhého, jako bych mu viděla až do žaludku a chápu, že to asi nikdo nesnese.
Jsem hrozně impulzivní, do všeho jdu naplno.

U prvního vztahu, jsem chápala, že jsme si vybrala muže, který taky chtěl dost svobody, no jo to mi bylo 17 tenkrát, měl hodně zdůrazněného kozoroha, te´d jsem narazila na může, o dost staršího, taky potřebuje dost svobody, je to rak a jako by mi ho přihrálo samo nebe, je tak citlivý a intuitivní jako já.

Tak nějak jsem taky přišla na to, že se učím od partnerů, že jsou to muži, kterých si morálně vážím a jsou mi vzorem, že v nich vidím sebe.

To jsou fakt nemilé zprávy, já vím že se člověku dějou takové věci, které je schopen zvládnout, ale už te´d se cítím tak hrozně na dně.
Jsem člověk, který potřebuje kontakt, který potřebuje objímat, dotýkat se druhých (teda partnera), partner je pro mě hodně důležitý. Je má psychická podpora dá se to tak říct, moje rodinna je na city chladná. Nepodrží mě, když jsem v úzkých, takže jsem vždy spoléhala na partnera. Měla bych se víc spolehat jen sama na sebe.


02.03.2015 - 11:57 | Filtr
(Střelec) tiferett
No ....v natálnom horoskope máš 7,dom vzťahov značne silno aspektovaný - Uránskymi a zároveň Neptúnskymi energiami, čo naznačuje, že ty sama vyžaruješ túžbu po slobode v oblasti vzťahov, ale aj silnú senzitivitu, možno až precitlivenosť a intenzívne prežívanie všetkého.
Aj tvoje impulzívne reakcie v oblasti vzťahov sú značné - čo naznačuje búrlivé a nečakané zmeny v tejto oblasti.
Tvoje prežívanie všetkej vzťahovej emocionality je priam telepatické a stávaš sa pre partnera priam "médiom" - čiže jeho emocie priam pretekajú cez teba.
V tejto dobe ešte stále prechádzaš sextilom Pluta na natálne Pluto - čo prináša intenzívne prežívanie emocionality, a zvládanie lekcií ohľadom manipulácií, vlastníctva, mocenských sklonov, žiarlivosti - v oblasti vzťahov. Táto lekcia potrvá ešte tak rok, a aj 2 roky bude doznievať a možno aj ďalších 5 rokov potrvá, kým poučenie z toho všetkého zvládneš na hlbokej psychickej, fyzickej, emocionálnej a duchovnej úrovni.
Ale ani po 2 rokoch sa nedá očakávať "pokoj", lebo potom Pluto narazí na hrot 8,domu a začne svoj tranzit 8.domom- čo prinesie lekcie- a možno veľmi bolestné- na úrovni intenzívnych emocií v oblasti úzkych intímnych vzťahov - sexuality, a okrem toho zrejme aj v oblasti financií, otázok smrti, obchodov a podobne. A to potrvá pekných pár ďalších rokov. Takže budeš mať more času na pochopenie a zvládnutie týchto lekcií- a hlavne ide o zvládnutie pochopenia otázky SLOBODY vo vzťahoch, nelipnutia, prestať sa na partnera "vešať", manipulovať ním - a to akýmkoľvek spôsobom.
Saturn na hrote 8.domu a 8.dom v Kozorožcovi naznačuje, že intímne a emocionálne a sexuálne vzťahy berieš veľmi zodpovedne, seriozne a vážne....možno AŽ TAK vážne, že na hlbokej rovine môžeš mať nejake energetické a psychické bloky- a to ti prináša podľa zákona príťažlivosti do života práve takýchto partnerov- Sú to vlastne tvoji učitelia a otázka teda znie- Nie AKO DLHO to potrvá, a kedy KONEČNE to skončí - ale ČO SA MÁM NAUČIŤ ?? - a keď toto pochopíš, keď lekciu zvládneš, potom tá lekcia skončí.
....A príde ďalšia :-)))
Ak niečomu nerozumieš, alebo chceš vedieť viac do hlbky, tak sa spýtaj -)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »