Partnerský vztah,prosim nevim si rady...:(((


19.02.2015 - 10:45
(Beran) shakti
Partnerský vztah,prosim nevim si rady...:(((
Od začátku vztahu si nejsem jista nad tim,zda-li s partnerem zůstat a nebo odejit.Někdy je to pro mě velmi těžké a cítím marnost a smutek.Mám pocit,že mě dosadili :-) někde,kde jsem vůbec nechtěla být.Chci vztah ukončit ,ale on mě nechce nechat odejít a já se chytím...To je asi moje slabina.Na druhou stranu mám pocit ,že nám tento vztah byl dán z vyššího záměru,ale pořád mi uniká o co vlastně jde?Taky na mě dost visí a jakoby na něco čekal,něco po mě chtěl..ale nemluví,takže nevím.Celkově se v něm nevyznám..Děkuju za názor a přikládám data narození.je se na co dívat :-) jenom mi chybí objektivita.Datum setkání:15.5/2011Já 23.3.1966 11:00 Kroměříž. On 26.8.1979 01:30 Kroměříž.Děkuju za Vaše výklady. Víc očí víc vidí :27:

Řazení:
07.02.2016 - 22:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » thééé
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele reiam, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hezký večer, předem se omlouvám že využívám cizí diskusi,ale název diskuse plně vystihuje...Mohl by jste mi někdo poradit s mým vztahem?? Prosím do zpráv..Děkuji všem a krásný večer..
24.02.2015 - 13:19 | Filtr
(Ryby) thééé » shakti
:74:
za mě souhlas. Nejlepší cesta, jak vyřešit vztah, je začít řešit sebe. Držím palce :3:
23.02.2015 - 14:30 | Filtr
(Beran) shakti » Madahi
Všem Vám chci poděkovat za chvilku,kterou jste si našli a zareagovali.Trochu jsem se zklidnila a při čtení vašich příspěvků jsem došla k závěru,že v tuto chvíli bude nejlepší vykašlat se na řešení vztahu,drahého :1: a honem rychle začít řešit sebe.Upřímně si udělat pořádek sama v sobě a hlavně ten ODSTUP !!!!!! ten si upravdu musím získat.Jen tak jsem schopná jednat bez ega( emoce ).Už asi vím,jak to funguje,ale ten černý je chytrý spoluhráč :1: a já se vždycky nachytám na ty pasti,pomoc....on tě potřebuje,ale já jsem přeci ta hodná holka a když nebudu,nebudou mě mít rádi.atd.Ano,rodiče toho hodně dokázali :-)nikdy jsem nad tím moc nepřemýšlela a ani si nestěžovala,ale asi nastal čas,to trochu napravit.
Jsem fakt ráda za vaše reakce,všech...
Takže úkol č.1 Odstup,protože se opravdu nechávám velmi vtahovat do jeho problémů a pak strácím půdu pod nohama,vlastníma :6:
:68: :68: :68: Děkuju Lenka
21.02.2015 - 22:51 | Filtr
(Rak) Deilik » heslo
Podle mne všechny tranzity (destruktivní energie) každého z nás donutí udělat změnu i přesto že nechceme. Prostě nám je ona situace které se držíme je sebrána, pokud se jí samy nepustíme,aby jsme se začali dále rozvíjet.
21.02.2015 - 18:34 | Filtr
(Lev) heslo
někdy opravdu nevíme proč se potkáme s určitým člověkem ale určitě to není náhoda.Snad jsme mu něco dlužili z minulých životů nebo on nám a ted to zkrátka potřebujeme prožít....je těžké to hledat rozumem.V tranzitech ti přichází v současnosti mnoho energie a tak si myslím že se rozhodneš správně podle svých pocitů.Také tvůj partner ukončuje dvanáctiletý cyklus Jupitera a určitě bude nucen mnoho věcí změnit at už se rozhodne sám nebo bude přinucen okolností. :27:
20.02.2015 - 20:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Shakti :1:,
z toho, co vidím já :108: Vám mohu napsat, že tento vztah je hodně energeticky náročný :42: v tom, že jste na sebe pevně napojeni - propojeni (energeticky), ale zdravost vztahu nevidím :8:.
Každý vztah má smysl pokud je zdravý :17:, to samosebou je na Vás rozpoznat, jak zdravý vztah máte nebo si něco namlouváte. Bylo by toho hodně na napsání, ale není tady na to prostor, proto napíši jen pár ťuknutí :44:, která by Vás mohla nějak nasměrovat nebo Vaši pozornost upoutat a nasměrovat správným (pro Vás správným) směrem.

Jste člověk, který má velký potenciál být člověkem vidícím dál :1:, za..., ale pouze v tom případě, pokud si dovolíte využívat svoji "zdravou nevinnost", která Vám umožňuje projevovat ducha vyššího já :12:, pokud mi rozumíte. Nyní jste ve stavu "nehybnosti" :14:, kdy jste ztratila svoji lehkost, spokojenost, vitalitu, radostnost :27:, ocitla jste se ve stavu "ochromenosti :41: - uvíznutí". Z takového stavu hrozí tak akorát omemocnění, tudíž je třeba se z něj posunout vibračně výše :6:.
Vaší silnou potřebou je být užitečná :74:, potřebná a pokud někdo vyzařuje známky toho, že Vás "potřebuje", Vy na toto slyšíte a tady bych lehce vypíchla, pozor na závislost :63: na tomto. Vy nemáte odmítat pomoc, ale nesmí to být na Váš úkor, což Vás potom táhne dolů :19:. Pokud někdo působí člověku problémy, je dobré z vyššího popudu pomoc odmítnout. Je to odmítnutí pro dobro :68:, protože ne všechno dobro je dobrem, každý dobrý úmysl, který nasměrujete proti sobě je pro Vás nezdravý. U Vás vidím lpění na něčem, někom, ze strachu, že o něco přijdete. Touto snahou ztrácíte sama sebe :8:, přestáváte být sama sebou a posouvá Vás to níže. Necháváte se svou dobrou vůlí vysávat. Na ostatní lidi působíte, že máte síly a energie na rozdávání a Vy máte, ale jen pokud jste sama sebou a "nepácháte" dobro, ale pomáháte a dáváte pro Vás zdravě. Logicky k tomu nedojdeme, je třeba udělat si jasno, jak tam proudí energie, kdy je to dávání z vyššího já a kdy ne. Vaše duše má zaznamenané zranění a to je v tom, že Vaše téma je "obětování se" :8:, s tímto tématem se opakovaně v životě setkáváte a je to Vašim úkolem se s tím zdravě vypořádat. Vaše téma je už z dětství "nezdravá poslušnost a podléhání druhým", dále nereálnost, fantazírování, rozpoznání co je zdravé a co ne, rovněž téma ješitnosti. Tady si tyto slova nechte jen znít a nebraňte se jim.
Je pro Vás nezbytné "odstoupení", stažení se (tak jako nějaký mnich - otevře se Vám tím mnišská duchovní sféra, která vede k vidění, k tématu vědmy, člověka, který ví, co bude, komunikace s jinými světy...). Zní to možná pro někoho podivně, ale je to tam, však za předpokladu ODSTUPU. Je třeba rozpoznat to ZDRAVÉ.
Pokud odstoupení bude opravdové, potom až se vrátíte z odstupu, přinesete lidem něco, co bude pro všechny přínosné, jste schopná být takovou "Libuší" v dnešní době.
Tak hodně štěstí... :29:


20.02.2015 - 14:42 | Filtr
(Panna) mikiduc
Největší závazek, který jsme sami sobě dali, když jsme se rozhodli jít sem na Zem, je právě to, jak se zde budeme cítit.
Jak? No přece dobře! Chceme být spokojeni? Tož, starejme se o to. Pochopme pravidla hry na tomto světě, pochopme sebe! Ujasněme si, co chceme a to dělejme. Chceš spokojený vztah? Inu, najdi si též někoho, kdo má zájem být se svém životě spokojený. A hlavně se o to chce starat. A že to chce každý? Nemylme se, ne každý kdo to říká, to tak myslí...a jak poznáš, že to tak myslí? No přece, že to tak dělá a že mu to funguje :3: :18:
19.02.2015 - 14:46 | Filtr
(Rak) Deilik » shakti
A to je Vás osobní úkol pro tento život. Naučit lidi kolem sebe vlastnímu rozvoji a nenechat se vést druhými. Sama máte hodně velkou životní sílu, dokážete korigovat destruktivní i pozitivní energie v sobě, tak aby jste dosáhla své spokojenosti.
Kdežto Pavel (pokud to říkám správně) má jasně vytyčený cíl, ale jde si za ním přílišně rychle a bez všech emocí. Nesleduje co se kde může stát či přihodí, ale běží jak splašený kůň do své stáje, za svým cílem. což mu přináší jisté problémy se kterými si neví rady. A to je to co by se měl od Vás naučit. Zpomalit a řešit vše když to nastane a ne když už je vše v plném proudu. Pak už na to nemá sílu a zcela ho to pohlcuje. Prostě mu chybí rozvaha a síla přenést se přes něco co bylo a je už nefunkční.
Není zač :6: Snad Vám to pomůže ve vyjasnění celku. :37:
19.02.2015 - 14:27 | Filtr
(Beran) shakti » afrodita333
Ano a souhlasím,že se vztah nemá trhat silou.Za tu dobu jsem to takhle udělala 2x a stejně to nebylo k ničemu.
Asi jsem teď přešla do druhého extrému a pro změnu nedělám nic a čekám ,co se bude dít.Pravděpodobně to taky není nejlepší řešení,ale víc pozoruju...Nejhorší je to jeho mlčení a jeho nálady,to je jako jedovatý plyn.
Paradoxně nejvíc funguje,když na něho hodně zatlačím a vyhrotím situaci.Ale kdo to má pořád dělat,jenom proto,abych z něho něco dostala a nebo udělal?
Jsem ráda,že to můžu konečně trochu s někým probrat,okolí s ohledem k tomu,že mě zná pro tenhle vztah moc pochopení nemá.Ale já se dívám na lidi srdcem...
Děkuju Lenka
19.02.2015 - 13:55 | Filtr
(Rak) Deilik » shakti
Leničko , tak jak koukám na Váš vztah s Pavlem nevidím tam nic zas tak vzájemného, jako to že to celé táhnete Vy, a on se veze. Ve fyzickém (myšlenkově) postoji jste Vy ten kdo rozhoduje a a vše řídí, no je tak říkajíc domácí puťka. Nemá snahu ani sílu něco vyvíjet navenek, pouze doma. Má nádherné plány, ale pouze při teple rodinného krbu.
Na srdeční rovině (citově) jste každý někde jinde. Vy řešíte problémy jiných, včetně jeho a on se jimi nechává požrat. Jsou pro něj samotného nezvladatelné. Proto Vás nechce pustit nikam a drží Vás při sobě. Dáváte mu pocit bezpečí před jeho vlastními potížemi.
Duševní souznění (tak jak se vzájemně přitahujete) je také odlišné, Vy sama hledáte opravdu něco co jste nikdy předtím nepoznala. Něco překrásného, a to se skrývá v rodinné harmonii ve spojitosti s láskou ke všem jejím členům. Když to Pavel, své vlastní bytí. Postavení se na vlastní nohy. Nedokáže se odpoutat od doby kdy se někdo o něj staral.
Jinak mezi vámi je plné souznění, zapadáte do sebe jako dvě ozubená kolečka, ale jaksi nic nepoháníte a tím se nikam nedostáváte.
Co bude dál? Velká láska začne stagnovat (možná už začala) a přátelská rada Vám pomůže se hnout z místa.
Rozhodnutí je na vás samotných, jestli chcete zůstat ve vztahu, budete muset oba hodně pracovat se sebou samotnými.
Pokud budete chtít vše skončit, bude to pro Vás tvrdá práce která přinese vítězství Vám samotné, on bude v tomto boji poražen. Ale na druhou stranu se tím Pavel uvědomí svojí vlastní vnitřní sílu a v přátelství dosáhne vítěství nad sebou samým.

Ano musím souhlasit s předchozími příspěvky, poslouchejte své vlastní srdce, ne rozum, ne situaci a postoje druhých, nýbrž sama sebe z vnitřku.
19.02.2015 - 13:37 | Filtr
(Ryby) thééé
Já myslím, že v první řadě to není o horoskopech, ale jestli v tom vztahu chcete oba být, nebo ne. Když to necítíš, odejdi. Nehledej v tom, co ti vadí osudovost. Po odchodu uvidíš dál :74:
Osudové mi přijde spíše to, že co mě ze začátku přitahuje, později ve vztahu leze na nervy, tudíž impuls k práci na sobě. Bez té přitažlivosti to asi nejde.
19.02.2015 - 13:29 | Filtr
(Beran) shakti » Sky
No právě,já se ptala tolikrát a odpověď byla ticho.Prostě ticho. nic,žádná odpověď a to nejsem člověk,který by si nevěděl rady ze životem.Už nějaký ten rok mám a pár vztahů taky za sebou.Nikdy to nebyl problém.Souhlasím s tím,že pokud to nesedí,tak je lepší se netrápit a jít dál.Proto jsem se taky po 15 letech rozvedla.Takže i tohle dokážu....ale tady ne a ne se hnout z místa... :27:
19.02.2015 - 13:15 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Sky
Ale asi vždy budeš ty tá, ktorá ťahá káru a určuje smer. Otázka je, či ti to vyhovuje. Ak nie, súhlasím s Iwilou. Niekedy hľadáme odpoveď vo hviedach a pritom ju veľmi dobre poznáme. Opýtaj sa teda hlavne seba. :17:
19.02.2015 - 13:12 | Filtr
(Kozoroh) Sky
Tie jeho manipulácie nemusia byť vedomé. Inak asi nevie. Podľa horoskopu to vyzerá tak, že ty si tá silná a on ten slabší. Môže sa cítiť závislý, bezmocný, nevie si sám poradiť, preto vyvíja neustály nátlak.
Obaja máte silné stélia (zhluky planét), ktoré zahŕňajú aj svetlá, bohužiaľ, sú navzájom nepriaznivo spektované, takže trecie plochy hrozia neprestajne, a to v rôznorodých variáciách.
Vaše marsy vo vzájomnom kvadráte naznačujú, že pokoj na bojisku nehrozí.
Ak nájdete citový súlad (je potrebné vyvážiť a pozitívne spojiť energie luny a slnka v opozícii), môžete nájsť východisko, chce to ale tvrdú prácu na sebe a na vzťahu. Ak si stanovíte spoločné ciele, máte šancu ich za vzájomnej podpory dosiahnuť. :68:
19.02.2015 - 12:55 | Filtr
(Rak) iwam
Nechces v nem byt? Nebud, odejdi. Je to jednoduchy. Prece to nebudes resit dalsich 10 let. Navic pokud to mas od zacatku tady tu divnou nejistotu. Taky jsem mela podobnej vztah a mela jsem pocit "osudovyho spojeni", ale uz od zacatku jsem vedela, ze to neni to, co hledam. A to byl ucel vztahu, uvedomit si kdo co chce a nechce a pak adios. :D Chce to trochu statecnosti.
Do srdce ti nevidim, ale pokud to proste neni ono, tak proc trapit obe strany. Mozna je na case prestat premyslet o vyssich zamerech, lekcich a je potreba si ujasnit kdo co opravdu chce. :-) Kdyz si to clovek vetsinou pevne stanovi a rozhodne se pro to, objevi se pozadovany vysledek velice brzy. :)
Tak zkus to srdce a ne hvezdy. :-) U me to fungovalo.
19.02.2015 - 12:44 | Filtr
(Beran) shakti » Deilik
Ano,každý úhel pohledu vítám.
Lenka a Pavel.Když je člověk přímo v dění,nedokáže si někdy zachovat odstup bez emocí.
Děkuju a hezký den.Lenka
19.02.2015 - 12:00 | Filtr
(Rak) Deilik
Krásný den, astrologie není mojí doménou. Ale přeci jen bych se připojil do diskuze a třebas i poradil co dál. Mohl bych Vás požádat i křestní jména?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »