Živé sny o dávné minulosti


14.02.2015 - 21:52
(Ryby) Roseanne
Živé sny o dávné minulosti
Krásný večer přeji,je tady někdo kdo by mi pomohl objasnitproč se mi zdá dlouhodobě o výrobně uzenin? ..Před xxxlety jsem tam pracovala,a bylo to hrozný.Dřina,celý den v holinách a gumový zástěře,zastříkaná upatlaná...Práce se nedařila,střívka při nařážení párků praskaly,bylo více zmetků než kvalitních výrobků,stále se znažím to dát dohromady aby to nějak vypadalo...Ta výrobna už neexistuje ale mně se zdá že jsem se tam vrátila pracovat...děs! A to se mi zdá každou chvíli v noci...Teď jsem delší čas bez zaměstnání,a nerozumím tomu proč se mi o této práci kterou bych už nechtěla nikdy dělat zdá...Bylo to jak ,,první výchovně nápravná skupina"....Nemůžu přijít na to ,co mi chce sen říct..Jestli by tomu někdo rozuměl dík za radu.

Řazení:
16.02.2015 - 07:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Naše podvedomie si vyberá vhodné symbole z minulosti, ktoré sme prežívali a niečo pre nás znamenali...ak sa nám sníva o školských časoch a my nie sme pripravený na písomku, alebo nestíhame autobus do školy, či niečo podobné...čaká nás nejaká životná lekcia na zvládnutie a my nie sme pripravený...tak sa zase po nejakom čase sen vráti a ak sa zopakuje taký istý scénar, tak postupujeme v živote rovnako a niečo neberieme na vedomie.

Sny s bývalou prácou mám tak isto...prvú službu som v nočnej, nepoznám pacientov, neodovzdali mi hlásenie a ja si mám pomôcť....takže ide o niečo, čo ste v tom čase v sebe riešili, aké pocity ste v sebe mali, čo to obdobie vo vás vystihovalo a je teraz presonifikáciou vášho terajšieho života...porozmýšlajte, čo sa vo vás teraz zhoduje s tým obdobím. Možno máte v sebe nedôveru v niečo a sen len ukazuje, že to zvládnete tak isto, ako ste to zvládali tam. Nezabudnite...človek je tvor prispôsobívý. :3:
15.02.2015 - 23:48 | Filtr
(Štír) Alazir
Zdavalo se mi neco podobneho.

Jednou jsem se jako tehotna odstehovala od rodiny, abych v klidu a bez moznych vycitek od okoli porodila sve dite, o kterem do 6mes. tehotenstvi nemel nikdo ani potuchy. Rekla jsem vsem, ze jsem si nasla v Praze praci, sbalila kufry a odesla. Byla jsem v 6.mesici a utociste jsem nasla v Dome pro matky s detmi v Jiretine pod Jedlovou.
:6:Otec meho ditete byl zenaty, rozvadet se nechtel a ja jsem byla rozhodnuta odejit od vsech, v klidu porodit a nicim se netrapit. Byla jsem doma nestastna a toto byl jediny mozny krok, jak tento nejdulezitejsi okamzik sveho zivota prozit v klidu. Jediny s kym jsem byla ochotna komunikovat byla ma sestra a i to probehlo do porodu asi jen dvakrat po telefonu. Chtela jsem mit klid.

Abych se vratila k tem neprijemnym snum.....
Tak jak vam se zdalo o miste , kam jste se uz nikdy nechtela v zivote vratit, tak i ja jsem v tom Jiretine se budila nekolikrat do tydne hruzou, ze jsem doma, ze spim tam. :39: Vazne hruzou. Pak jsem vzdy s usmevem na rtech usinala s tim, ze jsem v bezpeci, ze spim jinde. Frekvence techto snu se nastesti s delkou pobytu snizovala.
Takze si myslim, ze se stale nejak toho bojite, ze by se to mohlo vratit.....Jinak si to vysvetlit numim :74:
15.02.2015 - 02:02 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » Loen
A co trápí lidi, kteří maj peníze i čas? :5:
15.02.2015 - 00:25 | Filtr
(Rak) Loen » Habakukk
:61: :61: :61:
a proto...
-----
Zevl Trevl: Jsou lidi, co mají peníze a nemají čas. Jsou lidi, co mají čas a nemají peníze. No a pak jsou lidi, co mají čas a nechtějí ho ztrácet kvůli penězům. Zkoušejí je nepoužívat.
-----

:46:
14.02.2015 - 22:52 | Filtr
(Blíženci) Habakukk
To dává smysl...
Nemůžete najít zaměstnání díky strachu, že to bude podobný očistec...
Ale co s tim? Možná přemýšlet o jiných alternativách výdělečné činnosti, než je robotárna...
Teť střelim od boku...
Napište epickou knihu... nebo pěstujte marihuanu... Pánečku to je výdělek :4: ...jen vtip...
...nebo si opatřete živnosťák a využijte nějaké známosti, ať Vám dohodí veřejnou zakázku, najměte lidi a kochejte se, jak pracují za méně peněz, než Vy sedíte...
Horší je, co na to svědomí...
Možnosti jsou všude, jen mít tu kuráž pro využití potenciálních příležitostí... Každý má rád pizzu (podle ingrediencí)... Ve městě není pizzerie... Blik cvak a s trochou papírokracie a úvěrem je to kšeft jako blázen...
A při kolizi s buldozerem jménem realita možná zjistíte, že na jatkách bylo krásně ;o)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »