Můj horoskop


12.02.2015 - 00:30
(Kozoroh) Ellisa11
Můj horoskop
Ahoj všem,jsem tu nová.Začala jsem se zajímat o astrologii,ale zatím tápu a až tak všemu nerozumím.Mohl by mi někdo z vás zkušených laicky vysvětlit můj horoskop?Nar.25.12.1972 v 04.00h,v Brně,všem děkuji :1:

Řazení:
14.02.2015 - 23:36 | Filtr
(Kozoroh) Ellisa11 » mawuska
Jj,už jsem si ho dělala,ale astrologii zatím moc nerozumím,chtěla jsem jen zjistit,jaké mám možnosti,jestli to má nějaký smysl... :1:
14.02.2015 - 23:31 | Filtr
(Kozoroh) Ellisa11 » JaaRa89
:8:Ahoj,už jsem o tom taky přemýšlela,ale fakt nevím,momentálně se nevyznám ani sama v sobě.Dělala jsem si partnerský horoskop,ale nejsem moudrá ani z toho... :8:
14.02.2015 - 21:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ellisa11
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele JaaRa89, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, nemáš z něho pocit, že kromě Tebe může existovat ještě nějaká další? Ne všichni štíři jsou věrnost sama..je to ale jen moje domněnka
14.02.2015 - 15:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zde na najdi :1:se si můžete spočítat partnerský horoskop, u kterého máte výklad, pokud byste něčemu nerozuměla, pak se ptejte.
12.02.2015 - 19:38 | Filtr
(Kozoroh) Ellisa11 » Martin_B_D
Řekla bych,že to fakt sedí.Ještě by mězajímalo,jsem teď ve vztahu s mužem,je to zvláštní vztah,sama se vtom nevyznám,nevím,co si o tom myslet.On 2.11.1970,nar.v brně,čas bohužel neznám :1:
12.02.2015 - 19:20 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Ellisa11
Tak ten strach môže vzbudzovať aj ten silný Mars. Mars v Škorpiónovi nepôsobí až tak priamo, je v ženskom znamení, ale môžu z teba cítiť tú silu. Ale aj Slnko kvadratúra Pluto môže takto pôsobiť. Ešte ten Saturn v Blížencoch je asi v VII. dome, to môže pôsobiť brzdiacim vplyvom na vzťahy. Asi budeš hľadať skôr hlbšie vzťahy, kde budeš cítiť istotu a oporu u partnera, no a je v Blížencoch, čo môže byť v podobnom duchu o komunikácii, že buď hlboké, alebo žiadne rozhovory s partnermi, ale neviem na isto, či ten Saturn je v VII. alebo už v VIII. dome. A potom tam máš ešte Venušu v konjukcii s Neptúnom. Lásku a vzťahy si môžeš príliš idealizovať, klamať sa v citoch a láske, ale tiež sa tam môže spájať láska s súcit, asi budeš aj dosť romanticky založená, ale môžeš to investovať do umenia, ak nejaké robíš.
12.02.2015 - 17:44 | Filtr
(Kozoroh) Ellisa11 » Martin_B_D
Ahoj Martine,děkuji ti,to,co jsi mi napsal,to jsem z hor.pochopila,zatím spíš nechápu to všechno okolo toho.Zajímala by mě oblast partnerských vztahů.Dost mužů mi řeklo,že mají ze mně strach.Nevím proč a ani oni to sami nevěděli,jen,že to v nich vzbuzuji.Bojím se mluvit o svých citech,pocitech a mám strach z intimity(tím teď nemám na mysli sex)
12.02.2015 - 15:02 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
ahoj, dobre je začať tým, že si pozrieš, aké máš zastúpenie živlov, kvalít a hemisfér. Ono tie živly a kvality rátajú rôzny astrológovia rôzne, ale už len to, že si Kozorožec a máš Lunu v Panne poukazuje na to, že máš asi dostatok zeme, lebo obe znamenia sú zemské. Takže zameranie na prax, konkrétne veci, prácu môže byť taká prvá charakteristika. Z kvalít asi bude dominovať pohyblivá, hoci závisí od toho, ako to kto ráta, ale určite ju máš zastúpenú, takže všestrannosť, bohatý vnútorný život by bola taká druhá charakteristika. Máš silne obsadenú východnú hemisféru horoskopu, čo by malo poukazovať na nezávislosť, rýchly nástup do života. Potom si môžeš niekde prečítať čo znamená ascendent v Škorpiónovi, Slnko v Kozorožcovi a Mesiac v Panne. To sú také 3 najdôležitejšie veci v každom horoskope. No a pozerám, že tam máš silne postavenú planétu Mars, takže asi budeš priebojná, energická, aktívna a podobne. Samozrejme, toto je len náznak výkladu, ale aspoň tak na začiatok.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »