nesnesitelná těžkost bytí - Ryby


11.02.2015 - 15:18
(Ryby) nishyamaa
nesnesitelná těžkost bytí - Ryby
Zdravím všechny,jsem ryba narozena 12.3.1993 v 5 hodin ráno, takže můj ascendent je ve vodnáři. Byla bych Vám moc vděčná za Váš názor:Abych to shrnula. Mám problémy úplně ve všem, co se týká mé osoby. Mám na sebe přehnaně vysoké nároky a prahnu po pochvale jako šílená. Avšak, ani to mi není dost dobré. Jakmile dosáhnu, to co chci, cítím další nekonečné prázdno. Jako bych si tím kompenzovala pocity méněcennosti nebo co.Pomalu šílím, mé pocity, nálady a postoje se mění skoro každou minutu - a to už dávno nejsem v pubertě. Vůbec nevím, co chci a co bych měla chtít. Je to jako kolotoč. Podobné problémy mám i s muži - nedokážu zůstat na místě. Někdy mám pocit, že se o ně ani nezajímám a že si ani nedokáži představit mít s někým vztah - někomu se otevřít. Připadám si jako podivný blázen a je opravdu těžké navázat s někým jak intimní tak přátelský vztah. Na druhou stranu mám spoustu známých, ale o svých pocitech nemluvím. Navíc mám závažné problémy se spaním. Je to jako by v noci teprve všechno to šílenství začalo. Chci cestovat, být cizincem znovu a znovu, chci být neznámá. Budu Vám vděčná za Vaše názory, děkuji Nishyamaa

Řazení:
17.02.2015 - 11:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Budu to posuzovat podle sebe, jsem taky narozeny 12.3., ale o 9 let driv, numerologicky jsem taky cislo 1. Mozna to znamena, ze jsme v necem podobni, mozna ne.
Muj ascendent v blizenci me hodne ovlivnuje, mozna tebe ovlivnuje ascendent ve vodnari vic, nez si myslis.
Zkus si ujasnit, co je pro tebe v zivote dulezite, tzn. jake hodnoty vyznavas, jake jsou tvoje sny, ktere si chces splnit, co chces v zivote dosahnout, jak, a co pro to delas.
S temi chlapy, to je imho klasicka vodnarska nevazanost a neschopnost nebo nechut navazat hluboky vztah. Drive nebo pozdeji ale prijde nekdo, kdo udela neco, co nikdo predtim neudelal a ten te z toho stereotypu vyrve a ty se do nej zamilujes a pak se budou dit veci.

Ohledne vykyvu nalad, nespavosti a neschopnosti utisit vnitrni monolog pred spanim mam 3 tipy.

1) hormonalni antikoncepce. Nevim jestli beres, ale zkus ji vysadit, mozna se to upravi.
2) zkus trochu pribrat
3) zkus trochu meditovat

To pisu proto, ze podobne problemy mela moje pritelkyne, ktera je sice strelec, ale hodny "rybi". Nechtela vztah, nikomu neduverovala, chranila si nitro a bala se zraneni. Byla vychrtla, vazila 48Kg. Po vysazeni antikoncepce se zklidnila, po case trochu pribrala a prestala propadat do emo vykyvu, je veselejsi, bere veci vis s nadhledem a ty obcasne meditace ji pomohly s vecernim usinanim.

Jak rika muj sef: "Keep up the good work and good luck!" :3:
15.02.2015 - 20:25 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » mirxon
snažil sem se to otupit tupostí a nešlo to--něco určilo že sem znamení a pohlaví a dobu kdy se vnímám--tupím a tupím :49: :64: :49:
15.02.2015 - 20:16 | Filtr
(Blíženci) mirxon » teonanacatl
Njn, tu citlivost je potřeba občas něčím otupit :41: :75:
15.02.2015 - 19:57 | Filtr
(Ryby) teonanacatl
protože sem ryba,tak prožívám nesnesitelnou lehkost bytí--sem ryby,a předurčuje to moje vnímání světa-všwchno co prožívám je proto,že sem ryby :65:-sakryššš-bejt ryby je nejhoršííí--ta citlivost a všeho procítění je strašná--beru trávu a pivo abych to přežil :40: :40:vymeníte si prosím se mnou někdo svoje znamení?? :49: :64: :49:
15.02.2015 - 19:43 | Filtr
(Blíženci) mirxon
Ahoj, zdravím :37: jsem sice svým způsobem blíženec jako poleno, ale... mám asc. a lunu ve zn. ryb... takže občas pociťuju něco podobnýho... tu tzv. nesnesitelnou těžkost bytí... :25: :43: :41:
15.02.2015 - 09:33 | Filtr
(Blíženci) hyhlik
Ahoj Diano, působíš na mě jako chytrá, nadaná, citlivá holčina. :27: Každý si procházíme obdobím tápání a hledání sebe sama, svého poslání a smyslu. Je to úplně normální. Čím vyšší aspirace máme, čím víc zájmů, tím více to může být matoucí. Myslím, že naše jednání vychází z životních hodnot, pocitů, které jsou pro nás v životě nejdůležitější. Zároveň potřebujeme cíl, povznášející vizi toho jak by náš život měl vypadat, abychom se cítili skvěle a dosáhli štěstí, po kterém všichni tak bažíme. Všechno začíná otázkami, kvalita otázek určuje kvalitu našich životů. Takže hlavu vzhůru! Určitě nejsi podivný blázen, právě naopak. Začni soucitem k sobě samotné, buď k sobě pozornější, naslouchej svému srdci, vše co potřebujeme, máme v sobě. Upřímně Tě obdivuju, že ses dokázala svěřit, protože sám mám problémy s tím se někomu otevřít. Když budeš chtít tak napiš, bude mi radostí si s Tebou povídat :29:
14.02.2015 - 21:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » allika
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, jen tak člověk pozná, co je v životě nejdůležitější, pozná své nejtemnější stránky a myšlenky, získá nový pohled, názory, priority - zkrátka zraje :3:
14.02.2015 - 21:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mawuska
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, souhlasím ale někdy si skutečně musíme prožít i to zlé, abychom se mohli odrazit ze dna. Každá negat. situace nám přichází do života právě proto, abychom se stali moudřejšími a postoupili tak o krůček dál.
Musíme ale pro to něco udělat - je to práce sama na sobě.
14.02.2015 - 14:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Saturna v 1. domě, ve Vodnáři měl tako Carl Gustav Jung ( 26.7.1875, cca 20:00 h, ve Švýcarském kantonu Thurgau, v Kesswilu.
Psychoanalytik, který se zabýval lidským podvědomím. Jeho Satrun je vládce 12. domu (odpovídá zn. Ryby), Merkura a Venuši měl v Raku, Jupitera v 8. domě (odpovídá zn. Štíra)
Jeho horoskop byl vodními znameními také velmi ovlivněn. Dosáhl velkého věhlasu. Své sebevědomí si zvyšujeme hlavně tím, jak a v čem se vzděláváme, jak uplatníme své schopnosti a talenty. Trápit se nad různými neduhy, či uzavřít se před světem nás může stáhnout jen někam dolů, kde se nám nebude líbit,deprese je to spirála, která nás stahuje na dno a občas, když se člověk nedokáže včas vymanit, dosedne na dno a pak teprve ho to donutí, aby s tím něco udělal.
13.02.2015 - 17:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že hodně problémů, zvláště se sebevědomím, pramení od Cheirona v 7.d ve Lvu. Cheiron poukazuje na největší zranění, které si přinášíme z minulých životů.
Nejspíše jsi byla člověkem, který byl velice úspěšný, měl vysoké ego, stále toužil být středobodem vesmíru. Mohla jsi svých úspěchů dosahovat na úkor druhých. Společnosti se to samozřejmě přestalo líbit, proto jsi z tzv. piedestálu mohla být svržena, přestala jsi být uznávaná.
Tvá duše si pamatuje na život, kdy jsi byla slavná, uznávaná a sebevědomá, proto nyní toužíš po stejném životě - po uznání a také po pohlazení, jelikož 7. dům je i domem partnerství. Zde pravděpodobně došlo k velkému zranění a to nejen v partnerství ale opět i ve společenských vztazích. To, co jsem zde popsala, se může projevovat únikem do svého světa, nebýt příliš na očích.
Odtud možná i tendence odstěhovat se, být tou neznámou.
Ty jsi neskutečně citlivá bytost, což, jak už tady bylo napsáno, ti dává trigon ve vodních znameních - utápění se ve vlastním nitru, přehlcení myšlenkami, které tě dusí, strachy, které tě možná vedou k neustálému zkoumání sama sebe a situací kolem tebe. Proto možná také strach z partnerství, Luna ve Štíru způsobuje, že dokud nezjistíš o určitém člověku či situaci přesné odpovědi, na které se ve svém nitru ptáš, nezačneš důvěřovat.
Saturn v 1.d poukazuje na tvoje "JÁ", na to, jak se projevuješ, co cítíš, jak se projevuješ. Myslím, že tak, jak je postaven ve Vodnáři, tě tlačí vymanit se od všeho, utéci před problémy, být neviditelná. Ty ale musíš v sobě najít jinou cestu - uvědomit si, co je správně, co v sobě změnit, nastolit řád (neutíkat). A právě Saturn ti přináší do života tyto těkosti, prověřuje tvé schopnosti, to, jak se s klackami, které ti hází pod nohy, vypořádáš.
Také Černá luna v 1. domě ti do života může přinášet těžkosti v sebeprosazení se, pocity ménecennosti. Je teď na tobě, jak s tím začneš pracovat.
Jak už tady možná někdo zmínil - chtělo by to především vyčistit si hlavu např. sportem, procházkami do přírody, meditacemi...zkrátka vypustit přetlak negat. energií.
Jinak tvoje numerologická mřížka obsahuje tzv. rovinu Saturna - silné karmické zatížení :8:
Přeji ti moc a moc štěstíčka a nic nevzdávej :27: :44:
11.02.2015 - 22:15 | Filtr
(Rak) iwam
Zrovna jsem premyslela v hlave o rybe, co ma problemy se spanim (ale byla to moje fantazie :D) a ejhle. :D Jinak zdravim do klubu mesic+pluto stir, s tim si asi jeste uzijes, s tou rybou navrch :)

Chces byt neznama? Ok, proc ne, kde je problem? Neni to jen utek? Od tech vztahu, intimity. Od toho desnyho pocitu, ze k nekomu/nekomu patris. Od zavazku, od zraneni, od duvery, od zklamani, od vyzadovani pozornosti, od natlaku, od omezovani, od kritiky, od prizemnich veci typu vztah.

Osobne doporucuju nejdriv vyresit sebe, co opravdu chces versus co jsou jen strachy a bloky. Ujasnit si to a jit za tim co chces. Pokud mas problemy se svou citlivosti a je to ten duvod, ktery ti prekazi mit vztahy (a chtela bys je) je potreba zase resit citlivost, resp tvuj vztah k sobe..nastroju je spousta.
Co bys mela chtit? Co je to za otazku :) Mas chtit to, co chces. Na to neni zadny pravidlo. Dalsi utek od sebe.
Na tom ze se ti meni nalady a postoje nevidim nic spatnyho do doby, nez ti to samotne vadi. Pak bych se to nesnazila zmenit, ale prijmout.
Co ziskavas pochvalou? Pocit dulezitosti, uznani, neco.. ? Kdyz to pak otocis do opacnyho extremu, mas svuj problem. Tipla bych to na neco typu "jsem nikdo, nic, neexistuju". Ale to je jen muj tip. :)
Kazdopadne hodne zdaru, casem bude vse ok.. :3: :64:
11.02.2015 - 20:09 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
skoda, ze namas uvedene aj miesto svojho narodenia... takto len priblizne dokazem urcit ascendent... kazodpadne mas to v kolecku pestre... jednak ta prevaha vody je evidentna...senzitivita, citlivost az precitlivelost, emocionalita...
co mi este hned padlo do oci, tak to, ze mas dve osobne planety - merkur a venusu retrogradnu, co je dost ojedinely jav... ak je merkur retrogradny, tak mysel cloveka je nastavena tak ako keby isla "proti prudu"... to iste je s venusou, ktora predstavuje okrem nasich pocitov, citov, predstavam o vztahu, aj nase vnimanie a hodnoty a hodnotenie javov okolo nas... kedze aj venusa je retro, tak tieto vlastnosti ako keby boli otocene oproti beznej populacii a preto sa mozes citit taka "sialena"... retrogradita je znakom vykrocenim k individuacii v jungovskom psychologickom zmysle... cloveka urcite neuspokoja veci co bezny svet ponuka, preto musi casto obratit pozornost niekam inam...ty tusim, ze chces cestovat...tuzba po dialkach, ale tam sama sebe neutecies... moze to byt skor zacielenie na oblasti, ktore mozu viest k tej individuacii...psychologia, sebapoznanie, filozofia, nabozenstvo, umeni... proste nejaky dotyk s niecim nadosobnym... ty mas okrem tej retro venuse aj v napatovych vztahoch s neptunom a uranom... prve znaci, ze mas nerealne predstavy o vztahoch a preto si potom casto sklamana... potrebujes viac byt nohami na zemi v tomto... alebo svoju "lasku a city" zameriavaj viac do kolektivu... nadosobne...napriklad do nejakej socialnej oblasti, lebo neptun sa tazko koncentruje na nejaky hmatatelny objekt... a kvader urana zas moze hovorit o tom, ze potrebujes vztahy, ktore ti daju pocit volnosti a zmeny..nieco v zmysle mat a nemat vztah v jednom (napr. mat priatela, ktory chodi na tyzdnovky a podobne)... a to stelium v 1.dome so saturnom je pravdepodobne pricinou toho, ze potrebujes svietit, nieco dosiahnut... potvrdit si, ze vlastne existujes... proste to stelium hovori tiez o tom ,ze v zivota budes nutena sa zaoberat vlastnou osobou... jej rozvojom, naberanim sebavedomia a uvedomenia a podobne... :2:
11.02.2015 - 20:01 | Filtr
(Blíženci) Habakukk
Pěkně shrnuto... Není čeho se obávat, takovou "existenční krizi" jistě zažil každý, například se mnou se to táhne už 8 let... Nejsem ani zdaleka astrolog, ale zde na webu je to vysvětleno tak po lopatě, že s trochou dohledávání a špetkou dedukce se i z lajka jako já může stát parodie na astrologa... Takže fušuju :)
Slunce v prvnim domě, doporučoval bych moc \"nešrotovat\" dosažené informace a být více spontání...
Zahodit zábrany a projevovat se tak, jak to mysl naservíruje. Není čeho se bát, chyby máme všichni a nesnažíme se je jen skrývat...nýbrž odhalit a odstranit..
Máš tam sklon k výbušnosti, ale ber to z lepší stránky...tedy -výbuch čistí okolí... Fyzicky... Dělá to Uran v asc.
Dále máš měsíc ve štíru, pravděpodobně je pro Tebe důležité partnerství, přestože to v tomhle ohledu asi nemáš vůbec snadné a asi Ty, nebo (potenciální) partner kladete nárok/y, které nejsou splnitelné, nebo jsou jen nedůležité a přesto do nich je vložena zbytečná energie...
Někdy je třeba převrátit hodnoty naruby, nebo je zatratit a vytvořit si znova \"namíru\" momentální životní etapě... Taková metamorfóza ;oD
Vždy si dokážem najít štěstí, přesto že nebude vypadat, jako to naše vysněné... Bude to pocit naplnění života a štěstí, jak má být...
Ačkoli nikdy netrvá věčně, stejně jako utrpení, obojí nás posouvá dále...
Aspekty merkuru hovoří o citlivé duši, tudíž je snadné nechat ze zdravé spontánnosti vyrašit výbušnost, nebo přecitlivělost, doporučuji se toho snažit vyvarovat, ale ne uzavřením se... Mars v raku s emocemi hraje na schovávanou, pokud už se nějaká objeví, nesmí to být překvapení..
Obzvlášť dobře se to vybíjí u kolektivních her, jakéhokoli charakteru, zde se bourají jak vnitřní zábrany, tak vůči ostatním...
Tvé problémy možná pramení ve velkém množství energie, které neumožníš uplatnění a proto se projevuje negací, depresemi a posilováním vjemů a emocí. Z člověka se někdy stává chodící emocionální bomba, která reaguje na světlo a zvuk - tedy není zcela jasné, kdy se projeví...
Jupiter ve vahách... Nesuď a nebudeš souzena :)
Saturn klasika... rozkopal vše, co jsem doteď napsal.
Uran (hlavně12. Dům)dává najevo, že svět je plný protikladů, nesmyslného bezpráví a dalších problémů a pokud s tím nehodláš okamžitě něco udělat, je třeba se s tim smířit... Ať už bez boje, nebo naopak...
Neptun v kozorohu - smysl pro duchovno... To naznačuje, že s trochou zamyšlení ze všech problémů snadno a s nadhledem vykličkuješ...
Celkově je to hezký radix, jen je škoda se zaměřovat na to špatné...
Při objevení svého potenciálu/ů dosáhneš netušených výsledků a čeká Tě dobrodružný život plný výjmečných osobností, včetně zajímavé a přínosné práce.
Štěstí čeká ne jen tam, kde jsme schopni ho vidět... Štěstí se najde i v neštěstí...
Pluto... Krásně postavené, o tom si něco přečti...ve štíru a 9. domě.
Časem sehraješ důležitou roli... :o)
Aby toho nebylo málo, severní uzel ve střelci (j. v blížencích) a v 10. domě (j. ve 4.d) tomu dává jablko a žezlo.
Věz, že bude líp..!
Dříve či později najdeš to pravé... Pokud si Tě to nenajde samo ;o)
Nemá cenu zmiňovat Cheiron ve lvu v 7. domě, to je čistě Tvá věc, co si z toho odneseš.
V mnohém to souvisí s Tvými problémy, kterých se s Tvými proporcemi jistě zbavíš lusknutim prstů... Jen najdi jak..?

Je to jen véélmi povrchní a amatérský výklad radixu, ani nevím, jestli je radix vhodný... Doufam, že mě za to zběhlí astrologiáši nepřibijou na kříž, snad by stačila oprava a nebo doplnění ;oD
Například vysvětlení jednotlivých aspektů by mohlo mé prognózy totálně odpálkovat, raději se v tom nešťourat... :4:
Například Ti byl dán nadhled...
Ale zůstanu u povrchních spekulací, na přesnější determinologii si netroufnu.

Přeji mnoho zdarů... Kukk :)
11.02.2015 - 16:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
První, co mi utkvělo na očích, je velký vodní trigon, vysoká citlivost, empatie, obětování, pomoc bližnímu. Horoskop Vám nadělil talent v této podobě, tyto věci se Vám budou neustále v životě proplétat do života, jednejte vždy na základě intuice a věnujte se něčemu, kde můžete tento talent využít. Horší je, že v dnešní cynické době se mezi spleti davu snadno ztratíte - či vás dokonce pošlapou, zaměřte se na práci, nebo organizaci, kde bude Váš talent oceňován, možná, že Vaše touha cestovat je na místě, odejít tam,.. třeba i za hranice, kde je pomoc velmi důležitá. :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »