Poškozený Mars?


10.02.2015 - 17:37
(Panna) Michaela168
Poškozený Mars?
Zdravím!Mám dotaz pro znalce astrologie, sama jsem věčný začátečník...Poslední dobou z různých zdrojů slýchám o svém nezpracovaném Marsu, díky němuž nemůžu být šťastná. Prý jsem příliš tvrdá, nesestoupila jsem do srdce, zůstávám v hlavě apod. Údajně už jsem s tím dávno měla a mohla něco udělat, jenže... JAK? Někteří "odborníci" se mi pokoušeli radit, jak na to - zpracovat Mars. Přiznám se, že jsem příliš nepochopila, o čem je řeč.Venuši mám údajně krásně zpracovanou, tam asi tuším, o co jde, v uplynulých měsících jsem se výrazně změnila v citové oblasti, jaksi se očistila, je to dost znát.Vím, mám Venuši, Uran a Mars ve Štíru a v 1. domě, k tomu Mars dost "poškozený", asi žádná hitparáda...Je to to, co mi brání vě štěstí??? Nebo mám celkově tak ošklivý horoskop? Co s tím? Ocením každý názor, budu vděčná za vaše rady. Děkuji všem, kteří mi věnují svůj čas a pozornost.Michaela

Řazení:
10.02.2015 - 21:00 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Michaela168
Děvče, tak o trochu o tom, jaká jsi, vypovídá i tvůj avatar - Salome......s hlavou Jana Křtitele...hmm, ale máš recht, má to něco do sebe. :4:
10.02.2015 - 20:22 | Filtr
(Panna) Michaela168 » Loen
Extrémy? Impulzivnost? Arogance? Manipulace? Co to je??? :3:
Ano, to je ono, asi bude třeba sebedisciplína ke zvládnutí těchto vlastností.
Děkuji za pomoc při uvědomování, je to další krok vpřed.
10.02.2015 - 20:18 | Filtr
(Panna) Michaela168 » Martin_B_D
Ahoj Martine, krásně jsi to vystihl a objasnil mi některé mé nepříjemné a zafixované vzorce chování. Musím na sobě makat, snad to dám. Děkuji!
10.02.2015 - 20:16 | Filtr
(Panna) Michaela168 » mawuska
Děkuji Vám.
Ano, kolem Vánoc jsem byla zoufalá, že jsem prošvihla všechno. Bylo mi důrazně řečeno, že následující děje mě budou lámat, pak teprve dostanu, co chci a budu šťastná. Ale že už jsem to dávno mohla mít nešťastná jsem výhradně kvůli sobě.
10.02.2015 - 18:51 | Filtr
(Rak) Loen
kvadrát na jupiter mi nepřipadá jako až tak závažné "poškození" :61: (vzhledem k tomu, co mám s marsem za pletky já.. :32:)

Nicméně je v 1. domě, planeta nejblíž asc... takže určitá "tvrdost/tlak" v projevu tam být může... ale je to spíš o tom naučit se pracovat s takovým množstvím energie, kterou mars v 1. domě představuje .. chce to velkou dávku sebedisciplíny (a způsob, jak s tím pracovat příde časem) ... je tu tendence jít do extrémů a být impulzivní... jinak mars je o tom, jakým způsobem se snažíme získat co chceme... a pokud je v 1. domě, může to působit hodně arogantně...+ mars ve štíru bude mít co dočinění s manipulací a touhou po moci ...
10.02.2015 - 18:46 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Vyzerá to tak, že Mars je v tvojom horoskope najsilnejšou planétou, pretože je v 1. dome a je vo svojom znamení. Tým že je vo svojom znamení, môže sa prejaviť svojou čistou podobou. V Škorpiónovi vládne ale nočný Mars, ktorý sa neprejavuje až tak priamo, ako Mars v Baranovi. Ale môže byť dosť ostrý, ťať do živého, ale môže byť aj zákerný. V podstate ide o to, ako využiješ dané vlohy. To máš ako nožík, môžeš ním nakrájať chlieb, alebo niekomu ublížiť. Takže napríklad ak investuješ energiu Marsu do športu, alebo do nejakej aktivity, tak sa môže prejaviť jeho ušľachtilejšia podoba. Ak ho neusmerníš, ak nebudeš pánom tejto sily, tak sa môže prejaviť aj negatívnejšie, napríklad útočnosťou, bezohľadnosťou. Samozrejme, chce to čas a veľa práce, možno si už aj veľa spravila pre to, aby sa prejavoval ušľachtilo.
10.02.2015 - 18:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V každém případě byste se měla zbavit pocitu viny, že jste "už dávno měla něco udělat" a neudělala jste to, tento přístup pokládám za velmi diskutabilní, člověk hledá pomoc, žádnou pomoc nedostane, vůbec tomu nerozumí a odchází od "astrologa" s pocitem ještě většího zoufalství, že vlastně něco prošvihl... :24:
Vše má svůj čas, až přijde čas na Marse, jistě to pocítíte, - když chce řezbář vytvořit stůl, musí porazit strom, když chceme, aby byly děti dobře vychované, musíme jim nastolit systém - z tohoto lze chápat, že k vytvoření dobrých hodnot je občas nutné něco obětovat, třeba svůj čas a pohodlí, abychom byli s rodinou, nebo přáteli, je to jen náznak toho, co ten aspekt může představovat, věřím, že až pocítíte naléhavost v tomto duchu něco udělat, bude ten správný čas. :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »