Tranzitující Černá luna a Ascendent v opozici na tranzitní DSC a Chiron


10.02.2015 - 13:38
(Blíženci) Jana +
Tranzitující Černá luna a Ascendent v opozici na tranzitní DSC a Chiron
Tak to mě teda zajímá co se to tu bude spouštět a prosím všechny,jestli by se podívali,co to má znamenat. :22:Už jste někdo takový tranzit měl? a co se dělo ?http://astrologie.najdise.cz/tranzi… tady vidím jak se mi doploužila v tranzitu černá luna v konjunkci s AS a je v tranzitu v 1 domě a padá do domu 2.nativního a všechno to samozřejmě bude v opozici na DS a chiron tranzitní , v 7.domě.Padá to do domu nat.8.On můj nat.chiron je v konjunkci s tranz.uzlem a je také v opozici na ten shluk planet v 2.domě. :25:To bude asi rachot :22:Dočetla jsem se že,konjunkce značí potřebu jedince naučit se uspořádat své energie.Opozice mezi Chironem a planetou signalizuje vysoký stupeň strukturálního tlaku.Chiron v opozici spojuje dvě planety do plného projevu, do totálního vědomí. Na rozdíl od kvadrátu je růst v opozici trvale intenzívní. Nepostupuje po stupních. Jedinec je prostě vysoce energizovaný. Většinou se u něj vyskytuje snaha pracovat pouze na jednom konci opozice a potlačit druhou stranu. Planeta v opozici k Chironu se aktivuje prostřednictvím krize uvědomění, je extrémně aktivní a stresová, ale časem se vyvine do neuvěřitelné úrovně. :43:no a Lilit ? taky dobrý .... Nemůžeme vidět a poznat v druhém to, co nemáme i sami v soběZtráta iluzí ale bolí, proto jsou partnerské vztahy prožívány často velmi bolestně. Lilit nám v horoskopu ukazuje to nejskrytější v našem nitru, co potkáváme v partnerovi, co nám na něm strašně vadí. Prostřednictvím Lilit by jsme si ale měli uvědomit, že nám to vadí právě proto, že to neumíme akceptovat sami v sobě. Akceptovat partnera a tím i samého sebe, znamená najít rovnováhu.Černá Luna v PanněPři této konstelaci vystupuje do popředí křesťanský hodnotový systém, trestající bůh vyžaduje absolutní poslušnost. Na jedné straně požadování ctnosti a slušnosti, na druhé straně odmítnutí podřídit se takovým příkazům.Černá Luna ve 2.domě /tranzitní/ale padá mi do 2.domu(dům majetku a podstaty, jistot, prostoru a hodnot)Může se projevit jako nedostatek v materiální oblasti, dotyčný nemá dost peněz, aby si mohl dopřát to, po čem touží. Jeho přání pramení z hluboké nespokojenosti, z pocitu nedostatku vlastních morálních hodnot nebo lásky. Je tu veliký strach ze závazků. „Mé hranice nepřekračuj, ale svoje nech otevřené!“ Lilit ale žádá rovnoprávnost – jak víme.No ale jak to všechno vyložit?Prosím rozeberete to se mnou? :17:Ještě je zajímavý tranzit lunárních uzlů,ty jsou v opozici..tranzitní s nativními.Je to snad nějáký vhled do minulosti?Setkání se se svojí hlubokouniterností a minulostí :43:Moc děkuji za váš čas a všechny postřehy. :27:

Řazení:
14.02.2015 - 20:14 | Filtr
(Rak) Loen
Pěkně na prdlačku to bylo když mi šla lilita v opozici na mou lilitu a následně přes desc a mars v 7. domě... :28: :28:

no a teď mi šla přes mou nativní lilitu ... z čehož mi bylo na blití asi stokrát víc... (i když těch faktorů bude propojených víc)

a cca v květnu ji budu mít na asc... takže pak poreferuju ... co bude zase to za srandu... ale vzhledem ke kulminujícímu napětí asi odjedu do peru na ayahuascovou terapii...
12.02.2015 - 14:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jana +
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Opravuji, Cheirona mám v 5. domě, ale žádná slast, sedí na něm Pluto :4:
10.02.2015 - 17:43 | Filtr
(Blíženci) Jana + » mawuska
jj,to je taky pravda :27: občas to vypadá jako rodeo,ale nic není tak horký jak se peče :3:
moc děkuji za postřeh ze života :17:
10.02.2015 - 14:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tranzitující Černá luna mi právě sedí na asc. v Panně, v konjunkci s Marsem, který je v kvadratuře na Merkura ve 4. domě, a Chiróna mám také v 7. domě. Zatím se nic neděje :1:
S největší pravděpodobností se budu muset pustit do renovace svého obydlí, abych se v něm nezačala dusit. :1:
Občas některé tranzity vypadají hrozivě, ale není to nic, čeho bychom se měli bát, jsou to tytéž "klacky pod nohama", které nám uštědřují i jiné tranzity, méně hrůzně vypadající. :37:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »