Poloha planet v roce 6565 př. n. l.


09.02.2015 - 19:13
(Rak) Deilik
Poloha planet v roce 6565 př. n. l.
Krásný den všem, a to ne jen astrologům. Mám poněkud zvláštnější dotaz a zároveň prosbu o pomoc. Potřeboval bych zjisti co se dělo na zemi v roce 6565 před naším letopočtem. Je to možné? Vypočíst rozpoložení planet a dalších aspektu,a vyčíst z nich dění? Nevím jakým jiným způsobem se zorientovat v této době, a tím rozkódovat svůj problém. Jistě budete potřebovat nějaké podrobnosti jakožto výchozí bod výpočtu. Prozatím si dovolím navrhnout 21.12. 2014 s návratem o 8680 až 8686 let nazpět.Děkuji všem kdo se mohou vyjádřit se skutečným podkladem, prosím ne odhady a nějaké intuitivní názory. Toto téma bude velice ožehavé. Nerad bych někoho stáhl do destruktivní pozice která se nese časoprostorem.

Stránka: 2 1
Řazení:
15.02.2015 - 20:38 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » Deilik
zdravím tě-proč tě zajímá rok 656jánevimsakradávno????podle mě si propojenej se starou akášou a si jeden ze starých králů strážců duší :17: :17: :74:ve tvém křížení planet vidím silnou fixaci na jízdní kolo z dětství a strach z porcelánu :17: :35: :35: :35: :35: :35:-když uvěříš že láska je možná jen v supermáárketu :74:,dojdeš klidu :17: :74: :68:síla s tebou6565 :49: :64: :49:
15.02.2015 - 15:46 | Filtr
(Rak) Deilik » Madahi
Ano přesně tak, naše vyšší já se po určitém čase a dosažní nejvyšší možné frekvence stane naší já. Tedy už nebudeme mít já a vyšší já, ale je vyšší já které bude naší součástí. Jak říká stará nauka, z člověka se stane nadčlověk, tedy astrální bytost. Díky vlastnímu sebepoznání které vede přes seberozvoj :36:
Sice trochu Budihostické, ale všechna vyznání mají stejný kořen. :6:
15.02.2015 - 13:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deilik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Rozumím...
:1:..., všechno to v čem lidem pomáháme, je porozumět sama sobě, což je celé o posunu frekvence, které ze sebe vyzařujeme. Celé je to o propojení se se svým "vyšším nebo chcete-li božským já"...
Osobně odpovím do Vaší schránky... :1:
15.02.2015 - 13:26 | Filtr
(Rak) Deilik » Madahi
:3: :4: Děkuji Vám za naději.
Moc si ji vážím, ale s tou láskou stále bojuji, jsem sám už moc dlouho a vyprahlost mě ubíjí.
To je celá podstata věci která mě žene dál a dál k vyřešení všeho co jsem kdy udělal.Nechci měnit nic z minulosti, jen se chci poučit z vlastních chyb abych je již více neopakoval. Ani na sobě, ani na druhých.
Astrální logika, jak já říkám, je od té pozemské odlišná. My máme 1+1=2 ale astrál má =3
Tuto logiku nemusím hledat, přichází sama a já ji přijímám s pokorou a úctou. :1:
Jen ta opravdová láska by mohla přijít dřív. :8:
Jinak zas máte pravdu, za tři roky má přijít další destruktivní období, které je pro mě nevyhnutelné. :6:
15.02.2015 - 13:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deilik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Čtu Vaše vědomé i "nevědomé" energie, tudíž neočekávám souhlas, přesto to vidím.
Možná by Vám mohlo něco říci toto, pokud se ptáte na období, které uvádíte ve svém dotazu, které zároveň v určitém smyslu souvisí i s tím, čím si všichni procházíme i dnes
- http://kdo-jsme-a-kam-jdeme.cz/kdo-…

Jen jedna přátelská připomínka :3:, nesnažte se svůj život pochopit tolik rozumem. Lidská vnímavost k pro nás nepochopitelným "vyšším sférám" stoupá s frekvencí aury, o kterém se můžete na tomto webu hodně dočíst, ale práce související s lidskou transformací chce víc než jenom pochopení. Ale všechno má svůj čas a život Vám dá "šanci dozrát" s příchodem vaší 50ky.
Hodně štěstí...
15.02.2015 - 12:51 | Filtr
(Rak) Deilik » tulačka
Tak a máme to :3:
Nevím jestli už to přišlo, nebo se to teprve ozve, ale jistě to máte. Táhne vás vaše vlastní duše, nebo bude táhnout k poznání duchovního světa. Budete naprosto skvělá na vyhledávání určitých lidí, kdekoliv na světě. Vaše útržky, jak jste je nazvala, jsou věci, vjemy které vidí nebo sítí jiní lidé daleko od Vás samotné. Pátrání v minulosti je jen navázání na skutečné ukončení práce, není třeba se učit to co už umíte. Jen je třeba si to trochu připomenout. Jednoho dne použijete energie k léčení mazlíčka a uvidíte že to funguje, obrazný příklad, v tu chvíli si uvědomíte že toto je věc kterou už znáte a ovládáte. Bude potřeba aby jste se rozvíjela dál s touto prací, a tak se posunula v dalším rozvoji k jinému stylu.
Prozatím u Vás cítím práci s dušemi (lidmi) které sešli a hledají cestu zpět na pěšinu životem. Myslím si že budete velice dobrý psycholog.
15.02.2015 - 12:37 | Filtr
(Rak) Deilik » Madahi
Tak toto mě nenechává klidným.
kopie:
Já u Vás vidím a vidím to velmi "zřetelně", že je zde potřeba transformace, která vyžaduje pro své úspěšné dokončení i nějaký přiměřený a zdravý krok zpět (tzv. retrogresivní období), než u Vás může dojít k určité obnově. Vyžadování přehodnocení minulosti, abyste mohl získat racionální náhled na věc.
Pozornost bych u Vás věnovala i leckdy bezhlavému využití "osobní síly"
Ať už sílu skutečně máte anebo ne, ostatní ji u vás předpokládají. A k síle patří "pravidlo", že "kdo má sílu, má moc",
Máte silnou potřebu "napravovat a vylepšovat"

Toto si nezaslouží nic jiného než-li :30: :30: :30: :30: :30: :30: :30: :30: :30: :30:
Perfektní, až mi vháníte slzy do očí.
ano musím si sám dovolit být "Fénixem"

Věc s kterou nesouhlasím.
Odmítat "blízkost" (to nemluvím o sexualitě, blízkost myslím - blízké pevné vztahy, nepovrchní).
Díky Vaší takové “jednokolejnosti”,

Tady je to složitější, od malička mám přístup ke všem tvorům na této planetě s "boží láskou" a všechen cit rozděluji stejně mezi všechny. Pokud přijde Podmíněná láska, vzroste ve mě cit natolik že jej předám milované osobě, a to způsobí její zadušení. A ta samozřejmě odchází. To je můj problém který nedokážu stále ještě zpracovat tak aby byl průchozí.

Jinak souhlas nedávám proto že si myslím že to tak je, ale proto že jsem to vše už prožil a to v tomto krátkém živote (44 let).
Děkuji, jsete V I N I K A J Í C Í :37:
:37: :37: :37: :30: :30: :30: :30: :30: :30: :30:
15.02.2015 - 09:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milý Deiliku :1:,
povšimla jsem si Vaší diskuze a mám pocit, že to, co Vám nyní napíšu Vám může trochu ukázat (uslyšíte-li z toho něco), proč se Vám věci dějí a zda vidíte u sebe, to co vidím já... :12:
Já u Vás vidím a vidím to velmi "zřetelně", že je zde potřeba transformace, která vyžaduje pro své úspěšné dokončení i nějaký přiměřený a zdravý krok zpět (tzv. retrogresivní období), než u Vás může dojít k určité obnově. Vyžadování přehodnocení minulosti, abyste mohl získat racionální náhled na věc. Ale pozor na sebeklam :63:, který nepřirozeně odůvodňuje Vaše období ústupu. Jste inspirován něčím, co vede k iracionálnímu vyhodnocování minulosti :8:. Pozornost bych u Vás věnovala i leckdy bezhlavému využití "osobní síly" :11:, která se projevuje jako reakce na frustraci. Dále se to projevuje jako "zasloužený trest", který je nevyhnutelným osudem "násilníka" (tj. - ten kdo má sílu, má i moc a s "mocí" se musí umět správně zacházet, tak je to míněno). Je zde přítomno riziko odvetných opatření vůči projevu takové síly. Jste člověk, jehož potenciální síla je k dispozici druhým a u Vás se pojí s očekáváním, jak s ní druzí naloží. Tady je velmi nebezpečné, když člověk nedokáže rozpoznat svou přirozenost, že něco dává "najevo ven ostatním" a že od nich sám také něco očekává. Ať už sílu skutečně máte anebo ne, ostatní ji u vás předpokládají. A k síle patří "pravidlo", že "kdo má sílu, má moc", a když se v takových pozicích propojí s "nedůvěrou a podceňováním" :25:, výsledkem bývá riziko AROGANCE. Využijte raději svoji "přirozenou důstojnost", ta povede k Vaší spokojenosti. Pokud se zaměříte na přístup k ostatním formou "slušnosti" :17:, na základě proseb a poděkování, bude to "klíč" k Vaší síle a nebudete potřebovat tolik hloubat v minulosti a myslet si "já v minulém životě..."(to jste nebyl Vy, ale vinu cítíte, tlak,něco...). Pozor u Vás na větu - zjišťuji to, že to, co se kdysi pokazilo nebo jsem pokazil, je nevratné. Toto by pro Vás bylo destruktivní :19:, až možná, když to více zdůrazním až smrtelné... :11:
Máte silnou potřebu "napravovat a vylepšovat" (na tom není nic špatného, zaujmete-li k tomu správný postoj). Vyvarujte se však "posedlosti korigovat ostatní", protože to by Vám nepřineslo nikdy uspokojení, naopak, co se mi děje je z něčeho, co vysílám "já". Rovněž bych pracovala s potenciální potřebou "rozmanitosti", kdy i přes vědomí si významu rodiny, komunity, hodnot pevného partnerství můžete mít tendenci preferovat "jen" příležitostná přátelství místo udržení hodnot rodiny a věrnosti. Odmítat "blízkost" (to nemluvím o sexualitě, blízkost myslím - blízké pevné vztahy, nepovrchní).
Díky Vaší takové “jednokolejnosti”, máte potřebu začínat "něco nového", můžete u toho narážet na opakující se potíže s trapnými a nepříjemnými situacemi, kdy Vaše normální emocionální reakce (spojené s potřebou něco začít) se mohou projevovat nepříjemně či negativně, pozor na vážné důsledky tohoto tlaku. Osvědčení pro nějaký takový začátek ponechte okamžiku, kdy budete mít opravdu "jasno".
Bylo by toho více, ale myslím si, že i toto, a je toho dost na pozastavení se, by Vám mohlo "otevřít oči... :22: :17: :29:
15.02.2015 - 05:55 | Filtr
(Rak) Deilik » Deilik
Ještě si dovolím malí dodatek.
Já jsem bestie co? :4:
Když si nechám vyložit karty, nebo cokoliv jiného, neřeknu nikomu nic. Žádnou informaci, jelikož je jednoduchá povídat si s někým a pak mu vyložit karty z toho co už vím. :1:
Pokud někdo přijde ke mě také nic nechci slyšet, co, kdy bylo. Prostě to přečtu z výkladu.
15.02.2015 - 05:51 | Filtr
(Rak) Deilik » tulačka
A teď se zkusím zeptat já. Jakému stylu nebo směru duchovna (esoteriky) se věnujete Vy sama?
Já z Vašich slov cítím napojení na několik lidí. I když je jen telepatické ale je tam.
15.02.2015 - 05:45 | Filtr
(Rak) Deilik » mawuska
:75: Krásné..... :6:
na to vše už jsem přišel :16:
Jen aby jste věděla čím jsem prošel 11.07.1970 Varnsdorf 4:30 :3:
To se asi budete divit, loňský Listopad je lahůdka. Ale stále proti tomu co řeším teď to nebylo nic :37:
14.02.2015 - 20:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tulačka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Každý jsme originál, když se 10 lidí dívá na jednu věc, vytvoří se 10 pocitů a 10 názorů.
Každý člověk má své sny, představy, touhy, pocity, na základě toho, z jakého těsta je.
To, co smrdí jednomu, může druhému vonět.. a mohla bych pokračovat, rozlišností je taková spousta, že je to stejné, jako si představit vesmír. Planety se stále točí a ovlivňují naše chápání, i cítění, abychom se dokázali vyznat hlavně sami v sobě, uvědomit si, kdo jsme, zdali jsou pro nás překážky trápením, nebo výzvou. Je toho na jednoho člověka na celý život až dost. Ať si je realit, kolik chce, já žiji v té jedné, hmatatelné, v její přítomnosti. Je mi 50 a těch různých vzpomínek se mi za ta léta nahromadilo v hlavě strašně moc, další zatížení představami, že může někde něco existovat, věřit hypotézám, kterých jsou miliony - a stále jich přibývá, jsem zavrhla s ohledem na své psychické zdraví :25: Hypotézy, ať znějí jakkoli věrohodně, si v podstatě občas protiřečí, čert, aby se v tom vyznal :21:
Ale asi existovat musejí, protože nám občas pomou, jako berlička - odpověď na to, čemu nerozumíme, ale vždy je to jen dočasně, protože za nějaký čas se ukáže další hypotéza, která vyvrátí tu předešlou. :37:
14.02.2015 - 19:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deilik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Popsal jste to naprosto typicky ke svému horoskopu, měla jsem se na Váš radix podívat dříve. Mars na asc. v kvadratuře na Jupitera je přesně to, co Vám způsobuje pocit viny a následně se sám trestáte, aby jste věc odčinil. Je nutné vysvětlit, že se nám věci nemusí dít z nějakého důvodu, prostě jsme si tuhle snůšku planet přinesli v den narození a je jen na nás, jak ji budeme přijímat, jak budeme přijímat sami sebe a to co nás potkává, pokud se někdo narodí se silným pocitem sebekontroly a zodpovědnosti, pak s Marsem na asc. (sebepoškozování - sebetrestání), může z toho vzniknout velmi hluboká deprese, že můžeme za něco, co jsme vůbec nespáchali. Tyto aspekty neberte, jako trest, ale jako úkol se nad tyto věci povznést, pochopit, že nejsme vázáni na žádné zločiny z minulosti. Pokud tento aspekt nezvládnete, můžete se ocitnout na rozhraní mezi realitou a pomyslným světem, ve kterém za něco pykáte. Úkolem je vytěžit z tohoto aspektu jistý dar výjimečné citlivosti, kterou můžete uplatnit třeba ve studiu esoteriky a vést ji k zušlechtilosti a zdokonalování. :1:
14.02.2015 - 18:46 | Filtr
(Rak) Deilik » mawuska
No :1: jen je tu malí problém :3:
za čin jsem odsoudil sám sebe,vsadil se do vězení a teď pokud si slíbím že už to neudělám budu propuštěn, a nebude mi bráněno v lásce a štěstí :6:
No a je to venku, proč hledám odpovědi. Jak si mohu odpustit něco o čem nevím.
Neočekávám nic že mi do klína spadne samo, jen láska musí přijít sama od sebe. Ale vždy v tu nejméně očekávanou dobu, proto aby překvapila a potěšila. :76:
14.02.2015 - 14:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deilik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hlavně neočekávat, že k nám bude život spravedlivý... to bychom se načekali :75:
Důležité je být čistý sám před sebou, věřit v lásku a dobro a v tomto duchu konat vše, co nás v životě potká. :3:
14.02.2015 - 14:08 | Filtr
(Rak) Deilik » Deilik
P.s.: A proto s tím bojuji. :76:
14.02.2015 - 14:07 | Filtr
(Rak) Deilik » afrodita333
:-) ale ale Vy se nemáte za co omlouvat. Láska je vždy důležitější než cokoliv jiného. Člověk by měl mít rád i navzdory smrti. Nenávisti je na světě až příliš, to si tedy myslím já. :37:
13.02.2015 - 17:38 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » afrodita333
:4:
Upřímně řečeno... reálný fantas-magorista :)
Je mi fuk, co bylo a nemám strach, co bude :o)
13.02.2015 - 16:22 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » afrodita333
Souhlasim... Jsme ztraceni :21:
13.02.2015 - 11:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deilik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, já nevím, možná, že každý potřebuje najít něco, co mu pomůže, někdo má rád vdolky a jiný zase holky... prostě, komu co sedí, já jsem potřebu regrese neměla, řádně si odpykávám všechny tresty v tomto životě a je mi fajn. :37:
12.02.2015 - 21:31 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » Deilik
Člověk včera zjistil že Země neni placka a dnes na něj bafnete s Atlantidou..? To zkoušeli mnozí, stejně jako s mnoha dalšími teoriemi.
Dočista by to rozvrátilo dosavadní pohled na historii lidské existence...
Akcionáři by to asi nezkousli :D
Tak zlomte vaz...
12.02.2015 - 20:30 | Filtr
(Rak) Deilik » mawuska
Hovoříte o hypnóze, tam nic nevíte po probuzení. Nic si nepamatujete, regrese je při plném vědomí a cítění všeho co se děje. Je to odlišné, nijak Vám regrese neublíží, tedy pokud se to umí. Jelikož si pouze připomenete co jste prožila a jestli to bylo správně či nikoliv. Během ní můžete změnit k situaci svůj postoj a tak sama sebe změnit. Toto u hypnózy možné není, tam je zas možné vymazat jakoukoliv vzpomínku která Vám působí problémy. Ale to je medicínská metoda a každý ji provádět nemůže.
12.02.2015 - 20:23 | Filtr
(Rak) Deilik » Habakukk
Vy nemyslíte, ale já a regresor víme.

Je to důležité pro mě samotného, protože by to byl zas posun pro lidstvo.
12.02.2015 - 15:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Deilik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám zkušenost se 3-mi mimosmyslovými zážitky, 2 byly fajn a docela vtipné, ale ten 3. byl celkem brutální a od té doby vím, že do těchto oblastí nemusím a ani nechci zasahovat.
Když je člověk v nějakém takovém stavu, cítí vše hodně zřetelně, několikanásobně, než normálně při vědomí, jediné, čeho se může chytit, je pocit, který při tom má, ten se nám může objevit v normálním životě a vím, že až "padne kosa na hlavičku" .. nebo " kladívko na kámen" ... :43: ten pocit z regrese se Vám vybaví, je to vidítko - vodítko :63:, jak se máte v takové chvíli zachovat. :44:
12.02.2015 - 15:20 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » Deilik
Nemyslim.
Ptal jsem se ve smyslu; je důležité, zda společnost uzná, co a kdy se vlastně stalo?
Nebo to luštíte jen pro vlastní potěšení?
Ne že by to byl ztracený čas, jsou osoby, které tomu zasvětily život... Někteří na to vynaložili neskutečné prostředky a téměř bezvýsledně...
Ale nechci být pesimista, možná právě Vy na to přijdete...

:20:
Příspěvky: 46-22 21-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »