DSC vodnar, luna na ASC a Slunce na MC


09.02.2015 - 00:02
(Býk) cool and in
DSC vodnar, luna na ASC a Slunce na MC
Ahoj, objasnil by mi někdo prosím, jak to mám s partnerstvím v životě? Koho a kde potkat a důvody, které jsou překážkou? Děkuji :)

Řazení:
15.02.2015 - 17:19 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » cool and in
aha, nebyl to první příspěvek, ale kam patří zjistíte, když si diskusi přepnete na "stromovou verzi" :)

Je to poslední ze tří panelů pod původním příspěvkem v každé diskusi
15.02.2015 - 10:25 | Filtr
(Býk) cool and in » Habakukk
Aha, takhle. Já myslela, že je to poznámka k tomu partnerskému horoskopu ;)
15.02.2015 - 02:20 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » cool and in
Praktičtěji..?
Sny maj tendenci se plnit, všimla jste si?..
V prvnim příspěvku jste zmínila svůj dětský sen... Za čím v životě jdete? Máte představu, k čemu chcete, aby Váš život směřoval?
Může se to zdát zanedbatelné, ale právě ty dětské sny jsou základnou našeho dalšího vývoje. A pokud za nimi nejdeme, jsme sami proti sobě.
Samozřejmě lze zformulovat jakýkoli jiný sen a v představách rozvíjet, dokud se nezačne plnit...
Jen nepodceňovat sílu starých přání...
Vždyť to přání Vám utkvělo v mysli a dokonce jste ho zde uvedla :o)

Mysl vždy dostane, co chce, jestliže uvěří, že je to možné... Čím více pochybností, tím více překážek :)
15.02.2015 - 00:44 | Filtr
(Býk) cool and in » Habakukk
Tomu bohužel nerozumím, nelze to popsat prakticteji?
14.02.2015 - 23:30 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » cool and in
Ta Vaše "šílená představa" z dětství si asi žije vlastním životem a ze všeho nejvíc se snaží o realizaci :)
Žijeme své sny... Pokud ne, mezeru doplní noční můry... Skuste poslat životopis na letiště, nic neni ztraceno :o)
Nebo si to vysnít jinak... :4:
14.02.2015 - 21:57 | Filtr
(Býk) cool and in » cool and in
Můžete mi prosím něco napsat k tomuto kompozitnimu horoskopu? Je to pro me hodně důležité
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
09.02.2015 - 14:54 | Filtr
(Býk) cool and in » Sky
Dělat věci bez pocitu viny :30: děkuji, ja se z toho hrozně vinim pořád. Budu na to pamatovat
09.02.2015 - 14:13 | Filtr
(Kozoroh) Sky » cool and in
Áno,mars je aj o športe. Ten aspekt je opozicia. Opozícia hovorí o potrebe zosúladiť pricípy planét (mars-ebnergia, saturn-obmedzenie). Podľa toho, čo píšeš, si ako na hojdačke, raz na jednej strane, raz na jednej strane, raz na druhej, raz hore, raz dole. Hľadaj rovnováhu, rob veci s radosťou a bez pocitu viny, šport nie je v rozpore so štúdiom, keď športuješ, vycištíš si hlavu a bude sa ti lepšie študovať. Nič nepreháňaj. :1:
09.02.2015 - 13:53 | Filtr
(Býk) cool and in » Sky
Takže by se dalo říct, že mám vyhlásit své nerozhodnosti a nerozkyvanosti stopku a začít se vybíjet ve sportu a žít v souladu se svou osobní filozofií...a to je klíč, jak se dostat do stavu, jež podpoří mé vztahy? (tím, že se vybiju, budu vyrovnanejsi a mít oporu ve své filozofii a přístupu k životu? A i na lunu to zapůsobí uklidňujícím způsobem?) mám totiž velkou potrebuju sportu, avšak vzhledem ke svému studiu VŠ me to nutí být pořád bez pohybu nad knihami...ale zase z toho mám výčitky, že stagnuju, i když studium a nové info a komunikace s lidmi jsou pro me nesmírně důležité. Mám výčitky, když jdu do fitka, protože se neucim a když se učím, tak mám výčitky, že nejsem aktivní a neziju. Asi je to účinek mojí opozice (marz, chiron) na (saturn, uran)-v trigonu na osazenstvo berana. Máte někdo nápad, jak z toho ven? Asi mi z toho za chvíli hrabne...neboť v konečném důsledku nemůžu dělat nic :39:
09.02.2015 - 12:01 | Filtr
(Kozoroh) Sky
Ja by som sa v tvojom prípade vzťahu nebála, tvoja luna v 1.dome sa potrebuje o niekoho starať a je priaznivo aspektovaná voči planétam, ktoré máš v 5.dome detí a milencov.

Tvoj piaty dom síce ukazuje na potrebu nezávislosti (urán) a tendencii unikať (neptún), dokonca aj na eexistenciu istých zábran, reprezentovaných retro-saturnom(sex, deti).

Zaujímavá a nosná sa mi javí opozícia saturna voči 11.domu (mars, chiron). Cez vyváženie tejto opozície, uvedomenie si a spracovnie zábran v oblastiach 5. a 11.d. (sexu, detí, milencov, priateľov, tutorov) je šanca posunúť sa ďalej.

Ak ti vyhovujú mladší muži, tak proti gustu žiaden diputát :3:, ale na tvojom mieste by som sa nebála ani starších.
Naopak, starší muži ti môžu byť v živote nápomocní, naznačuje to kladný aspekt medzi tvojím saturnom a jupiterom.

Podľa všetkého by si sa mala orientovať duchovným smerom (silne obsadený 9.dom)s kladne aspektovaným jupiterom. Tento silný jupiter, je aspektovaný práve do 5.a 11.domu, kladne ich oba ožaruje, pozitívne dokáže vplývyť na záležitosti týchto domov. A v strelcovi (5.dome) je dokonca vo svojom domicile.
09.02.2015 - 11:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím Vás Cool and in,
u Vás by to bylo na delší povídání, ale to, co popisujete jsou Vaše postoje, které leckdy jsou proti Vám. Dostáváte se totiž díky své pesimistické mysli, kterou zde vidím (a Vy si to třeba nemyslíte) obětí nejen chaosu, izolovanosti, nedostatku kuráže, obětí vztahů, svých představ, očekávání, pocitu nedoceněnosti, z toho vzniklé slabosti, emocionálních dramat ... a tak bych mohla pokračovat do začarovaného kruhu, ze kterého se budete vymotávat ještě delší dobu. Budete dozrávat po určitých etapách. Tady je třeba pracovat na tom, vědět "kdo vlastně jsem" a nenamlouvat si falešné přesvědčení, pramenící z nejistoty, nesebedůvěry, ze strachů, které máte. Je třeba vystoupit ze své ztracenosti v životě, ze soupeření (s partnery), z jisté bezohlednosti, ze své podvědomě cítěné nedostatečnosti, ze zaujatosti sama sebou, ze sebepopírání, z nervozity a přitahování problémů... I když Vás tato slova mohou nejprve naštvat a řeknete si, ale to není tak, to nejsem já... :8:
Ale to není na diskuzi v pár řádcích.
Zkuste se zamyslet nad slovy výše uvedenými a upřímně se na ně podívat a nechat si je chvíli znít, jestli v nich neucítíte kořeny svých potíží. Všichni jsme vybaveni na to, abychom svůj život zvládli.., ale někdy to chvíli bolí.
Hodně štěstí. :17:
09.02.2015 - 11:40 | Filtr
(Býk) cool and in » Martin_B_D
:) když se zamiluju, nebo pro něco nadchnu, tak je to sice opravdu rychle, ale má to dlouhé trvání, neboť mám ráda kvalitu a jsem natolik naivní a idealistka, že jsem zamilovana pouze do tech kvalit člověka, které za to stojí, i když ty horší znám. Zajímavá myšlenka-najít soulad konzervativního pojetí a nezávislosti. V dětství jsem měla představu vztahu, který budou tvořit schůzky na letištích, kdy oba budeme cestovat po celém světě a žít spolu v bytech v různých metropolích. Vím, dost šílená představa :-D
09.02.2015 - 11:24 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » cool and in
zdravím, tak v horoskope je často viacero vplyvov na jednu oblasť, niekedy aj protichodné. Napríklad keď máš na DSC Vodnára, tak vládca je Urán, ale aj Saturn. Urán je o slobode, ale Saturn je zasa konzervatívny, hľadá istotu, stabilitu. V tom je práve to znamenie Vodnára také zvláštne, že má dvoch protikladných vládcov. Tak možno je to práve úloha, spojiť slobodu a záväzok. Ináč tam máš Venušu v Baranovi, asi sa ľahko nadchneš, zaľúbiš, ale môže to mať kratšie trvanie. Jupiter v konjukcii s Venušou zasa vlieva do lásky vieru, optimizmus, čo je pozitívum, na druhej strane človek ale môže žiadať priveľa v citovej rovine a cítiť sa nespokojný, alebo byť príliš expanzívny. Venuša v trigone na Saturn zasa poukazuje na úlohu spojiť vytrvalosť, stabilitu, hĺbku a lásku, cit.
09.02.2015 - 11:06 | Filtr
(Býk) cool and in » mawuska
Ja ale vztah potřebuji, i buchty bych mu pekla...jen mě nesmí omezovat na konzervativní roli manželky, matky jeho dětí... Vždy se seznámím opravdu s asc ve vodnari v přesné opozici na můj asc. Posledně to byl vodnar se sluncem na mem dsc a jeho asc. Zajímalo by mě spíš ze zkušeností, jak vnímá muž partnercinu lunu na svem dsc, jestliže ja ji mám v 1.domě. O svých nestalych emocich vím, ex mi vyčítal dokonce detinskost a nevyspelost. Nutno dodat, že on ma lunu v 7.domě v panně též. Já osobně vnímám luny na svém dsc jako své děti, matersky, inspirují mě a ja mám potřebu o ně pečovat. Avšak nějak se mi nezdá vhodné, aby mě tak vnímal partner.
09.02.2015 - 10:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » cool and in
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Někdy je to tak dané,že se zrozenec zrovna nenarodil pro manželství :1:... při aspektech, které jsem tam viděla bych možná pevný svazek ani nedoporučovala, horoskop je velmi dobrý více pro karieru a nezávislý život, případně volnější vztah.
09.02.2015 - 10:46 | Filtr
(Býk) cool and in » mawuska
Děkuji, může v tom hrát kladnou nebo zápornou roli, že nacházím mladší partnery a nějak se nemohu podvolit konzervativnimu společenskému pravidlu mít trochu staršího partnera? Bojím se o ztrátu svobody, tím působím antipartnersky, ale zároveň jsem ochotna se o partnera klasicky starat. Přijde mi, že se starším mužem ztratim svobodu a individualitu. Samozřejmě je pro mě partnerství jaksi nevyresitelny problém.
09.02.2015 - 09:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V partnerství může docházet ke konfliktu na bázi komunikace v rozdílných filosofiích. Vládce 7. domu Uran ve Střelci, v opozici na Marse - vládce 9. domu, tento aspekt je navíc zesílen sestupným uzlem ve Váhách, na hrotu 3. domu. Váhy - partnerství, 3. dům - komunikace a myšlení. Ve výkladech se doporučuje zájem o vzdělávání, rozšíření obzorů a vymanit se ze zajetých kolejí a předsudků.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »