Devitileta vibrace sedmicky,rocni vibrace 11


05.02.2015 - 09:55
(Kozoroh) bhakti
Devitileta vibrace sedmicky,rocni vibrace 11
První tri mesice od narozenin narocnejsi obdobi.Tak cekam,co mi život prinese,vim ze u pritele to bylo hodne narocne obdobi.Jake zkusenosti mate vy

Řazení:
07.02.2015 - 15:02 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » mawuska
Saturn mi jde dvanactym domem,tak opravdu mam rada samotu,tak to sedi,ctu,posloucham meditacni hudbu a venuju se svemu nitru.Od brezna uz do prace,tak jsem zveda co mi tato nova prace prinese
07.02.2015 - 09:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bhakti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V takovém roce je nejlepší, věnovat se duchovním záležitostem, pokud možno, hodně číst vše, co se sebepoznávání týče, člověk pak snáze chápe překážky a není to tak depresivní. Já jsem hodně četla, od C.G.Junga po Dalajlámu, studovala jsem esoterické vědy, astrologii, psychologii.
07.02.2015 - 09:21 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » mawuska
No ja se rozvedla při vibraci ctyrky - téměř po triceti letech,z toho deset let každý bydlel jinde.Ta jedenáctka mi teprve zacina-a jak naznacujes jdou věci ke zpracovani,je potřeba ještě jednou je vytahnout na svetlo a pak zaradit do suplicku.U pritele první tri mesice sedmičky a jedenáctky byly opravdu moc narocne,tak me zajima,kdo s tim ma ještě zkusenosti.
06.02.2015 - 19:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sedmička je sama o sobě o "hrábnutí si do svého nitra", možných pocitů křivd - prostě občas něco nevyjde tak, jak bychom si přáli. Měla jsem devítiletou vibraci č.7 , 2x za sebou, téměř celé manželství, krásné bylo, že jsem se těsně po ukončení, té druhé 9-leté vibrace, rozvedla a dneska je mi hodně fajn :46:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »