Ach ty muži - poradí někdo prosím prosím..


25.01.2015 - 18:17
(Panna) Arezet
Ach ty muži - poradí někdo prosím prosím..
Ahojky lidičky :1:,byl by někdo moc a moc hodný, kdyby s emi podíval na jednoho muže, které ho jsem poznala a nejsem schopná ho přečíst. Začli jsme vztah, ale mám pocit, že tam něce nehraje.Vůbec nevím ja ks ek němu mám přiblížit, vždy když se pokusím, tak si zaleze do ulity... :64:On 7.7.1980já 17.9.1990

Stránka: 2 1
Řazení:
08.07.2015 - 22:36 | Filtr
(Panna) Arezet » Freja
děkuji Freejo :3: mrknu na to
08.07.2015 - 22:25 | Filtr
(Panna) Arezet » Lokii
:4: dobrá rada,asi to tak budu,možná mi z těch horoskopů už hrabe ... :4:
08.07.2015 - 13:42 | Filtr
(Panna) Arezet » Ilona Regina
Moc děkuju :)
Mohla bych se zeptat ještě na sebe?
Poslední dobou mám opravdu problém ve vztazích, mám strach..
Bojím se ,že mi to zase rozerve srdce jako s tímto mužem ,o kterém tu píšu.
Odháním od sebe muže.
Momentálně jsem začla navazovat kontakt s mužem 6.7.1980( je jen o den starší než ten předchozí).Zd áse ,že si jsou dosti podobný v některých věcech,ale taky dost odlišný....je vidět že o mě velmi stojí,ale je tam nějaká chyba v komunikaci...je mi s ním hezky,ale mám pocit že mě to děsí někoho zas milovat..
08.07.2015 - 13:37 | Filtr
(Panna) Arezet » Ilona Regina
Ano je velmi složitý,tak jako já.. to mě k němu velmi přitahuje.,Mám t oúplněstejně taky samo sobě nerozumí ma druzí mě už vůbec nechápou.Cítila jsem od začátku velkou spřízněnost.
Ty 7 jsou šílené,já mám pouze jedno a jsem celkově velmi citlivá a empatická natož s těmi dvěma.
Příjde mi,že dá více na tu práci a rodina tak důležitá není,vím že si nese dost hrozných věcí z dětství a taky ke své rodině nemá moc vztah.
Opravdu až přecitlivělý na vše co jsem mu kdy řekla, bylo by to pořád akorád přešlapovat po špičkách.Taky jsem velmi citově zranitelná,ale své chyby si uvědomuji a hned nezalezu do ulity jako on.
Opravdu je jak dítě a já mám mateřské pudy velmi silné, vždycky jsem měla pocit,že ho musím chránit a pečovat o něj..je mi rpostě velmi podobný povahou,mám pro něj pochopení a on měl pro mě,škoda že to nevyšlo :( ukončil to, i když né asi úplně a já taky ne... dál jsme v kontaktu...
06.07.2015 - 11:58 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
ON je poměrně složitá osobnost, jež nerozumí sám sobě, natož aby ho chápali druzí. Narodil se ve dnech úplňkových vlivů, tedy si ono napětí, které v této době panoval v ovzduší nese v sobě. Z hlediska numerologie je jeho životní číslo 33, což je číslo karmické, ale nerozhodné, dané celkovou šestkou. Jeho dvě sedmičky mu život také příliš neulehčí. Slunce, Merkur, Jupiter v přecitlivělém, vztahovačném Raku v opozici na Lunu, Saturn, Neptun a Uran do protilehlého Kozoroha na ose rodina -já versus práce a kariéra budou častými tématy, které bude řešit. Mars v Beranu mu napomůže jít si za svými sny a touhami, ale může to být na úkor citů jeho a jeho okolí. Venuše, planeta lásky v podvojných, rozpolcených BLížencích, kteří nevědí co chtějí není ničím, žádnou planetou podpořena. Je až citlivý, zřejmě na každé slovo, co mu kdy řeknete, kdy můžete mít pocit, že jednáte s odrostlým dítětem, které je urážlivé a musíte volit slova, co mu říct, aby se nenaštval či nestáhl do sebe, do své račí ulity, kde pod povrchem tvrdé skořápky je velmi měkké, soucitně a zranitelné, měkké jádro. Je velmi citlivý, přecitlivělý, vztahovačný a empatický. Problém má se sebevědomým, proto se ani neumí, či má strach blíže citově otevřít, což může pramenit z jeho dětství.....
05.07.2015 - 10:16 | Filtr
(Štír) vlna.c
Zdravím....koukám na ten horoskop....Tady je důležitá výchova...jakou ten kluk měl ..jo rak, panna, býk.....hlavně saturn panně.....Tady důležitý jestli netrpí hodně strachama a uzkostma.... protože právě energie panny jsou náchylné...jako jedny nejvic na různá psychická a fyzická onemocnění....

18.02.2015 - 20:20 | Filtr
(Panna) Arezet » Deilik
Jo když bych to bral doslova, s tím objetím, naštětsí jsem dost citlivá a empatická, že přesně vím kdy h održet a kdy pustit, horší je to když mám tu potřebu já, musím si vyloženě říct, obejmi mě.. Čemuž neodolá.

Je to hodně zvláštní, já měla děství hodně těžké a na lásku moc chudé. Svým rodičům jsem odpustila, všechny křivdy jsem smazala a jsem schopná o všem otevřeně mluvit, on mi sám od sebe začal sdělovat věci z dětství, což mě zaskočilo, ale byla jsem za to moc ráda..

Nejhorší, že jsem hrozně kritická a musím na to stále myslet,protože on tu kritiku nesnese, i když sám to panečku taky umí rozjet, ale já jsem byla zvyklá od dětství, takže jsem vůči tomu už asi imunní. :1: Děkuju za radu :)
18.02.2015 - 12:37 | Filtr
(Rak) Deilik » Madahi
Je toho tu ředřeno mnoho, tak jen k tomuto: 26.01.2015 - 22:03 | Filtr | HistorieOdpovědět
(Ryby) Madahi » Arezet
Ano :25:,
mohl by zareagovat "nepřátelsky", pokud by se dostal do vypjaté emoční situace. Jeho nastavení obsahuje něco, co ve vypjatých situacích může způsobit "nepřiměřenou reakci", ať už mířenou ven nebo i k sobě samému.
Takže tím neříkám, že by byl nebezpečný, ale reaktivní chování (i nepřiměřené) se dá očekávat a je zde patrné. Záleží hodně na dětství a asi bych se pozeptala na rodiče a jeho dětství a podle toho bych se nasměrovala.
Tak hodně trpělivosti a nechť intuice je Tvým dobrým rádcem...
Pozor na to, otázky na dětství jsou velice nebezpečné, jelikož tam vše pramení. Onen muž má díky svým prožitkům onu třináctou komnatu která mu pomáhá v kontaktu a jednání s lidmi. Jeho vlastností je mnoho tváří, neukazuje svoji vlastní, jelikož pokud ji ukáže, hned ho někdo raní. Jeho masky jsou vlastně obranou a brněním v jeho životě. Ale ona třináctá komnata není dobře uzavřena, proto ono odhánění a pod. negace i přes to že chce a touží být milován. Je těžké odhadnou kdy potřebuje obejmout a kdy nabídnout oporu. Chce pečovat a starat se o druhého, ale má strach že opět namísto slov díku nebo pohlazení, obdrží jen rány a hanobu.
Tok to cítím. Mnoho štěstí a poznávání tech pravých okamžiků, je to hodně složité.
18.02.2015 - 10:55 | Filtr
(Panna) Arezet » shanie22
Vidím to v jeho očích, jak se na mě dívá, jak se mě dotýká. Jak moc se snaží to potlačovat, je z něj cítit strach na sto honů, upřímě taky mě to docela děsí... svěřil se mi docela s osobními věcmi.
Jen je problém, že ve mě někdy vyvolává něco co ve mě vždycky bouchne, ten způsob komunikace s ním.
Mám ho ráda, jako člověk je mi velmi příjemný, působí na mě uklidňujícím dojmem, pokud nebouchne a to z něj jde fakt i strach.
17.02.2015 - 22:34 | Filtr
(Váhy) shanie22 » Arezet
tedy řeknu Ti, to je velice zajímavá vlastnost. Vědět a vidět zájem s té druhé strany.... Jestli to ale skrývá pak je to divné.... ne?
12.02.2015 - 00:07 | Filtr
(Panna) Arezet
děkuji všem za diskuzi :)
12.02.2015 - 00:07 | Filtr
(Panna) Arezet » shanie22
odvaha je mojí silnou stránkou, příjde mi že když se mi někdo líbí, tak nemám problém ho někam pozvat a vyjejvit s epokud vidím zájem z druhé strany :)
12.02.2015 - 00:06 | Filtr
(Panna) Arezet » Madahi
no ono u mě není strach druhému ukázat, že po něm touží ma nebo že se mi líbí. U mě je velký problém že s erychle zamiluju a snaží ms ezjistit co te ndruhý, jsem hrozně hrr, což s ezase ukázalo.
Jinak od rodičů jsem moc lásky nedostala, ta kjsme tohle dal vždycky u toho partnera.

Bohužel si uvědomuju, jak bych se k němu měla chovat ,ale někdy to tam prostě v tý hlavě rupne a mám potřebu mu říct co mě štve a on kritiku neumí snést.Opravdu našlapovat po špičkách.

děkuji za odpověď :)
09.02.2015 - 13:10 | Filtr
(Váhy) shanie22 » Arezet
tak tohle je tedy velká odvaha.... nevím jestli bych to zvládla takhle... :47:
01.02.2015 - 22:20 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » petamar
souhlasím naprosto :49: :64: :49:
31.01.2015 - 22:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Arezet :1:,
aspoň vidíš, že vím, co píšu. Že je to tam u Tvého přítele zřetelné... :3:

Ne každý se bojí lásky, svazků nebo závazků, tak jak tady od někoho zaznělo. Tak to není (já to třeba tak nikdy neměla, takže dogma bych z toho nedělala). Je to o tom, že každý jsme jiný, každý z nás prošel jiným dětstvím, jinými životními zkušenostmi, podmiňováním svého okolí a výsledek může být často hodně odlišný. :63: Rodiče jsou pro nás kořenem, který pokud je zdravý a náš vývoj probíhal zdravě, vývoj je jiný než u narušených vztahů a rodinných vazeb. Denně se setkávám s několika příběhy a každý je naprosto jiný, podle jeho nositele.
U Tebe Arezet jsem vlastně na Tvoji nynější otázku odpověděla (a říkám svůj pohled, nikomu jeho neberu...) minulým příspěvkem a jediné co mohu dodat je, že je u Tebe důležité správně ROZPOZNAT "co má smysl řešit a co ne". Nikoho nezměníme, měnit můžeme svoje postoje. Pomoci můžeme, ale zase někomu ano, někomu ne. Pokud ukočíruješ i svou občasnou potlačenou agresi a bude z ní pomáhající bojovnost, potom se o Tebe nebojím. Pokud by se však střetla Tvá možná tikající agrese s partnerovým reaktivním chováním (které je závislé na jeho vyrovnané nebo nevyrovnané emocionalitě), které může propuknout "nečekaně", nebylo by to rozhodně příjemné :11:. Tvůj přítel je zasažen sebeútlakem :8:, který je jeho úkolem uvolnit a ze sebeútlaku udělat svobodu :12:, nevinit za něj své okolí, ale pochopit, že on sám je svým utlačovatelem. Tento vztah Ti má umožnit otevřít svoje "vnitřní oči" a vidět buď tu "červenou nebo "zelenou"...
Přeji hodně moudrosti... :17:
31.01.2015 - 17:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Každý z nás má svoje vlastní nastavení a většina i svoje filtry, podle kterých se díváme na druhé lidi a hodnotíme je – to ano, to ne, atd. :63: Společnost ve které žijeme, nám neustále ukazuje to, co je „tam venku“. Když nám naše mysl, rozum, logika začne vstupovat do srdíčka, tak se začínáme trápit a také někdy nalhávat sami sobě. Pokud se jedná o náš život, je dobré hledat odpověď u sebe a méně u druhých. Polož si otázky – proč ho miluješ (krásný, vzdělaný, sexuálně přitažlivý, charismatický, …), opětuje Tvoji lásku (jak), dáváte do vztahu oba dva „všechno“, je to ideální partner „pro dni všední i nevšední“ na celý život, otec tvých dětí? :3:
Zkus být sama sebou a sama si rozhodni. Je to jen a jen Tvůj život :12: :27:
:74:
31.01.2015 - 17:06 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » Arezet
Všichni se bojíme lásky, svazků, závazků...
Pokud svoji lásku směřujeme jedním směrem, utrpí láska k sobě sama, nebo rovnoměrná láska ke všem na světě... :)
31.01.2015 - 14:57 | Filtr
(Rak) iwam » Arezet
ty mas kuraz holka :4: :15: :15: jen cumim :4:
31.01.2015 - 12:07 | Filtr
(Panna) Arezet » Madahi
no to už jsem za tu dobu co jsm tu nebyla zažila, narazila jsem na něco, co nevydýchal a v plné síle se to otočilo proti mě, od té chvíle vím jak na něj :).
Řeknu Vám že to byl šok, který mě tak vyděsil, normálně jsm se ho až bála.

Je tam u něja vyloženě něco konkrétního, čeho s emůžu obávat, nějaké až násilnické sklony? Může fyzicky ublížit?

Je na něm hodně vidět ,že mě má rád, ale mluví tak, že s ito nechce připouštět.
Rodiče má rozvedené. Kdysi někdy na střední se sebral a ujel do Španělska anižby něco řekl a vrátil se po roce, kdy si rodiče mysleli že už ani není.

Měl přede mnou 5 vztahů, kde většinou utekl do zahraničí a ty ženy to nesnesli, že byl dlouho pryč. Já mu řekla, že ho nechci měnit, že pokud to má rád ať jede, že pokud je nám to souzené, že spolu budem.

Řekl mi, že mi nechce zlomit srdce, když se nou te´d bude a pak odjede a já na to a vážně s ti to mylsíš, že ten kdo bude mít srdce zlomené, že budu já? Mylsím, že ti jde o tvé city, že tobě to zlomí srdce. Nooo a tím pohledem mi to odsouhlasil.
Bojí se milovat..... já ne dávám mu srdce na dlani, i když jsem se spálila, nemám strach, vím že je to zkušenost, která mi pomůže být lepším člověkem. :1:
27.01.2015 - 14:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jana +
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... :1: :17: :29:
27.01.2015 - 10:58 | Filtr
(Blíženci) Jana + » Madahi
Ahoj :27:
Koukala jsem na ten odkaz...to je něco úžasného,moc se mi to líbí a taky řadu věcí si v tom dávám dohromady...fakt je to úžasné díky za odkaz :17: :1:
27.01.2015 - 10:56 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Madahi
Ďakujem. :1:
27.01.2015 - 09:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sky
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Škoda, že byl příspěvek Petamarem vymazán...

Než Vám Petamar případně odpoví a pokud budete chtít se něco dozvědět o metodě Genových klíčů, které i já, ale hlavně můj manžel používáme, a ze kterých přirozeně i já do značné míry čerpám, a to hlavně z jejich správného porozumění a interpretace, kterou je vždy třeba správně uchopit a nemyslet si, že když si něco přečtu, že je to vše a už vím...). Vše si můžete přečíst zde, hodně je tam popsáno...
http://kdo-jsme-a-kam-jdeme.cz/
(Mimochodem, jde o stránky mého manžela):1:
Příspěvky: 44-20 19-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »