záněty a zlatý stafylokok


17.01.2015 - 14:22
(Lev) Suea
záněty a zlatý stafylokok
Dobrý den, prosím o radu: V dětství mi zjistitli zlatý stafylokok. Jednou za 4-5 let se ozve skrze několik měsíců trvající problémy. Dříve se opakovaly angíny, poslední roky středoušní záněty. Současný stav trvá od října, kdy mi samovolně začal vytékat žlutý hlen z levého ucha, pak i z pravého. Vše proběhlo bez bolestí, avšak předcházel měsíc trvající tlak v zátylku. Odmítla jsem ATB /dříve jsem se "vyléčila" po opakovaných dávkách/ Přistoupila jsem na lokální ATB ve formě kapek. Po dvojnásobné dávce se uši zklidnily. Zhoršil se mi však sluch a cítím horkost v hlavě. Na ORL mi sdělili, že mi nemůžou pomoci a mám hledat jiné přístupy. Jsem ve fázi detoxu potravin i myšlení. Přijímám tento stav, vím, že není náhodný. Přesto zkusím: Nějaká rada, nebo tip, prosím? Děkuji :17:

Řazení:
05.09.2015 - 00:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Použila bych přírodní antibiotikum. Zlatého stafylokoka zabíjí spolehlivě Lichořežišnice. Je výborná nejen na stafylokoky, ale i streptokoky, Proteus vulgaris a též obávaná Escherichia coli- zkrátka likviduje bakteriální nákazy (např. výborná na záněty močových cest - lepší něž brusinka, která bakterie nezabíjí, jen jim brání se uchytit na stěně močáku) Dají se koupit kapky v lékárně. Z důvodu nařízení EU se kompletní účinky této rostliny na lahvičce neuvádí, více najdeš v herbářích (např. Janča-Zentrich).
03.04.2015 - 12:38 | Filtr
(Lev) Suea » Madahi
Milá Madahi,
znovu se vracím k moudrosti Vašich slov. Potvrzuji: Co se stalo v prenatálu a v prvních 7 letech života, vrací se znovu ke zpracování. Konečně začínám chápat, co jsem dříve nechtěla slyšet. Proto přišla hluchota, abych slyšela hlas uvnitř. Moje cesta nemůže být bez bolesti, pokud budu obviňovat všechny kolem. A dokud nepochopím, že tahle cesta byla a je jen moje volba.
Děkuji Vám i sobě za poznání.
:68:
03.04.2015 - 11:46 | Filtr
(Lev) Suea » Pat
Milá Pati,
děkuji Ti za připomenutí TCM. Diagnozu skrze jazyk jsem před několika lety obsolvovala. A taky na to hezky zapomněla. Je načase znovu ověřit. :15:
Jít na cokoli bojem proti je vlastně posílení toho, s čím bojuji a co přetrvá. Podařilo se mi to pochopit při uzdravování se ze svých ne-mocí. Proto jsem již dříve odmítla ATB. Problémy s ušima se mi připomněly ve chvíli, kdy se o moji pozornost začalo hlásit vnitřní dítě. Vracím mu všechno, co potřebuje. Mám (oba máme) radost, že se uzdravuje. :75:
Mám pocit, že se některé věci hlásí v souvislosti s životními cykly, tedy v pravý čas. Vzhledem k tomu, v jakém jsem období, usuzuji na vše, co souvisí s jistotou, zajištěním, bezpečím a dalším nasměrováním. Tedy jistě ne náhoda...
Děkuji Ti a přeji krásné Velikonoce.
Eva
03.04.2015 - 11:32 | Filtr
(Lev) Suea » 0RLAND0
Ano, leviny a vztahy, tohle téma je pro mě akutální. Tedy něco jako úkol na druhou. Podle A9P jsem prvek voda a toto téma řeším celoživotně. Učím se přijímat lidi a věci kolem sebe. Zajímavý poznatek pro mě je ten, že kolem Vánoc, kdy jsem byla 14 dní odhlučněná, přišla informace zevnitř - jdi a začni dělat zdarma přednášky pro seniory. Tak jsem šla a začala. Vztahy se začaly uzdravovat a uši se zklidnily. Děkuji za odkaz. Krásné Velikonoce. :27:
21.01.2015 - 21:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hezký den Sueo,
stafylokok sám není problém, je to běžná potvůrka na nás bydlící. Můžeš ho zabíjet antibiotiky anebo alternativou antibiotik, ale tím nic nevyřešíš, jen budeš mít na chvíli pokoj.
Z med.hlediska bych se zaměřila na posílení imunitního systému. Což obnáší jednak podporu třeba bylinkama, otužováním, ale je nutné samosebou nevysilovat organismus zbytečně špatnou stravou, stresem, vlastní zlobou, ...
Z toho duchovního - uši - nechci slyšet, naslouchat a zánět zlobím se na to co slyším, "už mi to leze i ušima". O tom najdeš dost knih i info na netu. Ale vždy jen vodítko, konkrétní problém si už musíš najít sama.
Doporučuji ti taky MUDr.Hoffmanna, buď navštívit osobně, nebo dělá rozbor skrze foto jazyka a dotazník i přes net. Dlouhodobě se zabývá čínskou medicínou a neléčí konkrétní příznak jako běžný doktor, ale léčí disharmonii celého organismu. Plus tam najdeš i dop. ke stravě spec.pro tvou konstituci a další. Odkaz: http://www.patentnimedicina.cz/
A pak dle mého to nejzákladnější - učit se lásce k sobě samé. Dle mého je to alfa a omega, vidím to ve svém životě i v životě jiných, čím víc lásky dokážeme dát sami sobě, tím víc jí dokážeme dát druhým a tím víc ji dokážeme dát celému stvoření a život se tím víc rozzáří. A láska je bezvýhradné přijetí.
Jo a ještě mě napadá, že se do uší kape šťáva z netřesku - velmi osvědčená věc. Vzhledem k letošní zimě ho možná najdeš i teď.

Věřím, že pochopíš co máš a že ti bude zase dobře :1:

Patricie
18.01.2015 - 21:20 | Filtr
(Lev) Suea » Madahi
Děkuji, Madahi, Vaše slova mi pomohla uvědomit si něco hodně důležitého. Starosti v sebezajištění na materiální rovině mě stahovaly dolů. Rozhodla jsem se konečně řešit něco, na čem jsem ve strachu lpěla, jako když se tonoucí chytá stébla. Zároveň mi to blokovalo možnost více se realizovat jinde, kde se otevírají dveře, ale ještě nemám odvahu naplno vejít.
Včera jsem si uvědomila svoji zraněnou tatínkovu holčičku, která poznamenala můj vztah s muži (otec, manžel, syn - oni energie ohně, já voda = jejich učitel).
Do rána se mi malinko zlepšil sluch. Všechno souvisí se vším a vím, že se to klubíčko začíná odmotávat.
Vážím si Vašeho nasměrování a děkuji.
:17:
18.01.2015 - 21:09 | Filtr
(Lev) Suea » petamar
Děkuji, rozhodně vyzkouším. Předpokládám užívat vnitřně - formou čaje :15:
18.01.2015 - 21:08 | Filtr
(Lev) Suea » 0RLAND0
Děkuji za nasměrování. Uvědomuji si souvislosti a spojení se vztahy - hlavně sama k sobě. :27:
17.01.2015 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Třezalka s kontryhelem – potlačuje stafylokoky a je předpoklad, že vše vyčistí. Toto je vyzkoušená metoda, která funguje. :15: :74:
17.01.2015 - 18:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím Vás Sueo :17:,
tady je jasně viditelný přetlak v krční čakře a hlavě, tudíž zdravotní potíže se projeví v těchto oblastech (krk, okolí krku, krční páteř, angíny..., možno i oči, uši, všude v těchto oblastech). Dále vidím přetlak 4. čakra a 6. i 7. čakra, kde je odpojenost (jako když přerušíte vedení) "srdce od mysli" - energeticky, je tam přerušeno spojení, tudíž "odpojenost". Strava určitě trošku pomůže, postarat se o střeva, ledviny... také, půst na vodě..., ale to "gró", ten "klíč" je jinde.
Centrum krku, centrum vyjádření a projevení realizace života je zablokováno. Zacyklené vzorce chování, postoje, lpění na něčem, které jsou u Vás ale už vidět v prenatálu a v prvních 7 letech života, kde se projevilo "sevření života". Tam se utvořily vzorce, je tam největší "zranění", kterých se vědomě ale i nevědomě nedokážete stále pustit, nevidíte to. Je to o zapomnění toho, co funguje a čím více člověk se bude snažit se posunout a přijít na to, co, proč, bude ho to vracet stále zpět, jako když jste pod vodou a nemůžete se nadechnout. Uvědomit si , že jdu z jednoho do druhého, že plýtvám energií a nevidím ty správné detaily, které mě mohou (ty správné detaily) zbavit toho přetlaku a dovést mě k realizaci svého života.
Není to tak jednoduché se k tomu dostat, v této době, v tomto věku máte větší šanci přijít, ale s "lehkostí" k něčemu, co vás tam dovede, bez vážnosti a lpění, mrhání energií tam, kde vám to energii zase odebírá. Loňský rok 2014 Vám už ukazoval (pokud jste to ovšem zaznamenala, že máte šanci energie propojit), ale evidentně se tak nestalo. Někde jste také v energiích "lačnosti". Kde to cítíte? Je to v informacích nebo v sebezajištění na materiální rovině? S tím je také třeba pracovat. Není však jisté, zda to vědomě vnímáte, ale je to tam.
Inspirace přijde po propojení nynější "odpojenosti od reality" a propojení srdce s krkem. To je to, co Vám ukazuje Váš zdravotní stav. Dokud špatný zdravotní stav potrvá, nemáte věci zpracované.
Bylo by toho více, nedá se to pár větami napsat, je to proces. Ale tady já vidím kořeny Vašich potíží.
Jde o tom dokázat prohlédnout skrze své vlastní iluze a síť myšlenek, které Vás uzavírají a nepustí Vás vymanit se z toho omezení, z toho mentálního sevření.... Odmotávat to lze postupně, dostat světlo ven...
Tak to je to, co z toho vidím já. :12:
17.01.2015 - 16:16 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
na tvojom mieste by som sa zameral na oblicky a hlavne nadoblciky mimo ineho... v cinskej medicine usi a problemy s nimi zodpovedaju oslabennej cinnosti tychto organov... potvrdzuje to aj ten fakt, ze mas casto zapaly... a nadoblicky su organ, ktory reguluje prave zapaly kortizolom... ked si pouzivala ATB, tak mas pravdepodobne poskodenu aj crevnu mikrofloru, ktora tvori vyznamnou castou imunitny system tela... preto tiez by som sa zameral aj na creva, na vhodnu stravu ktora ich naprava (nizkosacharidove diety, vyradenie cukrov, probiotika, vlaknina)...a na stafyloka je dobre pouzit postup, ktory doporucuje tento chlapik, ktory sa vyzna v prirodnej medicine pomocou prirodnych doplnkov... tu je nieco, co doporucuje pri liecbe stafylokoka:

http://rng.jecool.net/viewtopic.php…


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »