Kristova léta - 33 - stalo se ve vašem životě něco velmi výrazného?


11.01.2015 - 08:24
(Kozoroh) daditzz
Kristova léta - 33 - stalo se ve vašem životě něco velmi výrazného?
Ahoj všem, kdo rozumí astrologii. Je tu prosím Vás někdo, kdo má kolem 33. roku života (plus minus rok dva) takovou zkušenost, že by se zbavil nějakých dlouholetých vleklých potíží (psychických, fyzických,karmických,..) nebo se ve Vašem životě vyřešila nějaká zapeklitá situace? Dá se to vyčíst z nativního horoskopu a s jakými planetami to souvisí? Je to čistě individuální záležitost, nebo se kolem tohoto věku dá pozorovat nějaký jev společný většině? Napadlo mně jen "return of saturn" :25: Předem děkuju za vaše názory, případně příběhy, budu moc ráda, když se o ně podělíte..

Řazení:
12.01.2015 - 17:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na časové ohraničení životních událostí dobře poslouží i numerologie, kde nemám astrologické vysvětlení, podívám se na čísla.
11.01.2015 - 17:46 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Ahoj, Kristove roky, ak tomu správne rozumiem sú od 30 do 33. v 31,5 je istom zmysle stred života. Tento stred života sa odvádza od sedemročníc. Prvých sedem rokov je človek pod vplyvom Mesiaca, druhých pod vplyvom Merkúra, ďalších pod vplyvom Venuše, potom nasleduje ďalších 3X7 rokov pod vplyvom Slnka, potom 7 rokov pod vplyvom Marsu, potom Jupitera a nakoniec Saturna. V 31,5 je akási os, stred. Tak je vidieť, že od stredu je rovnako vzdialené obdobie Venuše do minulosti ako obdobie Marsu do budúcnosti, podobne je to s Merkúrom - Jupiterom a Mesiacom - Saturnom. Tieto dvojice tvoria protiklady a majú domovské znamenia vo zverokruhu tiež v opozícii.

Pozoroval som u veľa ľudí, okolo 30. roku života zmeny. Často sa stáva, že človek zistí, že to čo robí ho síce baví, ale nenapĺňa, nedáva mu to zmysel. Ako by sa v tom období človek hľadá. Napríklad ja som opustil prácu, ktorá nebola pre mňa a išiel som vlastnou cestou a viacero ľudí má podobnú skúsenosť v mojom okolí, niečo ako hľadanie zmyslu života, svojej úlohy, alebo seba samého.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »