kočičí a jiní "čističi"


17.12.2014 - 15:28
(Býk) Agnes
kočičí a jiní "čističi"
máte zkušenost s kočkou (nebo jiným zvířetem) ve vašem okolí, které by opravdu udělalo prostředí energeticky čistší, příjemnější? Máme doma půlroční mladici a musím říct, že všechny "strašidla" se odstěhovaly. :4: A pokud je výjmečně něco v nepořádku číča mě na to vehementně upozorňuje.jsou to magický zvířata a myslím že čarodějnice s kocourem na rameni není jen pohádková představa :1:jakej je váš názor či zkušenost? :74:

Řazení:
31.03.2015 - 20:47 | Filtr
(Kozoroh) bhakti
Prestehovali jsme se do malého domecku,netrvalo dlouho a male kotatko se k nam nastehovalo pod karavan,venku zima,bylo to hladove,nemocne.Mame doma pejska,taky nalezence,ale nakonec u nas skončilo i to kote.Hodne moc vdecne,uzilo si sve,tekly mu oci,natrhle ousko,hladove,nachlazene.Ted je z ni krasna kocicka.Kazdy den vecer,kdyz jdu odpočívat,lehne si mi kolem krku a citim to souzneni.Asi opravdu pomaha,tak jako pejsek.A celkem si na sebe zvykli.
30.03.2015 - 15:40 | Filtr
(Býk) Agnes » Sky
:1: nějak to cejtěj.
Podobné situaci jsem o víkendu přihlížela. Kamáradovi ani ne týden zpět umřel dlouholetý mňau miláček. Samozřejmě moc smutnej z toho. Najednou pod schodama u sklepa mňouká krásný černý kotě. A křičelo tak dlouho dokud nepřišel on a nevzal ho do náruče. Láska na první pohled a nemusí čekat tři měsíce na mladý od nás. :1:
prostě tak nějak přicházej a odcházej jak se jim zlíbí a člověk nestačí čučet :4:
23.01.2015 - 09:30 | Filtr
(Lev) Marhon
věřim tomu, že kočka, i pes a vlastně každý zvíře tohle umí, některý víc, některý vůbec, ale co se týká koček, mam vyzkoušeno, že u kocourů tohle moc neplatí. sou to sobci. ona každá kočka je sobec, dělá si co chce, ale kocoura moc okolí nezajímá, dokud ho mu to neohrožuje jeho potřeby.
21.01.2015 - 10:34 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » Lupi
já jsem taky jen chuml energie :4:
20.01.2015 - 16:58 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Habakukk
Jenže to není tak jednoduchý - často to ani nejsou duše, ale jen zbytky, chumly energií a s tím se prostě nedomluvíš.
20.01.2015 - 16:55 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Že by byli vyloženě čističi s tím nemám zkušenost. Ale já mám od podstaty čistý dům. Každopádně je jejich energie neuvěřitelně užitečná už proto, že je jiná než naše - prostější, jednodušší a přímočařejší. Pokud jsou vnímavější, než je obvyklé, dělá jim velice špatně "energetické smetí" - hádky, vzteky a podobně.......chce to oheň, svíčky krb a podobně, tím se dá hodně pomoci. :1:
21.12.2014 - 01:30 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Agnes
Pred pár dňami sa na našej ulici objavil nádherný čierny kocúr. Také obrovské súmerné kocúrisko. Zaparkovala som a zbadala ho na druhej strane cesty. Sedel a uprene na mňa hľadel zelenožltými očami. Vystúpila som z auta a hneď bol pri mne. Ľahol si mi k nohám, na chrbát. Pohla som sa, vyskočil a začal sa mi otierať o nohy. Kráčal mi tesne pri nohe ako pes, odprevadil ma až ku vchodu. Sadol si a spoza sklenených dverí na mňa opäť uprene hľadel. Keď som sa o desať minút vrátila, sedel na tom istom mieste.
Na druhý deň sa to zopakovalo. Veľmi silný zážitok. Zatúžila som po ňom.
Ale osud je k nám krutý. Mám psa, je to čivava a alfasamec. Asi tretinka z toho kocúra. To by nedopadlo dobre :4:
Aj muž je alfasamec. Na priamu otázku priama odpoveď. Nie. Vraj iba keby som moc chcela a moc sa snažila. :1:

Na druhý deň tam už kocúr nebol. Asi pochopil situáciu a balí niekde inde. :4:
19.12.2014 - 15:42 | Filtr
(Býk) Agnes » A5a
krásný... :74:
právě jsem se nedávno přistihla že ten její čumák vnímám se stejnou emocí jako bych komunikovala s někým jiným než s kočkou.
u příbuzných se jich prostřídalo hodně a pár i naprosto hluchých a slepých. a právě tyhle jedince nejčastěji přistihli jak se probudili z hlubokýho spánku ráz na ráz a koukali do "nikam". Mají tu hranici mezi světama asi mnohem tenčí než my. :1:
19.12.2014 - 15:34 | Filtr
(Býk) Agnes » Agnes
jo a ohledně lezení za krk...pokud tam míváš nějaký bloky a problémy tak je to jasný žejo. :1: pokud ne tak třeba provádí lékařskou prevenci :1: mě číča lehácá k nohám mezi kolena se kterýma mám dlouhodobej trabl. ví to.
19.12.2014 - 15:30 | Filtr
(Býk) Agnes » musiúa
moc podobné :)
jo peřinama už jsem si taky prošla. A řeknu že fakt nevim-ovšem důvod k tomu vždycky maj. kocouři celkově maj tendence občůrávat...ale na to je zas malej :25: psí pelech-může nepřijímat pejska, teoreticky...
a co na to strašidla? třeba to je kočičí obdoba solnýho kruhu nebo vykuřování :4:
18.12.2014 - 13:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
O mačkách je známe, že dokážu nasať do seba nagatívne energie z miest, ale aj z ľudí. Felinoterapia o tom vraví svoje.
https://elizabehtin.wordpress.com/2…

Miesto, kde rada leží je najviac v dome zaťažené. Len či odháňa duchov a iné entity, to je otázne, no spolu so psom ich vnímajú a registrujú.

Mačka je dobrý učiteľ pre život a majster meditácie. Ak ju máte ako silové zviera, vyzýva vás ísť cestou svojej duše. Mačka je vynikajúci vodca duší, pretože sa bez problémov a nepozorovane pohybuje medzi svetmi.

https://eprakone.wordpress.com/2008…



17.12.2014 - 20:04 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » musiúa
Tanečky s šalvějí? :61:
Proč ne rovnou exorcismus? :4:
Všude straší, už jen při představě, kolik bytostí za celou historii Země zemřelo na každém metru čtverečním a nedokázaly se odpoutat...
Nestačilo by prostě nemít strach a sem-tam poprosit za jejich vysvobození z "pekla na Zemi"? :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »