Chudoba a málo financí v horoskopu


16.12.2014 - 19:15
(Váhy) Libra86
Chudoba a málo financí v horoskopu
Ahoj,Lze vyčíst z tohoto radixu finanční problémy,chudobu,nezaměstnanost či problémy s vyděláváním peněz?Případně problémy s kariérou a zaměstnáním obecně?Díky :78:

Řazení:
25.12.2014 - 23:48 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » PavelH
Po podrobnějším zkoumání Vašeho webu je mi to hned jasnější, předchozí text nebyl vůbec objektivní, soudil jsem dle několika vět, které jsem přečetl....
Týká se to nás všech, obsahuje mnoho "potvrzených" poznatků....Moc dobře zkompletováno.... :)

Přečtení uvedených stránek není vůbec k zahození :44:
Netvrdím, že všechny informace považuji za přesné, o něčem by se dalo diskutovat, ale vesměs to (z mého pohledu a zkušeností, ačkoli pramalých) zní pravdivě a není na škodu tyto myšlenky uchovat v sobě pro další práci s nimi někdy v budoucnu.

Revoluční změny lidské populace jsou v plném proudu.... Co s tím uděláme? :78:
22.12.2014 - 23:56 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » PavelH
Rozumím...
Vypadá to opravdu slibně a mnoho z uvedených tvrzení je trefných, ale ve své podstatě mi to spíše připomíná určitou formu manipulace, nebo omezování se.
Nechci být skeptický, ale musim si rýpnout...
Z čeho vychází ty jednotlivé dispozice? Jak se na to přišlo? Z letitých zkušeností? Nebo jinak?
Několikrát jsem (ať už náhodou nebo záměrně) porušil obdobné "rady" z všemožných horoskopů, mayského kalendáře i z jiných zdrojů.
Vim, že to ukazuje pouze možnosti a nikoli výslednou realitu, ale dám příklad: 3 ze 4 odlišných diagnostik mi v určitý den nedoporučovaly nikam cestovat, umělecky tvořit apod.
Ten den probíhal přesně tak, jak "neměl"
Rozumíte? Mám to chápat, jako matematický paradox? Že by 3 negativa znamenalo pozitiva?
A tak jsem nabyl dojmu, že den (a život) se nejlépe vyvíjí ve stavu, který lze nazvat "popírání zábran."
Určitě ne všech :4: ...
..Jak by to asi dopadlo?
Mám na mysli postradatelných zábran, jako například strach z čehokoli neznámého, závist, bolest, ale kupodivu i některé "pozitivní" vlastnosti označím slovem ušlechtilé, které jsou při větší míře rovněž omezující, patří mezi ně soucit, výčitky atp...

Existuje bezpočet možností, kam investovat vlastní energii, co když by vyšlo lépe ji vložit rovnoměrně do všech aspektů vědomí?

Ale nikam to nevede... Blokovat vlastní bloky, to je jako kolotoč, drahá a nebezpečná zábava, ale s kapkou alkoholu je to hned barevnější :1:

Děkuji za odkaz, zkusím se nad tím více zamyslet a hlavně to dočíst, možná poupravím svůj subjektivní názor, ale je to moc info najednou, těžko to zpracovat najednou :4:
22.12.2014 - 22:03 | Filtr
(Panna) PavelH » Habakukk
Milý Habakuku (mimochodem, máte hezkou přezdívku :-),
samozřejmě, že smíte. Ale protože bych tady asi chtě nechtě zahlcoval prostor, pokud Vás to zajímá, nejjednodušší bude se podívat na můj web
http://kdo-jsme-a-kam-jdeme.cz/. Stručnou odpověď (v rámci možností) naleznete už uvnitř úvodní stránky.
Mějte se hezky,
PavelH.
22.12.2014 - 11:03 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
podla mna to nie je uplne typicky horoskop pre taketo problemy, teda aspon v extremnom meritku...aj ked zalezi od toho ako si napriklad spracovala svoje slnko, ci jupiter...
slnko mas v 9.dome a tam je obrovska potreba rastu, expanzie, vzdelania, spoznavania, pricom ak clovek spravne neinvestuje do tejto oblasti, tak to neskor moze pocitovat ako balvan...
tiez mas stelium v 10.dome v skorpionovi, ktory vsetko vybicuje do intenzivnych pocitov...a vsade tam, kde je stelium odlisnych planet, tak vznika urcita dezorientacia...clovek akoby sa nevedel rozhodnut, ze ktory princip ma v tej oblasti uplatnit... respektive ak aj nejaky uplnatni, tak zvysne zostavaju nerozvinute, s cim podvedome nie je spokojny... a tiez zalezi ako si rozvinula jupika v 2.dome... ten tvori trin na venusu do 11.dome... v horsom pripade takyto jupiter dokaze vela minat, uzivat si zivot... a je velmi ziadostivy...co by inemu stacilo, tak on povazuje ako nedostatok... a este je aj retrogradny, co moze zdrzovat jeho potencial...nie je vynimka, ak sa jeho svetlejsie ucinky prejavia az v neskorsom obdobi (napriklad ked v direkciach zacne sa pohybovat priamo)... a tiez si mala posledne roky dost problematicke direkcie a tranzity... saturn dlho bol v tvojom 10.dome, pluto a uran "opalovali" tvoje slnko (vlastne posledne mesiace tvorili takmer nepretrzite napatove konstelacie nan)... a v direkciach slnko prechadzalo postupne cez merkur, lunu, ci pluto... hlavne ten prechod slnka cez pluto urcite moc kridla v tej oblasti nedava... skor tu oblast cisti a prinasa nejake hlboke poznanie... kazdopadne mas trin jupika z 2.domu na venusu v 11.dome, ktora vladne MC... na tom by som staval = znamosti, priatelstva, skupinove aktivity... ak ich este nemas, tak je cas to nejako napravit... myslim, ze tato konstelacia dokaze si v skupinach ziskat sympatie... preto rozmyslaj ako sa zapojit do roznych klubov, organizacii, kruzkov a podobne...tam mozes ziskat cenne kontakty, ktore ti mozu pomoct aj po pracovnej stranke...
22.12.2014 - 09:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

na první pohled hodně emocí, které se neumějí "strávit", nervozita a potřeba vše prožívat do hloubky. Tady doporučuji meditace a klid.
Luna v konjunkci s Plutonem v planetárním domě Kozoroha - hodně pro Tebe znamenala/á matka, která určovala linii, negativní zkušenosti s ženským rodem ovlivňují Tvé nastavení.
Je dobré se podívat, čemu vládne Mars, nadiru - zázemí. Mars má kredit k akci (povýšen), poškozuje Štíra, zejména Lunu stélium Pluto/Luna/Merkur.
Negativní zkušenosti v rodině, těžké dětství.
Bude těžké se vymanit z vlivu (Pluto) x emoce (Luna).
Mars je v Kozorohu, vládne IC - doma vládla tvrdá ruka, akce na Lunu (dětství).
Zde je rozkol mezi tím, co bylo doma a co prezentuje ASC.
ASC ve Střelci a a Jupík v Rybách (povýšen) v aspektu na Venuši do 11. domu - diametrálně odlišné hodnoty a nastavení.
Je třeba se vymanit z vlivu dětství.
Jupiter je i dispozitorem 2. domu, bohužel je retro, takže jeho vliv je oslabený, a má akci na Uran - možnost ztráty, z Tvé strany někdy potřeba provokovat, třeba v otázkách víry (Střelec).
Zahcránit to může Venuše, která dopřeje někdy radost.
Okolí vnímá Tvůj "sexepíl".
Pluto/Merkur v 10 - posedlost po prestiži, moci..."musím něco znamenat"
Tohle postavení je zásadní pro lidi, kteří budou manipulovat - Štírovská Luna se specializuje na nižší vrstvy - Pluto dodá lesk, masy lidí.
Zde umocněno Plutonem a Marsem.
Oba vládci Štíra.
S tímto postavením Štíra by se dala udělat nemalá kariéra v okultních vědách.
Viz Uran na ASC v slabším sextilu na Slunce do 9. domu.
Nebyla by marná práce v reklamě, médiích (manipulace).
MC Váhy (veřejnost), Venuše ve Štíru (manipulace) v 11. domě (obecenstvo, posluchači) v trinu na Jupiter do Blíženeckého domu - informace, kritika, žurnalista, který bude ovlivňovat, ankety a průzkumy.
Merkur vládne DSC - má aspekt na Pluta - oslovit nižší vrstvy, třeba slovem, písmem, má i konjunkci na Lunu (lid). Kvadratura Marse (motivace, počáteční impuls).
Finanční ztráta hrozí na stará kolena, Marse bych uvažoval v Kozorohu již ve 2. domě. Nepříznivá aspektace za Štíra do Vodnáře (rozložení sil ve druhém domě) naznačuje možné ztráty.
Pokud Slunce vládne 8. domu, pak by Slunce, které má aspekt do 2. domu (trigon), zachránilo člověka před velkými ztrátami.
Je li vládcem Luna, pak jsou ztráty jisté.
:64:
Tak či onak budeš k sobě vázat lidi se silným Plutonickým polem, pozor na vztahy, které Tě můžou zničit.



20.12.2014 - 19:13 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » PavelH
Zdravíčko,
smím vědět, z čeho vychází Váš výpočet genetických proporcí?
Zní to zajímavě, jen jsem nepřišel na způsob, kterým odhalíte ono genetické nastavení.
Možná jsem to jen nesprávně pochopil...
17.12.2014 - 18:10 | Filtr
(Váhy) Libra86 » PavelH
Díky za odpověd Pavle. :27:
Když to shrnu,vidím se tak,že mám strach z uspěchu už od dětství.Do toho ani jeden z rodičů nebyl ambiciozní,a přitom já potřebuju vidět v blízkých lidech příklady a ,že se jim daří.No, nikdy se jim nedařilo,a já v tom ted bohužel pokračuji :42: Určitě si Váš příspěvek přečtu vícekrát a popřemýšlím.Děkuji :15: :78:
17.12.2014 - 17:52 | Filtr
(Panna) PavelH
Dobrý den,

i když to v poslední době moc nedělám, rozhodl jsem se Vám k tomu něco napsat. Nejsem astrolog, ale Vaše životní nastavení lze číst velmi přesně i jinak. To, co zmiňujete, je přirozeným důsledkem jednoho „pólu“ Vašeho genetického nastavení – pokud navážu na téma „duality“ v jiné probíhající diskuzi. Podstata samotného života stojí na tom, že každá jeho součást má dva protichůdné póly, kdy ten Váš (stejně jako život většiny z nás) je nevědomě přitahován spíše k tomu „temnějšímu“ z nich (já bych ho spíše označil slovem „stínový“), což dává Vašemu životu Vámi vnímanou kvalitu. Jedním z důvodů, proč jsem se Vám rozhodl odepsat, je ale to, že Vás aktuálně Váš život začíná důrazně vyzývat, abyste ho zásadně proměnila – a v tom vidím i určitou šanci, že by mé informace mohly třeba časem najít i praktické uplatnění :1:. Jestli svou životní výzvu dokážete správně vyslyšet a jak s ní naložíte však bude záviset jen a jen na Vás.

Je důležité říct, že k žádné zásadní životní změně nedojde jen tak samo od sebe, ale jen tehdy, když jí jde člověk správně naproti. Ta Vaše příležitost Vám bude dávat šanci „Prohlédnout“ – dokázat konečně slyšet, ale i vidět, kam Vás život vede a dokázat se mu odevzdaně a energicky přizpůsobit. Protože Vaše „prohlédnutí“ dá šanci ostatním – aby mohli vidět Vás – co ve Vás ve skutečnosti je a jak to může jim a Vám vzájemně pomoci.

Další důležitou věcí, kterou není od věci si uvědomit, že smysl našich životů se nenaplňuje samotným děláním čehokoliv, ale že klíčovou věcí je to, co prostřednictvím svého života vlastně vyzařujete ven. Že to je frekvence Vašeho BYTÍ, která předurčuje smysl jakékoliv činnosti. Život každého z nás stojí na čtyřech pilířích – na čtyřech primárních archetypálních schopnostech, jejichž účinek závisí na frekvenci jejich projevu, prostřednictvím které formují Váš život. A abyste si mohla působení této „frekvence“ více všimnout, rozhodl jsem se Vám ty Vaše tzv. „Primární dary“ (byť mohou být zatím skryté za Vašimi „stíny“) stručně představit. Nejdříve jak se projevuje jejich stínová podoba a pak jak se lidský život s těmito dispozicemi promění, když v nich uvolníte své přirozené světlo, související s jejich vyšší frekvencí (tzv. úroveň „daru“).

Ale zpět k Vašemu nastavení. Pokud ve Vašem životě převládá to, o čem píšete – tedy obavy z budoucnosti a z Vaší schopnosti si zajistit práci a peníze, znamená to, že Vaše genetické schopnosti vibrují vesměs na nízké – tzv. „stínové“ frekvenci. Pocity, které Váš život ovládají už od dětství, jsou založené na hluboko uloženém strachu, obavách, nejistotě a úzkosti, díky kterým jste se dostala do pozice oběti svého života bez možnosti nalézt a prožít jeho skutečný smysl. Váš pocit hluboké nedostatečnosti a bezmocnosti je tím klíčovým pocitem, který Váš život předznamenává a zavádí ho na slepou kolej. Jsou to pocity, že Vás ostatní nevidí a nedokážou rozpoznat. Pocity, že možná nemáte anebo nedokážete nabídnout tolik, abyste se mohla uplatnit a prosadit v materiální sféře. Pokuste se si všimnout, co se uvnitř Vás děje - vnitřní tlak, poháněný emocemi a zdánlivě přirozenou logikou, Vás žene do postoje nedat se a nastalou realitu vědomě zvládnout - pochopit, co se děje, a vymyslet něco, co byste měla udělat pro to, aby se situace změnila. Máte potřebu svým obavám uniknout a znovu nalézt „pocit bezpečí“ – zbavit se své nejistoty skrze hromadění znalostí či dovedností, které mají Váš pocit „prázdnoty“ ucpat. Vlastně nejde o nic jiného, než o snahu svou nejistotu buď zakrýt anebo aspoň protiútokem nahlodat sebedůvěru i v ostatních. Celé to je o nedůvěře v život samotný, která Vás také vede k potřebě udržet si nad ním a nad jeho materiální stránkou kontrolu. Anebo naopak – bez dostatku vůle a přemožena pocitem bezmoci můžete mít tendenci se svého potenciálního vlivu a moci naprosto vzdát. S touto dispozicí „zlámaného ega“ je také velmi jednoduché podlehnout drogám nebo alkoholu.

S těmito „nízkofrekvenčními“ vnitřními tlaky, s pokřiveným vnímáním hodnot a s tvrdohlavou cílevědomou potřebou překonat nebo nějak obejít překážky vás Vaše pocity mohou ponechat leckdy naprosto o samotě. Můžete se cítit být chycena do pasti – jako by Vás někdo připravoval o svobodu, kdy se člověk obává a brání naplno žít. A když nějakou sílu najdete, zdánlivě jedinou možností je instinktivně se bránit protiútokem anebo provokací – popichováním a burcováním k reakci se zlomyslným podtextem, jen abyste ostatní přiměla, aby si Vás všimli. Opačným důsledkem může být, že Vás tento vnitřní tlak může i naprosto uspat a Vaši životní sílu a kreativitu naprosto potlačit.

Když to hodně stručně shrnu, Vaše životní transformace je spojená s Vaším nalezením důvěry v život – když porozumíte svému fungování a své úzkosti umožníte se uvolnit ze sevření Vaší mysli. Na začátku cesty k odhalení Vašich darů jde o to rozpoznat a umožnit si důvěřovat, že světlo, moudrost a zdroje Vašeho bohatství se skrývají přímo ve Vašich nejhlubších obavách - a jsou ve Vás přítomné už teď, ale spoutané nízkou úrovni vibrací se nemohou projevit! Jen odevzdáním se strachu z vlastní nedostatečnosti mu umožníte odhalit Vaše přirozené dary a zdroje, které jsou v něm rozpuštěné. To, co se uvnitř Vás nachází, je totiž obrovská sebenaplňující a integrující síla, jejímž záměrem je být prospěšná celku - druhým, kdo z Vás mohou čerpat, kdo – obrazně řečeno - hodí do studny vědro a budou z ní čerpat. Nezapomeňte však, že naplnění Vaší „studny“ je proces, související s přirozeným lidským dozráváním a že potrvá ještě mnoho let, než může dosáhnout plného rozkvětu. Je možné, že zárodky toho v sobě už cítíte (protože ve Vás skutečně JSOU :1:), ale jako housle je třeba Vaše dispozice nejdříve přeladit a dát jim čas. Až časem se stanete tím, kdo dokáže nezištně komunikovat a tím sjednocovat lidi z různých stran, ale také k sobě přitahovat přesné takovou podporu, kterou právě potřebujete. Tehdy už Vás také ostatní budou vnímat jako Autoritu, což je dar, který vyzařuje důvěru a hovoří ze svého srdce. Protože opravdová autorita je způsob vedení, který spojuje, namísto vytváření hranic a vládnutí. Vše u Vás stojí na víře přirozenému toku života a na vědomí, že jste v bezpečí, i když čelíte nejistotě.

Někomu to může znít troufale, ale ještě jednou připomenu, že naše životní postoje nejsou ani tak o pochopení a o logice, ale o frekvenci jejich projevu (!!!). Veškerý život je tvořen vibracemi a jen samotným zvýšením frekvence svých čtyř hlavních dispozic, které máte ve svém životním nastavení, Vám umožní se zbavit napětí a rozpoutat uvnitř sebe své životní světlo, které budete vyzařovat prostřednictvím nespoutané životní energie a kreativity, vycházející z Vaší osobní jedinečnosti – tím, jak ve svém životě budete dělat to, co máte ráda. A právě s tímto vyzařováním se naladíte do stavu bytí, který Vám dá správnou sílu a houževnatost zdolávat ty správné překážky a bojovat za ušlechtilé a smysluplné účely, které budou i ostatním měnit život. A věřte mi nebo ne – prožívání takovéhoto života je přesně tím, co bude Vás i Váš život naplňovat a co mu dá skutečný SMYSL – ať se to bude pojit s jakoukoliv „činností“.

Otázky Vaší sebehodnoty a materiálního zabezpečení jsou a budou klíčovými tématy Vašeho života. Frekvence, vyzařovaná Vaším postojem k těmto aspektům, tvoří základy naladění dalších Vašich dispozic, které formují Vaši životní prosperitu. Podstatou je, aby vše nezačínalo a nekončilo jen ve Vaší mysli a logice, ale abyste do tohoto tématu dokázala vpustit „přirozenost“ – důvěru v tok samotného života, která jediná na Vašem postoji může něco změnit. Zásadní změna může přijít až s Vaším dozráním - když se změní Váš primární postoj k životu, který nemá nic společného s logikou(!), ale s frekvencí, kterou auricky vyzařujete prostřednictvím svého života(!!!) Když přeskočím o kus dál dopředu – až se ve Vás to „něco“ zlomí (tedy až svůj postoj dokážete správným způsobem zpracovat a odhalit své vnitřní světlo) a Vy do sebe nadechnete vyššího ducha – vyšší cíle, které Vás skutečně nechají investovat Vaši ambiciózní energii do „lidskosti“ - ve prospěch druhých, tehdy se přirozeně dostaví i Vaše prosperita a „hojnost“. Na nízké „stínové“ frekvenci (tzn. pokud se budete snažit zabezpečit jen sama pro sebe) tato dispozice totiž nedokáže akumulovat žádnou energii, která by se Vám vracela zpět. Tato energie má materiální podstatu a jakmile budete podporovat ostatní, kteří stojí oproti Vám „níže“, stane se z tohoto modelu zdravý model vzájemné podpory – prosperity, která je podstatou skutečného - tzn. společného růstu a expanze.

Poprosím Vás – vezměte si na vstřebání toho, co jsem Vám napsal, trochu více času. I když jsem ve skutečnosti jen stručně naznačil část z toho, co máte ve svém genetickém nastavení, na vstřebání takovýchto informací je vždycky třeba čas. Jen připomínám, že aby tyto informace mohly mít praktický smysl, nestačí o nich jen přemýšlet. Klíčové lidské dispozice vytvářejí určitý řetězec, který člověku nabízí i ohromnou šanci – vhodným následováním tohoto řetězce je možné se vydat na transformační cestu, která člověku umožní se svými skrytými schopnostmi pracovat tak, aby je mohl krok za krokem „odemykat“ a uvolňovat. Ale to už překračujeme možnosti tohoto fóra.

Přeji Vám hodně štěstí!
PavelH.

P.S. K nakousnutému tématu ‚duality‘ pro úplnost dodám, že protikladem frekvence „stínu“ není frekvence „daru“, ale frekvence, označovaná jako „siddhická“. Úroveň „daru“ je takový ‚zdravý střed‘, v rámci kterého život funguje zdravě a přirozeně. Nejen proto je leckdy vhodné si všimnout, že všechno přirozené má ve skutečnosti mnohem blíže k trinárnímu – tedy trojitému či trojnému vzorci, než jen k tomu „černobílému“ - duálnímu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »