Minulý život -země,stát


12.12.2014 - 08:54
(Váhy) Libra86
Minulý život -země,stát
Ahoj,Dá se z radixu vyčíst,v jaké zemi(státě, či geografické oblasti) žil člověk v minulém životě? :78:

Řazení:
14.01.2015 - 22:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co vím, tak ne :)
25.12.2014 - 16:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Anonym1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele monoram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Znám podobné pocity Lucie94. Stává se mi, že přijdu na místo poprvé a lidé co potkávám mi nejsou cizí, zákoutí, cesty, nároží, pocity, dojmy, nic jakoby neznámé. Spíše to vnímám jako návrat, možná je to tím, že jsem intenzivně v přítomnosti a vnímání soustřeďuji na okamžiky které zrovna jsou. Otevřená duše a srdce pak otevírají dveře nejen k sobě ale i k ostatním. A v tom je velká síla :1: Často se dějí věci, které bych už nečekal, nebo jsem je dlouho/ještě (?) neprožil :27: Zda je to součástí minulých životů, nějaké dluhy, nevím. Často se to tak jeví, neboť mysl to nepobírá, ale kde je pravda? Je vůbec důležité hledat důvody, pokud je to přínosné? :3:
22.12.2014 - 13:48 | Filtr
(Váhy) Libra86 » Anonym1
Já zatím takovou silnou a konkrétní zkušenost s místem nemám,ale všeobecně mě to táhne do zahraničí.V cizí zemi jsem i žila,a proto mě napadlo,že by to mohlo mít návaznost na minulý život.V naší rodině není cestování tradicí,jsem vlastně v této generaci mé rodiny jediná ,která žila mimo ČR.A to rozhodnutí jet někam jinam, do jiné země bylo tak snadné a přirozené,že jsem se takto musela rozhodovat snad i v minulém životě. :78:
22.12.2014 - 12:24 | Filtr
(Rak) Anonym1 » monoram
Já mám pocit, že je to možné, velmi možné :) Vnímám tohle u jednoho místa, před půlrokem jsem se díky hudbě odstěhovala do Prahy, ale když jsem v Pardubicích, kde jsem žila přes rok svého života, duše úplně léta, jsem skutečně šťastná, až je to z rozumového hlediska naprosto divné a musí to vypadat, že jsem blázen. Což tak vypadá u víc věcí. Ale upřímně se těším až se tam zase vrátím. :D Ale já tam odprvopočátku také potkávala lidi ze své minulosti, karmické vztahy a vztahy důležité pro život a celkově lekce, které duše potřebovala, takže tam zažila to nejhezčí a zároveň nejšílenější období svého života. A potkala tam na jaře jednu bytost, která mi hned po prvním setkání otevřela klíč k minulému života, těžko se to popisuje, v takové míře se mi to nikdy nestalo, ale jsou to energie, které se vždy nevídají na každém rohu, je to láska k člověku jako láska k Bohu, existenci a až tak se mi to nikdy předtím nestalo.
Možná to přitahování nás někam souvisí i s lidmi a nedořešenými záležitostmi, žije tam někdo s kým máme jít životem, nebo si něco dořešit. Možná je to čistě místem, kdoví. U sebe mám pocit, že je to velká kombinace všeho :D Jak to vnímáte Vy? :)

Přeji Vám krásný den a navštívení samých příjemných míst :1:
15.12.2014 - 20:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Astrolog John MacPersson, jenž sejiž léta zabývá podonou problematikou,sestavil tabulky, které umožnňují každému aslespoň poodhalit svou minulost.Ten však ,kdo by chtěl se dozvědět ještě více musí použít zkušeností a znalostí speciaizovaných astrologů.

http://www.mysteriousworld.estranky.cz/…

Skúšala som to, asi polovica vecí mi sedí, ale rok narodenia mi tam nesedel, ani krajina, lebo som seba videla v minulej inkarnácii a ako brazílčan som si nepripadala. :4:

Na hypnóze som sa videla vo Francúzku v 18. storočí za vlády Napoleona.

Na deja-vu v spjení s miestom, kde sa ocitneme niečo je, tak ako keď stretneme spriaznenú dušu.....lebo duša sama vie.

Zostupný Mesačný uzol predstavuje súhrn všetkých skúseností z minulých životov a väčšinou sme s ním lepšie oboznámení ako s jeho proťajškom (vzostupným M. Uzlom). Reprezentuje všetky naše obľúbené zvyky, ktoré sme často z pohodlnosti neopustili a ktoré nám bránia v našom ďalšom vývoji; sú takpovediac "cestou najmenšieho odporu". No či v ňom dá zistiť krajina je myslím nepodstatné, lebo nerozvíjame materíálno, ale svoje vedomie-ducha.



14.12.2014 - 19:56 | Filtr
(Váhy) Libra86 » monoram
Já jsem slyšela,že takový ten pocit "už jsem tady někdy byl" má spojitost s minulým životem,ale musím se přiznat,že zatím se mi to nestalo.Spíš se mi stává,že se mi neobvykle líbí určitý styl oblékání a hlavně bot z konce 19.století.
14.12.2014 - 18:07 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Podle mne to nejde.
13.12.2014 - 18:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Libra86
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele monoram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zkusím na toto téma volně navázat. Je možné, že když se cítím na některých místech velice dobře, až podivně důvěrně a jako bych ta místa dávno znal, pak to může mít nějakou spojitost s minulými životy?
12.12.2014 - 18:06 | Filtr
(Váhy) Libra86 » allika
Díky, knihu jsem nečetla,určitě se po ní podívám :78:
12.12.2014 - 17:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Habakukk
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky,
určit se to dá umístěním karmických uzlů. Těch minulých životů jsi prožila více, tudíž každý jsi mohla prožít někde jinde.
Doporučuji si přečíst Karmickou astrologii od Olgy Krumlovské. :27:
12.12.2014 - 16:06 | Filtr
(Váhy) Libra86 » Habakukk
Díky za názor. :64: :122: :1:
12.12.2014 - 10:30 | Filtr
(Blíženci) Habakukk
Kdo ví? Záleží na tom? Pokud Vás něco nebo někdo poutá s takzvaným minulým životem, jistě na to narazíte, ať už reálně, či prostřednictvím časopisu, knihy, nebo internetu. Pokud máte oči alespoň trochu otevřené, nějakým způsobem to poznáte ;)
Samozřejmě s ohledem na hypotézu, že duše je poutána k této planetě, to je ale opět obsáhlé téma...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »