Karmická astrologie


03.11.2014 - 22:10
(Kozoroh) Puzzlle
Karmická astrologie
Ahoj, chci se zeptat na vaše zkušenosti s karmickou astrologií, zejména postavením jižního uzlu. Potvrdilo se vám v regresi zaměření klienta či vás samotného, respektive odpovídá vám to? Je tady někdo, kdo se tím zabývá? Mám na mysli, jestli se i regresí potvrdilo to, co je v horoskopu. To, co píšou ve svých knihách Sládeček nebo Schulman celkem sedí jako hrnec na prdel... ;-)

Stránka: 2 1
Řazení:
03.02.2015 - 00:16 | Filtr
(Panna) elaviel » Arezet
Nikdy neni pozde a vzdelani se da vzdycky dohnat, kdyz clovek opravdu chce. Hlavne nic nevzdavat a jit si za svym snem :17:
29.11.2014 - 15:32 | Filtr
(Panna) Arezet » elaviel
tak ráda bych třeba učila zpěv,tanec ,ale nemám to vystudováno,abych mohla učit, vlastně jsem v situaci,kdy nemám vzdělání proto čím bych se ráda živila a nebo popřípadě někoho učila,nevím vůbec co dělat,včem bych využila svůj potenciál,co by mělo smysl, chvilu mám pocit,že najdu to pravé ale pak zjisím že to pořád není ono. Momentálně mě tlačí spíš finance a když finance jsou,tak není čas něco zkoušet,prootže jsem tak vytížená že jsem ráda,že si nachvilku vůbec oddychnu.
27.11.2014 - 22:36 | Filtr
(Panna) elaviel » Arezet
Omlouvam se, ze vstupuju do vasi diskuze. Jen k tem pomahajicim profesim - vzdycky jsem citila, ze chci delat praci s lidmi a pro lidi. Praci ve zdravotnictvi jsem zavrhla, protoze mam stejny problem jako Azeret - pokud nekdo trpi, mam tendenci s tim clovekem soucitit a pak se tim sama trapim. Co mi ale hodne vyhovuje, je uceni. Ucim anglictinu, je to super prace, kdy mate pocit, ze jste uzitecni, kdyz vidite, ze studenti vidi pokrok, domluvi se na dovolene a jsou vam vdecni. Neberu to jako sluzbu, ale vim, ze jim v podstate slouzim tim, ze jim predavam svoje vedomosti. Co se treba zamerit na podobny typ zamestnani? :1:
22.11.2014 - 21:38 | Filtr
(Panna) Arezet » allika
Právě člověk občas potřebuje cítit,že ho někdo ocení i kdyby to byl jeden člověk na celém světě.O té psychologii bych mohla uvažovat.
Promiň ,asi t ošpatně vyznělo,pochopila jsem jak si to myslela :3:
Řekla bych,že lidi přitahuju díky soucítění, že vědí že je doopravdy poslouchám.Tak mi dochází ta psycholožka by byla vhodná.

také ti přeju všechno dobré a mnoho štěstí :)
měj se sluníčkově :3:
22.11.2014 - 20:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Arezet,
víš, také jsem měla hodně nízké sebevědomí, vůbec jsem si nevěřila, dokonce jsem si myslela, že mám i tu duši špatnou. Časem jsem začala pracovat jako sestřička na zubním, neměla jsem sice zdrávku ale také mě dost přitahovalo zdravotnictví. Udělala jsem si kurz a práce mě naplňovala. Chápu, že trpíš, když jiní mají bolest..ty jim ale můžeš pomoci už tím, že je třeba chytneš za ruku a mluvíš k nim, utěšuješ je. Už to je obrovská pomoc. Je ale pravda, že po letech jsem si začala připadat také jako něčí služka, potřebovala jsem aby mě někdo dokázal ocenit.
Právě to mě nakonec donutilo odejít, chtěla jsem dokázat něco víc, nebýt tím sluhou. Ono záleží, jak to kdo vnímá, je sluha a sluha.
Máš pravdu, krásná slupka je k ničemu když je pod ní špatná duše. Ale já to v tvém případě myslela tak, že tím, jak jsi hezká či charismatická by ti byla ku prospěchu, jelikož lidi mají rádi příjemné tvářičky a navíc s krásnou duší. A to ty určitě máš, když tolik s lidmi soucítíš, hm?
Přeji ti hodně moc štěstíčka při hledání tvé cesty, ať jsi šťastná! :27: :27: :27:
22.11.2014 - 19:34 | Filtr
(Panna) Arezet » Sky
Ano každý si táhnem v minulých životů nějaké to břímě.
Mám blízkého člověka,který mě naučil vidět jinýma očima a to optimisticky.
A věřím,že vše co se stalo, mělo svůj důvod.

Jsi moc milá :74:
22.11.2014 - 19:28 | Filtr
(Panna) Arezet » allika
V tomto životě mám stále touhu po nezávislo sti a cetách, ale cítím že jsme moc fixovaná na svoji rodinu, ikdyž to není ideální,tak i tak bych bez své rodiny nemohla být.
Zdraví docela řeším a možná někdy až příliš.
Vše co jste napsala mi příjde tam přirozené,tak bych se chovala, kdybych neměla rozum (mám k tomu tendence).
Vím,že jsme docela ješitná a marnivá a někdy i pyšná a vždy jsem toužila po obdivu druhých,který bohužel nepřicházel.Tedy pokud jde o vzhled,tak ano v tom mě lidi oceňují.
Máte pravdu prozkoumávám a dokud to nezjistím tak opravdu klid nemám, al eje to psychicky vysilující ,ale moc mě to baví :) .
Snažím se sportovat velmi mě to nabíjí pozitivní energií, to samé procházky v přírodě.
Přehodnocuji život nesustále,ale že by se to mělo zesílat,to tak dobrý zpráva není,už te´d je to na mě moc,ale osud člověku nenaloží nikdy víc než co by nezvládl. :)Vůbec nevím co se sebou, jakým směrem jít.Pořád to přehodnocuji.
Práce s lidmi,je to zvláštní jsem hodně stydlivá a ráda jsme sama, ale mám velkou radost i někdy přes veslký strach mluvit s lidmy a poslouchat jejich názory a radit.
Psychlogie mě zaujala a někdy také o ní čtu.Duchovno mě také hodně přitahuje.Zdravotnictví mě taky napadlo, ale vím že jsem až moc soucitná a umění vcítění se do druhých je hezké,ale trpěla bych vidět ty nemocné lidi,kteří mají bolesti a já bych jim nemohla pomoci.
Nevím proč,ale mám takové pocity,že když budu sloužit lidem,že je to pro mě ponižující,ono já si podtím totiž představím trochu jiné věci,něco jako že se budu starat o druhé a sama nebudu spokojená,že budu žít životy jiných.
Bojí mse,aby ch nesešla z té správné cesty, aby mi netrvalo celý život než zjistím proč tu jsem na světě.Já vím,někdy začínám věřit,že nezáleží na čase, že se reinkarnujeme a co nestihnu te´d stihnu v dalším životě, jen si říkám, jenže to budou zase jiné podmínky než mám teď.
Já bych spíš řekla, že charismatická,krásná pokud bych měla srovnávat s jinými ženami,i když si sama sebe umím cenit,al e věřím v krásu duše. K čemu krásná schránka se špatnou duší. :)


22.11.2014 - 18:20 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Arezet
Milá Arezet, toľko hovoria hviezdy :1: Konkrétne umiestnenie tvojich uzlov... Platí vraj, že v horoskope je všetko viacnásobne potvrdené. :1:
Svoju karmu máme všetci, zápasíme s ňou už od detstva. K našim činom nás vedú zložité pohnútky. Aj za pomocou druhým sa často skrývajú rôzne pohnútky. A platí to aj dobrých ľuďoch, ktorí sa naozaj snažia konať dobro. Ich motiváciou býva niekedy aj zranené ego, bez toho, aby si to uvedomovali. Poznáme všetci zo svojho okolia. :1:
Konanie dobra bez potreby saturovať vlastné ego je veľmi ťažká úloha.
Držím palce na tvojej ceste, určite dokážeš, čo si si predsavzala. :1: :17:
22.11.2014 - 17:24 | Filtr
(Panna) Arezet » Sky
Tak hodně mě tlačí touha něco dokázat,ale už to není z důvodu aby mě lidi obdivovali,ale z touhy dělat to c omě baví a co mě bud naplňovat a snad lidem ukázat,že se dá žít jinak.Prostě dělat něc odobrého pro lidstvo.
Celý život jsme měla velmi malé sebevědomí,díky tomu mě lidé šikanovali a jen si ode mě brali a nic nevraceli.Pořád jsm se ohlížela na všechny a snila si spousty snů.Žila jsem v jiném světě,prootže ta realita byla dosti bolestivá.
Konec minulého roku jsem po dosti nepříjemné zkušenosti zjistila,že každý člověk je jedinečný a nikdynení lepší ani horší, jen má každý člověk jiný start v životě a je na něm,jestli bude pomáhat a nebo ubližovat.Já si vybrala pomáhat a tuto cestu budu následovat. :1: děkuji za odpově´d
18.11.2014 - 20:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Arezet,
pokusím se také trochu přispět.
Černá luna ve znamení střelce v 6.domě - někde v minulosti jste se mohla chovat dost lehkovážně, toužila jste po svobodě a cestování. Na druhé straně jste mohla být donucena žít daleko od domova. Nyní se ve vás může prát právě touha po radovánkách, volnému způsobu života a na druhé straně touha po zodpovědnosti. Na tomto byste měla zapracovat.6 dům napovídá, že jste se v minulých životech nechovala ke svému zdraví ani zdraví druhých zrovna rozumně. V tomto životě tady máte tedy tento dluh.
Jižní uzel ve Lvu skutečně vypovídá o tom, že v minulých životech jste byla velice uznávaná, obdivována, vaše ego bylo obrovské. Řídila jste se heslem "JÁ, JÁ a zase jen JÁ). Nyní byste měla nastolit harmoni mezi "JÁ a OSTATNÍ). Prostě se řídit tím, že vy jste skvělá ale ostatní jsou stejně dobří.
Z numerolog. hlediska - už že máte v datu narození 3 devítky posíleny nulou, máte stále nutkání něco prozkoumávat do detailů, jít až pod slupku, kde je ukryta pravda. Dokud tu pravdu nezjistíte, nemáte klid.Vaše mysl je stále zaměstnaná, což musí být ubíjející.Tato energie musí nějak ven, nejlépe příroda, sport...zkrátka nahradit mentál. energii energií fyzickou - příroda, sport..

Budete mít zřejmě nutkání stále přehodnocovat život - toto by mělo ve vašich 27 letech zesílit. Zřejmě se perete sama se sebou, nevíte, kam se vrtnout.
Severní uzel v 9. domě Vám ukazuje cestu, jakou se vydat. Jak už zmínila DanielaX, bude Vás naplňovat práce s lidmi, nějakým způsobem jim pomáhat. Může to být v oblasti duchovna, zdravotnictví - nevím, čím se živíte ale myslím, že i jako psycholožka by jste mohla vyniknout. Tím "sluhou" ostatním není myšleno nic ponižujícího, bude to touha lidem opravdu pomáhat.
Venuše a Mars ve Štíru napovídá, že musíte být velice hezká žena, charismatická. To je jedno velké plus. Musíte ale nejdříve skutečně nastolit rovnováhu mezi zdravým sebevědomím a empatií.
Tak hodně štěstí! :27:
17.11.2014 - 19:25 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Arezet
Máš škálu ego-pýcha-trón-výslnie.... oproti tomu služba-pokora-ústranie (nemusí byž samota, stačí nebyť za každú cenu stredobodom)... ži svoj život a uvidíš, čo ti prinesie. :4:
17.11.2014 - 14:11 | Filtr
(Panna) Arezet » Sky
No musím říct,že to celkem sedí,vztah mám výbučný,konfliktní a napjatý.

Lev ve mě pořád je,jsem pyšná na to co jsem dokázala a jaká jsem,i přes to čemu jsem se dokázal postavit.Jen představa žít v ústraní,jsem často ráda sama,ale cítím,že jsem pořád nenašla to co by mě naplňovalo a abych mohl sloužit lidstvu.Děkuji za náhled :)
16.11.2014 - 20:37 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Arezet
Ahoj,
kvinkunxy máš dva máš dva, tvoria ti jeden yod s uranom v apexe. Uran je teda ťažisková karmická planéta, je v 7.dome, dome partnerstiev,vzťahov, kde môžeš očakávať veľa osudových zmien a napätí. Dôležitá je harmonizácia aspektov urán-mars (energie, výbušnosť, konflikty, úrazy, boj o slobodu) a urán-jupiter (realizovať sa môže cez hľadanie nových ideí, náboženstiev, ale aj v proteste proti starým hodnotovým systémom a štrukturam).

Mesačné uzly vypovedajä o tom, odkiaľ a kam kráčaš.
Dračí chvost v 3.d. a dračia hlava v 9.d. znamená karmu v oblasti osobných vzťahov. (Vidíš, ako sa ti to dopĺňa :1:), môže prinášať konfliktné manželstvo.
Dračí chvost v levovi znamená, že človek sa v minulom živote sústreďoval príliš na seba, bol pyšný. V tomto živote musí opustiť svoj piedestál a žiť v ústraní, často aj osamote. Východiskom je pre neho služba ľudstvu a duchovný rast.
Pekný večer :1: :17:
16.11.2014 - 19:16 | Filtr
(Kozoroh) Sky » allika
Dakujem :1:
15.11.2014 - 15:48 | Filtr
(Panna) Arezet » Sky
Ahoj,
ohledně karmy,jak tady čtu cosi píšete o kvinkunxech a yodu a taky uzlech.Tak by mě zajímalo,když mám 2 yody (vrchol Uran a MC) a uzly severní 9 dům ve vodnáří a jižní 3 dům ve lvu? Co by to mohlo značit? :17:
11.11.2014 - 18:04 | Filtr
(Blíženci) Jana + » Sky
váááuu :22:
děkuju Ti za názor a pro mě další poznatek :17:
Opravdu jsem na cestě :27:...a řekla bych,že jsem se částečně od majetku osvobodila.
Je to jakoby odejdeš ze zaběhnutého stylu života a nemáš nic,jen pár švestek :4:
ono to tedy moc k smíchu není,ale je to zajímavé.
I když ten majetek stále číhá z povzdálí a ty víš,že ho jednou převezmeš.Myslím tím třeba dům....ne žádné hrady a zámky.....no,ale je to moc jednoduché,takže si myslím,že to možná mám předat dál,takže se u mě asi moc dlouho neohřeje a já vlastně nepocítím,že něco mám.
Spíše mi připadá,že to starání se je vázáno na živé lidi.postarat se třeba o rodiče? :63:
10.11.2014 - 20:35 | Filtr
(Kozoroh) Sky » Jana +
Ahoj, 2. a 8. dom naozaj súvisia s majetkom, ale temto aspekt znamená, že tvojou karmickou úlohou je oslobodiť sa od závislosti na majetku a materiálnej stránky sveta, t.j. aj od živočíšnosti,sexuality (niekedy aj extrémnej). Transformovať hodnotový syst´m na duchovnú úroveň.
Keď si na týchto stránkaach, znamená to, že na tej ceste už si :1:
10.11.2014 - 18:33 | Filtr
(Blíženci) Jana +
ahoj :27:
Tak já bych taky ráda něco přispěla.Také mě zajímá karm.astrologie.Tedy ráda pitvám sebe,jsem jen laik :27:
mám dračí hlavu v 8.domě a dračí ocas v domě 2.
dočetla jsem se : přírůstek majetku věnem, dědictvím, krásná smrt finanční ztráty, marnotratnost, sociální odvislost
Je nutno změnit hodnotový systém, nutno pomáhat druhým a posilovat jejich pocit sebehodnot.

Hmmmm,tak musím říct,že spoustu věcí sedí...přírůstek majetku by byl...marnotratnost prosím jsem u sebe moc nepozorovala,ale jsme ženy,že,takže si ráda koupím třeba svetřík,pokud mi na něj zbývá a to opravdu moc nezbývá...sociální odvislost to tedy nevím přesně,co se tím myslí,ale snažím se stát na vlastních nožičkách..jde to těžko,ale jde :43:
Je také pravda,že jsem stále chtěla pomáhat druhým,pořád a pořád dokola,udělala jsem si kurzy sociálního cítění a další,abych se nějak k lidem dostala a musím říct,že jsem opravdu za tím šla,ale prostě najednou se vše zabrzdilo a nikde není zájem o mé služby.Tak se zabývám sebou,zatím....snad v budoucnu :25:
8.dům je v rybách,což asi napovídá,jak jsem tu četla,nějáké sebeobětování? a 2.dům v paně,to je zemité znamení,až tak nevím co to znamená,ale je tu ještě konjunkce s jupiterem a uranem a ten je retrográdní....opravdu zajímavé téma :17: :17:
10.11.2014 - 17:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Puzzlle
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkujeme za silná slovíčka :2:
10.11.2014 - 17:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sky
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky,
já kdysi chodila na semináře a tam nás k těm afirmacím převedli. Takže já bohužel žádnou literaturu přímo na tyto afirmace neznám...
Jinak se zkus ale mrknout na net, určitě tam něco najdeš. Já bych ti je ráda vypsala ale pro každého platí jiné, sestavené na míru podle horoskopu, takže by z toho byl asi román..určitě ale na něco narazíš.. :75:
10.11.2014 - 13:38 | Filtr
(Vodnář) Putes » Puzzlle
Přispěji také svou troškou do mlýna. Afirmace si můžeš sestavit sama, podle toto, po čem toužíš.
V minulosti jsem dost často používala tyto tři:

- Jsem zdraví, jsem síla, jsem oceán klidu a tak to skutečně je.
- Nalezla jsem klid, mír a lásku ve svém nitru. Jsem šťastná a spokojená a tak to skutečně je.
- Zasloužím si dobro, lásku, zdraví. Jsem šťastná a spokojená a tak to skutečně je.

Opakuj si je tak často, jak si jen vzpomeneš a ony ti najednou opravdu tak naplní život. :27: :17:
10.11.2014 - 09:12 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » allika
Ano, jste dobré obě dvě ;-)
Já chci taky afirmace! :-D
09.11.2014 - 20:35 | Filtr
(Kozoroh) Sky » allika
Ahoj. Ďakujem za ocenenie :1: Úprimne, ja to tak necítim, občas síce prispejem s nejakým výkladom, ale nenárokujem si na správnosť môjho pohľadu. Učíme sa celý život, všetci :1:
Zaujali ma tie afirmácie. Môžeš mi na to, prosím, odporučiť nejakú literatúru?
09.11.2014 - 19:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Omlouvám se za pozdní odpověď ale nějak jsem se sem nedostala. Já beru v potaz hlavně postavení planet v domech a ve znameních, z toho pak zjišťuji, jaké úkoly jsme v minulých životech nezvládli a na co bychom si tedy měli dávat pozor,abychom neopakovaly stejné chyby.Podle toho pak sepisuji afirmace - tzv. přepisuji vzorce duše, které nám byly připsány právě našimi předky. Tím vlastně poznáme, jakým směrem by se měl ubírat náš život . Vlastně tím čistíme karmickou zátěž.
Také nejsem žádný expert, myslím, že jsi se dostala do dobrých rukou. DanielaX je náhodou moc dobrá :75:
08.11.2014 - 12:25 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Sky
Díky ;-) s uzly pracuji běžně, ale s kvinkunxy třeba vůbec...
Příspěvky: 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »