Osud ve jméně


03.11.2014 - 22:06
(Kozoroh) Puzzlle
Osud ve jméně
Ahoj, dostala se ke mě kniha Camily Karolinss Osud je ve jméně a dost mě zaujala, protože jsem dosud dělala rozbory pouze z data narození. Teď se mi daří krásně propojovat a zkoumat jak samotné datum, tak jméno, i z hlediska karmy a opravdu mě překvapilo, jak moc je naše jméno důležité a jak nás ovlivňuje. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti a uvažovali jste někdy o změně jména? Jedna moje známá se tím dost hodně zabývá, vlastně k tomu všemu přivedla a dokonce si usmyslela, že se provdá za člověka, který se bude jmenovat dle její volby tak, aby jí pak výsledný vzorec vycházel, jak si sama přeje. Co si myslíte o karmě, vlivu změny jména a možnosti změnit si takto "svůj osud"? Autorka popisuje zejména číslo 16 jako nebezpečné, s dispozicí pro náhlé nehody, případně nepřirozená úmrtí, rozhodla jsem se spočítat jména popravených žen Jindřicha VIII. ;-)

Stránka: 2 1
Řazení:
04.05.2015 - 16:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to máte hezký :15: :75: :61: :61:
04.05.2015 - 13:54 | Filtr
(Štír) Freja » bubobubo
:23: :23: čmarjá,neznat Tě,tak vůbec nepochopim,jak to máš.... :4: :32:
03.05.2015 - 23:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidím to tak...jméno jsem si nevybrala a ani příjmení ne,tedy to původní.Narodila jsem se a jméno mi dali.Co se příjmení týče,tak jsem si ani jednoho ze svých manželů nevybrala podle příjmení,ale obě moje současná příjmení jsou příjmení těchto manželů.Tedy asi nějak podvědomě jsem je chtěla,ačkoliv jsem uvažovala spíše prakticky,tedy především,když jsem se rozhodovala zda budu mít dvě příjmení.Ale když to vezmu tak nějak komplexně,tak současnému muži mohlo vadit,že ponesu jméno i bývalého muže,bývalému muži mohlo vadit,že ponesu jeho jméno a zároveň jméno svého současného muže...otci mohlo vadit,že nesu méno svého bývalého muže a zároveň současného muže a tak dál...,ale já se cítím spokojená...akorát mám trošku obavy,že další už mi nepovolí úřady... :61:
03.05.2015 - 21:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není numerolog jako numerolog :4:
29.04.2015 - 19:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Toto téma se probírá na fóru Omlazení.cz již několik let, ted jsem četla příspěvek od jednoho pána: Věřím na lecos. Ale poté, co manželka již rok čeká na vyjádření Camily (ohledně změny jména) - a stále nic a 2,500 jsou zřejmě víte, kde........pak tedy nevím, zda se nejedná o podvod....Bohužel. A vím, že manželka není sama. Takže ano - věřte, ale zároveň si dávejte bacha... :21:
Ja takový rozbor udělám za týden za pětinu ceny.
23.01.2015 - 15:56 | Filtr
(Vodnář) Putes » afrodita333
Asi na tom bude hodně pravdy. Nikdy se mi nelíbilo moje příjmení a styděla jsem se za ně, byť není ani hanlivé. Přání se mi splnilo až sňatkem. Tak jsem spokojená se svým jménem i příjmením a dokonce mi to sedí i numerologicky. 1 a 9. Narozená jsem 10. a moje životní číslo je 9. Už nikdy bych neměnila. :17:
19.11.2014 - 20:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neferlin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím, mám podobnou zkušenost :1:
19.11.2014 - 09:25 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Neferlin
Ano, jmenuje ;-)
18.11.2014 - 22:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejmenuje se ta kniha Jméno je váš osud?
Jinak je moc zajímavá a sedí to :3:

Já s maminou jsme měli stejný jméno... "stejný osud"... mamka si pak vzala zpět jméno za svobodna a je z ní někdo úplně jinej... samozřejmě ne hned :3: Akorát nevim jak hodně v tom hraje roli jméno, ale ted se jmenuje jako babička a ta je krapet jinde :4:
06.11.2014 - 21:57 | Filtr
(Rak) seven » Puzzlle
No jo. Někteří už to přeprogramování nabízí ... :4: :4:

Ale v téhle věci je potřeba jít v porozumnění podstaty hodně do hloubky, řekl bych až tak hluboko kam dokáže nahlédnout jen málokdo. Všechny tyhle pozitivní vlivy je potřeba ve správný čas vhodně zkombinovat, stejně jako když se vaří dobré jídlo. Laskomina nevznikne tím, že do hrnce nasypu všechno co mně chutná nebo vyhovuje, ale trochu je to potřeba vybalancovat, jinak vznikne dort á la Pejsek a Kočička :41: :4:
06.11.2014 - 19:48 | Filtr
(Štír) na ma » Puzzlle
diky uz sem se desne bala!!
06.11.2014 - 19:26 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » Puzzlle
možné to je, i přesto jen jedna z mnoha těžko pochopitelných teorii. Jen těžko se přiblížit pouhou myšlenkou k pravděpodobnému rozsahu možností.
Je to k pláči, pokoušet se pochopit nekonečno :D Raději bych se držel při Zemi, přestože po tomto myšlenkovém výletu galaxiemi je celkem skličující, zjistit kde to vlastně jsem, kým jsem a jaký to má význam oproti celéééému zbytku vesmíru. Vesmír končí hned za rohem. A tam začínaj další :D
Ale zas už melu z cesty, hlava mi praská při přenášení neúnosně komplexních ideí do slov.
Nejde to ani napsat jinak, bez titulků pro osoby s poruchou mimosmyslového vnímání by to bylo snažší :D kéž bych jí neměl :D
Krásný zbytek dne přeji
06.11.2014 - 16:03 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » Puzzlle
JJ, je v souvislosti s numererologií je mnoho zajímavých věcí a vlivů. Osud nezměníme zcela, ale dá se jít jinou cestou, méně strnulou k cíli, a proč ti to neulehčit a nejít po pěkné a krásné pěšince, jak se trmácet houštím, když můžeme:).

To psaní a dopisování čísel říkám také svým klientům. Zejména je to dobré např. u auta, když výslední číslo spz není zrovna ideální, tak dopsání potřebných čísel k harmonické konečné vibraci nalepené někde v autě, v kufru, či kdekoliv nadělá mnohé divy.

Ono i na podobné úrovni fungují různé amuletya, talismany, výběr barev, materiálů, kamenů, drahokamů, apod., nic není náhoda:).


06.11.2014 - 14:47 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Ilona Regina
To jméno Petry Janů si schválně večer spočítám, jsem zvědavá, jak to vyjde ;-) Zní to šíleně, takhle matematicky si změnit osud, jenomže ty zkušenosti těch lidí ukazují, že to fakt funguje... autorka té knihy, jak zmiňuji v úvodu na svých stránkách píše, že prodá svoje know how za 5 mega a hledá někoho pro výrobu číselných náramků, prý i spolupracovala s nějakým lékařem, řešily se tak i zdravotní problémy klientů....protože každé číslo obsažené v datu nebo i méně samozřejmě i předurčuje náchylnost k určitým zdravotním problémům... ona to dosud řešila tak, že nabádala lidi, aby si ta čísla, která potřebují psali na tělo, nevím, zda prupiskou či pomyslně a několikrát denně si ta čísla obtahovali.....no zní to šíleně, ale výsledky prý byly....jestliže tedy každé číslo má svou vibraci, jakože má, tak tím že si budeme programovat určitá čísla a obklopovat se jimi opravdu může něco změnit nebo přinést nějaké výsledky.....však ne nadarmo k sobě přitahujeme svoje osudová čísla.... jenomže když to změníme, pak změníme všechno, sami sebe i svůj život, něco přeprogramujeme a všechno bude jinak....docela mi to připadá varující....jako bychom byli roboti a začali a přeprogramovávali jsme sami sebe...
06.11.2014 - 14:42 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » na ma
Ta 16 je vysoce nehodovostní číslo, součet je 7, tedy karma, samozřejmě to vystihuje i ten tarot, jak je níže zmíněno, platí jak číslo dne, tak číslo roku, životní číslo nebo číslo jednoho či druhého jména, číslo které vychází jako součet v grafu popsaném ve zmíněné knize....tak se bere v potaz aktuální datum a jeho součty, karmalogové to brutálně prožívají, ale já bych trochu ubrala, není třeba si to předem takhle programovat a samozřejmě i fungují jiné vlivy... nejhorší je někomu kvůli toho nahánět strach, fuj :-)
06.11.2014 - 13:32 | Filtr
(Rak) seven
Nejsem si úplně jistý s možností takto jednoduše "matematicky" :4: měnit svůj osud. Člověk jej může pravděpodobně nejlépe ovlivńovat postupnými kroky, pokud ovšem zná správný směr kudy postupovat. K tomu lze třeba používat nejrůznějších indicií (astrologie, intuice atd.), nicméně finální rozhodování vždy záleží jen na jednotlivci. :46:

Jinak otázka minulých a budoucích životů je daná hlavně naším vnímáním času resp. časové osy. Líp se nám takto bilancuje :4: . Ale osobně se taky tak nějak přikláním k tomu, že v konečném důsledku čas "neexistuje" a vše se odehrává v něčem co by se dalo vyjádřit jako vše v jednom.
06.11.2014 - 13:26 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Puzzlle:

ano, numerologie jména, firem i přezdívek má jistě nemalý vliv na osud člověka, sama znám mnoho lidí, kteří ź,ěnili jsméno nebo si nechali jinak říkat a jejich osud se začal ubírat zcela jiným směrem. I mnoho slavných osobností prošlo mnohými změnami jmen, pseudynymů, apod. Napadá mě teď pro příklad Petra Janů, zpěvačka, která se původně jmenovala Jana Petrů a právě z důvodu tragické smrti její předchůdkyně a jmenovkyně tak mohla zabránit mnohým nepříjemnostem či neštěstí. Jméno Jana Petrů je silně karmicky zatížené, propojené nehodami a neštěstím, kdežto Petra Janů sebou také něco kamrického přináší, ale ne už tolik problematické. Datum narození nelze měnit, ale jméno či firmu ano, takže můžeme svůj osud měnot k lepšímu :1:.

JInak karta číslo 16, je náročné číslo, představující kartu Věž, a ta hovoří nejen o potížích s nervy, ale i o tom, že se vše může zbořit a to v nejméně čekaný okamžik života, přesně jako ta padající věž či domeček z karet...
06.11.2014 - 12:42 | Filtr
(Štír) na ma
ahoj puzzlle diky za prispevek.
neco podobneho ohledne jmena a vibraci jsem cetla ale jen on line.
mohla bys mi prosim napsat neco konkretnejsiho ohledne setsnactky?
diky!
06.11.2014 - 10:24 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Habakukk
Einstein to věděl ;-) no vlastně nejen on...
já věřím v paralelní světy a je docela možné, že všechno probíhá v jednom okamžiku najednou...
05.11.2014 - 21:20 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » Puzzlle
čas je ale za jistých okolností s prostorem svázán, už jen stačí zjistit, jak to vlastně funguje :46:
05.11.2014 - 20:46 | Filtr
(Panna) carina » MG34
Z důvodů výše uvedených zde ráda zůstanu pod přezdívkou "carina" :3:
05.11.2014 - 19:53 | Filtr
(Blíženci) il*ča
Knihu jsem četla - význam jména dle této autorky ke mně vůbec nesedí. Nejsem ani narozena ve znamení vhodném pro toto jméno.

O změně jména jsem nikdy neuvažovala - moje jméno ke mně patří.
05.11.2014 - 16:50 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Habakukk
Tohle mě napadlo mimo jiné taky... čas bych vůbec neřešila....
05.11.2014 - 15:24 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » Dévi
Ano nedotažené. Napadla někdy někoho možnost časově nelineárních znovuzrození? Zahrnul to někdo do výpočtů? Zjednodušeně hypotéza, že se duše reinkarnuje cik-cak (různě) napříč nekonečným časem a nezměrným prostorem. Těžko to popsat slovy, rozvoj této hypotézy může vyřešit mnoho otázek.., žel, já jen dělám do včel
05.11.2014 - 15:11 | Filtr
(Ryby) MG34 » carina
Zvědavost mi nedá - co je to za jméno? Nebo alespoň - je to jméno v kalendáři?

Nějak si nedokážu představit, že nějaké jméno z kalendáře vyvolává takovou reakci...
Příspěvky: 34-10 9-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »