Práce v zahraničí


02.10.2014 - 12:24
(Kozoroh) hajounek
Práce v zahraničí
Ahojte,prosím Vás pěkně, můžete mi kouknout na kolečko? (5. 1. 1984, Vyškov, 9:05)Mám nabídku na práci v zahraničí, nástup během dubna 2015. Nemůžu se rozhoupat, jestli ano nebo ne. Cítím v sobě v této záležitost ohromný zmatek a potřebovala bych nějakou indicii, kudy se vydat. Je pro mne toto období vhodné k vycestování, nebo se mám raděj soustředit na upevňování pozic, zde?Děkuji všem za podněty.:27:

Řazení:
09.10.2014 - 00:06 | Filtr
(Beran) Tadek » Ida 29
V horární astrologii nás zajímají aplikační(doběžné)aspekty,které znamenají,že akce,situace se stane.Naopak aspekty seperační(rozběžné)ukazují,že akce,situace už nastala v minulosti.V úvahu přicházejí sextil,trigon,konjunkce,kvadratura a opozice.
08.10.2014 - 20:59 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Tadek
V příspěvku Šance na novou práci píšeš:
U dotazu na veřejném fórum se vkládají data jinak,než když tazatel položí otázku přímo konkrétnímu astrologovi(v tom případě se uvedou data,kdy se astrolog seznámil s otázkou a pochopil ji,a místo, kde se astrolog nachází v době seznámení a pochopení otázky.

Mohl by jsi mi to vysvětlit? Moc tomu nerozumím.
Zadal jsi do horoskopu data zadání dotazu, přesto, že říkáš, že se to v horární astrologii nedělá?

http://osobni-horoskop.najdise.cz/r…
Na As je znamení Střelce a Jupiter je v 8.d. Krizí.
Na hrotu 9.d – zahraničních cest je znamení Lva a Slunce je v 10.d Kariéry, ale sextil mezi nimi ještě není. Počítáš s doběhem?

Teď tam zadám datum, kdy jsi zadal svůj příspěvek:
http://osobni-horoskop.najdise.cz/r…

As je ve Střelci – daleké cesty. Jupiter, který ve Střelci vládne je ve Lvu v 9.d - dalekých cest. Ve Lvu vládne Slunce, které je ve Vahách v 10.d – Kariéry. Mezi Sluncem a Jupiterem je sextil a ty doporučuješ cestu.

08.10.2014 - 13:55 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » Tadek
Nejde o Výškov, nýbrž o Vyškov (na Moravě). Nicméně dotaz byl vznesen v Brně, kde již několik let žiji.

Jinak děkuji všem za Vaše odpovědi. :17:
08.10.2014 - 11:20 | Filtr
(Beran) Tadek
V Tvém příspěvku se jedná o přijmutí práce v zahraničí.Proto dotaz „Je pro mne toto období vhodné k vycestování“ se dá chápat jako dotaz, jestli „mám vzít práci v zahraničí?“.Na takto položenou otázku se dá líp odpovědět pomocí horární(dotazové) astrologie a tranzity to jen dodatečně mohou doplnit.Tady je třeba udělat vyjímku s použítím dat pro sestavení hor.horoskopu.Data pro sestavení horárního horoskopu pro dotaz položen veřejně na fórum se vkládají z datumu a času,kdy se dotaz objevil(je to v levém horním rohu příspěvku)a místo, odkud byl tazatelem poslán(zde předpokládám Výškov).Použil jsem tyto údaje pro sestavení horárního horoskopu: 2.10.2014, 12:24, Výškov,Regiomontanus.
Horoskop ukazuje,že jsi momentálně v dost těžkém psychickém rozpoložení ohledně této nabídky,jak i sama přiznáváš.Je to velmi dobrá práce,která se Ti bude hodně zamlouvat,budeš s ní spokojena a nakonec se pro ni rozhodneš a odcestuješ.
Je část astrologie,které se říká astrokartografie.Z Tvého natálního horoskopu nám ukáže,které oblasti v cizině jsou pro Tebe vhodné,kde bys mohla uspět a kde se Ti bude dařit.Mám takový program a kdybys napsala o jaký stát a město se jedná ,mohl bych se na to podívat.
07.10.2014 - 17:53 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Nečetla jsem předchozí příspěvky, tak možná už to zde zaznělo. tvůj nativ: Slunce v Kozorohu by chtělo řešit rozumem a vědět, na čem, a Luna a ascendent ve Vodnáři to nechává spíše osudu, neřeší, povznáší se nad to, nebo ji naopak láká něco nového, nepoznaného spolu s dálkami?

Vzhledem k numerologickému roku pod vlivem pětky, kam vstoupíš v lednu, ten by ti tento vliv měl přát, dálky, cestování, jiné světy, finance i jakési "stěhování". V dubnovým tranzitu je však tvůj JUpiter disharmonický na saturn, a zároveň harmonický na Uran.Asi by bylo lepší o nějaký měsíc posečkat, ale je mi jasné, že to asi tak lehce nepůjde. Karty mi ukazují, jakoby mělas v zahraničí nějakým způsobem strádat, kde by se mihly objevit nějaké potíže, související i s financemi, a možná i prací.

Tvoje solární Slunce ve Vodnáři, v 1. domě ukazuje na důležité téma co se týče cizích zemí, je však taky v kvadrátu na Saturn do 9. domu. Merkur taky v negativních aspektech. Shrnuto podrženo, moc se mi to nepozdává na dobré vyhlídky, podle mě je lepší buď změnit termín, nebo vůbec nejezidt. I karty ukazují na to, že lépe ti bude zde, doma, aspoŇ prozatím...

06.10.2014 - 23:46 | Filtr
(Rak) seven
Hoď si korunou, tohle zaručeně funguje :3: :4:. Spolu s intuicí ,jak už tady bylo zmíněno Tě to posune tam kam chceš opravdu skutečně pokračovat. To že se ale objevila příležitost má jistě nějaký smysl a ať to dopadne jakkoliv, z mého pohledu využití té nabídky asi význam má ...
03.10.2014 - 22:34 | Filtr
(Kozoroh) Sky
Ja by som sa na základe tranzitov tiež priklonila k NIE. Ale rozhodnúť sa musíš sama :1: Ja osobne sa v takýchto prípadoch neriadim hviezdami, ale INTUÍCIOU. Hviezdy skúmam až dodatočne, aby som pochopila, čo sa zomlelo :4:
Možno už sama cítiš, čo urobíš. Držím palce, nech je tvoje rozhodnutie správne a aby si si z neho zobrala to najlepšie.
03.10.2014 - 21:54 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Uvědomila jsem si, že 10.d je i rodičovský dům. Někteří lidé za tranzitu Saturna tímto domem převezmou odpověděnost za své rodiče nebo prarodiče. Musí se o ně postarat.
Tvá karmická osa uzlů jde od 10.d do 4.d. Máš projevovat lásku a péči rodičům.
v soláru máš na rok 2015 - 2016 Lunu v Raku v 10.d - záležitosti rodiny a citů nabývají na důležitosti.
Je to jen možnost k zamyšlení. :1:
03.10.2014 - 14:14 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Přikláním se k možnosti zůstat doma.

Současná situace
http://astrologie.najdise.cz/tranzi…


Jde ti tranzitní Mars přes Uran ve Střelci v 10.d – Kariéry.
Mars – ctižádost, touha po seberealizaci. Uran – nové věci, změna. Dohromady to je nečekaná akce, rychle rozhodnutí ve věci práce v zahraničí.


Jde ti tranzitní Jupiter – štěstí, expanze – 7.d partnerství a smluv. Můžeš mít příjemné vztahy s lidmi, plodnou spolupráci, někdo se zamiluje. Jenže tranzitní Jupiter je v kvadrátu na Saturn – vytváří to pocit nepohody. Něco by jsi chtěla, ale jde to ztěžka, překážky.

Tranzitní Uran – intuice, změna - ti jde 2.d Peněz – změna hodnot a je v kvadrátu na Slunce = Toužíš po změnách, ale můžeš dělat unáhlená rozhodnutí.

Tranzitní Saturn – řád, omezení, zábrany - ti jde 9.d – cizina. Může ti přinášet nepříjemné pocity ohledně práce v cizině.
Nyní to může přinést obtíže v jednání s úřady a problémy v zahraničí.

Duben 2015

http://astrologie.najdise.cz/tranzi…


V dubnu roku 2015 se už dostane tranzitní Saturn na tvou nativní Venuši ve Střelci v 10.d Kariéry. Můžeš cítit úzkost kvůli odpovědnosti za kariéru.
Práce v zahraničí je jenom o penězích nebo ti přinese časem kariérní vzestup? To by bylo dobré. Bylo by to v souladu se Saturnem.
V základu si myslím, že Saturn po tobě chce vytrvalost a zodpovědnost tam, kde právě jsi. Je to konzervativní planeta, která nemiluje změny. Lehké to nebude nikde, ale předpokládám, že máš trvalý pracovní poměr. Někdy to může znamenat i konec věcí. Jedna holka s nativním Saturnem v 10.d, zrovna když jí šel tranzitní Saturn tímto domem, přišla o práci, protože krachla firma.

Červen 2015

http://astrologie.najdise.cz/tranzi…

V červnu už je Saturn retrográdní a vrací se do 9.d – cizina. Může opět vyvolat zábrany v cestování nebo že by se vracela možnost vycestovat? Netuším :4:

Leden 2016

http://astrologie.najdise.cz/tranzi…

Tady je Saturn v konjunkci s Uranem – chtěla by jsi něco změnit a ono to nejde. Krize. Doufám, že chvilková :1:



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »