Talent v horoskopu


30.09.2014 - 12:10
(Panna) Arezet
Talent v horoskopu
Ahoj :1:ráda bych se zeptala jak najít v horoskopu jedince talent k hudbě,zpěvu,herectví,malířství,spisovatelství či vlastně umělecké sklony?Dočetla jsem se,že ascendent v blížencích předpokládá talent herecký.Horoskop ve vodních znamení by měl být zase hudebně talentovaný.Děkuji předem za odpověď :3:

Stránka: 2 1
Řazení:
03.05.2016 - 12:29 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » toy
Co je to za nebetyčnou hovadinu? :4:
Pochybuju, že dotyčný ty dva radixy někdy viděl.
02.05.2016 - 23:50 | Filtr
(Panna) elaviel » Arezet
To jsi sikovna, ze ses do toho tak pustila. :30: drzim ti pesti, at se ti dari. Jdi si za svym snem! :27:
18.03.2016 - 12:38 | Filtr
(Panna) Arezet » elaviel
Tak ono t oje takové samostudium,byla jsem i u paní Song v Praze,tam jsem vlatsně začla a teď mám kapelu,ve který pěju,nejvíc mě baví koncerty,stát za tím mikrofonem a vyjadřovat zkušenosti,pocity prostřednictvím zpěvu. :1:

Jinak se přiznám moc noty neumím a hraju zatím lehce na jambe,ale teď na jaře plánuju další nástroj,abyhc mohla skládat :)
17.03.2016 - 23:01 | Filtr
(Panna) elaviel » Arezet
:27: dekuju za podporu - a kde studujes zpev? Ja chodim do jedne hudebni skoly, ale je to malo, proste beh na dlouhou trat, a zda se mi, ze uz jsem na to stara. Nebo spis jsem stara na to, abych to myslela nejak vazne, spis to delam pro radost. Drzim ti pesti, at se ti splni tve sny :17:
17.03.2016 - 22:22 | Filtr
(Panna) Arezet » elaviel
Na hudbu není nikdy pozdě :) pkud slouží hlasivky tak směle do toho,dát s iinzerát,že hledáš kapelu.Nebo hudbu začít studovat,já taky nedávno začla :1:
16.03.2016 - 21:55 | Filtr
(Panna) elaviel
To je zajimavy tema :15: uz xkrat jsem nad tim premyslela. Me vzdycky strasne bavila hudba - hlavne zpev a hra na nastroj a taky jsem rada kreslila, ale nikdy jsem u niceho dlouho nevydrzela. Milion zajmu, ale nic poradne. Co by me ale fakt naplnovalo je hudba.. jenze uz je asi pozde, rekla bych :24: Mam Neptun v konjunkci s Mesicem v prvnim dome, tak bych rekla, ze to je asi duvod, proc me prave hudba tak strasne bere. :12:
15.03.2016 - 23:28 | Filtr
(Štír) Kalocka » tiferett
Co takový Mars ve štíru a tanec? Za mě absolutně nic... :4:
15.03.2016 - 22:43 | Filtr
(Panna) Arezet » tiferett
Děkuji za přispějí do diskuze :74: docel jsem si celkově všimla ,že jsou herci a zpěváci zastoupeni v ascendentu raka.
Docela mě zaujalo i to,že třeba Greta Garbo mi připomíná něčím můj horoskop,taky panna,osazená silně zem.

Celkově koukám,že člověk s vahami v horoskopu se spíš prosadí,neboli promění svůj um..
15.03.2016 - 22:39 | Filtr
(Panna) Arezet » toy
Tak co jsem o Hitlerovi četla,tak by li docela umělecky založený člověk.
To se teda musím juknout jak jsi jsou tihle dva podobný.

Julie přitom působí jinak než Hitler působí hřejivě,láskyplně,ale chápu,že oba mají určité charisma a kouzlo osobnosti.
13.03.2016 - 23:37 | Filtr
(Býk) toy » Arezet
Kdysi mi nekdo s vaznym vyrazem vypravel, ze horoskop J. Roberts je nejpodobnejsi Hitlerovu.. hmm.. od te doby o tom premyslim....
13.03.2016 - 11:54 | Filtr
(Střelec) tiferett
Tiež často a so záujmom sledujem horoskopy hercov, umelcov...
ČO sa týka hereckého prejavu, často to bývajú ľudia so zvýrazneným znamením Leva alebo Škorpióna - sú to totiž často extroverti, ktorí majú radi a priam vyžadujú v svojom živote obdiv, potrebujú k pocitu šťastia aplauz...
Raci tiež často bývajú herci - ich k tomuto povolanaiu zlákato, že sú silno empatickí a vedia sa naplno vcítiť do psychiky svojich postáv...
A veľa hercov sú aj Váhy - tie bývajú často samoľúbe a robí im veľmi dobre, keď sú obdivované.

K maliarskemu umeniu to ťahá ľudí so silne aspektovaným Neptúnom - Venuša, Alebo Neptún Mesiac, títo ľudia majú veľmi silné vnímanie krásy, energetiky farieb a tvarov...

Tanečníci často bývajú ľudia s Marsom v Levovi alebo Baranovi, ale aj zemské znamenia - tie majú cit pre telesné pohyby, MArs v Levovi zas tancom vyjadruje svoj temperament a vášeň.

Blíženecké a Merkurické aspekty to zas samozrejme ťahá k novinárčine alebo spisovateľskému povolaniu.

A sú aj ľudia všestranne umelecky nadaní, ktorí majú v svojom horoskope všetky tieto energie a sú skvelí tanečníci, majú cit pre výtvarné umenie, výborne spievajú, sú skvelí a svojrázni spisovatelia...všetko v jednom ..-)
12.03.2016 - 21:11 | Filtr
(Rak) Endemonia » Martin_B_D
Ahoj Martine, omlouvám se, že odpovídám i na tak starou zprávu, ale našla jsem tuhle diskusi a zaujala mě. Mohl by ses ohledně případného hereckého talentu, pokud by to bylo možné, podívat i na mě? V případě odpovědi "ano" moc děkuju. Jsem narozená 11.7.2001 v 10:12 dopoledne v Jilemnici.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
08.05.2015 - 06:04 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » Martin_B_D
Zdravím, Martine_(B_D - vidím jako Být Dobrý :3:) Pokaždé žasnu, jak se někdo dokáže s jednoduchostí orientovat v něčím horoskopu a suverénně "vystřihne" jednu dispozici za druhou i s vysvětlením, co proč člověka vede kam - a jak s takovou informací lehčeji fungovat.... / Nějakým způsobem jsem se dostala k Arezet-ině diskusi "Talent v horoskopu", - - -a, Prosím, prosím, moc prosím, pomoz mi trochu se zorientovat v mé nativitě. Často si totiž připadám, že jsem sem na planetu Zemi vtělená za člověka tak nějak "do počtu". Něco jako "dobrovolník k dispozici" (jako Spongebob v kalhotách :61:). Nijak zvlášť mi to nevadí. Netrpím depresemi, jsem spíš takovej "šťastnej pitomec. Ale od malička jsem slýchala, na co všechno mám talent, - - -a ono asi pěkný "prdlajs". Možná jsem jen extrémní zvídavec. Vyzkoušela jsem ohromnou spoustu všelijakých činností, vrtala jsem do několika uměleckých směrů, ani sportu jsem se nevyhnula. Jenomže pokaždé, když zjistím: "a jó, vždyť ono by to šlo...", tak mně to nadšení tak nějak ulehne ke spánku a čeká, jestli si ještě někdy v budoucnu udělám pro tu kterou činnost čas. Většinou ne! Nakonec stejně spíš dotáhnu do konce raději nějakou povinnost nebo se popostrčím konat aspoň něco užitečnýho.... A tak jsem po letech na pochybách, mám-li vůbec nějaký talent a co by mi mohlo jít tak nějak přirozeně "skorosamo"? Ptám se, aby mě nebrzdila má věrná nerozhodnost, má-li vůbec smysl investovat čas a peníze do nějakého jenom mého zbytečného rozmaru.
31.10.2014 - 18:27 | Filtr
(Rak) Loen » Kalocka
Jak jinak :3: :61:
21.10.2014 - 10:33 | Filtr
(Rak) Loen » Kalocka
Asc v panně :75:

má rád tabulky a statistiky? :4:
Rád moralizuje... na sebe bič největší... možná má talent na to být kazatelem :61: :32:
01.10.2014 - 10:29 | Filtr
(Vodnář) Putes » Martin_B_D
Děkuji, jsi prostě úžasný. :30: Je to naprosto vystihující. K umění jsem nikdy netíhla, já dokonce ani neuznám hudební skupiny, jde to nějak mimo mne. Oslovuje mě jen hudba, která je mi příjemná a hladí mi duši.
Vždycky jsem ráda psala a myslím, že i poutavě. Další věc, která mě tu zaujala je, služba. Služba druhým lidem. Celý život jsem pracovala v takovém oboru, kde jsem pomáhala lidem. Vůbec jsem nehleděla na sebe a na své potřeby. Pomáhala jsem takovou měrou, že jsem nakonec po letech utrpěla syndrom vyhoření a musela jsem odejít. Prostě jsem se rozdala a vůbec nehleděla na sebe. Bylo to dobré poznání a dnes vím,že jsem si tím musela projít, abych byla už moudřejší. Naprosto mi schází potřeba něco nebo někoho vlastnit. K životu mi úplně stačí mít své malé jistoty, svůj koutek, kde se cítím dobře a kde se cítí dobře i mé děti a vnoučata. Díky moc ještě jednou. :17:
30.09.2014 - 21:14 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Arezet
No áno, však Panna sa zameriava na detaily :).
30.09.2014 - 21:13 | Filtr
(Panna) Arezet » Martin_B_D
:4: tak s tím mám taky pořád problém brát horoskop jako celek,vždy se na něco zaměřím a pak mi uniká celkový výnam. :3:
30.09.2014 - 21:11 | Filtr
(Panna) Arezet » Martin_B_D
To jo,to mě taky štve,že si člověk není jistý přesným časem.
Tak lev mi příjde celkem logický,prootže se rád předvádí a chce oslňovat druhé.Což třeba to u mě dělá ten Jupiter ve lvu.
Julie je nádherná ženská a vždy na mě působila tak hřejivě.
Když se podívám na svůj vzhled,tak bych řekla,že vypadám víc blíženecky než jako rak,u toho blížence jsem si na 100 procent jistá.
Jo dotahování věcí je problém dost velký u mě.
To je škoda,tak já zkusím třeba něco najít.
To je taky pravda,i když člověk talent má,ta kkdyž ho nerozvíjí tak jako by ho neměl :)
30.09.2014 - 20:45 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Martin_B_D
Aha, práve som si všimol, že na ten Merkúr, Venuša, Mesiac tam robí trigon Neptún. Tak to by maslo ešte viac podporovať umelecké vlohy, lebo Neptún zduchovňuje, zjemňuje, povznáša. To sa mi stáva, keď nerozoberám horoskop celý ale len časť, že niečo zanedbám.
30.09.2014 - 20:37 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Arezet
Robil som štatistku populárnych hercov a tam ten Rak vyšiel celom dobre na ASC, ale tuším aj Lev. Asi tieto dve znamenia dominovali, ale problém je, že nie všetky časy narodenia hercov sú presné, takže je naozaj otázne, či to brať do úvahy. Ale keď som vyberal nejakých oskarových hercov, tak tam to asi bolo ináč, škoda že nemám so sebou zošiť, kde som to zapisoval.
Julia má aj fyziognómiu ASC v Rakovi, pretože Rak zodpovedá ústam a jej ústa sú o niečo väčšie ako priemer, aspoň myslím :).
Ak máš na ASC Blížencov a Slnko aj Mesiac aj Merkúr v Panne, tak máš dominantu pohyblivých znamení. Pretože Blíženci aj Panna sú znamenia pohyblivé a ich vlastnosť je práve všestrannosť a prispôsobivosť. Takže človek môže byť na všetky strany, ale môže byť problém doťahovať veci. Na druhej strane môže byť všestrannosť aj výhoda, napríklad v niektorých povolaniach.
Či to bude u teba viac na spisovateľku, alebo na herectvo je na tebe. Vlohy tam sú, herec sa tiež potrebuje vedieť vyjadrovať, podobne ako spisovateľ a vžívať do postáv, aj herec aj spisovateľ.
Knihu na túto tému neviem odporučiť, preto som sa pustil sám do výskumu, pretože som nevedel nič súhrnné nájsť, alebo som možno ani dostatočne nehľadal. Nie je to podľa mňa jednoduché, odhaliť tie talenty. Tiež sa môže stať, že niekto má talent, ale nerozvíja ho.
30.09.2014 - 19:14 | Filtr
(Panna) Arezet » Martin_B_D
Jo já často píšu do fóra :D strašně ráda své myšlenky píšu a zajímají mě co si myslí jiní a ráda to srovnávám.
U mě je celkově problém se najít,mám hodně zálib,které zase neumím do hloubky,protože se pořád ráda něco nového učím,ale později se k tomu zase vracím.
Řekla byhc,že moc použitelná nejsem krom umění.
Už jako menší jsem dělala testy na povolání a vyšelo mi umělecké činosti a nebo humanitní směr.
Momentálně se nejvíc věnuju zpěvu ve skupině a budu začínat s herectvím.I když moje práce je poradenství,přiznám se strašně ráda druhým radím... :4:
30.09.2014 - 18:28 | Filtr
(Panna) Arezet » Martin_B_D
Ahoj Martine :),
no já právě furt zkoumám horoskopy herců a zpěváků,momentálně Julie Roberts mě velmi zaujala.No jako vody v horoskopu moc nemám,ale mojí předností je zpěv,tanec a jsem velmi proměnlivá,není problém se do něčeho vžít.Taky umím kreslit.
Spisovatelské střevo ve mě taky je,ráda své myšlenky zapisuji a už několikrát mě napadlo napsat nějaký román,zatím jsem se do toho nedala,nemám pořádný námět.
No je to už strašně nahraně s tím ascendentem v blíženci,což čas narození je opravdu správný na minutu,takže tak 3 minuty a měla bych ascendent v raku,což mě asi taky bude ovlivˇnovat,zrovna Julia Roberts má ascendent v raku,což mi příjde né úplně typický pro herce.
No já jsem velmi praktický člověk :D a miluji vše praktické.

Takže u mě by t ospíš teda vypadalo na spisovatelku?
Můžu se zeptat,jestli mi můžeš doporučit nějakou knihu na toto téma?
Děkuji že si odepsal :74:
30.09.2014 - 18:17 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Putes
Tak, ono ľudia čo prispievajú na fóra, zvyknú mať Merkúra nejako výraznejšieho. Napríklad v tomto horoskope je v Kozorohovi v 3. dome (čiže vo vlastnom dome, dome komunikácie) a je v recepcii na Saturn v Panne, teda že Saturn vládne Merkúru a Merkúr Saturnu. Merkúr, planéta reči a myslenia je spojená so Saturnom, planétou hĺbky. Takže reč by mohla byť precíznejšia, rozhovory hlbšie, aj myšlienky hlbšie, vážne.
No ale čo sa týka umenia, tak ťažko, povedať, mám dojem že je to tu trochu roztratené, Planéty vo Váhach zvyknú dávať vlohy na umenie, aj Neptún trigon Slnko je podľa mňa dobré na umenie, a zvlášť na hudbu, ale v tomto horoskope tiež nie je voda nejako dominantná a Venuša je retrográdna. Takže ten Nepúnsky vplyv sa môže vyžiť v pomoci druhým ľuďom, vo vzťahoch, pretože v tomto horoskope dominuje vzduch. Ale napríklad Mesiac je v druhom dome v sextile na Venušu, čo predstavuje schopnosť vnímať krásu, vlohy na výtvarné umenie.
30.09.2014 - 17:50 | Filtr
(Vodnář) Putes » Martin_B_D
Ahoj Martine, tohle téma mě velmi zaujalo. Prosím tě, mohl by ses podívat na mě? Jsem narozená 10.2.1950 ve 23.50 hod. v Brně. Přiznám se, že vždycky jsem velmi ráda a s chutí psala příběhy, které se mi staly, Když jsem byla dítě, tak jsem docela dobře kreslila. To mě už přešlo, ale vždycky jsem velmi ráda četla a to mi zůstalo a psaní také. Díky předem :17:
Příspěvky: 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »