lze vypátrat motivace podle radixu?


23.08.2014 - 23:09
(Střelec) Do-u-ší
lze vypátrat motivace podle radixu?
Bývala jsem akčnější, zvídavější, zářila jsem, radovala se..... Teď se ani snad neumím nadchnout pro něco nového. Vlastně pociťuju dlouhodobě inspiraci v mrazáku. Jediné kudy se ubírám je snaha lavírovat ve "zlaté střední" a fungovat jako "normální dospělák". Víceméně to zvládám, ale nebaví mě to. Hledám smysluplnější motivaci. K čemu se vlastně hodím? Včem můžu být dobrá? A naopak k čemu se nehodím, na co zbytečně neplýtvat energií?neumím tu zobrazit svúj radix, tak alespoň: 1.12.1968 v 13:15 Teplice

Řazení:
07.09.2014 - 21:39 | Filtr
(Rak) seven » Do-u-ší
Tak si to období užívej a moc nad tím nepřemýšlej. :3: To je jediný způsob jak ho poměrně úspěšně prodlužovat :2:

Pokud Tě ale motivovalo hledání , tak zkus souběžně hledat dál, něco jiného, nového. Tohle není špatná hnací síla v životě i když máš pocit, že už nic dalšího hledat nepotřebuješ. Skoro z Tvých příspěvků mám pocit, že ve spoustě věcí vidíš jenom komplikace. Jak píšeš nechceš zbytečně plýtvat energií, ale bez investice úsilí nikdy nic nejde. Život je plný pokusů a omylů ... Baví-li Tě třeba to malování, tak maluj, zlepšuj se a hledej cestu jak se prosadit :3:
03.09.2014 - 19:48 | Filtr
(Lev) heslo » Do-u-ší
tak jen tak koukám na tvé tranzity a Neptun ti kvadratuje Merkura někdy to nese nespokojenost a lenost všechno je rozpité a potopené....ono to zase časem odejde a něco to v nás změní..... :37:
03.09.2014 - 10:29 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » Martin_B_D
Díky za nápady, jak Střelce nechat "vyžít". Cvičení...přestalo mě bavit, protože se mi stalo každodenní povinností kvůli operaci křížovo-bederního výhřezu ploténky :8: (užírač času, kterej musím obětovat namísto sousty jiných-avšak méně užitečných věcí, které bych dělala rsdši) :9:
Cestovat....(1.nejblbější výmluva) leze to do peněz :10:, což nmě štve. A tak se vymlouvám, že radši spím než někde poletovat, (když dělám na směny) S mým přítelem oba děláme na směny, tak se taky málo kdy poštěstí mít společných více jak 24hod :63:
Studia.... co mně baví(ezoterika), stejně nijak hmotně nezúročím a cizí jazyky, které by se hodily ..v Sudetech němčina...Brrr! nedá se to poslouchat natož se to pokoušet vyslovovat :28: Ale možná právě tohle by mohla být dobrá výzva - fuj....
Maluju obrazy(pár jich mám na profilu místo fotek)ale ukrádám tím rodině prostor, protože to dělá bordel. Navíc virtuálně to vidím líp než jak jsem schopná namalovat, tak by se mi jen hromadily, protože prodejné to myslím není
03.09.2014 - 08:55 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » seven
No jasně, motivivalo mě hledání! Jenomže všechno, co jsem chtěla najít, už se mi našlo, a já si souběžně uvědomuju, že teď právě prožívám to nejšťastnější období svého života. Tak prostě k tomu vnitřně cítím potřrbu to takhle udržet co nejdýl. Přirozeně - Lunou v Býku.
27.08.2014 - 16:38 | Filtr
(Rak) seven
Odpověď je jednoduchá :3: Zkus dělat tedy něco, co Tě baví. Myslím, že sama nejlíp cítíš co je pro Tebe naplňující a tím pádem i motivující. Možná je to to teď trochu provokativní odpověď :21:, ale výklad radixu není návod na štěstí a spokojenost. Navíc je-li něco k čemu máš vlohy a čemu tíhneš, nemusí to automaticky znamenat, že na této cestě nebudou překážky, které budou natolik vyčerpávající, že můžeš mít pocit marnosti. Myslím, že pro Tebe bude nejlepší, pokud se soustředíš sama na sebe, vykašleš se na "zlaté střední cesty" a názory okolí a vrátiš se v čase tam kdes bývala jak sama říkáš "akčnější, zvídavější, zářila jsem, radovala se.....". Sama určitě víš co Tě tehdy k tomu motivovalo :74:
24.08.2014 - 09:17 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
To čo opisuješ na začiatku mi príde ako tvoj Strelecký potenciál, teda všestranné nadšenie, optimizmus, objaviteľské nadšenie, ... To čo opisuješ nižšie mi príde ako tvoj Saturn v 1. dome. Saturn pôsobí brziacim účinkom, takže ťa môže celkovo brzdiť, človek hľadá istotu, stabilitu.
Podľa mňa je dobré, ak človek žije celý svoj horoskop, teda využíva jeho potenciál, asi potrebuješ nechať vyžiť aj Strelca, takže napríklad by pomohlo cvičiť, alebo cestovať, rozširovať si obzory skrz nejaký druh štúdia, ale potrebuješ asi aj istotu Saturna, stabilitu. Máš tam ale aj silne obsadené Váhy, tie sa vedia vyžiť vo vzťahoch a umení. Takže toľko tak stručnejšie ...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »