Astrologie a finanční trhy


17.08.2014 - 06:00
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mišák777, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Astrologie a finanční trhy
Ahoj,před pár dny se mi do rukou dostala zajímavá publikace od Louise McWhritera - Stock market forecasting. Jedná se o předpovídání trendů a změn na kapitálových a finančních trzích pomocí astrologie.Máte někdo s touto oblastí zkušenosti? Myslíte, že to může fungovat? Osobně bych to při předpovídání na akciových trzích bral jako menší inspiraci, přece jen spoléhat se JEN na postavení planet a jejich aspektů by mohlo peněženku trochu bolet... :4:.

Řazení:
21.08.2014 - 08:53 | Filtr
(Rak) seven
Dokázal bych si představit využití astrologie k odhadu trendů, ovšem s dost širokým rozptylem ohledně časování. Nícméně kniha může docela zajímavé počtení a inspirace. Budu se na to muset mrknout :15: :1:
21.08.2014 - 01:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » 0RLAND0
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mišák777, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak jsem psal...astrologii bych v tomto případě bral jen jako inspiraci...přeci jenom na burze jako takové dávám víc přednost technické a fundamentální analýze...a postavení planet budu brát do budoucna jenom jako doplněk... :3:
18.08.2014 - 14:08 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
tak urcite to funguje...napriklad donald bradley, ci bill meridian mali s burzami a ekonomickou astrologiou velke uspechy...lenze na to, aby ti to fungovalo, musim mat astrologiu v malicku a hlavne obrovsku prax a pritom pozorovaci talent...takze ak sa vobec teraz pytas, ci to moze fungovat, tak asi nie si nejaky obzvlast oslahany astrolog...a tym padom v takomto "stave" by som ti nedoporucoval riadit sa astrologiou na burze :2:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »